Posts by Tutaste
-
-
-
emeği geçen arkadaşları tebrik ederim
-
-
-
-
Kraldan çok Kralcılarda bugün.
Delta Gücünün son devşirmesi maşallah her Delta Gücü üyesinden çok konuşuyor.
Yav birde roman yazar gibi uzun uzun yazması yok mu herhalde okunuyor filan sanıyor.
Bu oyun var olduğundan beri dost ve müttefik ittifaklar hep vardı.
Bir ittifakta buluşmadan 2 ayrı ittifak olarak dostluk ilişkilerini sürdürmek biraz dikkat cekiyor tabi ama mesela Delta Gücü gibi 6-7 itfifak birleşip tek bir ittifak olunca pek dikkat çekmiyor. Biz diyor muyuz Aytim ayrı savaşsın Vip ayrı savaşsın Fear ayrı savaşsın Efe ayrı savaşsın Kabus ayrı savaşsın vs vs.
1 litrelik aklıyla gelip " Ama siz iki ittifak dostsunuz." diyebiliyorlar.
Ya da sunucu ayrımı kalmamış Ikariamda sırf KAN ittifakına karşı tek bir savaş kazanabilmek için olası tüm rakiplerine "Benim ikariamda KAN dan başka düşmanım yok." demek suretiyle bir diplomasi kapısı açmayı umuyor olmanız ya mevcut dost ittifaklarınıza güvenmediğiniz ya da mevcut dost ittifaklarınızı yeterli görmediğiniz anlamınada geliyor.
Üzgümün Son Yeniçeri değil 15 sene 45 sende uğraşsan senin KAN a veya Kan ittifakının selam verdiği hiçbir ittifaka karşı bir savaş kazanma şansın yok.
-
FLAŞ !! FLAŞ !!! FLAŞ !!!
Ajanşlara düşen bir son dakika haberine göre ard arda alına ciddi hezimetlerden sonra Ceneral Grandın görevden alındığı ve apoletlerinin söküldüğü öğrenildi.
Eski Ceneral Grand gelişmelerle ilgili olarak "Ben bu ittifaka asker verdim. Ben bu ittifaka gemi verdim. Ben bu ittifaka altın verdim. Hepinizi icraya veririm. Yerinizi bilin" diye açıklamalarda bulunda.
Eski Ceneral Grand kamuoyunda artan baskıları hafifletmek ve gündemi değiştirmek için ise "Keşke Yunan ve Ermeniler galip gelseydi" dedikten sonra koşarak kümesine döndü.
Son Dakika gelişmelerini aktardıktan sonra yurttan ve dünyadan derlediğimiz yağma serimizle devam ediyoruz.
-
Herkese hayırlı akşamlar.
Ceneral Grand sevdiğimiz bir Ceneraldi. Janti Ceneraldi,
Multi kullanmayı, çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
Çok uzun yazardı, ben yazmam.
Bu ittifaktaki arkadaşı abi yağma yiyorum dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
İttifak üyeleri, abi beni kurtar dediğinde tatile alın derdi. Ben demem
Ceneral Grand sevdiğimiz bir Ceneraldi ama Askeri Gemiyi ve Altını da bi tuhaf dağıtırdı.
Ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde.
Bu arada araştırma puanlarımızda bir yükselme görürseniz sebebini sorgulamayın yağmaladıklarımız sağolsun 😂
Son bir hatırlatma.
Siz bu raporlara baktığınız esnada biz bir bu kadar daha raporu yayına hazırlıyor olacağız.
-
Elinize sağlık arkadaşlar en güzel cevap raporlarla veriliyor
-
Display More
Günaydın deltaseverler.

Şimdi size iki sorum var.
- Dayak nedir?
- Neden atılır?

Siz bu raporları okuduğunuzda biz bu kadar rapor daha almış olacağız.
Son bir soru daha...
Resimdeki ünlü kimdir ?

İyi forumlar...
Yakında görüşmek üzere.
Neyse raporlar geride kalmış tekrar onu öne çıkartalım.
-
Grand çekemememizliği mi ?
Eski yaralar mı ?
Sende ki hayal gücü kimsede yok buna emin oldum.
Şu oyunda tek düşmanım KAN ittifakı demen bile nasıl bir psikolojide olduğunu gösteriyor.
Demekki sana bu tramvayı yaşatacak ağır şeyler yaptık. Valla mütevazi olamayacam cidden yaptık. Ezim ezim ezdik. Senide senin içine dahil olup bize kafa tutacak cürreti gösteren ittifaklarınıda.
Ego ise ego kardeşim..
4 serverde yerle yeksan ettiğimiz adama karşı egomuzu konuşturuyoz.
peki sende ki ne ?
4 serverde yerle yeksan olup hala konuşabiliyorsan olsa olsa yüzsüzlük olur.
-
Grand seni başkaları başarılı bir oyuncu olarak görüyor olabilir buna itirazım yok ama sen ancak BİZİM OLMADIĞIMIZ YERDE BAŞARILI OLABİLİRSİN.
Şu oyunda tek amacı KAN ittifakına karşı bir başarı kazanabilmek olan birisin ve bizim için yalnızca eğlence kaynağısın 😂
-
Grand seni defalarca tokatlamışız hatta öyle tokatlamışız ki ilk sunucu birleşmesinde korkudan Omegaya gelemedin.
Sonra bi cahillik yaptın bir savaşa dahil oldun yedin şamarı oturdun.
Yıne bir cahillik yaptın Deltaya geldin yine yedin şamarı oturdun.
Delta gücü diyorsun onada bastık şamarı oturttuk.
Biz bir kere şamarladığımızı tekrar şamarlamıyoruz.
Savaşmaya değmezsiniz ancak böyle sürülecek bir tarlasınız. Basarız yağmayı geçeriz.
Ha ama kendinize güveniniz yerine gelir uğrarsanızda öyle tatilleyip kaçmayız.
Basarız şamarı yine yollarız bu mevzu bu kadar basit.
Sen kendini böyle füzelerle avut. Sen kendini avuturken biz tarla sürmeye devam ediyoruz. -
Display More
bu füzeleri basmak için gereken odun ve sülfür yani kaynak miktarını da hesaplasin.
Füzeleri boşta bırakan kişinin acemiliği her ne kadar komik olsa da 92,5k füze yaklaşık olarak 2,6 milyon general puanı yapıyor. Ve eski bilgilerim beni yanılmıyorsa yine 92,5k füze şehirdeki düşücüler hesaplama dışında bırakıldığında yaklaşık 130 milyon kaynağa basılabiliyor. Kısacası bahsedilen kaynak miktarı sanıldığı kadar da çok değil. Ayrıca serverdeki ittifakların general puanlarını da düşünürsek 2,6 milyon general de çok değil.
Tabi cetrion'a hak verdiğim konu ise bu miktarda kaynağın yağmadan çıkamayacağı. Full gemi kapasitesi ile 1400 kadar yağma yapılması gerekli 130 milyon kaynağı rakipten almak için. Bu yağma sayısı da en azından şu anda bu durgun geçen delta için biraz zor sanki.
Billy yine zeka küpü gibi.

Ufak bir düzeltme yapmak istiyorum 92.5 k füze 88m malzeme yapıyor.
-
Öncelikle sunumlar için Vedat kardeşime teşekkür ederim. Forumun tadı tuzu oluyor.
Sonrasında ise ittifak arkadaşlarımı emekleri için tebrik ederim.
Bu arada abaküsü olan beri gelsin diyeceğim ama bu abaküsle sayılacak limitin hayli üstünde hem teknolojide gelişti hesap makinesi kapın gelin

-
Abaküse gerek yok bir buçuk elin parmakları yeter saymaya
-
Display MoreDisplay More
Pi yeni açılmış. Bende öyle bir bölgeye düştüm ki, adaşın vardı Karanlık Lord. İttifakıda kuvvetli. Bölgede herkese saldırıyorlar. Benim adayada geldiler bütün şehirlerim kuşatılmış. Son askerime kadar kesiliyorum. Son iki raund kalmış, birden savaşa birisi katıldı ve işin rengi değişti. Karanlık lord u ve askerlerini kesmiştik. Son anda gelen umut. Derbeder. İşte o zaman tanıştım. Adam gibi adamdır. Gerisi teferruat.
Baş tacısın abim
Biz güçlüden değil Haklıdan taraftık sen haklıydın senden taraf oldum iyi ki de öyle yapmışım seni tanımış oldum..
Bu arada Casper şu eski forum ve sayfalara bi erişim imkanımız olsa keşke o zamanda böyle rahat yalan konuşabilecek miydin çok merak ediyorum
valla ne guzel olurdu o zamanlar bebeydın demekkı hatırlamıyordun veya mazıde kalmıs kötu anılar dıyelım sende haklısın herkes unutmak ıster bole seylerı
ınanmassan muhıttıne sor o soylesin 
Gösterdiğin şahit o zamanlar ağzında emzikle kısa şortunu giymiş oyuncak arabasıyla vınn vınn yapıyordu.
Bu da senin ne kadar tutarlı bir tarih hafızan olduğunu ispatlamış oldu efem hadi şimdi selametle 😂
-
Pi yeni açılmış. Bende öyle bir bölgeye düştüm ki, adaşın vardı Karanlık Lord. İttifakıda kuvvetli. Bölgede herkese saldırıyorlar. Benim adayada geldiler bütün şehirlerim kuşatılmış. Son askerime kadar kesiliyorum. Son iki raund kalmış, birden savaşa birisi katıldı ve işin rengi değişti. Karanlık lord u ve askerlerini kesmiştik. Son anda gelen umut. Derbeder. İşte o zaman tanıştım. Adam gibi adamdır. Gerisi teferruat.
Baş tacısın abim
Biz güçlüden değil Haklıdan taraftık sen haklıydın senden taraf oldum iyi ki de öyle yapmışım seni tanımış oldum..
Bu arada Casper şu eski forum ve sayfalara bi erişim imkanımız olsa keşke o zamanda böyle rahat yalan konuşabilecek miydin çok merak ediyorum
-
bılmezmıyız canım blackle senı az kesmedıydık
hala unutamamıssın
bak onlar ıyı rakıplerdı yalan yok sevıyelerı ıle takdır edılıyordu ama sızler bu saydıgınız ısımlerın 10 da 1 ı kadar ahlaka sahıp degılsınız
black hala aglıyormu o cok aglardı bak gercı buyumuştur artık bırakmıstır sanırsam
bunu anla artık ufaklık deltanın kralıda bızız paşasıda bızız aksını ıdaa eden varsa buyursun gelsın hayır bızız desınBeni kesmişmişmişsin.. Mertide kesmişmişmişsin..
Şahsen ben ikna oldum kralda sensin paşada sensin..
Sensin casper sensiinn..
Sahi Aytim nerelerdesin 😂