Posts by Tutaste

Hello everyone guys.

Little Sined and his friend Alyn1 lost their way a morning and came to us.

We showed Turkish hospitality.I hope they are satisfied.

adaletin bir kısmı tecelli etmistir şüphesiz ki yöneticilerimiz oyuncuların emekleri ortadayken banlamaktan zevk almjyordur sadece görevlerini yerine getirip temiz bir oyun ortamı sağlamak istiyolardır..

bu sebepledir ki tum yöneticilerimize Teşekkür ederim, emekleri adına..

Delta Gücündeki arkadaşlara son bir tavsiyem var..

daha oncede söylemiştim "Adalet sadece bizler için değil herkes için Adalet"

sirf rakibiniz olduğumuz icin liderimizin haksız yere banlanmasını desteklediniz.. ama sizden biride haksız yere banlanınca bir anda sizinde "Adalet" ihtiyacınız ortaya çıktı neyse ki iki mevzuda güzel sonuçlandı.

bu hadiseden herkes kendine gerekli dersi çıkartır inşallah..

mevzu"Adalet" ise size bize göre değil herkese göre "Adalet" anlayışundan sapmazsınız diye umuyorum..

artık oyuna odaklanabiliriz

herkese iyi geceler

Sayın FastFooD konuyu açarken yazdığınüz mesajı tekrar tekrar okudum..

Kısaca ne anladığımı açıklamak istiyorum;

"ARI AS" şehir isminde banlama sebebi olarak bu şehir isminde bulunan kısaltmayı ne amacla yazdığınızı bilemem bu sebeple kısaltmanın muhattabı olan kişilerin haklarını korumak amaçlü gerekli tedbir kurallarını uyguladım.. kuşkusuz herkesin bir açiklaması vardır deyip "OkulÇocukları" örneğini verdiniz ki çok haklı buluyorum sizi..

Hal böyleyken bir kaç gün önce Arma savas raporları sayfasında Darbeci adlı kullanicıya ait olup silinen 418. ve 438. postlarda arkadaşımıza "ISKOC" kısaltması yoluyla çok ama çok ağır bir küfür edildi ..

•moderatörleri konuya etiketlediğimizde TDK 'ya göre iskocyalılara Iskoc denir diye bir açıklama yaptı başka ne anlama gelir bilmiyorum dedi..

Snape liderime açtım bu konuyu ve haklı oldugumu ancak kişiyi sorgulayarak sonuca göre işlem yapacağını söyledi bana ki ben kararına saygı duyup sadece teşekkur etttim..

Snape liderimin niyetinden asla kuskum yok ve kararlarına saygı duyuyorum muhtemelen hala inceleme devam ediyordur ancak Sayın Coma sizin konuyu açarken vurguladığınız konu ile bu bahsi geçen konu hakkında çelişki vardır..

çelişkinin temeli şudur;

"aak" ve "ARI AS" şehir isimlerinde kişilere ne niyetle yazdığı sorulmadı ama "ISKOC" gibi bir ağır küfürde niyet yoklaması yoluna gidildi..

kuşkussuz "OKUL ÇOCUKLARİ" benzeri bir savunma gelecektir..

Tüm bu somut olaylar ortadayken bahsi geçen "aak" ve "Arı As" şehir isminden banlanan 2 hesapta açılmalı diye düşünüyorum aksi taktirde "ISKOC" yazan Darbecininde hem oyunda hem forumda ceza almasi gerektigini düsünuyorum..

iyi forumlar dilerim..

otobüste bir hamile kadına , bir hastaya, bir yaşlıya yer vermek erdemdir..

ancak bir kadına yer vermenin neresi centilmenlik oluyor ?

senin ve onun arasında bir fark mı var cinsiyetten öte ?

bir kadın otobuste bir erkeğe yer vermezken bir erkeğin bir kadina yer verme çabası bence centilmenlikten başka birşey..

bu konu sosyolojik bir araştırma konusu dilerseniz bu konuda ki araştırmaları bi okuyun ne demek istedigimi daha net anlayacaksınız

şöyle söyliyim ozaman daha önceleri fastfoodun oyuncularla münakaşalarını gorüyorduk kendiside kabul eder ki sivri bir dili var acıması yok :) ama uzun zamandır bu sayfanın açılışında ki gibi bir mesajını görmemiştim ne yalan söyliyim okurken de çok eğlendim arkadaşlarım adına konuşmak istemem ama onlarda eğlenmiştir :)

noldu şimdi fastfood comamiz komik duruma mi düşmuş oldu ^^ ilginç bir mantığın var... her geçdn gün biraz daha şaşırtıyorsunuz bizi

"oyunu oyunluktan çıkarıp eglencelik durumlara soktunuz ya ayakta alkışlıyorum sizleri"

arkadaşım sen oyunu eğlence için oynamıyor musun ? oyunh oyunluktan çıkartıp eglenceli hale getirdiniz ne demek? oyun bu oyun devlet mi yönetiyon ^^^^

100 bin tanıdık espirisini kaçırmısım dikkat çekmen iyi oldu^^ dayı yolda gördügü herkesi tanıdıktan saymış galiba ^^^^

parasıyla övünmek derken bızım darbecı sızın arkadaslar ıle telefonda gorusurken ki o kadar soledım konusma bunlarla dıye :) adamın konusmasıyla aranızda dalga gececek kadar samimisiniz.. Bi arakadasımızı arayıp altındakı arabayı anlatacak kadar mütevazisiniz.Biri ben mimarım der ortalarda dolanır :):) kabadayıda konuşmus çokmu konunun amacı bu degıl nerden nereye gelmiş .

zihniyet hiç değişmiyor.. Şaşırdık mı ? tabi ki hayır

parasıyla övünsün tabi ama başka birisine sen bilem şu fabrikada mı çalıştın diyip ne yapmak istemiş zaatı muhterem ?

bunu hoş karşılamanız da sizlerin asıl zihniyetini ortaya koyuyor..

aynen devam edin herkes daha yakından tanısın sizleri

Ambrosia dükkani acarim icinde misket oynasin belki ozaman adi gibi temizzzzlenir

Saygilar

27

soru 2: ben bu ay 1800 euroluk ambrosia aldimki bundan Muhuttinin haberi var neden benden degilde sizden ambrosia istedi? buyur cevap bekliyorum.

ayrica kapasite meselesine gelince. orasini fazla karistirma ,benim kapasitemi hesaplamaya senin tanidigin mali Müsavirin hesabi yetmez,Yetse ben yanimda 8 muhasebeci calismaz....

7

Ismet Kardesim kapasite meselesini baslatan sensin ama sen capimi merak ettiriyosan bu hafta sonu seni bi gezdireyim istersen bak arkadasin biri senin icin kankam diyo Izmir demir celikte beraber calismissiniz dogrumu?

gayet net gördük kardeşim yorma sen kendini talihsiz cümleler kurmuşsun tekrar ediyorum senin bu yazılarını görünce ben utandım senin adınada üzüldüm..

senin bu talihsiz mesajlarını okuyan herkeste eminim ki egonu tatmin etmeye çalıştığını anlamıştır

neyse son olarak bir tavsiye emekçi insanların alın terini kendi politikana malzeme yapma sen zararlı çıkarsın

ilginç .. konu nerelere geldi gerçekten ilginç

biri çıkmış

yok yanimda 8 muhasebeci çalıştırıyorum

yok 1800 yuroluk fişim var

yok sen fabrikada işçisin

bunlar ne çirkin konuşmalar böyle, ne kanıtlamaya çalışıyorsun ? yazik gerçekten şu yazdıklarını okurken ben utandım

kimse kusura bakmasın ama insan sarrafı sayılırım çokta güzel niyet okurum üstte bunları yazan arkadaşın ciddi anlamda kendisinı kanıtlama ve insanlara zenginim havası verme gibi bir derdi var.. gönlün zengin olsun kardeş gönlün.. insanın fabrikada işçi olması senin dalga geçebileceğin bir konu olmamalı ve olamazda zaten.. emek ve alın teri kavramlarına bukadar uzak olmanda üzücü

gerçekten hayretler içinde okudum kabadayının postlarını..

öte yandan bir bayan arkadaşta nerden nem kaptı anlamadım kendisine hakaret edildiğini iddia ediyor hangi post acaba bilgi verirmisiniz ben görmedim ama siz postu söyleyin bende raporliyim birde modlar baksın belki sorun bendedir ben göremiyorumdur.. bu arada Allah Bağışlasın oğlunuzu sağlıklı ve uzun bir omrü olur inşallah