Posts by Querido

Bitwa pod Mały Bodzio

(27.12.2025 15:06:08)

dyfer[-BR] z miasta SIARKA II, Siarka3

vs

Que[N_N] z miasta Mały Bodzio, SIARADELFIN III, Siarka I

---------------------------------------------------------------------------------------------

Strzelec Siarkowy....................320(-30) - Strzelec Siarkowy......................81(-0)

Wojownik..........................1848(-3840) - Wojownik..........................7594(-3600)

Hoplita...........................3326(-1383) - Hoplita..........................13133(-2842)

Żyrokopter............................0(-400) - Żyrokopter...........................1374(-0)

Balonowy Bombardier...................0(-204) - Balonowy Bombardier.................368(-472)

Taran................................158(-22) - Taran..................................90(-0)

Moździerz.............................4(-296) - .............................................

Kucharz...............................120(-0) - Kucharz................................81(-0)

Gigant Parowy......................389(-1638) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie........................-28,275,80 - Generałowie........................-11,036,40

Punkty ofensywy.....................27,591,00 - Punkty obrony.......................70,689,50

Obrażenia........................1,413,790,00 - Obrażenia..........................551,820,00

Podział obrażeń...........................71% - Podział obrażeń...........................29%

Zwycięzcy: Que[N_N]

Przegrani: dyfer[-BR]

Wejdź oficjalnie do Grill, bo chyba myślą, że jesteś mułem :))

30.11.2025 0:55 gracz amadeush napisał:

Nazwa: -2-okppp_1_had (36)

Tytuł: Szpieg

Gracz: sobi

Sojusz: -

Punkty: 28,834,399

Mistrzowie budowy: 21,885,201

Naukowcy: 5,736,502

Generałowie: 1,171,760

Zapas złota: 1,455,394,970.

Tylko nie pisz ze nie znasz ? napisz jak będziesz

Dra skończyło jako kolosiarze, kto by się tego spodziewał :).

Z tego sojuszu to już jest dom starców albo zwykła umieralnia. Kto mógł to uciekł do HZ a reszta wegetuje.

Jak skończył Afgan i gdzie go umieścisz? Dom starców?? Czy Dom wariatów?

Akurat masz pecha.

Po pierwsze nadal nikt nie wie kim jesteś.

Po drugie nie interesuje mnie kto cokolwiek robi z głombczakiem czy na głombczaka. Dla mnie ten grać nie istnieje. Miał kiedyś szansę powalczyć to schował głowę w piasek i jedyną jego "siła" była niewyparzona buźka.

Zabawne...

Nie warto tutaj więcej pisać. Żyj sobie w świadomości, że ktoś Was zaatakuje i nabijaj kamyczek sam ze sobą na ulepszenia.

Jak już wspominasz Krzyśka i Kacpra to są kolejnym przykładem tego jak wygląda podział sił na serwerze.

U Krzyśka w miastach walczyły bez żadnych skrupułów sojusze siar i dra a o kontach zasiadanych to lepiej nie wspominać.

Kacper z IRA podjął tylko walki u siebie i aktualnie używają Hadesa aby ulepszyć swoje konta, po co? Na to pytanie to najstarsi górale nie znajdą odpowiedzi.

Radek wyżej napisał. Trzymacie się za siury w koalicji złożonej z 4-5 sojuszy, które nie tkną się nawet palcem i liczysz na to, że ktoś ten beton rozkruszy. No chyba się przeliczyłeś;(;( (mam nadzieję, że Panie wybaczą, że nie podałem za co one się mogą trzymać ;))

Miłego skupowania RG i ulepszanie się w nieskończoność tylko po to aby skoczyć miastem i splądrować jednego czy drugiego gracza ;)^^

Lady_ masz właśnie wyżej odpowiedź dlaczego serwer Meduza jest w stanie jakim jest. Top1 sojusz, który wessał niedawno inny sojusz do siebie czeka aż go ktoś zaatakuje.

Mam nadzieję, że będzie nam (Grill i DT) dane w przyszłym roku spotkać się na jakimś DC albo przynajmniej na Ika i jak ludzie umówić się na jakieś walki. Złomu jest tyle na serwerze, że lepiej nawet tego nie liczyć.

Jak to inaczej nazwać? Jedynie co się teraz dzieje to skoki i wyzywanie się na forum. Miałem kiedyś spieńcie z Głombczakiem to siedziałem u niego ponad rok. Nie interesowało mnie to czy on sobie nabije kamyk czy nie. Teraz wygląda to jak wygląda i szybciej znajdziesz wojowników, którzy walczą na forum i z własnymi mułami :))

Już lepiej nawet nie wspominać, że większość sojuszy na Meduzie to od czasów fuzji nie zrobiła jeszcze nic i na tym się skończy życie na tym serwerze.

Co do mnie, bo piszesz, że narzekam. Odcinam sobie tutaj kupony i czekam na lepsze czasy 8)8)8)

Xaron, napiszę Ci jak tu kilku nickom jeszcze raz, ostatni raz.

Zrobiliście konta na forum aby je tylko zaśmiecać, wprowadzać zamęt albo obrażać ludzi. Nikt was nie zna, bo ciężko jest podpisać się wam nazwą z gry także trzymaj się.

Borek czy popełnił błąd czy nie to cóż... życie. Przynajmniej coś robi i wiemy, że to Borek a nie ojciec Mateusz z Sandomierza.

Przy okazji podpinam się do tego co napisał Radek. Meduza zdechła i nikt na nikogo się nie szykuje. Trzeba być amebą aby sądzić, że C4 czy DT zaatakuje kogoś z wiedzą, że zaraz dostanie nóż w plecy od innego sojuszu lub pojedynczych graczy. W rankingach off/def 3/4 graczy nabija sobie kamyk własnymi mułami i widać ich to bardziej rajcuje.

Ten błąd istnieje już ponad rok, nie martwcie się, nigdy za pewne nie zostanie to naprawione. Flota, wojsko czy sam system wojenny to jest ostatnia rzecz/funkcja jaka zostanie naprawiona czy też zmieniona przez GF.

Co ciekawe to GF przy produkcji takich żyrków to tworzy nową matematykę. Masz 900 ludzików to nie raz nie puścisz na produkcję 300 sztuk ale 2x150 to już nie problem ^^^^