Nie uciekł tylko skorzystał z opcji urlop bo pewnie miał dość zachowań maniakalnych przeciwnika.
Posts by Szafa
-
-
Straty 50/50 tu świecisz inteligencją!
-
> tu nie widać kto jest przegrany, o przepraszam ten olany chyba jest przegranym!
-
> piękne raporty , dziękuję że wystawiliście , aż miło się patrzy:)
> tyle zaangażowania a tu lipa, najgorzej to być zlewanym?
-
Dobrze że nie podszywacie się pod Hitka i Smakosza:)
-
Mikus nie wytrzyma , jest za bardzo wyszczekany więc poczekamy trochę i ruszy z kopyta z dobrymi radami.
Jak zrozumiałem to jak Mikusa uziemnimy , czyli zablokujemy mu miasta z czarnym rynkiem to Kaczki zostaną wystrzelane?
-
Święty Mikus obrońca strapionych, jak byśmy nie mieli Czarnego Rynku to byśmy byli waszymi farmami, a Mikus nazwał by się Bogiem Orfeusza i pisał że jest najlepszym.
Ja jestem za likwidacja Czarnego Rynku , dzięki braku tego gówna gra by była przyjemniejsza i szybsza.
Takich mędrców by nie było.
Zapomnieliście jeszcze o pokojowym on też ma swój udział w tej wojnie.
A jak już piszecie o nas że jesteśmy nie uczciwi to spójrzcie sobie w lustro i powiedźcie , czy nie robicie tak samo?
Mikus dla mnie jesteś małowartościowym graczem który uważa że jest lepszy od reszty tylko dlatego że masz więcej mułów.
Fochy robisz, obrażasz się , jesteś dziecinny i skarżypyta hipokryta.
A dzięki tobie Mikus i Świra stworzyliście bóstwo Orfeusza , które nosi imię HITEK i. Dzięki
-
Czekamy na bohatera naszych walk na opinie na temat uczciwości , obiecuje że nie zbluzgam Pana , Panie Mikus jak Pan mnie.
Czy Pan uważa że jest uczciwy wobec nas i siebie ?
-
Man nadzieje że dzięki tej jadki intelektualnej na temat handlu z multi syfów zlikwidują czarny rynek i już cwaniaków nie będzie!
-
Jakie szmacenie?
El Loco , traktuje mnie protekcjonalnie, i jestem ciekawa jaki jest tego powód, zadałam pytanie, na które jak widzę sam sobie odpowiedziałeś,nie moja winna, ze tak niekorzystnie dla El Loco...To jestem ciekaw jak wytłumaczysz obrażanie mnie na forum przez Mikusa i Świra?
Jeszcze się walka nie rozkręciła to już ściągnęliście Świra i zaczęliście krucjatę hejtowską na mnie
Gdy Świr poprosił mnie o zdanie na temat Czarnego Rynku to po moim zdaniu zaczął mnie bluzgać razem z Mikusem. Poczytaj sobie kto tu wylewa pomyje?
-
Żeby było też aktualnie z tymi laurkami:
To Bóg pewnie pomaga Srżypycie-Hipokrycie!
-
Jestes az tak głupi, czy az taki z Ciebie szowinista, ze nie potrafisz z kobieta rozmawiac normalnie?
No widzisz długo nie było trzeba czekać na szmacenie nas, więc po co Ci screeny?
Wiem jesteś feministką przez duże "F".
Szkoda tylko że wykorzystujesz Boga do tego! Boże,strzeż mnie od przyjaciół,z wrogami poradzę sobie sama.
-
Zanim odpowiemy dlaczego "nasz kochany Mikus ze świata Orpheus", ma taki a nie inny ranking poproszę skonkretyzować jak Was oczernialiśmy i pokazać screeny kiedy nazywaliśmy Was mulciarzami.
Po co screeny, wystarczy poczytać na forum co piszecie o mnie i jak mi ubliżacie tłumacząc się że to tylko opinia.
W sumie nitka poczekaj na komentarz Mikusa , za chwile ruszy ze swoimi mądrościami. Nie będziesz musiała czytać poprzednich wpisów.
-
Nie płacz El Locco , toć Mikus gra uczciwie nie korzysta z multi syfów.
Wczoraj miał 7 milionów złomu, to dzięki cudownym stoczniom i czarów marów.
Zresztą Uzumaki Rezi tak samo pozyskuje złom czyli uczciwie. Tylko my jesteśmy jak to piszą o nas Hipokryci i dzieciaki.
-
Ponad 30h zlomowania tego Pana(i) Whisky 0 pomocy od sojuszników aż zal na to patrzec pozdrawiam biedna kaczka bez zycia
Bym zapomniał o kulturze:)
Gratuluję złomowania:)
Tylko z tym żalem mi coś nie pasuje:)
-
Panie Mikus, czy Miki jak tam ci, daj Pan spokój , masz jakiś problem?
Zajmij się sobą i swoimi przyjaciółmi od których dostajesz RG i złoto.
Zacznij normalnie się zachowywać , a skarżysz jak dziecko w przedszkolu,
'Prose" Pani , a Hitek to, "prose" pani, a Pomagier tamto , "prosę" pani a Smakosz to!!!!!!!!!!!!!!
Normalny jesteś?
Beczysz cały czas od początku tej bitwy , non stop ujadasz .
Bądź mężczyzną w końcu i zamknij ten dziób!!!
-
Cóż za niewychowane towarzystwo...Zgadzam się z tą tezą! Totalnie brak kultury i raczej nic się to nie zmieni.
-
Panie Mikus trzymaj język na wodzy bo chamstwo jak słoma z butów wystaje!!!!!
Ogranicz te przymiotniki i zacznij zwracać się normalnie do ludzi to nie rynsztok!
-
Oni po prostu oszczędzają złoto w ten sposób... Inaczej się tego nie da wyjaśnić.
Polecam dobrać jeszcze ze 30 osób i jeszcze bardziej nie panować nad tym co się dzieje. Po co zostawić 30-40 osób które walczą i produkują lepiej mieć pińcet graczy i odwalać taki syf...
Też dlatego powoli będziemy czyścić skład,więc nie wiem w czym widzisz problem tym bardziej,że już o tym było pisane
Trzeba się liczyć z ryzykiem jak się buduje sojusz,my jesteśmy w budowie cały czas tak twierdzę
Pozdrawiam i gratuluję.
No tak nabrać syfu i potem wyrzucać , zamiast od razu z głową przyjmować małymi partiami.
Kogo nazywasz syfem Panie Miki?
-
Oj oj Hituś pod wpływem emocji zaczął robić za kamikadze. Dobrze my lubimy takie akcje - kochane AT możecie robić ich więcej!
Wincyj walk!
Proponuje nie wycofywać się po 10 rundach i będzie "Wincyj walk"!