Posts by Marqadam
-
-
-
huh, most több dolog is lehet
a, hazudok és igazából normális játékos vagyok, és igazából van kedvem játszani
b, Némó hazudik, és igazából elvették a kedvemet a sok farmolgató
c, nem vagyok normális, azért vették el a kedvem
d, csak simán meguntam, mert máshol játszom
találjátok ki, melyik lehet az igazság
-
-
-
-
-
-
-
Köszi a sört
7-en támadtatok meg Maci LND 3 óra alatt amíg nem voltam on
13 millió aranyamat elvittétek
seregem nullázva
Igen, ezért voltam vakban most(oké kirándultam is)
Ne mond nekem, hogy én így játszottam volna - mondanám, hogy átestetek a ló túlsó oldalára, de szerintem mindig is ott voltatok.
Elveszitek az ember szórakozását... több mint 11 éve játszom, de elgondolkodtam rajta, hogy abbahagyom.
Nincs ehhez kedvem időm. A tudásom még talán megvan de már tökmindegy.
-
-
-
-
-
-
Nem nem nem, ne gondoljátok, hogy nem tudok semmit
Lekémkedtem az üzeneteket!
Haha
Olyan tanácsot kaptam, hogy az etapban inkább ne kalózkodjak - igazat megvallva nem is terveztem, csak gondoltam kihasználom a kiváló alkalmat értelmes dolgok írására
Szerintem Zozó Bá gyűjti a pontokat Alphahóhérnak
Kérek sört, nem fogom semmilyen nyuszira, nem olyan, hogy az éjjel közepén megtámadjak másokat
A Kill Bill talán a kedvenc filmem
-
-
Te valamit félreértesz
Eszem ágában sincs megnyerni semmilyen vitát, vagy bármi. Csak úgy írok dolgokat, mert szórakoztat.
Természetesen engem szabályosan is ki lehet szedni 200k-nál nagyobb erőm nem volt sosem(asszem)
Bár most kb 30 van van(nem 30 000)halacska alakú gumicukor
kérek sört
-
Nem a fórumon bántotok
Nem, az egész értelmes beszélgetés úgy kezdődött, hogy elpanaszoltam, mindenféle potenciálisan nem teljesen szabályosan játszó játékos, akit ti hívtatok a szerverre, leszed engem kalózban(ez a bántás), erre ti azzal jöttök, hogy Boxer így, meg Boxer úgy.
Most mit mondjak?
Csigabiga
Nem is rólam van szó. Nem is a szövimről. Meg se kéne szólalnom, micsoda egyetértés lenne
A jó macik legendák pokolfajzatok elzavarnak a fórumról mindenkit, aki szerint az oldalukon nincs minden rendben
Mondjuk engem nem egyszerű felidegesíteni azt meg kell hagyni
Na, még valami... elfelejtettem
Kérek egy kakaót
-
Nos, akkor az az okfejtés, hogy mivel, bár ti multiztok,mivel valaki, kihez semmi közöm, még nálatok is többet multizik, ezért nekem, aki nem multizik is lehet rossz.
Be kell valljam logikusan hangzik
Hmm kicsit finoman fogalmaztam. Valahogy így kéne: Abszolút és teljesen igazat adok nektek, így kell ezt csinálni, ti vagytok a játék eszei nem is értem miért marad még játékos rajtatok kívül a szerveren, és veszi föl a harcot.
Kérek egy teácskát