Posts by Marqadam

huh, most több dolog is lehet

a, hazudok és igazából normális játékos vagyok, és igazából van kedvem játszani

b, Némó hazudik, és igazából elvették a kedvemet a sok farmolgató

c, nem vagyok normális, azért vették el a kedvem

d, csak simán meguntam, mert máshol játszom

találjátok ki, melyik lehet az igazság :)

sajnos nem lehet barátokat meghívni, pedig nincs annál jobb, amikor meghívod egy szigetre 15 barátodat, akik gyűjtenek neked kalózbogyót, mert szeretnek téged :)

Köszi a sört

7-en támadtatok meg Maci LND 3 óra alatt amíg nem voltam on

13 millió aranyamat elvittétek

seregem nullázva

Igen, ezért voltam vakban most(oké kirándultam is)

Ne mond nekem, hogy én így játszottam volna - mondanám, hogy átestetek a ló túlsó oldalára, de szerintem mindig is ott voltatok.

Elveszitek az ember szórakozását... több mint 11 éve játszom, de elgondolkodtam rajta, hogy abbahagyom.

Nincs ehhez kedvem időm. A tudásom még talán megvan de már tökmindegy.

Nem érdekel csalás-e vagy sem, én nem multizom, ti meg multiztok, ez így nem fair bocs

Pedig én se hiszem a VPN-ről, hogy egy cipőmárka tudod :D

Én is iszom kakaót, senki se köp bele :)

Némó, én nem bírok belépni a brazil war szerverre, nem tudom mi történhetett :S

Ma este békés vagyok nem direkt támadom a macikat, csak atomanti engem hasonlított egy kis csírához(biztos a folyadékigény miatt) aztán hozzátok menekült :P

Nem nem nem, ne gondoljátok, hogy nem tudok semmit :P

Lekémkedtem az üzeneteket!

Haha

Olyan tanácsot kaptam, hogy az etapban inkább ne kalózkodjak - igazat megvallva nem is terveztem, csak gondoltam kihasználom a kiváló alkalmat értelmes dolgok írására :P

Szerintem Zozó Bá gyűjti a pontokat Alphahóhérnak

Kérek sört, nem fogom semmilyen nyuszira, nem olyan, hogy az éjjel közepén megtámadjak másokat :)

A Kill Bill talán a kedvenc filmem :P

Mégis hogyan hoztad volna?

Felkaptad a hátadra, és hoztad, aztán annyi :P

Hozzám nem ugyan jutott el a levél amúgy - na nekem mindegy is, majd valami lesz.

Te valamit félreértesz :P

Eszem ágában sincs megnyerni semmilyen vitát, vagy bármi. Csak úgy írok dolgokat, mert szórakoztat.

Természetesen engem szabályosan is ki lehet szedni 200k-nál nagyobb erőm nem volt sosem(asszem)
    Bár most kb 30 van van(nem 30 000)

halacska alakú gumicukor

kérek sört

Nem a fórumon bántotok :P

Nem, az egész értelmes beszélgetés úgy kezdődött, hogy elpanaszoltam, mindenféle potenciálisan nem teljesen szabályosan játszó játékos, akit ti hívtatok a szerverre, leszed engem kalózban(ez a bántás), erre ti azzal jöttök, hogy Boxer így, meg Boxer úgy.

Most mit mondjak?

Csigabiga

Nem is rólam van szó. Nem is a szövimről. Meg se kéne szólalnom, micsoda egyetértés lenne :P A jó macik legendák pokolfajzatok elzavarnak a fórumról mindenkit, aki szerint az oldalukon nincs minden rendben :) Mondjuk engem nem egyszerű felidegesíteni azt meg kell hagyni :D

Na, még valami... elfelejtettem :(

Kérek egy kakaót

Nos, akkor az az okfejtés, hogy mivel, bár ti multiztok,mivel valaki, kihez semmi közöm, még nálatok is többet multizik, ezért nekem, aki nem multizik is lehet rossz.

Be kell valljam logikusan hangzik :)

Hmm kicsit finoman fogalmaztam. Valahogy így kéne: Abszolút és teljesen igazat adok nektek, így kell ezt csinálni, ti vagytok a játék eszei nem is értem miért marad még játékos rajtatok kívül a szerveren, és veszi föl a harcot.

Kérek egy teácskát