Posts by Emre Ayaz

ee gökhan bunlar senin kilitçi multici biri olduğun gerçeğini değiştirmiyor kardeşim daha önce de söyledim ama anlamak istemiyorsun korsan umrumda değil orda sadece 16 saatlik bastığım 7k dan sonra 2k daha basmıştım yetti 22.liğe korsan kasmaya çalışsam ilk 10 da olurdum 22 de değil

benım multi hesaplarım bellidir 4tanedirler oyun kuralları gereyınce de ip paylasımı yapılıdır hepsi tek bır lobidedir ayrica bırden fazla hesabımı lısteye de sokabılırdım onu bıle yapmadım sadece kp bastıgım hesap lısteye gırdı ve bu hesapta baskalarına kp bıle vermedı bu hesap dısında kp basmadım. Diger aglandıgınız hesaplar konusunda onlar benım arkadaslarımdır onlar yardımcı oluyorlar ayrıca baska arkadaslarımızda gelıcektır hıc merak etmeyın serverde zaten toplasanız 10kısı vardır aktif, bu davranıslarınız sadece serverdakı aktıf oyuncu sayısını azaltmaya yarayacaktır. serverin basından berı bot kullanan sizin arkadaslarınızdır bu konuda lideriniz arif bile bu durumu inkar etmemişdir. hepsının wp konusmasıları mevcuttur ayrıca bu konuslarda botlarla ilgili kullandıgı panelın fotografınıda paylasmıstır. Ben oyun kurallarına uyuyorum ve bu kurallar dahılınde yontemler kullanıyorum dıye laf edemezsin bunun ıcınde burda gereksız mesajlar atarak yalan yanlıs ihtamlarda bulunamazsın ancak sız kural dısı eylemleri serverın basından berı yapmaktasınız. fazla zorlama benı wp konusmalarını burada paylasmak zorunda bıraktırma

Tabi tabi oyun kurallarına uyuyorum= Oyunun açıklarından faydalanıyorum .Kendini kandırmaya devam et gökhan ben çok şükür kimin oyunun oynamak istediğini kimin oyunu kullandığını anlayabilecek yaştayım sana hayatında başarılar diliyorum savunduğun sipahi 'arkadaşına ' da güvenmeni tavsiye etmiyorum çıkarı için seni de siler o hiç şüphen olmasın

Arkadaşlar isterseniz size yeni sunucular ile ilgili tartışma sayfası açalım. Konunun dışına çıktınız. Gerçi ikariam TR ta başından beri böyle idi. Oyuncular oyun hataları, haksızlıkları şikayet etmek yada itiraz etmek yerine hep birbirleri ile uğraştılar. İkariam ve GF de bu didişmelerden, kendine pay çıkarıp, oyunu nasıl oynanamaz hale gitiririm. Oyuncularda bu çıkılmaz durumdan ambrosa alarak kurtulur. Her olumsuzlukta nasıl ambrosa gelirleri artar onu planladılar. Multi hesap, GP depoları, karaborsa, korsan, bot hesap, ışın atma, ada kapatma, kilit. hepsi eski oyuncuların sizin gibi tartışmalarından çıktı. Bu tartışmalar bitmez. Sanal kavgalar, hakaretler. Hesaplar banlanır. Banlanan oyuncu hırs yapar, yeniden hesap açar. Yada büyük paralar ile hesap satın alır . Ambro ya yüklenir. GP basar. her türlü hileyi kullanır. Kazanan kim? Yine ikariam.

sayemizde biraz tr forum canlandı fena mı :D

ahaha oyunun en büyük multicisi gökhan dır Phobos serverında TheMechanic , LOKİ , ASGARDİAN, xCengizhanX , ODİN hesapları onundur. Farkettiyseniz hesapların biri dışında hepsi iskandinav mitolojisi benzer isimleri taşıyor şehir isimleri de öyle bir kere bakan anlar zaten multici olduğunu.

For foreign players

The biggest multi player in the game is Gökhan. He owns the accounts TheMechanic, LOKİ, ASGARDİAN, xCengizhanX, and ODİN on the Phobos server. If you've noticed, all but one of the accounts have names similar to those in Norse mythology, including the city names. One look at it and you'll know he's a multi player.

Trojan_Horse  Emre Ayaz siz yalan konusuyoruz emre senı duzgun bılırdım sen ne ara boyle yalan konusmaya basladın aytim savas bitip ateskes yapıldıgı zaman bız ozellıkle dagıttık korsancılarınız sızıde kendılerıne benzetmıs bellı

Dediğim seylere niye cevap vermıyosunuz yalan yanlıs seyler soylemeye devam ediyorsunuz

11:1 ve cevresine bakın o hesaplar bot hesapları araların da sızın korsancılarının ve üyelerinizin sehirleri var multi diye alayıp alayıp duruyosunuz burda ya hanı buna cevap versenize niye sesiniz cikmiyor bu konuda hep konuyu baska yerlere cekmeye calısıyosunuz

Siz başka yerlere çekiyorsunuz gökhan sen bana 6 tane hesabım var burda diye yazan adamsın korsanda multi ise mesele sv de korsanda multi kullanmayan adam kalmadı. Daha kaç kere söylemem gerekiyor Ben korsanın da multinin de karşısındayım oyunun ikisini de kaldırması lazım bana ada koordinatı verip durma senin hesaplarının koordinatını biliyorum zaten (en azından bir kısmını )

Biz de senin gibi illa madde madde mi gidelim yalancı balık

1- Tekrar söylüyorum server başladığından beri sadece 2 gün engin yüzünden yediğim cezadan ötürü hesabım tatilde kaldı onun dışında ne rodos kullandım ne de tatile aldım senin yan adana gelene kadar rodosum bile yoktu. Maxi dahi tatile aldığımı hatırlamıyor ve söylemiyorken senin bu sanrıların kötü bir pskiyatriste görün derim.

2- Bilişim uzmanı arkadaşım yoldaşım bizveben ile yola çıktık ve sonuna kadar gideceğiz dedik keza yaku nun ana karaların tüm hesaplarının limanlarını defalarca aldık yağmaladık sonuna kadar da gittik . Senin yapamadığını yaptık. Aylarca 3 kişi gücümüz yettiğince savaştık. 1 yılın sonunda sen ve senin gibi tarla farelerinin bu savaştan kazançlı çıktığını düşünüp son verdik. Yani senin dediğin gibi tatile alıp kaçmadık 1 yıl (tabi sen bilmezsin 1 günde savaşta bayrağı çektiğin için) savaştık barıştık. Kaldı ki ben o zamanlar sv de kimseyi tanımıyordum etrafımız hep tuğra ittifaklı olduğu için ittifaka katıldık sen lütuf gösterip almadın sonradan ittifak dağıldı tabi ondan sonra da ekip e geçtik tabi o zamanlar daha oyuna yüklenmemişiz sakin sakin adada gelişiyoruz derken bir gece ansızın gethit dibimizde bitiverdi yüklenmiş gp yi gelmiş neymiş bizim üst kademe ile anlaşamamış vs vs biz de bize bilgi verilmeden savaş ilan edilmesine sinirlendik ordan çıkıp size geçtik ki sv deki en büyük hatamız da oydu zaten. Ama daha gelişmemiş hesaplara ışın atıp savaşıyoruz demek de size yakışırdı zaten de yaptınız .(Sen zaten konuşmalarının birinde aksiyon olarak ben giderim karşı ittifakın güçsüz oyuncularını bulur onlara saldırır ittifaktan çıkmalaarını teklif ederim benzeri bir şey de söylemiştin keza sizin savaş anlayışınız böyle işte savaşta bile kalleşlik ben yaku savaşında da sizin savaşta da direk nereye geldim depo hesaplarınızın olduğu adalara önce en güçlü adamlarınızı vurdum senin gibi kalleşçe küçük hesaplar peşinde deildim.

3- Serverın ilk 2 savaşını yapmışmış bana sanki çok büyük savaşlar döndü daha server da 1 milyon adamların kral olduğu kimsenin daha neyin ne olduğunun belli olmadığı dönemde karanlık çağlarda 2 tane sopayla savaşmış paşam roma imparatoru olmuş

4-Yaku ile yılda 3 ya da 4 kez savaşmışım maxi ye sor bakalım her gece onun aksiyonlarını görüp cevap veren senin ruhun muymuş Aylarca geceli gündüzlü çarpıştık ama tabi sen ne bileceksin ki

5- Biz yaku ile savaşırken sen taraf tutsan da zerre umrumuzda değildi gerekirse bir gp daha indirirdik senin için ama sen bizim nefretimizi göze alamazdın keza alamadın da benimle savaşırken bile yasin abi ve sizle eski hukukumuz var sizle iyiyiz diyen adamsın sen anca cürmüm kadar yer yakarsın

6- Tutuşmak falan sana yakışan sözler bunlar hayrullah keza savaş olunca tutuşup herkesi wp dedn darlayan aplayan sızlayan sensin ben deilim sömle tutuşmuşmuşum senden korkan senin gibi olsun (Aman allah korusun !)

7- Tarafsız kalman da savaşa katılman da zerre umrumuzda değildi hayrullah hiçbir zaman da olmadı ama sen ittifakında olan adamı arkadan vurmayı düşünebilecek kadar hain ve bunu yapmadığın için ödül bekleyecek kadar da aciz ruhlu bir insansın . ''Allah ıslah etsin''

Bu sıralamada birşeyi fark ettiniz mi ? Kral diye bir ittifak hep tatilde. İşte onlar burada bu sayfadaki kahramanlar ikariam koruyucuları, oyunun son kaleleri. Ha laf eden sadrazam (sipahi) nerede göremiyoruz derseniz geçen gün usulsüz bir hareketinden dolayı 1 yıllık ban yedi. Kendisinin multi hesaplar üzerinden korsan adasıda var ittifakındaki kişilerin korsan adasıda var ama kabul etmez bunu. Normalde bu serverın başından beri bizim ittifakımız savaş halinde olmuştur. 1 sene boyunca savaştaydık.Sipahinin ittifakı bir kere bile savaş yüzü görmedi. Bu sürede kendileri tarlacılık oynuyordu. Evet koca bir sene sipahiye ne öğrendin diye sorsanız multilerden korsan hesabı yapmayı öğrendim, yüksek puanlı farm hesapları ittifakıma alıp toplam ittifak gp sini diğer ittifaklara gösterip onları korkutup bize saldırtmamayı öğrendim falan der. Bu serverın başından beri sipahinin en büyük duası yaku ve kıyım ittifaklarının birbiri ile savaşmasıdır. Her gece sipahi yatağa girdiğinde ''Allahım lütfen savaşmayı kesmesinler. yoksa bizi madara edecekler'' şeklinde dualar etmiştir. general maximusla 1 seneye yakın savaştık ama açık konuşacağım, tüm kral ittifakı gelse bir maximus etmiyor. Kendiside adam gibi adammış. Bu bir senede biz savaşalım diye arka plandan kıyım ittifakını yakuya , yaku ittifakını kıyıma karşı dolduran özelden insanlara yazan kim derseniz evet bildiniz. oda sipahinin kendisi.

Ek olarak da ilk savaşında Aytim ittifağı dağıldı ikinci savaşında multiden ban yedi . Savaşmaması bundanmış herhalde .

oo yalancıların büyüğü de gelmiş buraya oyuna başlayalı bir kere bile hesabımı ben tatile almadım rodos da basmadım rodos basan da tatile alan da sizlersiniz yakuya da bitirme amaçlı değil engin bizi rahatsız ettiği için girdim ki yakuya dalacağımız zaman sizin ittifaktaydım ve sen biz yaku ya gireceğiz dediğimiz zaman arkamızda duracağına korrrrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkak ttavuk gibi bizi ittifaktan attın sonrasında yardımcı vs olacağız ayağına bir bok da yapmadın sonra baktın ki biz güçleniyoruz yaku savaşına rağmen bizi geri almak istedin ama biz tükürdüğümüzü yalamadık kıyıma geçtik enjoy ile olan meseleye gelince agit de biliyor ki ben onlaarı bitirmeye falan oynamadım yiğitçe savaştık dövüştük barıştık biz sizin gibi insanların arkasından entrikayla oyun kurmuyoruz dostumuzu da düşmanımızı da savaş meydanında seçiyoruz savaşan adama her zaman saygım olmuştur ama siz ne anlarsınız tabi anca kilit atmayı multi yapmayı bilirsiniz. Korsan konusundaki fikrimi belirtmeme rağmen ısrarla korsanda bot açma muhabbetini tekrarlıyorsunuz ben direk korsanın da multinin de karşısındayım ama bir laf vardır bizim orda ''Dinsizin hakkından imansız gelir''

Emre Ayaz  Trojan_Horse evet bunları dıyosunuzda oyun kuralları dahılınde oynanır bu butun oyunlar ıcın gecerlidir kaldıkı kurallar dahılınde yapılan seylere bu kadar rahatsız oluyorsunuz ama kendi ittifağinizdaki korsancılar server basından berı bot hesaplarla kp basarken sesiniz cikmıyor bu nasıl ıkı yuzlu bır yaklasımdır, ıstersenız ada listeleye de bilirim ama 11:1 bakarak baslayabılırsınız oyle burada karalama yapmaya calısmakla olmuyor bu ısler. Ayrıca neye gore multi hesap seklınde ıthamda bulunuyosunuz onu hıc anlamadım

ahaha gökhan neye göre multi ithamında bulunuyorsunuz dedin ya ben orda bittim :D korsan dediğin şey için düşüncelerim komple oyundan kaldırılmalı eski usül herkes ne topladıysa ne kaynak yağmaladıysa onu kullansın. Oyun kuralları içinde olması bir şeyin doğru olduğunu göstermez keza ıp paylaşımlı hesap olayı da kaldırılmalı herkesin bir hesabı olsun kardeşim bir çıksınlar yiğit gibi meydana öyle multiden kilit atmakla olmuyor bu işler

Oynadığımız oyunun bir strateji ve savaş oyunu olduğunun farkındasınız değil mi ?

kilit atma olayıda strateji , şehrine toplayacan askeri her yere ışın atıp rahatça gezecen :) gezemezsin işte bu kadar basit

farklı stratejiler üretin , sızlanmak yerine

multi hesaptan kilit atmak strateji falan değil rahatça gezmemizi istemiyorsa oyun ışınlanmaya pekala limit getirebilir mesela 24 saatte 1 kez ışınlanma kuralı getirebilir ama 24 gün boyunca bütün sömürgelerine kilit atmak oyun stratejisi de değil kuralı da saçma

oyunu güzelleştirecek şeyler

1- Altın yağmasının geri dönmesi böylece usulsüz altın ticareti önlenebilir

2- Multi hesapların daha iyi tespit edilip oyunda multiye kesinlikle izin verilmemesi

3- Tek gemiyle uzaktan kilit atma gibi oyun mekaniklerini kötüye kullanan hesapların banlanması

bence önceden kilit atanları açmak yerine yeniden kilit cezasını getirip kilit atanları banlasınlar kilit oyuna zarar veriyor oyunu oynamak isteyen oyunculara zarar veriyor şunu anlayın artık