Display Moretrojan ve mete han cylops serverinde sanırım üzücü şeyler yaşıyor. yedikleri baskın ve yağmalar gene onları foruma dökmüş.
benim ban sebebim ile tolgabeyin ban sebebini kıyaslamışlar. bu oyunda her ban aynı değildir. hatta bazı banlar affedilir. LİDERİNİZİN affedildiği gibi. benim ban yediğim gün liderinizin hesabı açıldı. bence benim yerime onu emsal gösterin ahahahaha
şimdi ikinize asıl vurgulanması gereken bir dipnot bırakayım tolgabeyiniz multi hesabıyla kaynak aktarımı vs yapıyordu. çıkar amaçlı kullanıyordu. ipli hesabı bulunan bu garip ise emeğiyle gelişiyordu. ipli hesab konusuna değinirken multi hesap yapmamayı atlıyorsunuz. şuan cylopsta bulunan 1.8m puanlı minik general deponuz blackberry hesabı da multi hesabın. utanmadan birde başka insanlara çamurla uğraşıyorsunuz.
minik bir tavsiye size; büyük serverlerde oynadığınızın farkınan varın yoksa daha çok tokatlarlar size orda
Merhabalar. Öncelikle iki taraf içinde cyclops ta güzel bir savaş oluyor. İki tarafta elinden geleni yapıyor. Baskınlar çok normal bu çiftlik oyunu değil. Savaşırsın, kazanırsın kaybedersin,Kaybettiğinde hakaret etmez bunun bir oyun olduğuna saygı duyar devam edersin. Şu ana kadar benim gördüğüm bu. Her iki tarafta bir oyun olduğunun bilincinde. Sonuçta kimse ezilirsiniz tokatlarız un ufak ederiz gibi cümleler kuracak 12 yaşında bir çocuk değil. Bir oyun için gereksiz yere kalp kırmam. Şimdiye kadar kırmadım kırmamda. Sözde bahsettiğin asker deposu hakkında bir bilgim yok. Ama 1.8 milyon Cyclops için generalde çerez sayılacak puanlar. Burası büyüklerin bulunduğu bir lig belki bilmezsin ama insanlar 1.8 milyon generali hergün etrafta gezdiriyorlar.
''benim ban sebebim ile tolgabeyin ban sebebini kıyaslamışlar. bu oyunda her ban aynı değildir. hatta bazı banlar affedilir.''
Sadece birşey merak ediyorum. Söylediğin şeyin kurduğun cümlenin ne anlama geldiğinin farkında mısın ? Açık bir şekilde kurallara uyulmadığının itirafıdır bu. Sadece senin için değil moderatörler içinde bir suçlamadır. Normalde bu cümleyi kurabilmen bile çok ciddi birşey. Ama kızmıyorum normal karşılıyorum. Yazımda özellikle kimseyi suçlamayayım diye isim kullanmadım kişileri işaret etmedim. Ama yazıma sert üslup ile karşılık veren 2 kişi oldu. Birisi banı açan kişi diğeri açılan kişi. Bu durumda tarafsız gözle bakan kişilere sorarım. Haklı iseniz niye bu kadar sert karşılık veriyorsunuz ? Hakılı iseniz yazılanları kabul etmiyorum burada yazılanların hiçbirisi doğru değildir der geçersiniz.
Tolgabey hesabı ile hiçbir diyaloğum olmadı. Bir kere bağlı bulunduğum iletişim kanalları üzerinden dahil olduğum gruba katıldı merhaba nasılsınız demek için. Benim gördüğüm mantıklı tutarlı birisi olduğu yönünde. Ama bilmediğim konularda yorum yapmam açıkçası haksızlık olur. Ne savunabilirim ne reddedebilirim çünkü bilgim sıfır. Açıkçası genel olarak verilen cevapları ve yapılanları pek mantıklı bulmuyorum. Ama ikariamda adalet aramayı uzun zaman önce bıraktım zaten. Sorun değil istediğini yazabilirsin bu konuda birşey yazmayacağım. Tamamiyle haklı olduğumu düşünüyorum.