1 0 0 6 7
Posts by B L A C K K
-
-
aynı evin içinde 2 pcden wifi ortak oyunu oynarsam ban yermiyim herhangi kaynak veya alışveriş olmıcaktır.?
-
-
tamam adminim düzeltti kapatılabilir
-
Merhabalar sayın yöneticiler şehrimin puanları detayları gözükmüyor 0 olarak görünüyor bu normalmi bir sorun mu var ?
-
-
-
-
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bu adadaki bazı oyuncular yeni açtıgı hesabı tatil mod ve hiç puanı olmayan bir şehir afk olarak terk edilmiş benim adaya hem destek hemde koloni için o alana ihtiyacım var lakin onlar yer kaplıyor bunları kaldırıcak veya bir yere taşıcak bir yönetici yokmu cevap vermiyorlar zor durumdayız...
-
Çok teşekkür ederim bu bilgi için iyi forumlar iyi oyunlar herkese..
-
Benim 1 adet hesabım var ve adada 4 ekstra koloni kurdum. öncelikle doğru anlamışmıyım
kendi adıma yeni bir posta kendi numarası ve şahsıma veya aile bireyimde birinin üstünde kopyalanabilir aynı adamda hesap kurup onada geliştirmeler alışveriş bilgilerini
hem o toplamı tamamlayın benim sayılıyor ve ana hesabıma 4 ekstra kolonisi olan malzeme yollayamazmıyım? veya farklı sürümde bulunamazmı
ittifak mı kurmam lazım veya bu suçmu yani itme veya haksız çıkarma yapmadan kendi bilgisayarında ailemden 1 aynı ıp üzerinden hesap hem onu kasıcam hemde ana hesabımı bu yanlışmıdır açıkmısınız teşekkürler. -
Selam arkadaşlar, çook ama çok eski ortaokul zamanlarında babamın telefon kontörleriyle Ambarosia alıp alıp
bu sevimli ikariama tekrar geri döndüm, büyük bir özlem içindeyim. Adım Yiğit, 29 yaşındayım. Sizlerle tanışmak, özlemi gidermek için böyle bir konu açtım. Yeni sunucuda oynuyorum, sizler neredesiniz?
-