Posts by LordOmar

DON OMAR

TAMAM EN BÜYÜK YAĞMACI SENSİN, EN BÜYÜK SAVAŞÇI SENSİN, HATTA EN BÜYÜK MULTİ...
    NEYSE, ÖYLE BÜYÜK HARFLERLE YAZMA TAMAM EN BÜYÜK SENSİN :):):)

ÇOBAN SİZDE KOYUN ÇOK İYİ BİLİRSİN GÜTMEYİ . BENİ TANIYANLARA SOR ADONİSTE AÇTIĞIM BU HESABI NASIL TIRNAKLARIMLA KAZIYIP GELİŞTİRDİM ANLATIRLAR .. UÇAK MUÇAK ANLAMAM BEN SAVAŞIRIM . VARSA SAVAŞACAK KONUŞSUN YOKSA BOŞA MUNAKAŞAYA GİRMEYELİM . İYİ OYUNLAR .

Dengenin karşısında kim varsa başarılar dilerim.

Kendi multilerini yağmalayıp asmışlar galiba ,Rodos basıp altını kesip asmışlar ahh bu kadar saçma raporu bir arada görmedim ekleyen arkadaş sanatçı ruhlu heralde ada fotograflarıyla sayfayı doldurmuş öff bayık.

SANA ÖZEL 2 KELİME VE ONLARCA RAPOR ASTIM . BİRDAHA ABİLERİNİN OLDUĞU YERDE DESTURSUZ KONUŞMA . ELİN AYAĞIN ÇOLAK DEĞİLSE , ZİHİNSEL BİR ENGELİNDE YOKSA GİR KOORDİNATLAR BAK . BİZ SANATÇI RUHLUMUYUZ BİLİNMEZ AMA RAKİBİN MERKEZİNE MULTİ ATIP ONU YAĞMALADIĞIMIZI DÜŞÜNEN ŞİZOFREN RUHLUDUR . ZELUSTAYSAN MERKEZİNDE YER AÇ HADESLERİNİDE YIK SANATIN KAYMAKLASINDAN TATTIRALIM ... KAYMAKLI TARÇIN .

YAĞMA RAPORLARINDANDA BİRAZ PAYLAŞACAĞIM . SAAAT SABAH 4 OLDU VE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALIP RAPOR DÜZENLEMEKTEN SIKILDIM . MALUM İŞ HAYATI , ÇOLUK ÇOCUK DERKEN OYUNA HARCADIĞIM ZAMANIN DIŞINDA FORUMADA ZAMAN AYIRAMIYORUM . BU YÜZDEN BİR ÇOK YAĞMA RAPORUNU ATLAMAK ZORUNDA KALDIM .

YAĞMALADIĞIM BU HESAPLARDAN BAZILARI YARADAN TARAFINDAN ZELUSA SALINMIŞ İTTİFAKSIZ HESAPLAR . RAKİBİMİZLE HİÇBİR İLGİSİ YOK . ZAMANINDA LOG İTTİFAKINADA YANLIŞLIKLA ALINMIŞLAR . HATTAA YÜCE RABBİM BU HESAPLARI HEP RAKİBİN MERKEZİNE ATMIŞ . ONLARDA SAĞOLSUN BİZ GELİR YAĞMALARI DİYE HİÇ YAĞMALAMAMIŞLAR .

ÇOK DAHA ENTERASAN BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM , BU YARADAN TARAFINDAN RAKİBİN DİBİNE DÜŞEN VE AŞAĞIDA YAĞMA RAPORLARINI PAYLAŞACAĞIM BU HESAPLAR ARADA BİR BİZDEN BOŞLUK BULURSA GP BASIP TİCARETE EKLEYİP RAKİBE VERİYOR . ONLARLA BAĞLANTISI YOK AMA , BİZE KIZDILAR SANIRIM . BİZ ÇOK YAĞMALIYORUZ DİYE KALAN MALI RAKİBE GP BASIYORLAR . YOKSA MULTİ FLN DEĞİL BUNLAR . BİZ BOŞ HESAP YAĞMALAYIP FORUMA ASIYORUZ ....

O Bİ TANE YORUM YAPAN DENSİZ VAR . KENDİ HESAPLARIMIZI YAĞMALAYIP ASIYORMUŞUZ FLN ... KOORDİNATLARA BAKSINDA FEYZ ALSIN . HADSİZ HADSİZ GELİP BURADA YAZMASIN . CANI YANDIYSA GİTSİN BAŞKA SAYFALARDA AĞLASIN ....

mdrfxq7.PNGnxe6sgt.PNGfyt6691.PNGpc36wmv.PNG7xeld3h.PNGigltc09.PNGi8zybds.PNGttrvo5e.PNG1wancp2.PNGs5rfcv9.PNG2a1kdmw.PNGsklmx8f.PNGevebc2n.PNGh3ycmmv.PNGozsb7ll.PNGcqdqjig.PNG4pm2ju2.PNGmk3tq16.PNGpwatnkh.PNGfqezj3z.PNGiqqxqcd.PNGe4onzfg.PNG9yk43z5.PNG1mts8tu.PNG1mts8tu.PNGkzy5je0.PNG1pnzv8n.PNGczdk68q.PNGn6a77xe.PNGsq008bw.PNG

MERHABA FORUM SEVERLER ,

YİNE AFİLLİ FONTLAR VE SÜSLÜ YAZILARLA DEĞİL SADE ANLATIMLAR VE BOLCA RAPORLARLA BURADAYIM . SESSİZ KALDIĞIMIZ DÖNEMLERDE SANMAYIN Kİ İCRATTSİZ KALIYORUZ . YAKALADIĞIMIZI VURUYORUZ . AŞAĞIDA PAYLAŞACAĞIM SAVAŞ RAPORLARINDA KESİM FARKLARINI BAZ ALARAK DEĞERLENDİRİLMESİNİ RİCA EDERİM . LAKİN BİR ÇOK SAVAŞTAN HADES YÜZÜNDEN ÇEKİLMEK ZORUNDA KALIYORUZ . OYUN FARKLI BİR TARZA EVRİLDİ . 7M GP 4T ALTIN ÇEKEN HAWKEYE KARDEŞİMİZ HADESLE ŞEHRİNDE YATIP ETKİNLİK KOVALIYOR . ETRAFINDAKİ ONLARCA MULTİSİ YAĞMALANSADA UMURSAMIYOR YA TATİLE ALIYOR YADA KURTARABİLDİĞİNİ KENDİNE AKTARIP CANAVAR KESİYOR . MERKEZİNE OTURDUM HER YERİ TALAN EDİYORUM AMA HİÇ UTANMIYOR , GÜCÜNE GİTMİYOR . CANAVAR KESİYOR . pecth1o.PNG6yhzwr8.PNGlemqp5j.PNGghxbqqq.PNGqcyxo44.PNGtl7zojz.PNGap3q1at.PNGbwykysx.PNGm4qv2gf.PNG85mqms9.PNGiuxftc5.PNG2ey04vn.PNGdf1u7tx.PNGsddkk43.PNGqy4epzw.PNG4i602fe.PNGfn8ucnr.PNG459ntuw.PNGammhvxa.PNG2ara7a5.PNG5qqsi23.PNGofzmsc6.PNG

KOORDİNAT VERECEĞİM 63-14 E 1 TANE SÖM ATTIM YAĞMAYLA NEREDEYSE BAŞKENTE DÖNÜŞTÜ . 63-13 TEN ANA ADASINDAN ARADA BİR KENNOKAGE İLE AKSİYON DENİYORLAR AMA ÇAKILIYORLAR . ETKİNLİKTEN GELEN KAYNAKLA MUCİT BASARSA YADA KEYİFLİ BİR AKŞAM 2 DUBLE ATARKEN ÖRSSÜZ YAKALARSA BİRKAÇ FÜZEMİ KESİYORLAR . SAĞOLSUN KARDEŞLERİM UYARIYOR VE ÖNLEM ALIYORUM ... HAWKEYEDEN AKSİYONLAR GELİYOR ....

2rb580i.PNGmitnmjd.PNGldak9bs.PNGdur2kmx.PNGh9dbfcr.jpeg

BURDAN ÇAĞRIMDIR . ETKİNLİTEN ALDIĞIN KAYNAK İLE MUCİTLERİNİ TAMAMLA VE SAVAŞALIM . 7M GP BULACAK KAPASİTEYE SAHİPSİN , CÜMLE ALEMİN BİLDİĞİ ONLARCA HESABIN VARKEN TEK HESAPLI LORDOMARDAN KAÇACAK KADAR ACİZMİSİN ???? LİDERİNİZ GİBİ KORKAK OLMAYIN ADINIZA NAMINIZA YAKIŞANI YAPIN . BEN BU BÖLGEYE GELİRKEN KENNO-HAWKE ÇOK İYİ SAVAŞÇIDIR , GİT SAVAŞIR KEYİF ALIRSIN DEDİLER DİYE GELDİM . OKURDA UTARNIRSINIZ BELKİ . RAKİP SIKILSIN SONRA DALARIZ 2 RAPOR ALIR ASARIZ KAZANDIK DERİZ . BU İŞLERİ GEÇELİM BEYLER . MEYDAN BİZİM , SİZ SAĞDA SOLDA RAPOR KOVALAYIN , ETKİNLİK KOVALAYIN , BEN MERKEZİNİZE ÇÖKTÜM . BURAYI BENDEN KURTARIRSANIZ BENİM MERKEZEDE BEKLERİM ...

g6d9wl0.PNGg6d9wl0.PNGVEEEE GELELİM KENDİME AİT RAPORLARA ....

ec0b662.PNG9404lmj.PNG5p8k6id.PNG46654rw.PNGnd2a06s.PNG33pazmf.PNGioo89h7.PNGgtg3nt9.PNGni9ybah.PNG

BİRKAÇ ADA TATİLİNDEN SONRA HIZLICA YAĞMALARA BAŞLIYORUM . İTTİFAK DAĞITMAK İLE KAMUFULE EDEMEDİKLERİ BÜTÜN BASIM HESAPLARı TARLAMIZ OLDU ... YAĞMALARDAN SONRA FIRINDAN ÇIKAN GP KESİMLERİDE PAYLAŞILACAK ... 77etf95.PNGjixsqqr.PNGotnmr6t.PNGe3suocq.PNGcbcm4n8.PNGrz4rpod.PNGl6e3cxp.PNGtbp5lr0.PNGadggcw3.PNGe3pxzim.PNGnr5a9xg.PNG56dnoau.PNG17yy4g5.PNG1lch942.PNGpgf9xou.PNGb2dtalm.PNGspae588.PNGo5xbe8u.PNG9nzq5vz.PNG80j7jyc.PNG9ahqotg.PNGaami21l.PNGg5fvf4n.PNGkt6h92z.PNG960a711.PNGfeox60n.PNG1jsv4go.PNGh55bcjs.PNGm653cxi.PNG2e1xs4y.PNGfpxcpl2.PNG2lckr01.PNG4s9izke.PNG39ei7h7.PNGcqbz72e.PNGlpsfcpc.PNGhtmxtsa.PNG3ppue2b.PNG

BiR YANDAN YAĞMA ÇEKERKEN BİR YANDAN ÇIKAN GENERALLERİ VURMAYA DEVAMMM .

oycgdpc.PNG8ht7tf0.PNGmi4mkxj.PNGi13gpvy.PNGd94r51g.PNGio98l3y.PNGjoucuex.PNGhdb2mfh.PNGrung49d.PNG8ie7oc0.PNGs5ux0u9.PNGpemz1cv.PNGhvzzev7.PNGdskzjxf.PNGahypovl.PNG8j0w8ta.PNGmyi6c0i.PNGfn2jpyi.PNGeig7s1t.PNG9jd9dqi.PNG9ue01it.PNGp4vpguq.PNGs7sian6.PNGmyf24hn.PNGe5r6nc6.PNGgj9wmaf.PNGebdpc0h.PNGjqqetih.PNG25rtar2.PNGjp84nah.PNG4voofyq.PNG5q5vwzx.PNGrwgetcx.PNG

FORUM SEVERLER HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM . BİR YANDAN AKSİYON ATIP BİR YANDAN FORUM İLE UĞRAŞMAK YORUCU OLDU . FORUM KÜTÜRÜNDENDE PEK ANLAMAM . ALIŞACAĞIZ . SİZLERE DAHA AKICI ANLATIMLARLA KONULU RAPORLAR PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM . YAĞMALARIMI EXCELL TABLOSU HALİNE GETİRİP TAM MİKTAR BELİRTEMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM . SİZ KABA TASLAK HESAP EDERSİNİZ . YADA KONUNUN UZMANI ARKADAŞLAR VAR , SAVAŞMADIKLARI İÇİN BOLCA VAKİTLERİ VARDIR . RİCA EDERSENİZ BİR TABLODA BİZİM İÇİN YAPAR :))))

VEEEEE GELELİM AKSİYON BÖLÜMÜNE . BU BÖLÜMÜ KISA TUTACAĞIM . BANLANAN HESABA AKSİYON ATMAK ÇOKTA İÇİME SİNMEDİ ...

FAKAAAAAAAAAAAAAAAT HADES BASMAYINDA SİZE ATALIM DERLER ADAMAAAA .

j6eyuiq.PNGmc3n3wl.PNG9joaskh.PNGss77i5n.PNG                                 gav6hnr.PNG

KAÇMAK YOK DİYENLER AKSİYON GELEN ŞEHİRLERDEN KOŞARAK UZAKLAŞIYOR ....

DEVAMINDA İSE İLGİNÇ OLAYLAR GERÇEKLEŞİYOR . ŞAŞKINLIKTAN NEREYE NE ATACAĞINI ŞAŞIRAN RAKİP AKSİYON YOLLADIĞIMIZ ŞEHİRLERE AKSİYON ATIYOR . SONUÇSA 1 ALEVE DAĞILAN ONLARCA AKSİYON . ru064kh.PNGggh5am2.PNGs1jgtun.PNGjea22am.jpeg

Oyunu öğreten LEJOSHATEV ve ESEAS a saygılarımla . İyi forumlar ... Devamı gelecek ....

FPlaYeR kardeşimizin yağma raporlarıyla başlamış olduk , Foruma aşinalığımız olmadığından font ve düzenlemelerde eksiklikler olabilir . Bizim ağırlığımız kesim ve aksiyonlar olduğu için boşlukları mazur görünüz . üstteki mesajla arada geçen zamanda aksiyon atmaktaydım . raporların devamında onuda saati ile birlikte paylaşacağım . sürülecek çok tarla , kesilecek çok cephe var ... 18i38jd.jpegdsx2e8z.jpeg6vnefde.jpeggv2rlw3.jpeg6fb2x5j.jpegiey1dgw.jpegfoa6zli.jpeg68a6hlr.jpegb124qrj.jpegmyjeoyp.jpegtdoverd.jpeglobw9y0.jpego05v94m.jpegs1v7fnt.jpegi29s227.jpeg

Yağma raporlarına PurGa kardeşimizin raporları ile devam edeceğim .

hkt7hqv.pngkdwvmoq.png76z30el.png8bklzgs.png8t36gj1.png1dquo2x.pngflm60mw.png

ve Purga kardeşimizden bunun gibi onlarca kesim raporu ...

f7lfgbc.png

devamında grubumuzun kabadayılarından KARADAYI kardeşimizin çoklu raporları var . Kesimler ve yağmalar bir arada .

sq1fxgy.png1oxg849.pngatrk2d5.pngo4z78ys.pngi8u9r63.png36gyd6f.pngo19vd36.png7x3vtbq.png1u04ujw.png80qzdq5.png

Selam forum severler .

Oyundan keyif aldığımız kadar bazen burada olan biteni görmektende keyif alıyoruz . Naçizane ben LordOmar . Size kendi penceremden bölgedeki birkaç arkadaşımdan toparladığım ve kendime ait raporları paylaşacağım . savaş söylenilenin aksine göstere göstere geldi fakat cidiye alınmadık . neticesinde biz baskın deriz rakip arkadan vurmak der farketmez 2 yıldır devam eden gerilimin sonucunda kaçınılmaz savaş başladı .

Öcelikle arkadaşlarımın ada kapatmaları ve yağmalarından başlıyorum ...

Nomercy kardeşim seni gıyaben tanırım . Hiç tanışmadık , beraber oynamadık . Bu sebeple dost değiliz . Ve sizinle en başlardan beri savaşmak isteyen bir çok kişiden biriyim . Diğer dost olduğunuz arkadaşlar - abiler - kardeşler sizi ne kadar seviyorsa artık bütün yanlışlarınıza karşı savundular . Ama onlarında canına tak etmiş ki artık kaçınılmaz savaşın başlangıcı geldi . Yağma konusu yüzlerce örnekten biri . Evet kardeşim bizde biri yağma atıyorsa kendi içimizde bile , diğerlerimiz oraya 3-5 kişi gidip çökmez . Zaten bir çok kişide davet eder çağırır . Sizinle paylaşmak zorunda değiliz , dostta olsanız müsaadesiz gelinmez . Hadi geldiler birde liman alıp bize yağma attırmıyorlar . Yazıyoruz cevap vermiyorlar . Bende şehirleri işgal edip onların yağmasını kesince e biz görmedik biz dostuz açalım karşılıklı yağmalayalım deniyor . Sen lider olarak bunları göremezden gelirsen , savunursan , normal karşılarsan bu işin varacağı yer budur . Liderin yönetimin olduğu yerde bana fazla laf düşmez . Dostumuz arkada vurdu diyorsun ya hiç dost olmayanlarımızda var benim gibi . Bunu bilmeni istedim . Sen biliyorsun gerçide dışardan görenlerde öğrenmiş olur . Başarılar .

Aylardır değil yıllardır hazırlanıyoruz . Bütün olumsuzluklarınıza rağmen , iş çevirmelerinize rağmen Hacının iyi kalpliliği sebebiyle sineye çektik . Burada Hacıya kelime yapacak adamlar otursun biz ne yaptıkta bu adamı bile bu hale getirdik diye düşünsün . Nerde bi denge üyesi yağmada siz akbaba gibi başına üşüşüyorsunuz . Nerde bir adamızda boşluk var siz sırtlan gibi yer kapıyorsunuz . Sonra Hacı ve 3-5 eski dostunuza kardeşlik nağmeleriyle olayı oldu bittiye getiriyorsunuz . Siz bir kişinin yağmaladığı inaktife gelirken bize sordunuz mu da biz size geleceğimiz saati soralım . Biz kendi İttifağımızdan biri varsa bile yağmasına çökmüyoruz . Sizde her yol mübah tabii Mezhebiniz geniş . Hele aktif yağma yapıyorsak sizde limanı alıp bize mal vermemek bile normal . Fazlası ile hakettiniz , çokta bekledik düzelirsiniz diye ama 7 de neyse 70’te . Başka serverlara yazdıklarınızdan yancı bulupta cesaret alabilirseniz er meynadına bekleriz . Şimdilik size Hades basıp tatile almaya devam . Bol şans .

Aleykümselam Zingo kardeşim . Sözümün yanlış yere çekilmesini istemem . Polemikleri başlatan Ahmet oldu . Benim buraya karşılık verme sebebim olayı kendi adıma aydınlığa kavuşturmak . Elimde buna benzer onlarca KÜÇÜK rapor var . Dilersen arşivdekilerin tamamını paylaşabilirim . Kestiğim 2-3 gemi ile attığım her yağma raporunu paylaşmaya kalkarsam baya bir vakit harcamam gerekir . Şehri sıfır kaynak ile sizin 2-15 ada takımınıza çıkardım . Tüm hesaplar tatilledi . Geç görenlere biraz yağma yapabildim . Oradan merkezinize geldim . Ana adalarınıza girdik . Herkes tatilledi , Hacı fotoğrafları yukarıda paylaşmış . Herkes döndü ben kaldım , günlerce adalarınızda dolaştım . birkaç başarısız denemeniz sonu müsait olamadığım güzel bir vakitte yakaladınız . Geç farkettim . Kazandınız . Kaynakların tamamı sizin olduğu için bir miktarını kullanıp kalanını saldım . Benle olan kesim mücadelesinde avantajlı olduğunuzu kabul edip tebrik ettim .kaynak olarak size hadesten karlısınız . Bunu merkezime gelip bütün şehirlerimi alıp beni yağmalamış gibi paylaşmanızın doğru olmadığını belirtmek istedim .
    Hepsini bir kenara bırakıyorum . Bir daha hiçbirinizle polemiğe girmeyeceğim . Çünkü karşılıklı tartışmaya dönüyor . Niyetim Ahmet’e uyup bu münakaşaya katılmak değil ama nefsime hakim olamadım . Diyolog anlayışınız çok yanlış . Ahmetin mesajları beni bu noktaya getirdi . Namus şeref oyunla ölçülmez . Bunun için Ahmet ve Mayerr hariç Diğer arkadaşlardan özür dilerim . Zahmetin boş konuşmalarını serverda bilmeyen kalmadı . Deprem oldu sen yağma derdindesin diyerek acıtasyon yapan , beni toplumsal olaylardan bi haber sanarak neredeyse vatan hainliği ile suçlayan mayerede diyecek sözüm yok . Düzgünce mücadelemizi verelim . Bu tür kelime oyunlarına gerek duymayalım . Anlaşırsanız ittifak yetkilileri ile görüşün anlaşın . Anlaşamazsanız üyeleri tahrik edip banlatma çabasına girmeyin .Onurlu şekilde mücadele ettiğinizde daha fazla tebrik alırsınız . Ben ahmetin mücadelesini tebrik ettim ve hatasını farketmesini ümit ettim . Laftan anlamayacağını öğrenmiş oldum . Umarım siz buna bir çözüm bulursunuz . Hacının bitti dediği yerde olay bitmiştir . Birdaha hiçbirinizle münakaşaya girmeyeceğim . Sizde münakaşa çıkartan arkadaşlarınızı dizginlerseniz daha nezih bir mücadele olabilir . Saygılar .

Başta xahmetx arkadaş , eddies ve zingo olmak üzere 3 kişilik joker ittifağı ve joker tagi altındaki tatilci arkadaşlarım hepinize selamlar . Raporları asmışsınız hakkınızı yemeden sizi tebrik edeceğim . Tebrikler güzel mücadele ettiniz . Ama şunu unutmayın bizim ittifağımız sizi ciddiye almayıp tatilletip döndüler . Ben tek başıma kalıp sizi tatilden çıkarmayıp sürekli rahatsız etmek üzere şehrimi çekmedim . Rapor vermem sorun değil raporda aldığımız oluyor . Kalma amacım size huzursuzluk vermek . Ben 5 senelik bu hesabımı ve önceki silinen hesaplarımı hiç tatile almadım . Hele savaş kaybedince malı veririm şerefimi satmam ve tatile almam . Bu eski oyuncular için namus şeref meselesidir . Rodos basmam demedim sadece full Rodos ile savaşmam , savaşana saygı duyarım , oyun içerisinde bulunan her tapınaktan istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz . Size kırıcı , rencide edici , hakaretvari bir tutumda bulunmadım . Fakat Ahmet kardeşin attığı mesajları tahrik etme çabasından dolayı , çocukça kızdırmaya çalışarak askerlik arkadaşıyla konuşuyorcasına laubali tutumundan dolayı engelledim . Forumdada sanki kendileri hiç rapor vermemişçesine paylaşmanıza karşılık bende birkaç fotoğraf yükledim . Ana kara savaşında son galibiyetin iyiydi . Farkettiğimde artık çok geçti ve askerleri kaçırmadım . Savaş bittikten sonra yağma için şehri saldım . Sizden yağmayla aldığım malı savaşı kazanıp geri almanız hakkınız . Tatile almak benim oyun anlayışımda yok . Kaybedersem malı mülkü salarım . Oduna çevirip bağış atmam . Elimde kalan askeri kesim vermemek için terhis etmem . Raporu verdim karşılığınıda vereceğimden emin olun . Sizden tek ricam biraz daha olgun davranmanız . Tahrik etmeye çalışırken çocukça bir tutum sergiliyorsunuz . Gerçekten yakışmıyor . Ortak arkadaşlarımızda var . Yaşımıza göre davranışlar sergileyelim . Oyunumuza bakalım . Tebrikler .