turkoturk ile oynayan ne savaş kazanır ne dost kazanır ne para kazanır
Herif maddi manevi zarar ziyan
turkoturk ile oynayan ne savaş kazanır ne dost kazanır ne para kazanır
Herif maddi manevi zarar ziyan
Ne güzel görünüyor yağmalanan kaynaklar Rengarenkkkk![]()
He yaw aynen öyle XeW ,,<<<< benim eski hesabım :))))
OOO AŞİRET BEYY, HOŞGELDİNİZ
dostum sorunların olabilir, zaman zaman gerek iş yerinde gerekse aile içinde canını sıkan olabilir, bunu yanlış kişilere yansıtabilirsin. özümden biliyorum, senin hatan kadar sana olan yaklaşımımız da hatalı. kasma-yorma özünü bu kadar, boş ver. madem oynamıyorsun burada geçirdiğin zamanı başka eylemlere aktar.
Kitap oku mesela, sosyal aktivitelere katıl git başka oyunlar oyna film izle dizi izle ne bilim arkadaşlarınla gez dolaş havalarda sıcak ![]()
Bak ama illa da ben burada durucam yazıcam diyorsan seni gerçekten tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum 
BİR SÜREDİR YOKTUM, İÇERİDEYDİM KARDEŞŞ İÇERİDE.
RAPOR AS GENERAL RAPOR RODOS BASARLAR AĞLARSIN RODOS BASARSIN KURAL MI VAR DERSİN. KURAL OLSUN O ZAMAN RODOS BASILMASIN KABUL EDEBİLİR MİSİN ? ZANNETMİYORUM ÇÜNKÜ SEN KORKAKSIN
SEN YOKKEN NELER OLDU KAYYUM BEY. İKARİAM'IN BİR OYUN OLDUĞUNU UNUTAN OYUNU OYUNDA BIRAKMAK YERİNE, İNSANLARIN AİLESİNE, NAMUSUNA DİL UZATAN TURKOTURK İSİMLİ GENERAL ARKADAŞIMIZ FORUMDAN SÜRESİZ BAN YEDİ. ARTIK SANA CEVAP VEREMEZ. OYUNDAN DA YEMESİ LAZIMDI AMA NEYSE.
İSABET OLMUŞ ANCAK BU İLK DEĞİL SON DA OLMAYACAK ANLAŞILAN. ARKADAŞ KÜFÜRÜ EK İŞ OLARAK YAPIYOR GİBİ AMA KÜFÜR SAHİBİNE AİTTİR ![]()
SİZLERİ SAYISIZ KEZ TEKRAR TEBRİK EDİYORUM ELİNİZE SAĞLIK
1 Mayıs İşçi Bayramınız Kutlu Olsun.
Teşekkür ederiz O değil de size yine bir sürü iş çıkmış yeni bina geliyor bir de müzayede çıkmış oyun hiç gelişmediği kadar gelişecek herhalde ama bu gelişimden sonra oyunu bir 30 yıl unuturlar gibime geliyor bakalım görelim
Ne vahim durumdur ki oynamadığın oyunun forumunda sürekli bir şeyleri kötülüyorsun insanları aptal yerine koyuyormuşcasına konuşuyorsun.
Biraz forumda gezindim de OYUNU BIRAKTIYSAN OYNAMADIĞIN OYUNUN FORUMUNDA NE İSİN VAR yazmışsın bir arkadaşa 2 sene önce sen neden buradasın yoksa herkesten gizli gizli oynuyor musun ?
İlgini çekebildiysek ne mutlu 2 yıl önceki mesaja bile baktıysan sana da teşekkür edelim yeri gelmişken doğru söylüyorsun oyun yöneticileri sizi her zaman aptal yerine koyuyor hakkınızı yiyor o zaman aptal değilsiniz de ben yazınca mı aptal oldunuz. Evet sizi her zaman tiye alacağım bu oyunu oynadıkça, bizde söz bir kere söylenir kaypak bir insan değilim bıraktım bitti gitti. Ama sizi tiye almak hoşuma gidiyor çünkü siz bırakamazsınız bu oyunu bütün haksızlıklara rağmen oynamaya devam edelim lütfen İkarimamın bize ihtiyacı var. İkariam bizsiz biz onsuz bir hiçiz.
Büyük amelesin gerçekten.
Ayrıca senin mesajlarına bakmak için neden 2 sene öncesine gideyim sadece sana denk geldim.
Şimdi lafının adamı ol da yol al biraz tabi daha kendi dedigini yapamayacak biriysen ne olduğuna ben karar vermeyeyim zaten kendin coktan dile getirmissin o mesajında ![]()
Git de kendine neler yazdığını oku. Okuduktan sonra da tekrar yazacağını düşünmüyorum.
GECENİN BİR YARISI OYNAMADIĞI OYUNUN FORUMUNU TAKİP EDEN AMELE SENİ
1 Mayıs İşçi Bayramınız Kutlu Olsun.
Teşekkür ederiz O değil de size yine bir sürü iş çıkmış yeni bina geliyor bir de müzayede çıkmış oyun hiç gelişmediği kadar gelişecek herhalde ama bu gelişimden sonra oyunu bir 30 yıl unuturlar gibime geliyor bakalım görelim
Ne vahim durumdur ki oynamadığın oyunun forumunda sürekli bir şeyleri kötülüyorsun insanları aptal yerine koyuyormuşcasına konuşuyorsun.
Biraz forumda gezindim de OYUNU BIRAKTIYSAN OYNAMADIĞIN OYUNUN FORUMUNDA NE İSİN VAR yazmışsın bir arkadaşa 2 sene önce sen neden buradasın yoksa herkesten gizli gizli oynuyor musun ? ![]()
BİR SÜREDİR YOKTUM, İÇERİDEYDİM KARDEŞŞ İÇERİDE.
RAPOR AS GENERAL RAPOR RODOS BASARLAR AĞLARSIN RODOS BASARSIN KURAL MI VAR DERSİN. KURAL OLSUN O ZAMAN RODOS BASILMASIN KABUL EDEBİLİR MİSİN ? ZANNETMİYORUM ÇÜNKÜ SEN KORKAKSIN
Ben de bir kaç kelam etmeyi Tor ittifağının atanmış lideri olarak kendime hak görüyorum.
Savaşın bitmesi için elimden geleni yapıyorum çünkü kaybediyoruz.
Tek sebebi bak düşme ha Ahmet(Azrail)
Ghostek mizahını sevdim tanışalım dostum
Cadde ittifağından çıkış yapan Tor'a gireceğini düşündüğüm bazı oyuncular mevcut. Zahmet etmeyin turkOturk adlı arkadaşın kime hayrı dokundu ki size de dokunsun xD
Bindiniz bir alamete gidiyorsunuz kıyamete demedi demeyin onunla aynı yolda yürüyenler birer birer yediği kazıklardan dolayı masadan ayrıldı sizde bu kervana katılmayın ama illa da onsuz yapamayız diyorsanız onu ittifağınıza alıp kendi adınıza savaşın bir savaş yaptınız bari namınız kalsın şu alemde hahahahahaha
Elflerin devri bitti legolas[turkOturk] şimdi Elt'nin çağı başladı senin için...
Karakter gösteren elt üyelerinden çok güzel raporlar gelmiş bayram süresince...
Birazcık ara vermiş bulunmakla beraber bu arayı iyi değerlendirerek yeni alacağım liderlik görevime hazırlık sürecini devam ettirdim.
Savaş bitti kazanan elt demek veya karşılıklı olarak bitirme kararı aldık gibi söylemlerden uzak bir durum gerçekleşiyor çünkü ortada bir savaş yok, elt efsane Milan kadrosu ile yargı dağıtıyor tor ise olsa olsa efsane gazoz olur herhalde için bari gazınız çıksın.
Savaştan kaçıp tatile giden tor üyelerinin anlık bahane;
Bir Sabah Tan Atarken Yüce Tanrı Dağından,
Kürşad'ın Gür Sesi Duyulacak:
Atlar Vey Irmağında Sulansın,
Güneş Doğduğu Yerde Karşılansın.
Emri Tekrar Edecek
Gök, Toprak, Deniz,
Bozkurtlar Uluyacak Bütün Tor İttifağından:
KAYYUM İSTERİZ, KAYYUM İSTERİZ
Göreve hazırım. İkariam halkını bu şekilde tanrıları kullanarak Rodos modos vurarak uzaklaştıramazsın eeeyy Tor ittifakı geliyor gelmekte olan. Azrail gidecek Kayyum gelecek...
turk0turk Hocam sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında dün iddialı konuşmaların vardı, lidere ulaşmaya çalıştıklarında ise bünyesi altında ki hesaplarla tatile kaçtığı duyumları geliyor kulislerden.
Tor'dan rapor görmek istiyoruz ve açıklama bekliyoruz yetkili ağızlardan![]()
![]()
Display MoreSelamlar İkariam Türkiye sakinler,
Rodos mağdurlarından biride benim.
Rodos basanlar ise savaş mağdurudur.
Kırmızı yanan raporumu seve seve paylaşıyorum;
Bu nasıl rapor böyle... 😉
Kankam yörük, sana katılıyorum artık karşı tarafın raporunu görmeye gerek kalmadı tarafsız bir şekilde ELT bariz üstünlüğünü ilan etmiş.
Devam eden fakat kazananı belli olan bu savaşta emeği geçenleri tebrik etmekle beraber çatırtıların başlayacağı Tor ittifağına da kolaylıklar diliyorum.
Liderin basmış olduğu Rodos sonucu oluşan kargaşada bu sefer bir değişiklik yaparak 'halkın oyları ile kayyum olarak Tor ittifağının liderliğini devralmaya hazırım. ![]()
tarafsız bir gözlem ile raporları inceledim, elite çok bariz üstün gelmiş.
Neeee ![]()
Elt caddeyle savaşırken girip elt safında savaşırım ama tarafsız yorum yaparım diyorsun yaniiii
İki tarafa da başarılar tekrardan Tor'un raporlarını bekliyoruz sonra tarafsız yoruma devam ederiz :))
Güzel raporlar elinize sağlık
3 Rodos basan arkadaş oyunu bıraktı acaba birileri daha mı bırakacak mesaj mı var acep 😉
ELT ittifağını tebrik eder TOR ittifagindan da raporlar bekleriz...
Bilmediğiniz konu varsa yazın güzel dostlar aydınlatalım bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😂 özellikle bazı kişiler favorim oldu artık onların yeri ayrı 😂
Biraz düşünmekle beraber şunu da sorguluyorum oynamadığın insanları da oynamaması için uyardığın bir oyunun forumunda ne işin var kral
Dikkatimi çekiyor yani neredeyse açılan tüm konularda bir yorumun var oynamıyorsan git dostum gez dolaş başka oyunlar oyna başka forumlara gir burada ne yapıyorsun samimi söylüyorum manyak olursun kanka
Burdaki kitleyi çok seviyorum baksana yıllardır oynadığı oyunu bilmeyen muhteşem bir kitle aslında tiye alıyorum belki bazı şeyleri görürler diye ama tabiii anlayana aşk olsun herkes ne işin var diyor sizene kardeşim keyfimin kahyası mısınız ? Başka oyunlar oynuyorum zaten sadece foruma geliyorum bilginize sunulur. Bu arada kimseye bir hakaretim kötü sözüm olmamıştır işinize bakın
Tamam bakıyorum
Bilmediğiniz konu varsa yazın güzel dostlar aydınlatalım bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😂 özellikle bazı kişiler favorim oldu artık onların yeri ayrı 😂
Biraz düşünmekle beraber şunu da sorguluyorum oynamadığın insanları da oynamaması için uyardığın bir oyunun forumunda ne işin var kral ![]()
Dikkatimi çekiyor yani neredeyse açılan tüm konularda bir yorumun var oynamıyorsan git dostum gez dolaş başka oyunlar oyna başka forumlara gir burada ne yapıyorsun samimi söylüyorum manyak olursun kanka