Elitten dayak yerken bu kadar konuşkan değildiniz torlular. Gerçi hakkını yemiyim bi turkoturkün sesi çıkıyordu ama onunda rapor asamadıkça çenesine vuruyodu. Yeni dünya ittifakı görünce ali kıran baş kesen oldunuz hahahahahaha.
Posts by master yoda
-
-
Dengenin sembolü horoz olmalı kesinlikle. Kendi ayakları pisliği içinde battığı halde hala gururla ötebilen tek hayvandır çünkü. Dengeli biri başkasına rezil diyince aklıma hep bu muhabbet geliyor. İyi güldürdünüz bizi. Size bir tavsiye vereceğim. Bu ikariamın bir oyun olduğunu artık kavrayın, üsten konuştuğunuz saçma sapan davrandığınız o; a b c hesaplarının da ne kadar küçük olursa olsun arkasında bir insan olduğunu unutmayın. Ona göre insanlarla iletişim kurmaya başlayın yoksa böyle daha çok düşman edinir nefret objesi haline gelirsiniz ve kaybedersiniz. Deli zelusta sizin gibi davranmadı insanlara ve emin olun meyvesinide yedi hep ittifaklar bazında hemde bireysel olarak insanlar size olan kininden deliye yardım etti. Daha fazlada yazmayacağım artık seçim sizin aksi halde böyle kibrinizde boğulmaya devam edersiniz. İyi oyunlar.
-
Bence ana 2 problem var. Birinicisi kesinlikle multi hesap kullanımı. Dediğiniz gibi bir adam 100 hesapla oynayabiliyor ipleri çakıştırmadığı sürece. Ve o hesapları gp deposu yapıyor, altın farmlayıp ana hesabına altın aktarıyor, o hesaplardan bastığı gpleri ana hesabında terhis edip gelen kaynakla mucit ve bina basıyor. Başka oyuncuyu yıldırmak için multiyleriyle saldırıyor, ada kapatılıyor v.s. v.s. bi ton dala vere... örn thrall hesabı. Ya istersen 300 iq ile oyna her şeyi doğru yap, ev parası basarak ambro ile kaynak al, 7/24 yağma at o hesabı yine öyle milyar küsür puan yapamazsın. Ee nasıl yapıldı peki? Takdiri hakkıyla oynamaya çalışan tüm namuslu oyunculara bırakıyorum... Maalesef bu işin tc kimlikle oynanmadığı sürece %90 çözülebilir bi yolu yok o da olmayacağına göre azaltma yoluna gidilebilir. Mesela telefon doğrulaması zorunluluğu gelebilir her tel no max 1 hesap oynayabilir, onun dışında oyun adminleri daha fazla insiyatif alabilir. Ya göz var izam var 4-5 hesap ada kapatılmış hesaplar 5-10k puanda. Şikayet ediyosun ipleri farklı diye bu hesapları banlamıyorlar. Daha bir sürü şey göz göre göre izin veriliyor artık oyun adminlerinin mi eli kolu bağlı yoksa kendileri mi uğraşmak istemiyorlar bilemiyorum... İkinci problem ise mucit. Depolar ortadan kalktı ne güzel bir uygulama getirdiler her oyuncu tekrsr bir değer oldu derken mucitle yine bir oyuncu her değer haline geldi. Süreyya hanımın muhteşem değişimi oldu kaynağı gpye değilde artık mucite yığıp yine 4-5 oyuncunun eline bıraktılar oyunu. Mucit işine sınır getirilmeli..
Onun haricinde yeni oyuncular için ekstra takviyeler, hızlandırmalar ve korumalar getirilebilir eski oyunculara yetişmeleri için. Puana göre ayrı server ve korsan kalkması bana göre mantıklı seçenekler değil.
-
Ben bu haciyi sevmem. Lakin burdaki arkadaslara bir sorum olacak. Bu hacinin hangi servera gidecegini sizler biliyordunuz. Bildiginiz halde neden onlarin gectigi servera gecmediniz.
ben osman bu arada haci bas belan var ya
tugsatin senin yaninda ne isi varYa kendileri çalıp kendileri oynuyor bıraksınlar bu ayakları şevketi bir gram tanıyorsak şükür namazı kılmıştır
40 gün mevlit okutacak kurtulduğu için
Bakma sen forumda uçup kaçtıklarına. DENGE nin hesapları zaten gittikleri servera zor sığdı adamlar ne yapacak ikariamın özel server açması lazım düzgünce yerleştirebilmeleri için hesaplarını. deli var harp elt var woo var o serverda boş 1 tane ada kalır mıydı sence. Hacı akıllı adam kim ne derse desin. Çoluk çocukla uğraşmaktansa düzgünce yerleşti keyfine bakıyor.Valla server bomboş, kalsalar pekala yerlerini korururlardı herkes elt ve harptan kaçtıklarını, deliylede savaşta eşitlendiklerini biliyor. Hatta server birleşmese savaş uzasa deliye tekrar yanaşmaya başlarlardı barış olsun diye. Dengenin parası ve multileri var. Bide toplasan 20 oyuncusu var. Onun haricinde foslar. Allah yukarda yedikleri onca oyuncunun hakkı içinde rezil oldular. Bu işler gariban arma ittifakına kan ittifakına woo ittifakına godfathercılık oynayıp mafya dizisi çekmeye benzemez. Kaçacak delik ararsın böyle işte.
-
Milleti peşinizden koşturup kedi fare oyunu oynayacağınıza olduğunuz yerde kalabilirdiniz mesela, ha kankiii bu da bi fikir hahahahaha. Noldu ketonun %20 odunla şarap bonusu vazgeçilmez mi geldi de oraya kaçt.. pardon stratejik yerleşim yaptınız? Hahahahahahaahha bugünde yine size güleceğim. Caddenge olmasa şu oyunda komik hiçbir şey yok. Bi de hadi gelsenize hadi gelsenize çekmiyorlar mı HAHAHAHAHAHAHAHA ittifak ismini şöyle yapın CADDENGE [KOLPA].
-
arkadaşlar sizcede boş kalmadı mı server? hadi dosta korku düşmana güven caddengem bekleneni yaptı tüydü, bizleri şaşırtıp üzmedi. peki diğer gelicez gelicez diye gaz veren ittifaklar neredeler? milleti boşuna beklentiye soktular server bomboşşşş
Ben bütün kalbi duygularımla beklemiştim... 4e gelirler demiştim.

Sürat balonda muciti thrala denk yaptık savaş bitti.

Dengem eşit olduğu savaşa asla girmez. Sağlam rezil oldular zelusta.
-
arkadaşlar sizcede boş kalmadı mı server? hadi dosta korku düşmana güven caddengem bekleneni yaptı tüydü, bizleri şaşırtıp üzmedi. peki diğer gelicez gelicez diye gaz veren ittifaklar neredeler? milleti boşuna beklentiye soktular server bomboşşşş
-
TR Cyclops
Bu sunucu savaş sunucusu gibi mi oluyor bilgisi olan var mı ?
savaş sunucusu değil fakat sülfür bonusu olduğu için asker basımı daha kolay. Bu birleşmede bazıları dayak yiyeceğini anladığı için kaçtı cyclopdan dolayısıyla savaşlı bir server olmaz gibi duruyor. İstersen atlasada geçebilirsin mermer bonuslu.
-
denge kaçmış sülfürden hahahahahahahahahaha
hangi servere gitmişler, cyplos boş kaldı beklediğimden daha az ekip geldi
ketoya iltica etmişler. valla olanlarda gitmiş server bomboş.
-
denge kaçmış sülfürden hahahahahahahahahaha
-
İyice çaresiz kalan Woo ekibinin Quanya deposunun adasına hızlıca gp leri transfer edebilmek için ışın atabileceklerini tahmin edip adayı saniye saniye dikkatlice kontrol edip sökülen 4 adet sömürgenin yerini kaptık. Deponun iletişimini gözetleyip satmayı umdukları arkadaşları tespit ettik. Adayıda kaptıran WOOve DELİ ittifağının çok bir çaresi kalmadı.
heee bot kullanmıyonuz düşman adaları saniye saniye takip ediyonuz tamam inandık, yersen... Böylede arsız ve rahatlar işte şunu insan paylaşmaya utanır başka oyuncu olsa korkar.
-
Rastgele atar ama sana şehir sayın kadar şehir taşıma ücretsiz vericek. Sonrasında sen bu ışınları istediğin adaya atabilirsin.
Yanlış biliyosunuz rastgele atmaz. Eğer o koordinattaki adada şehirleri için yeterli boşluk varsa oraya atar yoksada atıyorum mermer adasında boş yer kalmadı, yine o koordinata yakın en müsait mermer adasına atar.
En büyük problem bot kullanan dengesiz oyuncular olacak. İyi özellikli adaları multileriyle kapayacaklar hemen.
-
Raporlara bak ağlıyorum. Bence bu savaş büyük ittifakların ne kadar ağzı kalabalık fos kitleler olduğunu ortaya koydu xD
-
Kilidi savunan tek kişi serverında kilit atan eziklerdir. Savaşta kazanamayıp kilit atıp galibiyet hissini tatmaya çalışanlardır. Bu oyun mekaniği değil pısırıklıktır. Ama taktiktirde doğru. Pısırıklıkta bir taktik sayılır.
Bir yiğit nasılda geldi bütün düzeninizi yıktı ama
gp depolayamıyorlarmış vah vah vah
kilit yüzünden gp yüklenip bi anda milletin üstüne çökemiyorlarmış vah vah vah
. -
Dostum ittifakım hakkında atıp tutmazsan sevinirim
İkariam TR'nin tamamının ittifakımıza saldırdığı senaryoya karşı bile planımız hazırlığımız var ve uzunca bir süre en azından senelerce bu mücadeleye girip sürdürebilecek mentalde ve güçteyiz orası ayrı bir konu. Bu zamana kadar bizden zayıf, rekabet etme potansiyeli olmayan hiçbir ekip ve ittifaka bize yanlış yapılmadığı sürece saldırmadık.
Rakip bellediğimiz ve kendilerini oyundan silene kadar durmadan vuracağımız bir aralar kendilerini sunucu sahibi sanan ittifaklar bile seneler sonra sıkılıp anlaşma teklifiyle geldi, kabul etmedik yine de sen yağma manyağı yapıp depo takip edip taciz etme konusunu tekrardan bir gözden geçir

he öylemiymiş
-
bu işin tek bir çözümü var 3. yol olmak. deliyle dengeyle altın gp konusunda rekabet edilmesi ya da düzenli yığmalı savaşlar yapılması imkansız bunu öncelikle kabul edeceksiniz. kale kan joker arma trqz v.s. artık bunların multisi olmayan kaç tane reel ittifak varsa hepsinin birleşmesi lazım. en ufak bir şeyde boyun eğmeden bunların ne kadar multisi varsa yağma manyağı yapılması ve bütün hesaplarını kitlemeleri lazım. korsanda sürekli işlerini zorlaştırmaları lazım. depolarını takip edip taciz etmeleri lazım v.s. v.s. bak o zaman bu kadar kolay azıtabiliyorlar mı. adamlar kendilerini kurtlar vadisi filminde zannediyor nasıl bi zihin dünyaları varsa artık resmen komediler.
-
-
The way of game it is nothing but pay to win. Gameforge don't care general user experience. They only care about money and their favorite players who buy a lot ambrosia. And their favorite players play like they are erdoğan in turkey. They just do everything they want and mods do nothing about it.
-
I thought same but still wanted to ask. Also i wanna ask, why the Turkish admins closed their eyes? Why they do nothing about it? Have they benefits? (i'm pretty sure they have). And badidol i always hear complains from Turkish server. Nobody is satisfied about Turkish admins. Then why they still in charge? A couple of people have more value than whole community?
-