Posts by master yoda

Dostum ittifakım hakkında atıp tutmazsan sevinirim :) İkariam TR'nin tamamının ittifakımıza saldırdığı senaryoya karşı bile planımız hazırlığımız var ve uzunca bir süre en azından senelerce bu mücadeleye girip sürdürebilecek mentalde ve güçteyiz orası ayrı bir konu.

Bu zamana kadar bizden zayıf, rekabet etme potansiyeli olmayan hiçbir ekip ve ittifaka bize yanlış yapılmadığı sürece saldırmadık.

Rakip bellediğimiz ve kendilerini oyundan silene kadar durmadan vuracağımız bir aralar kendilerini sunucu sahibi sanan ittifaklar bile seneler sonra sıkılıp anlaşma teklifiyle geldi, kabul etmedik yine de sen yağma manyağı yapıp depo takip edip taciz etme konusunu tekrardan bir gözden geçir ;)

he öylemiymiş

bu işin tek bir çözümü var 3. yol olmak. deliyle dengeyle altın gp konusunda rekabet edilmesi ya da düzenli yığmalı savaşlar yapılması imkansız bunu öncelikle kabul edeceksiniz. kale kan joker arma trqz v.s. artık bunların multisi olmayan kaç tane reel ittifak varsa hepsinin birleşmesi lazım. en ufak bir şeyde boyun eğmeden bunların ne kadar multisi varsa yağma manyağı yapılması ve bütün hesaplarını kitlemeleri lazım. korsanda sürekli işlerini zorlaştırmaları lazım. depolarını takip edip taciz etmeleri lazım v.s. v.s. bak o zaman bu kadar kolay azıtabiliyorlar mı. adamlar kendilerini kurtlar vadisi filminde zannediyor nasıl bi zihin dünyaları varsa artık resmen komediler.

The way of game it is nothing but pay to win. Gameforge don't care general user experience. They only care about money and their favorite players who buy a lot ambrosia. And their favorite players play like they are erdoğan in turkey. They just do everything they want and mods do nothing about it.

Burada gördüğünüz ilk 8 oyuncunun aylık ambrosia alım durumunu sadece Comanın panelinde görülebilir. Bu oyuncular altın ve GP lerini sürekli yükseltmek, yeni versiyon ile mucitlerinide en tepeye taşımak zorundalar. Bunun içinde sürekli ambrosia alılrlar. Oyun şehir ışınlamak için ambrosia ya yönlendirir. Kaynak ve altın yükseltmek için ambrisia ya yönlendirir. Bunun içinde sürekli 365 gün kampayalar düzenliyor. Hiç ambrosia almayan kampanyalara katılmayan şirkete kazanç sağlamayıp, yük getiren oyuncuyu istemiyor. Bu ticari menfaatlerden dolayı bu oyuncuların oyunlarına hiçbir zaman müdahele etmez. Şirketin menfaatleri dışında bu tür oyunculara müdahele eden yöneticiler takımdan uzaklaştırılır. GP yi yüklenmiş yönticilerdende korkusu olmayan, birisi (Banlanmıyacağını bilyor demek ki, ) rasgele bir ittifaka savaş açıyor. Sonra işgali ve yağmaları kaldırırım ancak bu güne kadar şu kadar altın yaktım. Bunları bana vereceksiniz tarzı mesajlarıda oluyor.

Duyumlarıma göre ; Oyuncu ticket açıp şikayet ettiğnde , şikayet edenin hesabı kontrol ediliyor ve " seninde şu hesapların şöyle diye uyarılan oyuncuların var. " diyorlar.

(Bunların hepsi dedikodu. )

Dedikodu yahut efsane falan değil bizzat bende yaşadım kim diyorsa doğru diyor. Göz göre göre multi kullanan bir oyuncuya rapor açtım fakat hiçbir şey olmadı, olmadığı gibi keyfi olarak ben incelendim ve alışveriş v.s. olmamasına rağmen ip paylaşımlı hesaplarım banlandı. Nedenini sorduğumda adalarını inceledim ve yer kapattığını gördüm dedi... Halbuki hiçbir yer sökme v.s. olmamıştı normal o hesaplarıda oynuyordum. Bize gelince bin tane şey istenir, ban yediğimiz nedeni karşı yapar o niye banlanmadı diye "sorunca işlem yapmamız için ticket açılması gerek" denir mağdur etmek için bin tane sebep bulurlar. Fakat gel gelelim gözde oyuncularına ticket açmanız bile cezalandırılır. Sizi sindirmeye çalışırlar tehdit ederler. Ya dediğiniz gibi şirket oyun adminini bunlara zorluyor ya da bazı oyuncularla kişisel bir çıkar ilişkisi var. Başka açıklama getiremiyorum şu ikariamdaki adaletsizliğe ve kayırmacılığa.

Selamlar. 4-5 tane büyük ittifak var yıllardır legal ya da illegal altın ve general konusunda artık yarışılamayacak noktaya gelmişler. İşin komik tarafı hepsi birbiriyle dost. Tamam dost olun olun da kardeşim nerde yalnız bir oyuncu var, denginiz olmayan bir ittifak var üstüne çöküyorsunuz sırtlan gibisiniz bi de sanki karşınızda insan yokmuş gibi saçma sapan üsluplarla konuşuyosunuz, düşük seviye güçsüz arkasız oyuncuları insan yerine koymamalar v.s. kimsiniz hayırdır siz sosyal yaşamda ne kadar ezik adam var ikariama ego tatminine gelmiş. Sırf gücünüz yetiyor diye insanları oyundan soğutana kadar çileden çıkarana kadar yükleniyosunuz. Sonra ikariam bitti oyuncu yok v.s. diye aynı adamlar geyik yapıyosnuz. Berbat bir oyuncu topluluğu var serverda inanılmaz bir adaletsizlik ve DENGESİZLİK var. Bilmiyorum nasıl çözülecek ama kabak tadı verdi artık. Böyle bu kadar göstere göstere zulüm edilmez.

I thought same but still wanted to ask. Also i wanna ask, why the Turkish admins closed their eyes? Why they do nothing about it? Have they benefits? (i'm pretty sure they have). And badidol i always hear complains from Turkish server. Nobody is satisfied about Turkish admins. Then why they still in charge? A couple of people have more value than whole community?