Tebrikler beyler,guzel raporlar.
Posts by Zin_Go
-
-
Kim mașa kim PAȘA ortada iște.

Ellerinize saglik guzel raporlar.
-
-
Dostum oyunu aktif oynuyorsan bazi bedelleri vermelisin.Ahmetin sana yaptigi dedigin gibi 1-2 sene öncesinden geliyor.Aktif bölgemizde ki oyunculara saldiri gerceklestirmistin.
KDTK ittifaginda iken adamlar senin yuzunden savasa girmisti adamlari yuz ustu birakip 1 mizrak dahi katkin olmadan tatile alip kacmistin. Aktif oyuncu isen destegini esirgememelisin.Keza KAN ittifagina girdiginde de ayni seyi yapmistin bizzat ben uyarmistim belki hatirlarsin ABI saldirma askerdeyim demistin.
Eyvallah dedim.
Tatli dil ile ayni bölgede birlikte komsu komsu oynamak var iken neden saldirirsin?
Ha saldiriyorsan da bu tur tepkilere acik ol.
-
Olaya tarafsiz bakiyorum,taraf tutmuyorum.Uzun zamandir takip ediyorum burayi.Her iki tarafta baya emek veriyor.Öncelikle Rodos bu oyunun parcasi tipki nasil fazla kesim icin ugrasip örs aciyoruz,bazende rodos kullaniyoruz.Rodosun anlamini korktu kacti diye nitelendirmek dogru olmaz.
Diget taraftan iki tarafda birbirine karsi rencide edici kirici sözlerde bulunuyor,raporlar ile senlendirin eglenin burda.Kin tutmayin,gec degil söylenen sözler icin özur dileyin devam edin savasa.
Inceledigim kadariyla da Elt ekibi savasta ustun geliyor daha agir basiyor.Alinan raporlar bunu gösteriyor.
Dedigim gibi tarafsizim ama Elt ekibi ustun.Kolay gele herkese,tebrikler hepinize.
-
-
-
Raporlarda emeği olanları tebrik ederim. Çok yıl geçti üzerinden ama bu ittifağı hatırlarım. Aynı kadro ise tekrardan görmek keyif verici, başarılar.
Biraz anilarini deprestirelim

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-