Nikt nas nie farmi, nikt nie atakuje bo wiecie że WAS SPALIMY
No już, aż trzesiemy portkami, ojejciu
Latanie po 17 stkach z kilkoma bańkami RG.. jakie odważne
Weź nie pal już
Nikt nas nie farmi, nikt nie atakuje bo wiecie że WAS SPALIMY
No już, aż trzesiemy portkami, ojejciu
Latanie po 17 stkach z kilkoma bańkami RG.. jakie odważne
Weź nie pal już
Sądzą
Sądząc po twoich wpisać, swoim nickiem przeczysz sam sobie 
NIECZYSTO
brawo brawo
Zawsze możesz ulepszać pojemność handlówek
Gratulacje
gratki gratki.
Unia zdążyła nas już przyzwyczaić, że w poważniejszych walkach są to miękkie korniSZONY
Też już się ogarnij, macie swoich w teamie i tyle, żadne teorie. Raz My raz Wy, tylko nie wypada aż tak lecieć w kulki jak Krygo teraz.
Niestety trzeba się przyzwyczajać do raportów przegranych bo przecież musieliście wsiąść do sojuszu ludzi ze sparty bo sami nie dajecie rady i to jest fer oczywiście a sparta tez szukała pretekstu i musi być 2 na jednego hehe żenada ale skoro inaczej nie umiecie
Chwała wam
Kolejny syf się robi na ika jak na 4
Co to za czarny pan, któremu na płacz się zbiera ? Te dwa sojusze się wspierają od 2008, 4 letnie dziecko to już wie. A syf to chyba wciągasz
debil od urodzenia czy nabyłeś tą głupotę ... ?
Przyganiał kocioł garnkowi
pierwsza kaczuszka powieszona, kupa ale jest![]()
![]()
Przecież do Ciebie należy top1 polskiego ika, czy to ważne, ze na czerwono ?
Głowa do góry bracie, następnym razem wygracie
Szkoda, że wcześniej ludzie nie chcieli walczyć, bo jedni mieli pretensje do drugich, że są mulciarzami i obrońcy liczyli tylko i wyłącznie na kamyczek. Było tak na starym epsi ze strony dra i siar przed fuzją a teraz niestety pokazała to IRA oraz NI.
Aktualnie ludzie nie będą chcieli walczyć, bo sojusz kilkukrotnie mniejszy czy większy zrobi zaciąg janczarów.
Dobrze, że gra jest w takim stanie, przynajmniej wcześniej wywali się na plecy, bo wszystkim odechce się wszystkiego oprócz logowania z sentymentu.
Tobie ładnie to dra siar sponiewierało psychikę, że wszędzie ich przytaczasz.
Witamy w nowym ikariamie, kto nie targa rg od turasów - nie umie grać
Każdy gra jak lubi, ogarnij się bo już nudzisz
Uuu Rudy ma branie![]()
Biedne DT,
bez turków na epsi na czerwono,
z turkami na meduzie na czerwono.

No i właśnie takim frajerskim zachowaniem jak kupowanie rg od turków, zasłużyliście na bitewki po palmami.
Czegoś jeszcze nie rozumiesz Gonzo ? Dla takiego płaczu warto wam palemkę zasadzić.
Borek solidna firma, zawsze można liczyć na pch![]()
![]()
![]()
GRATULACJE DIABLO
Proszę nie mieszać mnie z Gombą, to mnie obraża. Już mówiłem, nic mnie nie łączy z Trombą
Gomba Tromba ? To nie ja, typ mi nawet do pięt nie dorasta. Szykuję się na podbój Meduzy więc niedługo dowiesz się kim jestem
Senior Don Quero -Władco Medusy , niech nam Senior zdradzi Swój Nick.
Moj nick poznacie i zapamiętacie już wkrótce
Ależ wspaniałe prezenty od HZWSB w tym roku na święta![]()
![]()
![]()
Gomba Tromba ? To nie ja, typ mi nawet do pięt nie dorasta. Szykuję się na podbój Meduzy więc niedługo dowiesz się kim jestem