Dziękuję Wszystkim za pomoc ![]()
![]()
dla Was
Posts by Queri
-
-
Oj piękna, takie długie rogi to nie bez kozery widzę masz
-
Jak zmienić nick na forum ?
Założyłem niedawno konto i okazało się, że na medusie gra jakiś lamus o takim nicku i teraz się do mnie pruje.
-
Gratulacje raportów

Widocznie niektórzy wyszli z Episloniu ale sam Epislon już z nich nie wyszedł. Nie ma sensu ciągnąć 5 bitew na krzyż w nieskończoność.
Dopóki system walk będzie jaki jest i sojusze będą bierne to Ikariam będzie trupem.
Niby masz rację ale przy 6 bańkach wsg robiłbym wszystko by wygrać a jeśli poddać to nie przy takim wsg,nie mój cyrk nie moje małpy wyraziłem tylko opinię bez hejtu proszę.
No widzisz, a nam się wmawia od dawna, że tylko zielone dla Nas się liczy, że dla zielonego zrobimy wszystko, ale no tak nie jest. Gramy dla zabawy, jak 10 walk jest w takim miejscu, że ani w jedną ani w drugą to nikogo nie bawi chyba tępe dosyłanie do nich rok, może dwa, więc po prostu poddaliśmy, bo jak zawsze Wam misiaki piszę, to tylko gra.
Nie było szybkiego zwycięstwa - jest poddanie
To sporo czerwonych jeszcze przed wami
-
-
-
Wrzucić do walki wlasnego muła aby tylko udalo sie nabić raport i jeszcze sie czymś takim chwalić na forum to serio trzeba nisko upaść.
No ale wiadomo normalnie sie nie udaje to trzeba kombinować tak jak z włączaniem urlopów

bat na leszcze pokroju patrosa, teraz każda do progu - będzie po progu
będziesz walił konia do każdego kolejnego takiego raportu a my będziemy dalej śmiać się z was

Najwyższy czas wyjść zza monitora Radku, 35 lat na karku a Ty o waleniu konia w grze...

-
Wrzucić do walki wlasnego muła aby tylko udalo sie nabić raport i jeszcze sie czymś takim chwalić na forum to serio trzeba nisko upaść.
No ale wiadomo normalnie sie nie udaje to trzeba kombinować tak jak z włączaniem urlopów

bat na leszcze pokroju patrosa, teraz każda do progu - będzie po progu
-
Ta bo kazdy jest z C4 i ma po tysiac kont
Nie mierz kazdego swoja miara MatoleDlaczego Matole z dużej litery, skoro i tak go obrażasz ?
-
Miszcz do progu - po progu