Hesabı taşıdım fakat tatil sorunu verdi. 25 dakikadır bekliyorum. Bu sorun tam çözülmedi galiba.
Posts by OGUZ HAN
-
-
Toplu yağma atacağım diye bin takla atan ve daha sonra taklaya gelip duvara toslayan, delta gücüne ders olsun bu rapor. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu rapor olacaktır.
Bunla sezon finalini yapalım şimdilik!
-
Display MoreDisplay More
Luck moderatörümüz ya müsait değil bakamıyor ya da bu terbiyesizlikleri görmezden geliyor. Ancak bu karaktersiz mesajlar artık haddini aşmış durumda. Her mesajında evladım oğlum iması yapıyor. Kimseyi de salak yerine koyamaz. Luck moderatörümüzün bunu comaya iletmesini rica edeceğim ticketı sonuna kadar bildireceğim gerekirse her kanalı deneyeceğim.
Az önce muhittin kendini bağlar diyen racon şimdi nasıl farklı konuşuyor. Rezilsiniz rezil.
sen benden hesap sormak istiyorsan önce admiral ile diger serverlarda yollarinizi ayirin. Ondan sonra gel benden hesap sor. Benim göztepeli ile bir alakam yok. Onunla ayni ittifakta oynamiyorum. Onun üzerinden bana hesap soramazsin
Biz kiminle muhatap oluyoruz? Ona göre yorum yapalım. Hangi serverda oynuyorsun? Oyuncu ismin nedir?
Allah aşkına sus artık. Mesajlarını görünce dayanamıyorum. Aynı kaptan yemek yediklerine ana, avrat, ağzına ne geliyorsa diyen biri ahlak bekçiliği yapıyor. Yağma diyorsun kapı gibi asıyoruz. Küfür diyorsun alasını ettin. Bırak da diğer arkadaşların yorum yapsın bu konuya.
Sen ne konuşuyorsun bebeğim? =)
Sen oyundasin hesabin var da ne oldu goztepeli seni kesip tatile kicklemis hesabin tatilde gelip bidi bidi yapıyorsun. Goztepeli hunharca kesince senin de forumda böyle goztepeli ye laf atmana da kimse şaşırmadı zaten... daha once sana içinden ağla diye söylemiş miydim? Söylemişimdir yahu çok zirliyorsun cunku

Hala ne diyorsun ya biri diyor hesapta ben yokum diğeri diyor o var. Az sallayın takip edelim. Kim varsa var. Niye gemiler gelince kaçıyor? Anca kaçarsınız kimin olduğunu önemli değil. Balon aksiyonu sonra topuk.
Grandcık bu arada arkadaşlarından çaldığın gp leri verdin mi? Bak kaç ay oldu. Gerçi ne vereceksin kondun üstüne artık. Çalıp banlattın bir de değil mi? Bu kadarı da artık biraz saflık. Sırada kim var dolandıracak?
Delta da oyunum yok de anca gel bıdı bıdı konuş burdan. O kadar sevilmiyorsunuz ki bırak müttefikleri içinizde ki adama bile illallah dedirttiniz.
-
Luck moderatörümüz ya müsait değil bakamıyor ya da bu terbiyesizlikleri görmezden geliyor. Ancak bu karaktersiz mesajlar artık haddini aşmış durumda. Her mesajında evladım oğlum iması yapıyor. Kimseyi de salak yerine koyamaz. Luck moderatörümüzün bunu comaya iletmesini rica edeceğim ticketı sonuna kadar bildireceğim gerekirse her kanalı deneyeceğim.
Az önce muhittin kendini bağlar diyen racon şimdi nasıl farklı konuşuyor. Rezilsiniz rezil.
sen benden hesap sormak istiyorsan önce admiral ile diger serverlarda yollarinizi ayirin. Ondan sonra gel benden hesap sor. Benim göztepeli ile bir alakam yok. Onunla ayni ittifakta oynamiyorum. Onun üzerinden bana hesap soramazsin
Biz kiminle muhatap oluyoruz? Ona göre yorum yapalım. Hangi serverda oynuyorsun? Oyuncu ismin nedir?
Allah aşkına sus artık. Mesajlarını görünce dayanamıyorum. Aynı kaptan yemek yediklerine ana, avrat, ağzına ne geliyorsa diyen biri ahlak bekçiliği yapıyor. Yağma diyorsun kapı gibi asıyoruz. Küfür diyorsun alasını ettin. Bırak da diğer arkadaşların yorum yapsın bu konuya.
-
Vedat hesabımın yeri belli evladım canım kızım. Git dene

Deneyince sonuç yukarıda. Sonra Vali falan basıyoruz deneyelim derken aman.
-
Display More
100 satır yazmışsın.Altına da kimseyi ilgilendirmez yazmayın demiş.İğrençliğe bakın, burda acitasyon yap sana haklı olarak yapılan şeyleri haksızlığa uğraşmış gibi anlatıyorsun, ondan sonra da insanların seni anlamasını bekliyorsun. Satır satır art niyet pislik akıyor. Burdan yazılmasını istemiyorsan o zaman gideceksin forumdan pm atacaksın.
Samimiyetsiz kriplolog seni
dikkat ediyorum da, oyunda orssuz bir şekilde balon aksiyonu yiyip fuze ve havantopu gemilerin kesilince, sabah 9 da oyuna girer girmez rodos basip, sonra tekrar saldırıldıginda havan ve fuzesiz savaşıp catir catir kesilmeyi bunyen kaldirmamis, hesabini da tatile alip kacmissin, burda forumda sağa sola satasarak hazimsizligini gidermeye calisiyorsun. İlaç merhem felan lazimsa soyle, vedata yaralarına sürsün diye verdiğim merhemden sana da vereyim de yaran kabuk bağlasın. Yoksa bu yara kanar kaaaanar kaaaanar durur. Kimsenin ziriltisine şahit olmak için burda değiliz sonucta. İçinden ağla =)
Not: osmanim bu havantopu ile ilgili konuyu bana değil, elessar melihe, nopro melihe, azer bülbül melihe, Efsanemilano34 melihe, William wallace melihe anlat, (bilmediğimiz daha kaç hesabi var onu da Allah bilir) belki anlar yahu o kadar da aptal birine benzemiyor =) yanlis anlama bu yukarda saydığım melihlerin hepsi 1 melih. Toplayınca 1 adam ediyor mu etmiyor mu orasini bilemedim simdi

Senin o şehrin limanını almaya gücün yetti mi Grandcık? Bu kadar sevineceğini bilsem önceden 3 5 balon aksiyonu yapmana izin verirdim nasıl seviniyor şuna bak. Garip sevindirmek sevap, bana bir balon aksiyonu yaptın diye sevinçten takla atmadığın kaldı.

Örsü kullanacağım bir savaş yoktu ayrıca. Çünkü o şehir 2 haftadır orda saldırmaya yemiyordu. Emin ol senin şehrin 2 ada yanımda olsa nefes alamaz, ama ben orda 2 hafta yattım sonra kalktın lan dur ben buna bir aksiyon atarım gece 5 de arkadanda saldırayım saldırmadı demesin o kadar rodos vurduk adama yaram kapansın üstünü de örterim. Ee aksiyonu yaptın, arkadan Gemi geldi sonra yaptığınız en iyi şeyi kaçmayı iyi başardın.

Dedin ki şimdi balon aksiyonu yaptım arkasından çıkar şehrin limanını da düşürürüm. Benle savaşırken hiç mi öğrenemedin bileğimi bükemeyeceğini sana orda 200 buhar fazla kestirdim gemilerimin gelmesini beklerken. 2. Saldırında ise çekilmedim, gemilerim yolda geliyordu çünkü. dedim ki saldırdı belki yüreği yeterde devam eder. Ama sen gemileri görünce hemen topuk yaptın. Ağla biraz daha ağla 70 80 balon aksiyonu yaptın diye ağzın kulaklarına varmış e doğru üyelerini tarla yapan bir oyuncuya yapınca öyle olacak. Aksi mümkün mü? Adam gibi karşıma çıkamazsın çünkü patates olursun.
-
_GOZTEPELIII_ ... Sen de beğenmişsin mesajları tek kelime yazmayıp. Yok Vedat, yok Ömer, yok 96.60'a gelin bilmem ne. Ayıp değil mi ulan. 10 yıla yakın beraberdik seninle, ayıp değil mi? Ne zaman gördün beni kendimi överken, ne zaman gördün beni senin herhangi bir başarını gölgelerken... Çıkıp şimdi diyorsun ki ben Deltagücüne depo veriyorum. Eee neden savaş sırasında ittifak ile bağın kopunca yaptıklarını anlatmıyorsun? Yazmıyorum buradan, sadece hatırla... Ve bana bunca şey yazılırken çıkıp neden tek kelime etmediğini düşün.
Dipnot: Bu konuyla alakalı kendine pay çıkaracak kimse'nin yorumuna hacet yok, olaylar benim osmanın ve hakanın arasındadır. Kimseye hiçbirşey yazmak düşmez boşuna çenenizi yormayın dikkate almam.
100 satır yazmışsın.Altına da kimseyi ilgilendirmez yazmayın demiş.İğrençliğe bakın, burda acitasyon yap sana haklı olarak yapılan şeyleri haksızlığa uğraşmış gibi anlatıyorsun, ondan sonra da insanların seni anlamasını bekliyorsun. Satır satır art niyet pislik akıyor. Burdan yazılmasını istemiyorsan o zaman gideceksin forumdan pm atacaksın.
Samimiyetsiz kriplolog seni
-
Display MoreDisplay More
Ya sen dün attığın yalanı unutup aynı yalanı 2 gün sonra atacak adamsın Ali
Savaşçı diye biri varmış da arkadaşınmış da sana anlatmış da sen de buraya olayları anlatıyorsun ve eksiksiz bir şekilde
Yukarda Midnight general filan demişsin, ana dilin gibi yalan konuşusuyorsun

Riv riv etmaaa
tescilli yalanci olan ve her yalanı yüzüne çarpılınca kivir kivir kıvranıp laf değiştiren sensin yavrucum...
Olayları anlatiyorsun eksiksiz sekilde demissin de, whatspp kullanan bir tek sensin ya hiçbirşey den haberimiz olmaz bizim =)
Ben soruyorum adama resim at göreyim felan, o da durumu anlatiyor sagolsun. Bunun neresi garip, ben senin gibi whatspp i sağa sola gel generalimiz ol, delta gucune karsi birleşelim diye mesajlar atmak icin kullanmıyorum... sohbet muhabbet... =)
Hatta bizim savasci sizin oguzhan i hunharca kesip tatile yollar yollamaz forumda gelip zirlamadin mi? Onun haberini veren de bizim goztepeli, yani sizi her savasta catir kesen adam =) zaten sizi her kesen, özellikle hunharca kesmisse, ya grand oluyor ya goztepeli... yav su sekilde acinizi belli etmeyin artık. Tamam anlıyoruz sizi bunun adı hazımsızlık da, sizi herkes kesebilir illa grand ya da goztepeli olmak zorunda değil =)
Salla babam salla sallamak parayla mı?
Şehre kırmızı yak kilit at. Tatile alınca kestim yolladım de :)) ben gece aldım tatile, sen sabah tıpış tıpış geri çekildin. Türlü türlü yalanlar sallıyorsun, sen adam olmazsın valla.
Saldırın diyor bir de utanmaz herif. Derken utanmıyor bunu çünkü ar damarı çatlamış. Saldırdık da naptınız? ittifak olarak rodos basma rekoru kırdınız. örs yerine rodos sayar olmuşsunuz.
-
bak bak fatih konusunu nasil kapatti. Her iki tarafi sivazlarken öyle demiyordu bu paşam ya

Neymis neymis midnight kan kökenli değilmiş lambda kökenliymis, yahu bu kan uyeleri bu servere ilk geldiklerinde niye kan ittifagi kutmamislar o zaman, olds u kimlerle kurdunuz bu serverde. Arma ittifagi da lambda kokenli mesela, ama nedense Arma ittifağında iken savas kaybedince yine yeni ittifak kurup kan ittifagini cikardiniz piyasaya. Savas boyunca kac serverden kac oyuncu kac hesap kac altin ve gp deposu taşıdığınizi siz kendiniz biliyorsunuz zaten... midnight lambda kokenliyse sizin ittifagin omikronda niye generalligini yapıyordu bu adam, bu serverde de pasam omerle birlikte yine sizin oluşturduğunuz ittifaklarda niye generallik yaptı bu adam... lafını ediyorsunuz ama halen hicbir kan uyesi midnight in kan ittifagindan ayrilmasi ile sonuçlanan olayi anlatmıyor anlatamıyor. Adama yapip yapabileceğiniz en büyük hainliği yaptınız adam oyunu sildi atti su zamana kadar bosuna bunların arkasını kollamisim diye. -Oguz han- cigim da burda kapak resimleri eklemiş, oyunda kesilmeye dayanamayıp hesabini tatile ceken adam gelmiş burda kapak resmi ekliyor. Savasci raporlari versin de ekleyeyim. Bizim savasci hunharca gaddarca kesmiş bunu gozyasini da burda dökmek zorunda kalmış. =)
Savaşçı arkadaşın gece saldırıyor, gemilerin geldiğini görünce arkasına bakmadan kaça kaça gidiyor. Resimleri atarken söyle de gemiden kaçmasın. Kime söyleyeceksin ama ben söyledim herhalde sana söylerken? :))
Bu arada o arkadaşında yağması mevcut ister misin bidaha görmeyi?
-
Bu bir ödüllü kayıp ilanıdır:
Tarlamı kaybettim kendisi sürekli kılık değiştirerek ve şehirlerini taşıyarak kaçmaya çalışıyor ismi göztepeli onu bana bulana 100m altın verilecektir.
Aradığınız oyuncu oyunu bıraktığını iddia edip gevezelik yapmakla meşgul. 83.80 sarmadı orası başlarına yıkıldı sırada burası var.
96 60'a gel diyor oraya geldik zaten.
Rodos basmaktan savaşmayı unutmuşsunuz. Bana saldırıyor, Gemi getirince küsüyor gidiyor. Daha laf salatası yapma muhittin. Yağmalanmaktan ciğerin solmuş.
-

Şu cocuğu kaale almayın allah aşkına
Atıyor tutuyor tutmayın küçüğüUlubatlı bize çalışıyormuş ahahahah kurdukları senaryolara bakın adamların.Gözümüzde büyütmüşüz, vedatın dediği olacak mı pompa oradan kaçacak mı bekliyoruz.
-
Al sana rekor 3.5 yılda 18m puan ilk 3 ayda 50m yağma. Oyundaki ünvan dikkatini çekmiştir. Gölgelerin Efendisi. Alpha da 3 yılda casuslamadığım şehir kalmadı
yeni serverlar da açsam şuan kraldım ama zoru severim. 12 şehri ambrosiasız attım ve abrosiasız 12 şehrimi 1 yılda attım onuda yazarım istersen
taktiği var. Rekorları soruyorsan bana sor. 
Millet neler yapıyor biz hala gp basalım, altın toplayalım da savaşalım derdindeyiz

Hep israf hep israf adaş adam çiftçi kralı olmuş

-
Bir zamanlar olan, bu sayfada kim varsa hepsini tarla yapmışız. Raporları övmeye çalışan ama kendini öven hadsiz de dahil.

-
Display MoreDisplay MoreDisplay More
teklifi yapan benim geri vites yapacak olsam. Yapmam zaten konus konus git derim.
Ayrica ben sana lakap uyduruyormuyun ki sen bana uyduruyorsun. Oyun icin karekterinden vazgecme.
Biz senle rakip olmus olabiliriz her zaman oluruzda burdakiler gibi hic uslup bozmadik. Eger bozacaksak bende sovmeye baslayayim.
Bu zamana kadar oyun için hakaret de etmedim, sövmedim de sadece verdiğin yanlış bilgiyi düzelttim cimicim. Benim olduğum savaşlarda ben yenilmedim gibi asılsız bir iddia atmışsın ortaya. Çıkıp gerçeği söyledim sana dediğim halde arkadaşınla saçma iddialarda bulundunuz, düello teklif ettin ricanı kırmadım. Dön bir daha oku istersen mesajları.
ogiogi o savasta disardan msj yazarak nekadar gp topladiniz bunu anlatirmisin bana. Tabi anlatmazsin siz kazanmis oldunuz cunku biz saldik neden peki gp cektiginiz icin sende biliyorsun ki son ana kadar kimin kazanacagi belli degildi sike suphesi olan savasi kazandik diye lanse ediyorsun ilkinde sestenmedim eyvllh dedim.
Madem yendim demek istiyorsun bu serverde isim bittiginde istedigin servere gelecem eger kazanirsan bu oyundaki butun hesaplarimi silecem ittifak destegi olmadan 1vs 1 ben her zaman sozumu tutarim. Karekteri olan beni taniyan kimse diyemezki sozunu tutmadin.
Bak yalanlarından biri gece de gp aldığımızmış. Bu gp ler havadan mı düşüyor. Neyse karşılığı veriliyor alınıyor. Server için de olması mı seni rahatsız etti ki anlamadım. O adamlar sizle idi bize yanaştılar hatayı kendinde ara. Saldıysan gelip savaşmayacaksın bu bir bahane değil ilk savaşta da 2. Savaşta da yenildin neyin hesabını yapıyorsun? Zaten sildin gittin yenildikten sonra tekrar gelmişsin işte. Bir mesajına bakar cimi gelir yener giderim yine delta da loser çok biri de sen olursun hepsi senden daha iddialı idi üstelik.
Bak sonları kan ittifakı savaş ve yağma raporları sayfasında içler acısı şekilde sunulmuş. 300m gp lerini çöp ettiler yine de diş geçiremediler. Varsa fazlan dökül.
Neyse size iyi muhabbetler canın ne zaman yenilgi isterse bir mesajına bakar.

İyi forumlar.
kim ne yapmis o ne etmis demiyorum sen ve ben diyorum hala su bu o diyorsun.
Tamam kardeşim buyur ediyorum ben de gelmiyorsun. Gel de sen ve ben nasıl olur gör işte. Onun dışında yazma diyorum.
Sen dedin geceden gp aldınız diye o küçük teferruatları hatırlamıyorum bile ben. Hepsi sana cevap mahiyetinde. Sonda dedim zaten okumadın galiba yenilmek istersen mesaj yeterli. Mesajları tam oku tam.
-
Display MoreDisplay MoreDisplay More
sizle hesabimizi görelim gideriz oguz kacmiyomus
Ben hiçbir zaman kaçmadım cimcime. En iyi sen bilirsin o kara günleri. Yenilginden oyunu bırakmıştın, dönmüşsün tekrar. Ne zaman istersen yine paketlerim diyorum arkası dolu bak bana boş laf yapma yeter. Doldur
teklifi yapan benim geri vites yapacak olsam. Yapmam zaten konus konus git derim.
Ayrica ben sana lakap uyduruyormuyun ki sen bana uyduruyorsun. Oyun icin karekterinden vazgecme.
Biz senle rakip olmus olabiliriz her zaman oluruzda burdakiler gibi hic uslup bozmadik. Eger bozacaksak bende sovmeye baslayayim.
Bu zamana kadar oyun için hakaret de etmedim, sövmedim de sadece verdiğin yanlış bilgiyi düzelttim cimicim. Benim olduğum savaşlarda ben yenilmedim gibi asılsız bir iddia atmışsın ortaya. Çıkıp gerçeği söyledim sana dediğim halde arkadaşınla saçma iddialarda bulundunuz, düello teklif ettin ricanı kırmadım. Dön bir daha oku istersen mesajları.
ogiogi o savasta disardan msj yazarak nekadar gp topladiniz bunu anlatirmisin bana. Tabi anlatmazsin siz kazanmis oldunuz cunku biz saldik neden peki gp cektiginiz icin sende biliyorsun ki son ana kadar kimin kazanacagi belli degildi sike suphesi olan savasi kazandik diye lanse ediyorsun ilkinde sestenmedim eyvllh dedim.
Madem yendim demek istiyorsun bu serverde isim bittiginde istedigin servere gelecem eger kazanirsan bu oyundaki butun hesaplarimi silecem ittifak destegi olmadan 1vs 1 ben her zaman sozumu tutarim. Karekteri olan beni taniyan kimse diyemezki sozunu tutmadin.
Bak yalanlarından biri gece de gp aldığımızmış. Bu gp ler havadan mı düşüyor. Neyse karşılığı veriliyor alınıyor. Server için de olması mı seni rahatsız etti ki anlamadım. O adamlar sizle idi bize yanaştılar hatayı kendinde ara. Saldıysan gelip savaşmayacaksın bu bir bahane değil ilk savaşta da 2. Savaşta da yenildin neyin hesabını yapıyorsun? Zaten sildin gittin yenildikten sonra tekrar gelmişsin işte. Bir mesajına bakar cimi gelir yener giderim yine delta da loser çok biri de sen olursun hepsi senden daha iddialı idi üstelik.
Bak sonları kan ittifakı savaş ve yağma raporları sayfasında içler acısı şekilde sunulmuş. 300m gp lerini çöp ettiler yine de diş geçiremediler. Varsa fazlan dökül.
Neyse size iyi muhabbetler canın ne zaman yenilgi isterse bir mesajına bakar.

İyi forumlar.
-
Display More
ben savasta iken daha yenebilen olmamıştır aslan parçası. Depo ise depo paraysa para.
Biz boyumuzu savas meydanlarinda gösteririz. Forumda laf ebeliği yqpmayiz.
Sizde anlasmali savasta disardan gp almak yok diyip sürekli gp cekenlerdensiniz sanirsam

Geçmişinden kaçamazsın cimi

oguz yaz mıyım dedım ama sen kaşındın
depo yapmasnı ben ogrettım sana. askerını ben verdım altınını ben verdım.. GECMISINI UNUTMA !! o verdıgım askerlerde dalga gectıgın JİMMY nın askerlerıydı .. Bu mu senın vefan ? benım sayfamda benım arkadasıma laf edıyosun ? hayırdır dostum sen buyudunde sımdı bıze mı ayaklanıyosun.. Senı severım bılırsın ama bu yaptıgın ayıp ... Sonra bıde yukarda çılgın sedat sey yazmıs abısını cagırdı falan .. Daha kim kimin arkadası kim kimle oynuyo haberın yok ..
Depolar gelince zaten serverdan hepınız silinip gideceksiniz , bunu herkes cok ıyı bılıyor

İşten geldım yorgunum siz yazın KRALLARIN FORUM SAYFASINA musaıt olunca ben yine girer SOYTARILARIM ne yazmış bakar son sözü söylerim

Yaz canım yaz ben serverda yokum senle de savaşmadım ama beni çekmeyin buraya gelirsem taş üstünde taş bırakmam verdiğin askerlere yaptığın laflara da pişman ederim ne verdinde almadın ne buldunda parası ödenmedi boş yapma kardeşim. Bulduğun 2m Lik depo kehanetcim verdiğin 100k 200k asker 3 yıl önce onu da fazlasıyla verdim sana gel depo lazımsa da 2m değil 20m vereyim sus payı olsun seviyorsan 3 yıl önce 2 parça orduyu laf etme laf olsun torbada olsun konuşuyorsun. Ayıp ediyorsun canım benim. Lafım cimiye sen ne giriyorsun araya onla rakip olduk ona istinaden yazdım.
Bizim icraatlerimiz delta da eğer bakmaya gücünüz yeterse hayal gücünüzün üstünde olan savaşları inceleyebilirsiniz. İka tr nin en büyük savaşının galibiyetini almışız napayım burda. 3 ün 5 in hesabını yapın siz devam edin kardeşim muhabbetinize. Cimiciğime geçmişini hatırlatıp gideyim dedim yenilmemiş ya. Hadi iyi forumlarr.

-
Biri delta da oyunum yok diyen geveze. Ne dediğini bilmiyor, laf olsun torbada olsun diye yazıp duruyor.
Diğeri forum fosili her yerde çıkıp sallıyor.
Muhittin zaten delta gücündeki üyeliğini bitirmiş valilik diye tutturmuş.
Ben sizin üstünüzde valilik, belediye ne varsa basıyorum. Artık gittiğimiz yerde arkadaşlar dayanamayıp kaynakları çevirip gemi basıyor. Kimle neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki. Önce geldiğimizde hesapları tatilden çıkarın, sonra bunları konuşursunuz. Oyunda yoksunuz ama burda parmaklar iyi çalışıyor.
Delta da KAN ittifağı ne isterse o olur. Şimdi anlamadınız ilerde anlarsınız. Sabırla öğretmeye devam ederiz.
Gidiyorum geliyorum her seferinde daha çok ağlayıp sızlanmışsın grand. Geçmedi karın ağrın.
-
Gerçekleri söylüyoruz acı diye kabullenmek istemiyorsun napalım?
Liderin höyt diyince korkudan rodos basıp kaynak sıfırlayan biri. Tüm üyeleriniz de peşinden gidiyor. Sen desen hesabın olmadığını iddia ederek gelip burda gevezelik ediyorsun. Bence İttifağın sözcüsü değil de delisi olarak seçmişler seni onu bir düzelt istersen. Bir de yalan konuşma artık yalanların bunalttı milleti. Bizi geç başka oyuncuların da eğlencesi oldun. İzlemekten öteye gidip dalgaya alıyorlar artık seni. :))
-
Eee salla bakalım daha neler olmuş :))
-
Senin liderin beni geldi gece kesti demek. Çok iyi oyuncu ya ertesi gün ben oyuna girip adaya gelince niye rodosa basıp şehrini teslim ederek kuzu kuzu yağmasını yedi? Git bunu da bir sor bakayım. Ayağına taş takılsa bizden bileceksin geveze nasıl canını yaktıysak. Liderin rahat durmuyor ki banı da yemiş demek.