Posts by gryffindor

Güncellemeden sonra malzeme kamplarına verdiğimiz Vasıfsız işciler (Kırmızı) ertesi gün geri geliyor üretim vs düşüyür bir bug mu var ?

PannaCotta  Luck  FastFooD

Hızlı bir ekleme: tarafımızdaki bir dikkatsizlik nedeniyle, düzeltme bakımından sonra ek ekstra işçilerinizi bir kez daha yeniden atamanız gerekecek. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Anladığım kadarıyla düzeltilmiş ve son kez tekrar atadık doğru mudur?

DELİ ekibini tebrik ederim kılıçları keskin olsun.

Klasik tarla gücü ittifağı çıkışları bunlar. Yaklaşık 2019 yılından beri tanıdık.

Önce 1-2 yağma raporu 1-2 savaş raporu atarlar.

Sonra köteği sağlam yemeye başlayınca kafalarını kuma gömerler.

Kumdan kalelerinde sessiz sessiz takılırlar foruma giremezler.

Gelen vurur giden vurur.

Pompişikom ve ospirik osmanımın yine dilleri uzamış.

Şevket vurur şamarı susturur herkes rahatına baksın.

Aksini düşünen varsa çok değil 6-7 ay önceki raporlar asılı kapı gibi duruyor :D

Umursamıyorlar ve çözmek için bir çabaları yok.

Daha önce kaç kere konu açıldı, ticketler açıldı.

Bu problemi önemsemiyorlar nedense.

Merhaba kolay gelsin,

Geçen gün ödemeyi para birimi olarak TL gösteriyordu hatta gladiatus'ta öyle ödeme yaptım fakat 2-3 gün önce Euro'ya döndü para birimi ve hala duzelmedi yardımcı olur musunuz.

Badidolu etiketleyip bişeyler yazarsan bizim Türk adminleri şıp diye damlar müdahale eder

Ama 50 tane Ambroisa Euro/TL konusu açsak 50 tane ticket açsak hiç umurlarında olmaz kıllarını kıpırdatmazlar :)

Forum ticketlerinize 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren baktığımda 1 tane bile Euro/TL bildirimi göremiyorum ?

Oyun içinde ambroisa alma problemi euro/TL sorununu neden forumdan yazayım :D

Sizce bu mantıklı mı?

Fotoğraflarını tek tek buraya atarım eğer ban sebebi değilse, FastFooD a ayrı PannaCotta ya ayrı hatta yabancı sunucuda en az 2-3 defa ticket açtım hiçbirinden çözüm bulamayınca badidola bile 2 tane ayrı ayrı çok detaylı çevirip yazı yazdım ticketimde.

0 dönüş

0 çözüm

Hadi ticket özel.

Açan bilir veya açılan bilir görür.

Foruma kaç kere konu açtık?

Senin görev alanın forum değil mi?

Hangi birine bir cevap yazdın?

Ezberlemişsiniz 1-2 cümle yapıştırıp geçiyosunuz sadece başka bir şey yok.

Şuan burda yazıştığımız konunun altında bile en az 3-4 tane gördüm ben ambroisa euro/TL hakkında

Cevap ver buna bakalım?

Bizleri elbette eleştirebilir veya şikayetçi olabilirsiniz, bunun için ise direkt olarak Lider veya CoMa'ya bildirebilirsiniz. Sizinle ekstra olarak durumu izah etme veya açıklama çabasına girmeyeceğim çünkü kendi bildiğinizle devam etmeyi seviyorsunuz.

Biz senden şikayetçi değiliz.

Sadece bizim derdimizi anlamaya çalış biraz.

Sen bizim açımızdan hiç bakmıyorsun bu konuya

İzah edip açıklama yapabileceğin bir şeyin yok çünkü yapamazsın zaten.

Aylardır ticketlerden veya foruma açılan konulardan bir tanesine bile olumlu yapıcı bir çözüm arayışına girmediniz siz Türk adminleri olarak.

Derdimiz sizin görmemeniz duymamanız.

Bu yazdıklarımın aynısı PannaCotta içinde geçerli

Türk oyuncularının en ufak hatalarında bile didik didik hata arayıp banlamaktan keyif alan PannaCotta konu oyuncuların mağduriyetine gelince görmüyor duymuyor umursamıyor. Senin yazdığın cevapları beğenerek vicdan rahatlatıyor.

Sizin göreviniz sadece oyuncuları banlamak cezalandırmak değil PannaCotta

Biraz olsun oyuncuların dertlerine kulak asın.

Bu problemi çözün

Global Global diyerek tanıtım yaptınız, üye olduk hesapları kastık.

Pat euro işi geldi şimdi hesaplarda üzüm çeviremiyoruz ambroisasızlıktan.

Sebebi sizin işinizi iyi yapmamanız.

Ortada kalan biz ve hesaplarımız oldu.

Türk adminleri ise ezberlenen 1-2 cümleyi cevap olarak ticketlere yapıştırıp geçiştiriyor.

Çözmek istiyorsanız Badidol CoMa'nın bulunduğu forumda konu açabilir kendisini etiketleyebilirsiniz. Bol şans.

Bize akıl vereceğinize siz görevinizi yapında göreviniz gereği bize öncülük yapında problemimizi çözelim

Yabancı adminler böyle yapıyor görüyoruz forum sayfalarında.
    Örnek alacaksanız onları örnek alın biraz.

Adamlar çatır çatır oylama yapıyor.

Bak güncelleme işini nasıl anket ile çözdüler.

Biz Türk oyuncularının sıkıntı problemlerini çözmek oyunda adaleti sağlayıp haklarımızı savunmak için görevlendirilen siz adminler bu konuda bizim yanımızda durmalısınız.

Karşımızda değil.

Pangai serverlarında kaç tane Türk oyuncu oyunu bıraktı bu yüzden haberiniz var mıdır hiç?

Global diye üye olduk 35 kat fazla ücret ile ambroisa almaya mecbur bırakıldık.

Gerekirse badidol ile sizin tartışıp kavga etmeniz gerekiyor aslında bu problem yüzünden. Çözmedikleri için.

Sen gelmiş benimle tartışıyorsun.

Sorun bizde olan bir şey değil şirkete bildirim oluştur diye Discord kanalında da yazım ? Burada etiketleyip sormuş muydun ? Sorduysan görmemiş olabilirim PM atmış mıydın ?

Her kanaldan her yoldan ayrı ayrı Euro/TL sorununu yazdık, Bazı hesaplarda TL görünüyor bazı hesaplarda EURO görünüyor diye ayrı ayrı belirttik. Hiçbiriniz umursamadınız bile. Bu durumda bir bug var bakın ilgilenin dedik. 1 gram umursamayan adminlerimiz burda badidola 1-2 yorum atınca maşallah hemen gelivermişler :D

Tamam şuan bunun Türk oyuncular için en büyük problem olduğunu sayemde öğrenmiş oldun, hadi bakalım yap bişeyler ve bizlere göster?

Oyun ile ilgili teknik destek alamayacağınızı belirttim bir önceki üst yazımda. Bildirim oluşturdunuz ve oyun yöneticinizden şirkete bildirimler yapılmıştır yanıtı aldınız mı ? Aldıysanız zaten yapacağımızı yapmış olmuş oluyoruz. Başka ne yapabiliriz ?

Madem siz bu dediğinizi yaptınız neden sizden üst yönetimden bu durum ile ilgili bir çözüm önerisi, telafi veya yeni sürüm ile ilgili bir paylaşım vs gelmedi?

Ya siz bunu yapmadınız ya bir sizi üstleriniz ciddiye almıyor. Başka bir ihtimal var mı ?

Badidol'u burada savunmadım. Oyuncu inatla etiket atıp yanıt alma çabasına girmiş olup Badidol'un ise konuştuğunuz dili bilmiyorum yanıtına rağmen halen etiket ile rahatsız ediliyor. Bize bildirim göndermeniz gerekirken başka yöneticiyi inatla etiketleniyor. Savunmayalım mı ? Ne yapalım cevap vermek zorundasın mı diyeceğiz ?

Sizlerden bir fayda olmadığı için bir medet olarak ona etiket atma çabasına girdik '' Haklı olarak ''

Bende ingilizce bilmiyorum o halde neden Türkçe oynadığım bir oyunun yabancı yöneticisine ingilizce konuşmak zorundayım?

Bana translate yap yazmış :D Bunu yazana kadar kendisi yapabilir? Türkçe yazdıklarımı kendi istediği dile çevirip okuyabilir

Size zaten defalarca bildirim gönderdik ve bu sorun 1 yıla yakındır çözülmüyor o yüzden size bir şeyler anlatmaya çalışarak vakit kaybetmek istemiyoruz acaba bu yüzden olabilir mi?

Bir şeyi de biliyormuş gibi yapma lütfen.

Benim bir şey yaptığım yok, 1 yıldır size yöneticisi admini olduğunuz oyunda yüzlerce hatta binlerce Türk oyuncunun tek büyük sorunu olan euro/TL sorununu anlatmaya çalışıyoruz sadece.

Ama siz bir şey bilmediğiniz için bu problemi bir türlü çözemediniz.

Bize burda sayfalarca öfke kusacağına görevini yap. O çok sevdiğin savunduğun badidol adminine onun istediği gibi translate yaparak görevin olan biz Türk oyuncuların sorununu aktar, defalarca aktar. Senin işin bu

1 yıldır discorttan ayrı, ticketlerden ayrı, forumdan ayrı yazıyoruz sesi hiç çıkmamış

Badidola bu sorunu biz aktarmaya kalkınca fırça yemiş olmalı ki OOO diye yükselmiş gelmiş burda bizlere sayfalarca yazı yazıyor :D

Bir şey biliyorsan sen eğer bu sorunu çöz.

Çözemiyorsan aradan çekil biz badidola bir şekilde derdimizi anlatır ona çözdürürüz.

Sizde kenardan izlersiniz.

. gryffindor çok güzel bir noktaya değindi, Türk topluluğunun sorunları varken ortalık gözükmeyen yöneticiler, neden badidol burada bir sorun yaşayınca hemen buraya geldiler. siz bunu sorgulayın önce.

Malesef evet

Aylarca burda euro/TL sorunu yazdık.

Veya oyun ile ilgili bir sürü hata paylaştık

Tek bir cevap bile yazmayan Türk yöneticileri hemen badidolu savunmaya geçmiş

üst/amir seviciliği malesef biz Türk topluluğunun genlerinde var. Bakınız burda bile bu durum mevcut :)

Türk adminlerimize bak hele bak :))

Günlerce burda sorunlarımızı problemlerimizi anlattık yardım destek bekledik hiçbiri çıt çıkartmadı gelip sayfaya yorum bile atmadılar

Badidola 1-2 Türkçe kelime yazdık diye hemen gelmişler yapmayın etmeyin diyolar.

Önce siz Türk oyuncuların problemlerine biraz kulak asın.

Bırakın badidolu savunmayı

Binlerce Türk oyuncu Türkiye içerisinde oynadığı halde ambroisa alamıyor euro/tl sorunu yüzünden

Biriniz buna bir çözüm önerisi sundu mu şirkete?

Yeni güncelleme ile şehir sıralamasını değiştirdik. Ancak Limana girip mal sevk ederken eski listeye göre şehirler sıralanmış. Yine Saray ve valiliklere girildiğinde şehirler yine eski listeye göre sıralanıyor.

Şaşırdık mı tabi ki hayır :D

Şehir listesini düzenleyip oyuna gir çık yapınca orası düzeliyor.

Sadece saray sıralaması düzelmedi benim gördüğüm. Düzeltirler inşallah