Forum ticketlerinize 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren baktığımda 1 tane bile Euro/TL bildirimi göremiyorum ?
Oyun içinde ambroisa alma problemi euro/TL sorununu neden forumdan yazayım 
Sizce bu mantıklı mı?
Fotoğraflarını tek tek buraya atarım eğer ban sebebi değilse, FastFooD a ayrı PannaCotta ya ayrı hatta yabancı sunucuda en az 2-3 defa ticket açtım hiçbirinden çözüm bulamayınca badidola bile 2 tane ayrı ayrı çok detaylı çevirip yazı yazdım ticketimde.
0 dönüş
0 çözüm
Hadi ticket özel.
Açan bilir veya açılan bilir görür.
Foruma kaç kere konu açtık?
Senin görev alanın forum değil mi?
Hangi birine bir cevap yazdın?
Ezberlemişsiniz 1-2 cümle yapıştırıp geçiyosunuz sadece başka bir şey yok.
Şuan burda yazıştığımız konunun altında bile en az 3-4 tane gördüm ben ambroisa euro/TL hakkında
Cevap ver buna bakalım?
Bizleri elbette eleştirebilir veya şikayetçi olabilirsiniz, bunun için ise direkt olarak Lider veya CoMa'ya bildirebilirsiniz. Sizinle ekstra olarak durumu izah etme veya açıklama çabasına girmeyeceğim çünkü kendi bildiğinizle devam etmeyi seviyorsunuz.
Biz senden şikayetçi değiliz.
Sadece bizim derdimizi anlamaya çalış biraz.
Sen bizim açımızdan hiç bakmıyorsun bu konuya
İzah edip açıklama yapabileceğin bir şeyin yok çünkü yapamazsın zaten.
Aylardır ticketlerden veya foruma açılan konulardan bir tanesine bile olumlu yapıcı bir çözüm arayışına girmediniz siz Türk adminleri olarak.
Derdimiz sizin görmemeniz duymamanız.
Bu yazdıklarımın aynısı PannaCotta içinde geçerli
Türk oyuncularının en ufak hatalarında bile didik didik hata arayıp banlamaktan keyif alan PannaCotta konu oyuncuların mağduriyetine gelince görmüyor duymuyor umursamıyor. Senin yazdığın cevapları beğenerek vicdan rahatlatıyor.
Sizin göreviniz sadece oyuncuları banlamak cezalandırmak değil PannaCotta
Biraz olsun oyuncuların dertlerine kulak asın.
Bu problemi çözün
Global Global diyerek tanıtım yaptınız, üye olduk hesapları kastık.
Pat euro işi geldi şimdi hesaplarda üzüm çeviremiyoruz ambroisasızlıktan.
Sebebi sizin işinizi iyi yapmamanız.
Ortada kalan biz ve hesaplarımız oldu.
Türk adminleri ise ezberlenen 1-2 cümleyi cevap olarak ticketlere yapıştırıp geçiştiriyor.
Çözmek istiyorsanız Badidol CoMa'nın bulunduğu forumda konu açabilir kendisini etiketleyebilirsiniz. Bol şans.
Bize akıl vereceğinize siz görevinizi yapında göreviniz gereği bize öncülük yapında problemimizi çözelim
Yabancı adminler böyle yapıyor görüyoruz forum sayfalarında.
Örnek alacaksanız onları örnek alın biraz.
Adamlar çatır çatır oylama yapıyor.
Bak güncelleme işini nasıl anket ile çözdüler.