Posts by Denis1998

Kiki ja sam odavno ovde više od 10god na rs kao i na ba da niko od mojih bivših saveznika kao i svih drugih koje znam ovde nije nikada rekao da je razlog odlaska što je bio hofnut uglavnom to je bilo zbog velikih obaveza u rl i nemanja više vremena za igru isl .Tako da hof nije bio razlog za to .Videčeš uskoro koliko če ih otiči sa igre zato što ga nema više dosadiče im kada se nadju tamo po tim serverima stalno pljačkani i sva vojska koju naprave biče pobivena

Umesto sto imas uzitak u kacenju 2k generala na forumu probaj malo da uzivas u ratovanju i druzenju sa saveznicima, napravite savezne akcije, pozive na drustvenim mrezama i slicno...

Uzivajte u druzenju, a ne u hofovima, sada smo barem uglavnom podeljeni na nacionalnoj osnovi, i nema razloga za mrznjom, samo uzivajte u vremenu provedenom na ovoj igri, jednog dana je nece biti verovatno, tako da uzivajte dok je jos tu:D

Denise hof je bio cilj i svrha ove ratničke igre i skoro svaka igra ga ima bilo to da predješ na veči nivo ,osvojiš nekakvu nagradu ,dobiješ poene , na pokerima novac isl zato se i igraju .Sa gašenjem hofova tog cilja ovde više nažalost i nema :(. Nebih se složio uopšte s tobom da je iko napustio igru jer je bio hofnut več su je napuštali iz mnogo drugih razloga np ; nemanja vremena zbog obaveza u rl, dugog trajanja igre da bi se napravio veliki hof ,i tome slično .Ako nam ugase ovaj forum ja tamo njihov ni ulaziti neču jer nemam ni zašto zato što nema velikih lepih bitaka ,zbog toga što govore jezikom koji ne razumem i ne želim se smarati prevodjenjem tih njihovih postova tamo. A što se same igre tiče videču kako če to biti tamo ali verovatno ču je posle više od 10god napustiti nažalost jer je izgubila svu svoju svrhu kao i cilj . Naloge ču sve staviti u mo i čekati da se možda sve jednoga dana promeni tj vrati kako je nekada bilo.Sečaću se zlatnih vremena kada se stalno ratovalo pljačkalo a ne gusarilo svojih bitaka sa alfe ,bete game delte rs kao i sa ba servere ,svojih bivših tada velike ugašenih saveza prilikom prvog spajanja ,velike laži gf da se ti serveri slabo igraj ugasili su ih samo da bi nam kasnije otvorili nove .Nije tačno da se na njima nije igralo samo sam ja tada recimo na rs gami napravio preko 300hofova i deset meseci bio u prviih 3 sa napadačkim pao sam tek kad sam 2 meseca pre spajanja zbog obaveza morao u mo a gde su još tu i ostali na kojima sam takodje ratovao stalno i kačio ih na stari forum .

Ko ti branida ih kacis? Mozes idalje sve okaciti, napravi temu svoju i tu kaci i velike i male bitke, niko ti to nije uskratio, samo sto je format drugaciji

Evo cist primer ti je Dusketov savez na Eta serveru, napravili su temu na forumu i tu ceo njihov savez kaci bitke, svako ih moze videti, takodje mislim da nije zabranjeno ni kaciti bitke pojedinacno, ali za to ti vec odgovor mora dati neko iz MOD teama

Velikih bitki nije bilo bas zbog hofa, razdvanja vojske i bezanja cim steta krene da se priblizava granici. Evo sad ces imati prilike jer ovo ne zanima hof nego igraju da te uniste. Da ti ubiju sve jednu jedinicu, nablokiraju i opljackaju sve jedan grad.

Imas jako pogresan pristup igri. Svrha ratovanja nije hof vec unistavanje protivnicke vojske. Hof je bio samo nesto usput. Zamisli nece ti niko na forumu reci BRAVO DARKO ZMAJU, KIDAS. Kakva havrija.

Sto je najgore places kao da nemas gde da postavis borbu, a ustvari kao sto je vec receno, otvoris svoju temu i kacis bitke. Nema sta da citas i prevodis.

:thumbup:

Duške pa ovo je uvek bila ratnička igra dok nam nisu uveli gusarenje još jedna greška gf (koje ja nigde nisam ni igrao ) sa cilem da se napravi protivniku što veča šteta (hof ) i to posle pokaže svima ovde na forumu da bi ti čestitali ostavili komentar isl .A sada toga nažalost više biti neče kao ni razdvajanja vojske kao ni flote da bi se zaštitio od hofa .Zato sam i otvorio novu temu ovde da nekako sprečimo gašenje ovog foruma i normalno igramo kao i do sada .

Otvoris temu na forumu i gotovo, Tema nek se zove Darko67 i tu kaci sve svoje bitke, hof kao hof i jeste najveca glupost od strane GFa, zbog istog tog hofa su dosta ljudi i napustili igru, uzivaj u igri ovakvoj kakva je, cim GF bude sredio ove bugove sve ce se vratit u normalu, prestanite samo da kukate, ne moze se svakom ugoditi, primer 10 ljudi je za kacenje hofa i 10 protiv i uvek ce jedna strana biti razocarana u odluke GF-a, ne moze se svima ugoditi, GF nam je svima dao pravo ako ocemo da igramo da igramo, ko nece ne mora, igra je besplatna niko vam je ne naplacuje

My server trenutno ima 300 igraca skupa, takodje moras racunati na to da se spajaju domeni vise njih i da ce biti dosta drugih igraca za ratovanje, u prevodu server nece biti tako prazan, takodje ukoliko si ratnik, a ne zidar, stedeces na vremenu kada putujes vojskom ili flotom sta god igrao, sto je zapravo jako lepa stvar, ne moras potrositi citav dan na putovanje

A sto se sveta Eta tice, nije bas toliko kriticno kao sto si opisao, imas i tamo svih cuda na pretek, samo treba pogledati siru sliku, a ne samo 50:50 i tu stajati ukopan sa pogledom

U prevodu gde god se budes prebacio docice jos igraca i bice dobro za igru :)

Rece covek koj je obrisao sve naloge pre 2 godine zato sto ga je savez LUD maltretirao na loti i savez SPAM na zeti

Ово се јавља човек који је молио -Т- да не малтретирају његове чланове и њега када је провирио на сервер након мода од непуне две године у који смо те послали?:D Буцко, буцко ајмо моли још мало Бошка као што си то чинио и до сада или ћеш опет да одеш у мод?:D

Dzabe pises kad i sam znas sta te boli ;(

Rece covek koj je obrisao sve naloge pre 2 godine zato sto ga je savez LUD maltretirao na loti i savez SPAM na zeti;(;(

Samo sto je iste te 2008 ikariam bio reklamiran svuda, i to bas po domenima. bio je reklamiran kao ikariam.rs ili ikariam.ba, a ne kao ikariam, nije bilo ovoliko razlicitih igara 2008 je ikariam bio osvezenje, maltene sve suprotno od onog sto je ikariam sada, niti imaju marketing, niti se trude da ubace novitete, da poprave aplikaciju za mob. i slicno tome

A za ovo ostalo vise se ne vredi ni raspravljati, posto svako tera svoje :)

Ma neka smanjuju oni trosak, ali barem neka daju ljudima engleski jezik, koliko toliko ljudi koji ne znaju engleski mocice da koriste google translate, dok na bugarskom isti taj google translate nema dobar prevod

A o dolasku novih igraca tek nemamo sta da pricamo, reklame nema, kada vide da nema .rs ili .ba domena, icice sigurno na .en ili nesto slicno tome, retko ko ce se odluciti da klikne na .bg, pa da se nada da tu ima i nasih, samim tim ce igra nastaviti da umire na tom novom domenu, zar samim tim ne izbijaju opet sebi pare iz dzepa? ili bolje receno zatvaraju jos jedan ducan :)

Slazem se ja sa svime sto si ti rekao, do duse meni BG nije problem, ali u pocetku ikariama ljudima su dali izbor izmedju .rs i .ba i ljudi su bas zbog jezika i birali domen, mogli su jos od 1 servera da stave stave i .rs i .ba domen u jedno i da stave latinicu, posto se tim pismom svi sluzimo, ali su nas bas ti isti iz GF dali opciju da biramo izmedju cirilice i latinice...

Sad kad nemaju dovoljno prihoda, resili su da stave sve ljude koji ne znaju cirilicu pod BG, a sami su krivi za sve sto se dogodilo i sto ce se dogoditi ovoj igri, a vi iz tima, niko ih ne brani, a svi uz njih, pa valjda ste i vi igraci, mogli bi i nas negde da podrzite, a da to nije pricom na postovima nasih igraca, nego kod ovih u GF ;)

Za premještanja vrijede sljedeća pravila:

-Ne možete se premjestiti na server u kojem bi se odmah našli u top 50 na poretku.

A sta ce ljudi sa delte i epsilona ?
    Ne verujem da BG domen ima server gde su svi sve izgradili i istrazili u top50 :)

наравно наши позери су ту били, међу првима наш верни Флоки, он је наш највећи обожавалац

једва чекам да га видим како ратује са нама па се надам да ће и то бити ускоро......

Nasao si u koju crvku da se molis, lepse je njemu biti na slici, nego jurcati nekog :closedthread::closedthread: