Display MoreΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΤ #33 νήμα μαχών
Καλώς τον και ας άργησε...
Εγώ σε κοκκινίζω και θα σε κοκκινίζω για τους επόμενους μήνες του πολέμου, εδώ τα γράφω για να μην νομίζεις ότι κρύβομαι. Κάνε και τικετ και ότι θες.
Για πλάτες διαχειριστών δεν έχω κάτι να σου πω, ας απαντήσουν οι ίδιοι οι διαχειριστές.
Μην μιλάς εσύ για διπλούς και τριπλούς, δεν ξέρω πόσες χιλιάδες αμβροσίες έδωσες χθες για να φέρεις τον λογαριασμό FEAR στον σέρβερ τον οποίο και έπαιζες εσύ (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια), μέχρι και πρωτεύουσα από διπλό σας γκρεμίσατε για να φέρουν πόλεις σε εμάς οι σπύρος και γιωτούλα (τυχαία τα γράφω τα ονόματα ξαναλέω).
Οπότε αγαπητέ περιπατητή άσε τις φαμφάρες για κανέναν άλλο.
Άντε εδώ είμαστε να δούμε και την συνέχεια...
Μιας και αναφερθηκε το ονομα μου... και για να μην λεμε οτι θελουμε εδω μεσα μονο κ μονο για να δημιουργειτε εντυπωσεις λετε κ μιλατε οτι παιζουμε βρωμικα,φερνουμε λογαριασμους,χαλαμε τις μαχες κ ενα σωρο αλλα.... καλα κοροιδευομαστε αναμεταξυ μας τωρα...? το ιδιο το ικαριαμ ειναι βρωμικο και καθαρα pay to win game..
οταν υπαρχει discord market (χωρις ουτε μια φορα να πεσει,οπως θα ηταν λογικο) που πουλα
25€ τους 1Μ στολο
45€ τα 1Μ στρατο
30€ 500Μ gold
λογαριασμους...
μεταφορες...
αμβροσιες... κτλπ....
και πααααρα πολλα αλλα που πολυ καλα ξερετε, που βλεπεις εσυ το fαιr play..? το fαιr play το οριζουν οι ιδιοι οι παικτες, ηρθαμε με ολη τη καλη διαθεση να κανουμε μαχες και να περασουμε καλα, ξεκινησατε τα κολπακια των σημαιων και απο εκει κ μετα καναμε οτι καναμε κ θα το ξανακανουμε κ η υποστηριξη ξερετε που ειναι, σας προκαλω να μου κανετε κ τικετ, οτι παρεις θα δωσεις, στο χερι μας ειναι να κανουμε καθαρο παιχνιδι, αν σας λειπει η εμπειρια το πως να αντιμετωπιζετε το αποθεμα της αμυνας, μη πατε και περνετε συμβουλες απο τα αρχιλαμογια του ικαριαμ... γιατι με λαμογιες θα απαντησουμε... εμενα αν ρωταγατε,θα σας ελεγα, η γνωση πρεπει να μοιραζετε για να ανεβαινει κ το επιπεδο...
με λιγα λογια και απλα... οτι δωσεις θα παρεις... αν ποτε σας παθετε κανενα σοκ αξιοπιστιας εδω ειμαστε να ορισουμε μαχες ωραιες κ ξεκαθαρες, προγραματισμενες, με 10-20 γυρους στην αμυνα κ επιθεση εναλαξ... μεχρι τοτε it is what it is... οπως λεει κ το φιλαρακι μου το γιωτακι...