Posts by Ipoulos Kaktos

αν σας πείραξε τόσο πολυ η ήττα, μπορείτε να μας κηρύξει επίσημο πόλεμο και θα μιλήσω εγώ προσωπικά με την στρατηγαρα μας και τον αρχηγό να δηλώσουμε ήττα στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Το σημαντικό είναι να κοιμάστε τα βράδια χωρίς εφιάλτες

εμεις αγαπητο φυτο μια χαρα κοιμομαστε τα βραδια ....εσεις αντι ν ασχοληθειτε με τους ταγμα ασχολειστε μ εμας ακομα βλεπω...τι εγινε?σας ανοιξαν νημα χωρις ποινες και τα χασατε?μηπως ειναι ωρα να γυρισετε στις εργοστασιακες ρυθμισεις?προσπαθειστε λιγο και θα θυμηθειτε πως ειναι να παιζετε για να κερδιζετε με μαχες

μαα εσείς ασχολείστε και κάνετε επιθέσεις όπως σου έδειξα.

Ένα νήμα έχουμε και αυτό ήταν νικηφόρο. Αυτό εδώ δεν είναι νήμα. Ειναι ξύπνησα ένα πρωί και δεν έχω τι να κάνω ας φτιάξω μια σελίδα με ανεπίσημες μαχες.

Ναι ρε τα ρυζογαλα δεν κανουν επιθεσεις. Τοτε τι ηταν αυτες οι βραδυνές ανησυχίες που ειχατε;

(10.12.2024 2:16:54)

hrilos[RISE] από ΤΝΤ ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

vs

Σερίφης[ΧΑΛ] από Απόκρουση, Ipoulos Kaktos[ΧΑΛ] από Μοναχικη πετρα

αν σας πείραξε τόσο πολυ η ήττα, μπορείτε να μας κηρύξει επίσημο πόλεμο και θα μιλήσω εγώ προσωπικά με την στρατηγαρα μας και τον αρχηγό να δηλώσουμε ήττα στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Το σημαντικό είναι να κοιμάστε τα βράδια χωρίς εφιάλτες

Ο Καταμερισμος ζημιας εχει μεσα και τα υλικα και τους στρατηγους , δεν πρεπει να τα προσθετεις εξτρα

,ποινή για το φτέρνισμα δεν βάλατε,,,πόσο χρόνων είστε όλοι σας εκεί στους Χαλβάδες;;το ξέρουν οι γονείς σας ότι είστε μέρα νύχτα στο pc;;;πάω στοίχημα ότι φοράτε όλοι γυαλιά και δεν βλέπετε να μετρήσετε σωστά τις απώλειες που σας καίνε

με βαση τα 2 τελευταια μηνυματα σου. Ο τροπος που γραφεις μου δειχνει οτι ειτε δεν εισαι πανω απο 20 ειτε εισαι πανω απο 65 που σου εδειξαν τα παιδια σου πως πατας στο πληκτρολογιο τα κουμπια και εισαι απο αυτους που κραζουν στο φεισμπουκ .

Φοραγα γυλια αλλα εκανα λειζερ , επηρεάζει αυτο;

edit δεν κρατηθηκες και εκανες και 3ο ποστ παρομοιας λογικης

επειδη μπορει μετα απο 1 μηνα να ξεχασαν τους ορους .

- Ο πόλεμος ξεκινά αμεσως μολις τον εγκρινει διαχειριστης

- Μετράνε Αναφορές άνω των 300 στρατηγών ή άνω των 10,000 λεηλατημένων υλικών.

- Ενεργοποίηση της κατάστασης διακοπών εν ώρα μάχης ή εν ωρα καθοδον επιθεσης (με το απαραιτητο screenshot) ισοδυναμεί με 500,000 απώλειες.

- Ενεργοποίηση Κολοσσού ισοδυναμεί με 500,000 απώλειες.

- Αποχώρηση μελών μετά την έναρξη του πολέμου ισοδυναμεί με 500,000 απώλειες.

-Λεηλατηθεντα υλικα σε πολεις παικτων εκτος των 2 συμμαχιων που βρισκονται υπο καταληψη απο εμπλεκομενους ΔΕΝ προσμετρωνται

μπραβο στην ομαδα .
    στον επομενο πολεμο θα πρεπει να μην χαλαρωσουμε παλι την τελευταια εβδομαδα επειδη ημασταν μπροστα 2,5μ διαφορα

δεν ειναι παιδιαστικο .

Ειναι δεδομενο οτι μετρανε οι ποινες. Και το άθροισμα ολων βγαζουν τον νικητη
    Οι οροι ηταν ξεκαθαροι απο την αρχη και εγιναν αποδεκτοι απο τους διαχειρηστες ειτε σας αρεσαν ειτε οχι .

Το να τους αποδεχτείτε δεν ειναι σημαντικο γιατι δεν ειναι επιλογη σας.
    Μπορειτε να φτιαξετε νεο νημα και να πειτε δεν επιτρεπονται οι μαχες απο της 12 μεχρι 4,59. Γιατι ολα τα ριζια ξυπνανε στις 5.

Αν δεν πει κατι ο διαχειριστης ΟΧΙ σαν τον Μεταξα τοτε μπηκε σαν ορος και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα σε αυτο

αφιερωμένο

λειπει μια σειρα απο ολα αυτα και πολυ σημαντικη.
    λειπουν οι ποινες σας . υπομονη θα γραφτουν κι αυτα λιαν συντομος.

Σαν να βιαζεστε να γραψετε πρωτοι το υποτιθεμενο αποτελεσμα για καποιον λογο.

Με την λογικη σας δεν θα μου φανει παραξενο αν απο αυριο μας ζητησετε να σας φωναζουμε με they/them

γιατι χαιρεσε για εναν πολεμο που εχασες;
    μαλλον εισαι ειτε χανουμης ειτε βαζελος ειτε βορειο ορκ.
    Το παιχνιδι δεν ειναι παντα στο γηπεδο. Αν δεν ακολουθεις τους ορους του αγωνα , τοτε τιμωρησε.
    οπως πηρε δικαια ο ολυμπιακος το πρωταθλημα του βαλνερ

οχι σου λεω να παρετε κι αλλα υλικα και ισως να σας βοηθησουμε κι αλλο

βαζοντας παιχτες στην συμμαχια με πολλα υλικα.
    Για να μην νικησουμε τοσο ανετα αλλα η τελικη διαφορα να παει στον ποντο.

κ

βαζουμε ατομα που ηταν διακοπες ονλαιν να παιρνετε υλικα , Μπορει να βαλουμε στην συμμαχια λογαριασμοι με φουλ υλικα που ηταν εκτος για να νικησουμε οριακα και να πουμε οτι ο πολεμος ηταν Ντερμπι

φυσικα θα χαρω τον πολεμο αν γραφει οτι ειναι ειμαστε νικητες με βαση τους ορους που θεσαμε και γινανε αποδεκτοι απο τους διαχειρηστες .
    Απο 1/12 περιμενω το δικο σας νημα πολεμου που θα επιτρεπει διακοπες χαμαμ σαουνα μπανια κολοσους ερμηδες αρηδες συντριβανια σοκολατας κλπ.

επειδη εχω βαρεθει να ακουω ψεματα τοσο καιρο και για να τελειωνουμε με τις ποινες

αν καποιος βγει διακοπες ενω πηγαινει επιθεση ειτε 1 ειτε 10000000 μοναδες βγαζεις ενα σκρινσοτ απο τον στρατηγο οτι πηγαινεις ή οτι γυριζουν τα στρατευματα/στολος πισω και μια φωτο με το μηνυμα απο τον δημαρχο και πηρες την ποινη

αν βγει ενω γινεται μαχη βγαζεις φωτο την πολη που φλεγεται ενω ειναι διακοπες και χρεωνεται η ποινη

δεν ειναι και καμια πυρηνικη επιστημη

kapiert?

ναι και αυτο τι σημαινει ; οτι δινει χρυσο και στρτηγους;

μπορεις να μου απαντησεις πως ο ανατολακης ανεβηκε 1 δις χρυσο μεσα σε ενα βραδυ

εδω αφιερωμένο στα ριζια , για τα ψυχολογικα τους.
    Αφου τρεχουν ολη την ωρα , μετα ψαχνουν αναφορες απο ακυρα μποτ ή ακυροι λογαριασμοι παιχτων για να νιωσουν καλυτερα