Posts by albyrock17

Vedat öyle bir oyuncu ki istemediği şeyler söylendiğinde yada istediği şeyler yapılmayınca çocuk gibi ya mesaj yazar öyle oyunu bıraktırırız böyle yaparız diye yada işgal ve liman atar kendince. Ama dostlarını çağırmaktanda geri kalmaz. Bana oyunu bıraktıracakmış ve generalimiz onun gözünde korkakmış. Seni bu oyundan zevk alamayacak hale getiricez aslanım.

Vedat_96 bu oyunda gördüğüm en boş en saçma karakter olabilir. Ne oyuna ne bulunduğu ittifağa bir gram faydası olmadığı gibi bu şekilde saçma sapan konuşmalarla boş boş laflarla kendine düşman edinip bir ton dayak yiyor genelde :) Her serverda bu şekilde hiç şaşmaz.

Karaborsa deposu olarak kullandığımız 40k lık hesaplarla uçup şehirlerini boşaltıp dalga geçiyorduk. Halen asıcam kesicem sizi diyordu :D

aynı oyuncudan mı bahsediyoruz :/:D

Bu akşam aniden oyuna girememeye başladım hesap ve şifre hatası veriyor gameforge ana sayfasından girmeyi denedim orada da hata verdi 2 sefer şifre yenileme yaptım ancak ana sayfaya dönüp giriş yaparken aynı hatayı verdi daha sonrada şifremi unuttum seçeneğiyle şifre yenileme denememde sonuçsuz kaldı mail adresime güvenlik kodu gelmiyor ?

Öcelikle herkese iyi oyunlar

Çok uzun bir zaman sonra döndüğüm oyunda kendi halimde takılırken bugün yediğim bir saldırı bende kafa karışıklığı yarattı.

Yaklaşık 10 senedir oynamadığım bir oyun olduğu için savunma veya saldırı stratejilerine tabi ki hakim değilim ve siz değerli oyuncu arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum.

Öncelikle oynadığım serverdeki puanım 30k ve gelişimi henüz tamamlanmadı rakibimin puanı ise 200k ve bütün ordu birimleri açık. Güç ve kaynak bakımından kısıtlı imkanlarım olduğu için rakibimi savunmada karşılamanın daha doğru olduğunu düşündüm ve sur seviyesi en yüksek(18) olan şehrimde karşıladım

f4aopD.png

Rakibim surdaki ilk gediği açtı ve sorunda burada başladı

f4at3k.png

Öncü birliklerim açılan gediklerin yerine geçiyor ve kesim başlıyor

f4ax7F.png

rakip suru geçene kadar benim öncü birlikler sıfırlandı

sorum şu: Savunma savaşlarında surun bize ne gibi bir faydası var?

Tüfekçi veya okçu gibi birliklerim olsaydı durum farklı mı olurdu ?

Yoksa sur seviyesinin düşük olduğu yerde savunma yapmak daha mı mantıklı ?

oyunu çok fazla oynayan insan yok olanların çoğuda paralı oyuncu bende bi kaç ay önce yeniden başladım ama o eski günlerden zerre eser kalmamış yol yakınken bırkmanı tavsiye ederim yok ben bütün zorluklara göğüs gericem diyorsanda inaktif oyunculardan toplayabilirsin gereken kaynağı

ayn ıp üzerinden bağlanıyorsanız geçmiş olsun ıp paylaşımındaki kurallara uymanız gerekiyor ama çok çok önceleri Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde; pireler berber, develer tellal iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken ıp paylaşımı yüzünden ban yiyen oyuncular oyun adminleriyle görüntülü konuşma falan yapıp multi olmadıklaını ispatlıyabiliyordu diye hatırlıyorum oyunun neredeyse oyuncu başına 1 admin düştüğü zamanlarından bahsediyorum o zamanlarda bile çok zor olan bir işlemdi başarabilirseniz önerebileceğim tek çözüm bu

Forum da yönetici görebiliyor musunuz veya soruya karşılık veren biri kendi kendimize takılıyoruz Duyurular da Discord üzerinden yapılıyor tek işlevi güncelleme gelirse onu yazıyorlar bir de aylık güncellemeleri oluyor o kadar kimsenin umrunda değil ki bur da kim ne yapmış ordan hesap edin durumu ayrıca oyuncu kitlesi de aynı şekilde Foruma gerek duymuyor

bizim zamanımızda discord falan yoktu herşeyi forumdan öğrenir her muhabbeti forumdan yapardık.Ama evet oyuncu kitleside artık kullanmıyor ki forumu eski hareketliliği olsun millet savaş raporu falan da paylaşmıyor ya hiç savaş yaşanmıyor ya gerek duyulmuyor

Altın yağması bu oyunun en hareketli zamanlarından kalma bir güzellikti onu kaldırdıktan sonra oyun artık geri dönülemez bir çöküşe girdi zamanında ambrosia satmak için izlenen bir ticari oyun tabi o varken kimsenin ihtiyacı yoktu ambrosia almaya ticaret yapmaya şimdide oyun multi hesaplardan geçilmiyor oyun belli çerçevede multi kullanımına müsade etmiş millette arka bahçeden dolaşıp multi hesabıyla ticaretini yapıyor altınını alıyor

Parası olanın oynadığı bir oyunda server birleşse ne birleşmese ne isteyen 3-5 kuruş daha fazla ödeyip ortak servere geçer

server birleştirmekten ziyade oyunu hareketlendirecek tedbirler almalılar