Posts by Deniz
-
-
Display MoreDisplay More
Kimse mükemmel değildir tabiki, herşeyi farkedememeni yukardaki açıklamandan dolayı hoş görelim.
mükemmeliyetçi değiliz ancak senin de Grammer Nazi olmadıgını biz de biliyoruz. canın sıkılmıştır dahil olmak istemişsindir =)
o yüzden mesajımda ''can sıkıntısı mı seninki'' diye sordum.
doğruyu söyleyip söylememenin öneminin olmadıgı tek bir nokta var, o da bir anda tartışmaya içine kendi elinle yazdıgın gibi herhangi bir tarafı olmamana rağmen gereksiz bir sekilde dahil olmandır. hoşnutsuzluğumun nedeni bundan baska birsey değil.
gereksiz eleştiri karşıtıyım da denebilir. atasözü olsa ne özdeyiş olsa ne kafana taktıgın seye bak =)
simdi sana gereksiz konuştun desem hatrına değmiş olacaktım. bu da hiç istemediğim birsey.
Ben Delta serverindeki KAN ittifağı üyesi değilim ki her doğru söyleyeni taşlayayım =)
sayfada Grammer Nazi ihtiyacımız olursa ilk sana haber edeceğiz merak etme.
ama yine de kenarda bekleyip, Grammer Nazisi gibi davranmak istediğinde tartışmaya dahil olabilirsin.
kimseyi engellememiz söz konusu değil =)
Zaten konu sizin tartışmanız değil.
Haliyle gereksiz giriş diye bir şey olamaz.Bu arada sizin meseleyi bitirecek atasözünü sanırım buldum (yanlış anlamazsanız düşüncelerinizi duymak isterim).

Anlatışa göre verirler fetvayı: Haksız kişi, olayı kendisini haklı gibi göstererek anlatırsa dinleyen ona hak verir.
Güzel bir sözmüş. Bizim durumumuz biraz daha farklı aslında. Haklı haksızdan ziyade somut bir gerçeklik üzerine tartışıyoruz. Savaş yapılmış bir taraf kaybetmiş ortada raporlar var ama kaybeden taraf kaybetmediğini iddaa ediyor aksine kazandığını iddaa ediyor.
Anlayacağın salatalık gösteriyoruz, bakın bu salatalık diyoruz adamlar hayır bu patates diyor.
-
Display More
Düdük makarnası konuşuyor temsilen
Hayat'ı boyunca, başarabildiği tek şey BOŞ KONUŞMAK olan birinden ADAM olmasını beklemek, cinsiyeti kadın olan bir insandan erkeklik beklemek gibi birşey demiştim ali abiye bak yine haklı çıktım. Zamanında batırdığım iğne nasıl bir acı vermiş ise, hala ağlatıyor seni.
Ha bu arada üç kuruşluk oyun için yalakalık yapmaya devammı evlat

AĞLA BAKAYIM İZLEYİP İZLEYİP GÜLECEĞİM AVELLLLLLLL

Çok konuşma düdük makarnası oyununu aç deltada

-
İttifak arkadaşlarına savaşa havan göndermeyi unuttuğu için ana avrat küfür ettikten sonra oyunu bıraktım diyordun ne oldu?
Gelip burada artistlik yapıyordun ben bıraktım siz de bırakın diye
hayatın yalan muhittin sana acıyorum -
Peki madem ısrar ettiniz anlatayım.
Savaşta sürat botu ve filika olmadan savaşılmaz. Muhittin arkadaşımızın kafası biraz az çalıştığı için savaş adasına ışın atarken yanına sürat botu ve filika almayı unutmuş. Bizim büyük general hal böyle olunca apar topar ismini değiştirdi tabii. Ha zaten sağda solda savaştığı arkadaşlarının annelerine küfürler ettiği için kötü bir şöhreti vardı onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
40.000 adet gemi olmasına rağmen ışın attıktan 15 dk sonra kardan denizden bayrağı diktik. Biz saldırıyoruz bu rezil kaçıyor yağma atıyoruz çevirip bağışlıyor aksiyon atıyoruz yiyiyor. Ne gülmüştük ama o akşam

Bu da bonus olsun büyük generalin son hali sevenlerini sevindirmedi:)))
-
Sallamanın sınıri yok muhittin salla gitsin ama bekle ben raporlarla gelecem

-
Ne anlatıyorsun ya bıdı bıdı grand

-
Yok şimdi muhittini sinek gibi ezdiğimiz raporları asmaya başlarsam burası rapor sayfasına döner
Aslında güzel olur blackp1nk arkadaşımız nasıl savaşılmayacağını görmüş olur

-
-
Bakın geçen senelerde de söylemiştim yine söylüyorum bu falcon yani efsane titrek mi artık her neyse muhittinin ta kendisidir.
Ne hikmetse muhittini ilgilendire tüm konularda yorum yapıyor hemen damlıyor üstüne bir güzel yalıyor. Muhittin bu oyunda nerede kime düşman veya kiminle dost ise ona göre konuşuyor. Şöyle bir bakınca yazım yanlışlarının bile aynı olduğunu görüyorum.
Kıskandın mı kız göztepeliyi. Ay yazık bu nasıl bir eziklenme duygusu oyle.

Kacırdigin bir nokta var ama goztepeli tasarimdan anlamiyor.

Sorma çok eziklenme duyguları içerisindeyim

-
'Adimi geçirmeyin dedikçe söylenmeye devam ediyorsunuz Allah akil fikir ihsan eylesin ne diyeyim bu oyun senin gibi çapulculara kaldı ya oda bizim ayıbımız olsun.'
oda değil o da olması gerekiyor.
Efsane titrek > recent activity > 3. Mesaj
'Biz alıştık artıkta yeni başlayanlar bunları birşey sanacak'
Artık da olması gerekiyor.
-
Bakın geçen senelerde de söylemiştim yine söylüyorum bu falcon yani efsane titrek mi artık her neyse muhittinin ta kendisidir.
Ne hikmetse muhittini ilgilendire tüm konularda yorum yapıyor hemen damlıyor üstüne bir güzel yalıyor. Muhittin bu oyunda nerede kime düşman veya kiminle dost ise ona göre konuşuyor. Şöyle bir bakınca yazım yanlışlarının bile aynı olduğunu görüyorum.
-
Muhittiiinn uzaylılar tarafından kaçırıldım
-
Yoo değilim grand oyuncu ismini görürsem gider keser yağmalarım o kadar
Ama sanmam grand oyuncu ismini kullabileceğini. -
Display More
Hele şu karekter abidesine bakın genareli olduğu ittifaktan karektersizligi yüzünden atılan çocuk

Seni ebeveynlerin çok sımartmıs muttin

bak yukarda 2250 nolu mesajda forum hesabı hakaret yüzünden ceza alıp cezası biter bitmez yazdıgı ilk mesajında ''CAHİL HERİF'' diyerek hakaret eden FALLA MALLA ya karakterden bahset. seni hemen anlayacaktır IQ sü baya yüksek birine benziyor.. bugun baslarsan 2 aya seni anlar belki =) hoş sen de bir KAN üyesisin karakterle felan işin olmaz senin de, bu mesajına da savas kaybetmenin hazımsızlıgı diyelim.
dikkat ediyorum yazdıgın mesajlarda bi GÖZTEPELI tutturmuş gidiyorsun. benim senin yazdıgın mesajlara dikkat ettiğim kadar sen de GÖZTEPELI ye dikkat et. malum beta serverinde yediğin tokatların etkisini delta serveri forumda bu sekilde zırlayarak ve GOZTEPELI ye laf atarak cıkaramazsın
başka dermanlar başka merhemler bulup yarana sürmen lazım nasıl bir yara bu böyle her yerden kanıyor be kardeşim

adam burda savastan koptu ama beta da seni iyi ezmiş yazdıgın mesajlarından gayet net anlaşılıyor.
GRAND ADMIRAL buraya yazdığın vakti biraz kitap okumaya ayırmanı nacizane tavsiye ederim böylece tabiyat ile tabiatida karıştırmazsın
mesajında her bir kelimeyi cümleyi cevaplamak adına paragraflara bölüyorum.
eksiğim fazlam ya da herhangi bir kelimeyi yanlış yazarsam beni uyar olurmu =)
tabiat kelimesini tabiyat yazmışım diye kaç mesajınızda bunu dile getirdiniz.
başka dile getirebileceğiniz bir açığım yok. artık buldugunuzla yetineceksiniz.
benim için gurur duyulacak birsey aslında, tabiat yerine tabiyat yazacagım ama rakip ittifağın üyeleri karsımda edecek hakaret atacak yalan bulamayınca
(bu da kitap okumadıklarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum)
yok sen şu kelimeyi yanlış yazdın bu kelimenin doğrusu şudur diyerek kendilerini ne kadar komik duruma düşürdüklerinin farkında değil.
mesajlarım ne kadar uzun olursa olsun benim okumasını istediklerim okuyorsa benim için yeterli.
hiç kendinizi boşuna kandırmayın paşşşa paşşşa sevvve sevvve okuyorlar...
buradaki tartışmalarında sonu yok zaten yazanlar kendince haklı ama sen haklı değilsin seni ayrı tutuyorum olayları yorumlama şeklin bile haksız olduğunun ispatı epsilondaki sah ittifakının deposunun deltada işine şahlı arkadaşlar sana guvenmis depolarını emanet etmişler bence depo emanet etmek ittifakta makam vermekten bile önemli bir mevzu sen tutmuş ilk fırsatta gpye cokmussun kendine yakışanı yapmışsın peki şimdi ben sana soruyorum tüm bu yaptıkların hangisine değdi bu oyunda yıllardır senin gibi çok hırslı adam tanıdım ama şunu da gördüm bunlardan hiçbiri muvaffak olamadı bunların arasında sende varsın umarım sah ittifakina olan borcunuda tez vakitte öder bir durur düşünürsün ben ne yaptım bu kadar oyuna kapilman reel hayata kadar konu etmen forum üzerinden küfürler yagdirman yenilir yutulur şeyler değil o küfürleri sana savasta iyi yedirdik zaten hazimsizliginada maden suyu tavsiye ederim
buradaki tartısmaların sonunun olmaması benim için bir sorun teşgil etmiyor. (bilerek yanlış yazdım dogrusu teşkil

olayları yorumlama seklin bile haksız oldugunun ispati demişsin, haksız olmam kime göre ve neye göre ona sen karar veremezsin.
ben karsımda edilen laflara bakarım. karşımdaki kişi bana hakaret ediyorsa canı yanmıştır. o da sözlerimin gerçek olmasından dolayıdır.
ŞAH ittifağı bana güvenmiş sağolsun varolsun da, 26m gpnin yarısı zaten benimdi. daha önceki depoyu baska bir ŞAH üyesi elinde tutuyordu.
o da hesabı açık unuttugu için gp deposunun altını bitmesi nedeniyle dağıldı. sonrasında benim aktif bir oyuncu ve depoyu kontrol altında tutacağımı bildiklerinden basılan gemileri yani 13m lik kısmı benim kendime ait olan hesaba verdiler. canları sağolsun içlerindeki 3-5 SSF UŞAĞI haric hepsi benim kardeşim abim. bu kardeşim abim dediğim kişilerden bana henüz bizim 13m gp lik kısmı ne zaman vereceksin seklinde bir talep gelmedi.
çünkü onlar da biliyor ki benim deltaya taşımadıgım bir depoyu SSF ittifağı epsilon serverinde banlatmıştır ve bu 13m lik gp, bu bahsedilen depo delta serverine taşındıktan ve savas bittikten sonra iade edilecekti. verilen söz bu sekildeydi. haaa ŞAH ittifağının gp ye ihtiyacı olur bi savası olur whstapp dan 1 mesaj kadar uzaklarındayım. elimden geleni de ardıma koymam kimseden esirgemem bunu onlar da biliyor. ben de DELTA GÜCÜ ittifağı da ŞAH ittifağındaki dostlarım abilerim kardeşlerime ne konuda sıkıntı yaşarlarsa yaşasınlar her türlü desteğe hazırız.
ayrıca bu 13m lik gpyi de epsilon serverinde ŞAH ittifağının müttefiği olan SSF nin iade etmesi lazım.
SSF büyük ve köklü bir ittifaktır. ben bunlara HAİN diyorsam bu benim gördüğüm sekliyledir.
eğer aksini ispat etmek isteyen SSF yönetiminden olan bir arkadaş varsa bence bu 13m lik gp yi ŞAH ittifağına teslim etmelidir.
çünkü ŞAH ittifağı deposunun banlanmasının nedeni SSF üyesi olan Ribella tarafından açılan tickettir. daha derine inip bir iki sey daha söylerdim de işte kanıtı olmayan seylerle konusmak istemiyorum. ticketi açan bir kişi daha var o da ŞAH ittifağında SSF de en cok güvendikleri isimdi...
senin gibi çok hırslı adam tanıdım demişsin, sen benim gibisini tanımadın boşuna sallama yani =)
benim savasla ilgili ya da KAN ittifağı ile ilgili reel hayata kadar dahil ettigim hiçbir sey yok.
varsa getir önüme koy. küfürler yagdırman demişsin, lütfen ettiğim küfürleri de getir koy önüme.
savasta sadece hesabımı banlatabildiniz. bunun haricinde bana verdiğiniz ya da verebileceğiniz zarar yok.
maden suyu hazımsızlıga iyi gelse KAN üyelerinin kasalarla kolilerle soda içmesi lazım.
ben savası kazanan ittifaktayım... raporları da ekleyip ekleyip geçiyorum.
Luck Smod tarafından bizim savas raporları bölümü kapatılıp bizim raporların da Thomas Shelby nin açtıgı KAN İTTİFAĞI DELTA GÜCÜ İTTİFAĞI SAVAS RAPORLARI BURDAN YAYINLANACAKTIR baslıklı savas raporları bölüme eklenmesi istenince oraya gidip eklediğim 10 rapordan rahatsız olan Thomas Shelby kendi isteği ile sayfayı kapattırmadımı.. hem de o güzel sözüyle ''lütfen bu sayfayı pasifize edelim'' cümleye bak cümleye...
o mesajı da buraya ekleyeyim, benim hazımsızlık sorunum oldugunu iddia etmişsin, o mesajı okuyup hazımsızlık nedir ne değildir anlarsın.
bana ikram ettiğin maden suyundan bir tır dolusu bu arkadaşa göndermen lazım. o da senin gibi KAN ittifağı üyesi =)

böyle bir mesaja ağlama smileyi (
) felan eklemeye de gerek yok.baştan sona gözyaşı cünkü =) Madem suyu TIR ' ı yola çıktı mı?

Ayrica şunuda söyleyebilirim ki bafrali gibi kötü gün dostu bir adamı kaybetmen onu kendinden uzaklastirman bile kaybettigin hesaplardan bin kat daha kötü kıymet bilmek lazım azizim hesaplar alınır verilir ama iyi bir dostun yeri dolmaz savasin en büyük kaybedeni grand buda sana sözüm olsun unutma
KAN ittifağına üye olan hiçkimse benim dostum olamaz. başlarda denedik olmuyorsa yapacak birsey yok.
bir noktada çatışıyor ve en azılı düşmanlar gibi oluyoruz.
bunun da sebebi KAN ittifağına girmeden önce, ADAMLIK MANTIK ADALET DÜRÜSTLÜK gibi kavramları kapının girişinde bırakmazsan iceri almıyorlar. K olmazsan zaten senin de o ittifakta işin olmaz.
örneklerini ise forumda edilen hakaretler söylenen yalanlar atılan iftiralarda da görmek mümkün...
BAFRALI ayarında (savas bilgisi olarak) oyuncu ve savascı (?) bizde cok... 4 ay onlar sizi kendi sehrinizde eze eze kesti

ama eminim ki BAFRALI esas yüzünü size de zamanı geldiğinde gösterecektir.
simdiden baslamıştır hangi hesapları araklayayım diye =)
Sen epsilonda oyun oynayamazsın

-
-
ümit mümit bilmiyorum ben ama kulaktan dolma bilgileri bırakın derim çünkü doğrulardan epey uzaklar

Böyle bir gruplanma mevcutmuş ya kim ne anlatıyor size gerçekten aklım almıyor böyle hikayeleri
-
ee anlatsana başka neler oluyormuş senden dinleyelim bakalım biraz

-
Yeni hesap açar gelir şimdi küfürbaz haydo
-
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay More
epsilonda bana ait bir hesapta olan yarısı benim olan gp deposunu deltaya tasımayayım diye banlatanlar gelmiş bana sen sah ın deposunu caldın diyor.
SEN KENDIN DIYORSUN ZATEN.
HESAP SENIN VE 20M GPNIN YARISI SENIN.
VERDIN MI SANA AIT OLMAYAN 10M GPYI?????
HAYIR VERMEDIN.
EEEE HADI BUYUR ACIKLA.
Oncelikle sunu sana sormak lazım.
bu dert seni niye bu kadar geriyor.
Halk dilinde (taraf değilsin sana giren çıkan ne diye sorarlar bilirsin)
Onu da açıklarım kimseye verilemeyecek hesabimiz yok çok şükür. Yanlis anlama cakal kardeş seni adam yerine koyduğum için değil üzerime attığınız hırsız yaftasını suratınıza çarpmak için açıklama yapıyorum. Gerci sizde gurur olsa once bi bafrali caglar a dersiniz sen niye dostlarının hesaplarini gplerini çaldın hırsızlık yaptin diye. Ama iste kan ittifaginin ayri bir özelliğidir kendileri yapınca alkış tutarlar başkaları yapınca ayiplarlar. Keza burda hırsızlık olayı yok hesap benim gp nin de yarısı zaten benim. Diger yarısı icin açıklama yapayım...
Hesap benim ve gp 20m degil 26m once bunu bi düzelteyim de birine çamur atmak için bilip bilmeden konuştuğun kabak gibi ortaya çıksın... ben sah yonetimi ile görüştüm. Bu iyi aile çocukları benim hesaplarimi banlatti (bunun içinde gp deposu olan hesap da vardi yani zaten banlanmisti o gp deposu) sonradan inceleme sonucunda gp deposu açıldı. Hesap açılmasa zaten borc felan lafi geçmezdi. Depo açıldı Ben dedim bu gp deposunu deltaya taşıyacağım savas bitince size 13m gp borcum var bunu bir şekilde ödeyeceğim. Ancak nasil bir ticket yağmuruna tutmussaniz hesap tekrar banlandi. Beraberinde phi deki hesaplarim da banlandi bu kez. Ama gp deposu olan hesap delta serverine taşınmadi epsilon serverinde ceza alıp kapatildi ve 26m gp dagildi. Haaa birileri gp mi istiyor. Ssf den ve o gp deposunun banlanmasi icin ticket acan kişilerden hesap soracak. Hani bana diyorsunuz ya niye adamlarin gpsini geri vermiyorsun. Benim hakkımın bir önemi yok zaten dağılmış. Hakkini isteyen gidip onlardan isteyecek haaa hesap mi soracak hesabi da onlara soracak. Diyecek ki sizin yüzünüzden 13m gp alacağımız vardi onu alamayacağız yediginiz halti beğendiniz mi diye

Yukarıda dedigim gibi gp deltaya taşınmadan banlatildigi icin benim hickimseye bir tek gp borcum yok. Hesap deltada banlansaydi sah a borcum olacaktı. Yani hesabi banlattirmak icin biraz erken davrandiniz be cakal kardeş..
Baska giren çıkan sana dert olan seni rahatsiz eden birsey varsa söyle. Sen epsilonda benim sadece müttefik yüzümü gordun. Bundan sonra dusman yüzümü göreceksin ve araya krali girse kralını ezecegim beni tanıyan da bilir kuru sıkı sallamam!

Senin bilmediğin nokta şu o ticketı kimin açıtığını biliyoruz ve zaten kendisi şu anda SSF ittifağında değil. Bilmeden boş iftira atıyorsun.
Deltada üzerinden dozerle geçtik sen hala ne anlatıyorsun. Taa birleşmenin ilk zamanları kim37 hesabıyla debeleniyordun ayaklarımızın altında hatırladın mı heh işte o günler geri gelecek sen çırpındıkça biz seni daha çok ezeceğiz. Asfsalta bir olana kadar ezeceğiz seni ve biz ezdikçe sen küfürlere hakaretlere devam edeceksin çünkü bize yapabileceğin başka hiçbir şey olmayacak.
Ssf ittifagi bu savasta kan ittifaginin safinda miydi evet tabiki....
Gp deposunu banlatani biliyordunuz madem niye neredeyse aradan 1 ay geçtikten sonra mudahale edip ribella yi ittifaktan attınız ya da kendisi ayrildi. Sebebi çok basit... her savasinizda kıçınızı kurtaran sah ittifagi bu hainliğiniz sonucunda sizin ne mal olduğunu anladı ve siz de bunu ssf ye mal olmasın diye ticketi açanı ittifak ile bağı kopmuş. Ne oldu yani simdi adam yapacağını yaptı ittifaktan çıktı ya da çıkarıldı ve olay kapandi öyle mi...
İnan bana bu sizin sadece yapmacık bir karşılık verdiğinizi gösteriyor. Ribella ticket acan tek kişi olamaz bunu siz de biliyorsunuz ama iste itiraf edemiyorsunuz sah ittifagi ile baglariniz tamamiyle kopar korkunuz var epsilon serverinde yaptığınız tüm savaşlarda sah ittifagindan destek alarak pacanizi kurtarabildiniz. Ama siz hainliginizi ve güvenilmez olduğunuzu gösterdiniz.
O sikayet edilme ve banlanma olayi olmasa zaten hiçbir güç bana o depoyu tasitamazdi hem whatsap dan aileme kufur ettiniz hem de hesaplarimi banlattiniz.
Bu arada mesajında yazmışsın.. birleşmenin ilk zamanlarında kim37 hesabi ile takılıyordun diye.. simdi kim37 yle ne alaka onu anlamadim. Simdi sen de diger kanlilar gibi kim37 hesabi sendeydi o hesaba girdin bu hesaba girdin demeye başlama. Gerçekten her gördüğünüzü Grand mi sanıyorsunuz?
Ne olursa olsun yalan konuşmayın serefinize laf ettirmeyin. Ondan sonra karsima gecip grand bize kufur etti grand bize hakaret etti diyorsunuz. Yalan konuşuyorsunuz yalan!!!
Küfürden hakaretten baska neyi hakediyorsunuz yalancı silikler!
Sen uydur uydur sonra siz uyduruyorsunuz de, yok ya
Sen bir hiçsin grand koca bir hiç etkisiz eleman gibisin anladın mı
Aynen böyle devam et süt kuzusu grand hadi bakalım ağla biraz
Biberonunu nerde istersin epsilonda mı takalım deltada mı?
Sen küfür ve hakaretten başka ne biliyorsunki?
İftira ve hırsızlık biliyorsun o kadar.
hahahahah luck modum çok güzel yazmışsınız
ÇARESİZ bir şekilde ağlıyor grand