Posts by Deniz

Güzel bir sözmüş. Bizim durumumuz biraz daha farklı aslında. Haklı haksızdan ziyade somut bir gerçeklik üzerine tartışıyoruz. Savaş yapılmış bir taraf kaybetmiş ortada raporlar var ama kaybeden taraf kaybetmediğini iddaa ediyor aksine kazandığını iddaa ediyor.

Anlayacağın salatalık gösteriyoruz, bakın bu salatalık diyoruz adamlar hayır bu patates diyor.

Çok konuşma düdük makarnası oyununu aç deltada :)

İttifak arkadaşlarına savaşa havan göndermeyi unuttuğu için ana avrat küfür ettikten sonra oyunu bıraktım diyordun ne oldu?

Gelip burada artistlik yapıyordun ben bıraktım siz de bırakın diye :) hayatın yalan muhittin sana acıyorum

Peki madem ısrar ettiniz anlatayım.

Savaşta sürat botu ve filika olmadan savaşılmaz. Muhittin arkadaşımızın kafası biraz az çalıştığı için savaş adasına ışın atarken yanına sürat botu ve filika almayı unutmuş. Bizim büyük general hal böyle olunca apar topar ismini değiştirdi tabii. Ha zaten sağda solda savaştığı arkadaşlarının annelerine küfürler ettiği için kötü bir şöhreti vardı onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.

40.000 adet gemi olmasına rağmen ışın attıktan 15 dk sonra kardan denizden bayrağı diktik. Biz saldırıyoruz bu rezil kaçıyor yağma atıyoruz çevirip bağışlıyor aksiyon atıyoruz yiyiyor. Ne gülmüştük ama o akşam :D

Bu da bonus olsun büyük generalin son hali sevenlerini sevindirmedi:)))

Yok şimdi muhittini sinek gibi ezdiğimiz raporları asmaya başlarsam burası rapor sayfasına döner

Aslında güzel olur blackp1nk arkadaşımız nasıl savaşılmayacağını görmüş olur :)

Bakın geçen senelerde de söylemiştim yine söylüyorum bu falcon yani efsane titrek mi artık her neyse muhittinin ta kendisidir.

Ne hikmetse muhittini ilgilendire tüm konularda yorum yapıyor hemen damlıyor üstüne bir güzel yalıyor. Muhittin bu oyunda nerede kime düşman veya kiminle dost ise ona göre konuşuyor. Şöyle bir bakınca yazım yanlışlarının bile aynı olduğunu görüyorum.

Kıskandın mı kız göztepeliyi. Ay yazık bu nasıl bir eziklenme duygusu oyle. ^^

Kacırdigin bir nokta var ama goztepeli tasarimdan anlamiyor. ^^

Sorma çok eziklenme duyguları içerisindeyim :D

'Adimi geçirmeyin dedikçe söylenmeye devam ediyorsunuz Allah akil fikir ihsan eylesin ne diyeyim bu oyun senin gibi çapulculara kaldı ya oda bizim ayıbımız olsun.'

oda değil o da olması gerekiyor.

Efsane titrek > recent activity > 3. Mesaj

'Biz alıştık artıkta yeni başlayanlar bunları birşey sanacak'

Artık da olması gerekiyor.

GRAND ADMlRAL:*

Bakın geçen senelerde de söylemiştim yine söylüyorum bu falcon yani efsane titrek mi artık her neyse muhittinin ta kendisidir.

Ne hikmetse muhittini ilgilendire tüm konularda yorum yapıyor hemen damlıyor üstüne bir güzel yalıyor. Muhittin bu oyunda nerede kime düşman veya kiminle dost ise ona göre konuşuyor. Şöyle bir bakınca yazım yanlışlarının bile aynı olduğunu görüyorum.

Sen epsilonda oyun oynayamazsın :)

Sen uydur uydur sonra siz uyduruyorsunuz de, yok ya

Sen bir hiçsin grand koca bir hiç etkisiz eleman gibisin anladın mı

Aynen böyle devam et süt kuzusu grand hadi bakalım ağla biraz

Biberonunu nerde istersin epsilonda mı takalım deltada mı?

Sen küfür ve hakaretten başka ne biliyorsunki?

İftira ve hırsızlık biliyorsun o kadar.

hahahahah luck modum çok güzel yazmışsınız

ÇARESİZ bir şekilde ağlıyor grand