Posts by Deniz

YAĞCILARDA İNECEK VAR

Kankan falan değilim ben senin

Erkek olsan da keşke karşıma sen çıksan ama yapacak bir şey yok işte böyle abilerinden rica edersin ben de mecbur gider onları yapmalarım :)

Epsilonda tarlam yaptım seni asayım mı yağma raporlarını bir daha hoşuna gidiyor heralde tekrar tekrar görmek

Deltada ise ışın atınca tatile alıp hesabını sattığını söyledin komple tüm şehirlerini kaçırdın

Senin için bu hesabın da icabına bakacağım

Sen nereye gidersen ben orada senin icabına bakıyor olacağım bunu da unutma

Hesabın ismi göztepeliydi ben deltada ışını çakıp düdük makarnasını tatile yolladığımda. Aaaa tesadüfe bakın tam o sırada hesabı satmış :D

Azıcık adam olsaydın böyle kıvırta kıvırta kaçmazdın muhittin.

İhracatımız artmış ülkeye döviz girisi olmuş ne diyelim :D İsteyen gpsini istedigi yere satsın gelip burda savaşan ittifaklara karşılıklı gp satmaya çalışacaklarına gitsinler israillilere araplara satsinlar

Eğer savaşa herhangi bir şekilde dahil olamazsa kilit bozulmaz , belli kriterler sağlandığı takdirde kara savaşı hiç dokunulmadan sonsuza kadar devam ettirilebilir. Yani kitlenen kişinin önce gidip adadan bir liman açması gerekiyor ardından kara savaşına bir şekilde asker sokup savaşın bitmesini sağlaması gerekiyor. Tabii bir daha kitlenmeyeceğinin bir garantisi yok gider açarsın kilidi yarın tekrar kitlenirsin.

Diğer seçenek ise kitlenen kişi de karşısındakileri kitleyecek ve anlaşmaya zorlayacak vs vs.

Senin gibi kapasitesi olmayan ama dünyayı kurtardığını söyleyen birisi bunları yapıyorsa melih de 5 saat savaştırır :D

Melihin bugün doğum günü, ne diyorsa öyledir.

Boşver vedat savaş adasına filikasız süratsiz ışın atanları da gördü bu gözler, kendileri inkar ediyor tabii kıvırtıyor karizmayı çizdirmemek için :D

Lafla değil raporlarla devam edelim tartışmamıza.

GÖTEPELİ savaş adası olan 63 10a gelmek yerine 1m gp ile merkeze ışın atar. Sağda solda bulduğu bir iki boş şehri yağmalar. Ben şöyle büyük generalim böyle iyiyim mesajlar atar. Burada bir mesaj ve mesajın gönderildiği şehir mevcut. Koordinatlar önemli.

Ardından arka bahçeden sızmaya çalışan kahramanımıza cevap gecikmez cepheler açılır. Ancak kahramanımızın 13. günde pili biter. Bunun üzerine kahramanımız karizmayı çizdirmemek için ismini değiştirir, rodosu basar ve tatile kaçar.