_GOZTEPELIII_ ... Sen de beğenmişsin mesajları tek kelime yazmayıp. Yok Vedat, yok Ömer, yok 96.60'a gelin bilmem ne. Ayıp değil mi ulan. 10 yıla yakın beraberdik seninle, ayıp değil mi? Ne zaman gördün beni kendimi överken, ne zaman gördün beni senin herhangi bir başarını gölgelerken... Çıkıp şimdi diyorsun ki ben Deltagücüne depo veriyorum. Eee neden savaş sırasında ittifak ile bağın kopunca yaptıklarını anlatmıyorsun? Yazmıyorum buradan, sadece hatırla... Ve bana bunca şey yazılırken çıkıp neden tek kelime etmediğini düşün.
Mesajlar'da senle ilgili hiçbirşeye yorum yapacak cesareti bulamadım kendimde, çünkü o sinirle ne yazsam seni kırardı ama görüyorumki sessizliğim de seni kırmış ben kardeşim dediğim adamın gönlünü kırdıysam,yazıklar olsun bana yediğim içtiğim haram olsun. Ben seninle HİÇKİMSE yok iken sadece 1 kişiydim. Yıllarca sırtımı dayadığım, dostum dediğim kim varsa herkes defolup gitti birtek sen kalmıştın yanımda. Ben seninle başarısızlığıda gördüm, başarıyıda tattım ne sen nede ben birbirimizin başarısınada başarısızlığına da gölge düşürmedik hem olurmu öyle şey kardeşiz lan biz bu türemeler gibi menfaatçimiyiz. Vedatın son mesajlarından önce'de depo vermiştim, sonra da verdim yine vereceğim mesele bu değil vedat kimki bizim aramıza girebilsin niye sözlerine konu ediyorsun onu?. İttifakla bağım kopunca benden depo istendi vardı vermedim, arkadaşlarıma basım yap dendi yapma dedim bunu da bir allahın kulundan saklamadım ben senin yerine yazayım HAKANIM totomdan uyuzluğum yok kimsenin hiçbirşeyine ihtiyacım yok ama KARDEŞİM dediğim adamında bu şekilde davranmasına alışkın değilim..
Sen kırgınlıklarını bana yazacağına, başkalarına yazdın sürekli. Babanın vefat ettiğini taaaa nezaman sonra öğrendiğimde aradım seni ulaşamadım, mesaj attım engellemişsin gelmedi. Sonra bir şekilde arayı bulup görüşmeye başladık ben sana ne dedim maddi manevi her zaman yanındayım KARDEŞİMSİN bugün yine aynı noktadayım KARDEŞİMSİN.
Hesabımı satmadan önce, sana dedimki kardeşim gel hesaplarımızı bir iki adaya taşıyalım yine ikimiz bakarız oyunumuza inaktif kovalarız depo yaparız ona da yanaşmadın sonra olaylar gelişince DOST,KARDEŞ,ABİ dediklerime düşman olacağıma bu oyunu bırakırım dedim ve bıraktım.
Hadi ben bir hata yaptım beni attınız, sonra da dışladınız. Ulan hiçmi hatrı yoktu 10 sene'nin de sen tutup ya kardeşim tamam bir hata yaptın gel biz keyfimize bakalım demedin. Ben senin hangi isteğini geri çevirdim bugüne kadar?. Oğlum oyunu boşver, biz seninle derdimizi paylaştık günlerce beraber uykusuz kaldık hiçmi hatrı yoktu o zamanların ? Ayrıca bunu niye burdan yazma gereği duydun bu şeref yoksunlarını sevindirdin arasaydın sana her saat müsaitim ben.
Diğer konu delta gücü'nün konusu ama bende çok uzak değilim bir iki kelam edeyim, madem savaşmayacaktın niyetin depo basmaktı satmaktı, neden adamların yeni kurduğu kaleye gittin hadi gittin sonradan fikir değiştirip ittifak değiştirdin şehirlerin dursaydı adamlar sana neden duruyormu diyecekti? hiç kimse tek laf etmezdi.
Anne'nin başına gelenler, babanın vefatı... hiçbirinde yanında olamadım, zira haberim yoktu. Telafi etmek istedim, ama sen izin vermedin ama olsun yinede KARDEŞİMSİN başın nezaman sıkışsa yine ilk ben koşarım bunu bil başka birşey yazmama gerek yok.
KOCA REİS
Osman sana bugüne kadar hiçbirşey söylemedim, olaylardan sonra kardeşim dediğin insana ilk sen sırtını çevirdin .
Biriniz bile birkere arayıp, ne haldesin demediniz. Ne durumdasın diye sormadınız.
Bir tek murat abi, allah razı olsun her türlü şey de yanımdaydı.
Olay'dan sonra abiliğini gösterdi, ailesiyle birlikte yanıma geldi.
Oturduk harbiden abi kardeş olduk oyunda kalmadı.
Sen benim tek kelimeme hesap taşıyan adam değilmisin? ben turkOturk ile konustugumu hiç senden gizlememiştim, adamın kız arkadaşı covid oldu savaştan çekildi sonra da benim mesajlarımı yaydılar bu şeref yoksunları. O günden bu güne bir kere mesaj attın mı?. Benim sana ne zararım oldu osman? Niye numara silme olayına girdin? hadi bana turkOturk üzerinden kırıldın diyelim niye gidip sonra özür diliyorsun adamdan hadi diledin neden bana sırt çevirdin lan ozaman. Kaç zamandır susuyorum, o ittifaka yıllarımı verdiğimi bile bile kimse bir kere aramadı madem okadar emeğe saygınız vardı niye aramadınız.
Sen bir kırıldıysan, ben 5 kırıldım o yüzden geç bana bunları olaydan sonra bir kere bile selam vermedin, birine kardeşim diyorsan onu hatalarıyla da kabullenirsin yok kabullenmiyorsan o adam senin kardeşin değildir hiç olmamıştır.
Ama şunu bil, ben kardeşim derken samimiydim şuandada aynı noktadayım ilelebette aynı noktada olucam
Gerisi sana kalmış .
Dipnot: Bu konuyla alakalı kendine pay çıkaracak kimse'nin yorumuna hacet yok, olaylar benim osmanın ve hakanın arasındadır. Kimseye hiçbirşey yazmak düşmez boşuna çenenizi yormayın dikkate almam.