Ben kimseyi zan altında bırakmıyorum. Bir söz söylemişsin ve içerdiği anlam ortada. Yazdıkların kafa karıştırıcı şeyler. Birisinin çıkıp yönetici bana ticketı gösterdi demesi gibi bir şey bu o yüzden yöneticileri zan altında bırakan ben değil sen oluyorsun.
Bir senaryo daha var aslında. Sana söylenenin yalan olduğu senaryo. Sonuçta o depo banlanıp hemen ardından açıldı. Belki depoyu taşımayacaktın belki bir kısmını taşıyacaktın. O deponun hepsini alıp taşıman için sana güzel bir neden verilmiş olabilir.
(Sadece sesli düşünüyorum.)
O mesajı tekrar oku o zaman... whatspp kelimesi ve bunların whatsspp konuşmasında Bana iletildigini belirtmemissem sen haklısın. Aksi halde suanda sivama modundasin =) Türkçe bu senin için fesat ise isine geldiği gibi yani bir eyyamcı gibi durumu yorumlayabilirsin ancak Pannacotta kendisine açılan bir ticketi birisine gösterdi dersen, hem funda ablan ile ilgili ilk yazdığın mesajda kendini yalanlamış olursun, hem de bu ne kadar fesat ya da iyi niyetli yaklaşırsan yaklaş takima iftira ettigin gerçeğini degistirmiyor.
Senin söylediğinden çıkardığım sonucu söyledim. Ticketı gördüm gibi bir imada bulunarak takımı zan altında bırakan kişi ben değil sen oluyorsun ![]()