Posts by Deniz

Ben kimseyi zan altında bırakmıyorum. Bir söz söylemişsin ve içerdiği anlam ortada. Yazdıkların kafa karıştırıcı şeyler. Birisinin çıkıp yönetici bana ticketı gösterdi demesi gibi bir şey bu o yüzden yöneticileri zan altında bırakan ben değil sen oluyorsun.

Bir senaryo daha var aslında. Sana söylenenin yalan olduğu senaryo. Sonuçta o depo banlanıp hemen ardından açıldı. Belki depoyu taşımayacaktın belki bir kısmını taşıyacaktın. O deponun hepsini alıp taşıman için sana güzel bir neden verilmiş olabilir.

(Sadece sesli düşünüyorum.)

O mesajı tekrar oku o zaman... whatspp kelimesi ve bunların whatsspp konuşmasında Bana iletildigini belirtmemissem sen haklısın. Aksi halde suanda sivama modundasin =) Türkçe bu senin için fesat ise isine geldiği gibi yani bir eyyamcı gibi durumu yorumlayabilirsin ancak Pannacotta kendisine açılan bir ticketi birisine gösterdi dersen, hem funda ablan ile ilgili ilk yazdığın mesajda kendini yalanlamış olursun, hem de bu ne kadar fesat ya da iyi niyetli yaklaşırsan yaklaş takima iftira ettigin gerçeğini degistirmiyor.

Senin söylediğinden çıkardığım sonucu söyledim. Ticketı gördüm gibi bir imada bulunarak takımı zan altında bırakan kişi ben değil sen oluyorsun :)

Ben kimseyi zan altında bırakmıyorum. Bir söz söylemişsin ve içerdiği anlam ortada. Yazdıkların kafa karıştırıcı şeyler. Birisinin çıkıp yönetici bana ticketı gösterdi demesi gibi bir şey bu o yüzden yöneticileri zan altında bırakan ben değil sen oluyorsun.

Bir senaryo daha var aslında. Sana söylenenin yalan olduğu senaryo. Sonuçta o depo banlanıp hemen ardından açıldı. Belki depoyu taşımayacaktın belki bir kısmını taşıyacaktın. O deponun hepsini alıp taşıman için sana güzel bir neden verilmiş olabilir.

(Sadece sesli düşünüyorum.)

''Biz o depoyu banlatanin kim olduğunu zaten kişinin açtığı ticket elimize geçince anladık''

Ticket elinize geçmiş olsaydı (yani ticketı açan kişinin aldığı ekran görüntüsü aracılığıyla) kendisini kolayca banlatabilirdiniz.

Ancak ortada bu yüzden banlanan kimse yok. Zaten bakın ticket açan benim diye elinde ekran görüntüsüyle ortalarda gezen birisi olacağını da hiç sanmıyorum.

Sizin o ticketlara ulaşmanız için geriye tek bir senaryo kalıyor.

Pannacotta kendisine açılan ticketi birisine gösterdi.

Bunu ikariam TR yöneticileri zahmet edip açıklasın lütfen nasıl oluyor da birileri başkasının açtığı tickettan haberdar olabiliyor. Başka da bir şey demiyorum ben.

PannaCotta  FastFooD

Biz o depoyu banlatanin kim olduğunu zaten kişinin açtığı ticket elimize geçince anladık, bundan belki 1 ay ya da 2 ay sonra ribella cikip forumda, senin depoyu ben banlattim dedi, ama kimse kimseyi de enayi yerine koymasın, burda benim açıklayamayacagim detaylar var o yüzden bunun detayına girmiyorum.

''Hadi Şevket saglam çocuktur kendisine güvenen kisiyi satmaz, ama enes bu durumu kan ittifagina bildirmiştir ve o bölgede o yerin tutulması olayi 1dk lik bir sure icerisinde gerçekleşmiştir. Whatspp konuşmaları ve kayıtların saatleri dakikası dakikasına elimizdedir. Akatsuki utanmadan yalan konusup tesaduf demis ama öyle bir tesadüfün gerceklesmesi icin o adada yer boşalacagini onceden haber almanız gerekir ki öyle de olmustur. Bosuna hikaye anlatmayın burda. Neymis neymis ulubatli ya söz verilmiş o sehir kullanılarak ne korsan ne de başka bir saldiri yapılmayacakmis, neye karşılık böyle bir söz verdiniz.??''

GRAND ADMlRAL

Yalan söylemeyi sevmem hele bir oyun için asla yalan söylemem. Yemin ediyorum o yerle ilgili kimseden tek bir haber bile almadım ulubatlı meselesinden bile haberim yoktu deliye geçmiş şehir taşıyacakmış falan filan. İnanmayana elimde o gece yeri kaptıktan sonra melih ve vedatla wp konuşmalarım duruyor.

Yerin kullanılmaması konusuna gelirsek vedat beni aradı ve kimsenin zor durumda kalmaması için o yeri kullanmayalım dedi. Eğer biz birilerinin arasını bozma amacı gütsek ne böyle bir söz verilirdi ne de ben çıkıp yeri kendim kaptığımı söylemezdim.

Ancak sen grand, funda ablaya utanmadan iftira attın yalan söyledin. Deponu şikayet eden kişi çıkıp söylediğinde bile gidip iftira attığın abla dediğin insandan bir özür bile dileyemedin çünkü alçaksın ve yalancısın hırsında boğuluyorsun farkında değilsin. Başkalarını da kendin gibi sanma anladın mı?

Kendisi savaşta yanındakilere ana avrat küfür etmedi savaşın başından beri emek verdi savaştı helal olsun keşke dediğin gibi bir özellik olsada adalardan birine onun heykelini diksek :)

Diğer taraftaki örneğimize bakacak olursak:

Yanında savaşan iki abisine anneli küfür:thumbup:

Arkadaşına küfreden kişi ile samimi ilişkiler kurmak:thumbup:

İttifağından atıldıktan sonra hırsından ittifağına köstek olmak:thumbup:

İron 40k para basmış bunlara helios yerine ironun heykelini dikmişler adalarına öyle duydum doğruluğu nedir bilmem :D

Google'a ayranım dökülmesin yazıp çıkan sayfanın ekran görüntüsünü de atsana buraya hadi bakalım bekliyorum.

Çok güzel sorular bu güzel sorular için öncelikle teşekkür ederim. Evet çok basit bir kanıtım var. Hesabın araştırma puanı, inşaat ustaları puanı ve altınına bakarak delta serverinde benzer özelliklerde başka bir hesap olmadığını görmek mümkün. Yani justwatch hesabı eski adıyla göztepeli.

Sorularından birinin cevabını kendin vermişsin zaten. Hesabı başkasına satmış/devretmiş olsaydı ticket açıldığında ban yemiş olurdu ancak yemedi.

Hani grand diyor ya ben bunların ciğerini biliyorum diye. Alın benden de o kadar. Bunun olacağını biliyordum ssleri baştan aldım iyi ki almışım böyle komik görüntüler çıktı ortaya :)

Peki birsey soracağım bu JustWαtch hesabinin goztepeliye ait olduğunu nerden cikardin yani kanit varmi elinde boyle dediğine göre kanit olmali yoksa iddia dan öteye gitmez hos kendisi oyunu biraktigini kac sefer dile getirmiş forumda, ama sonra demis ki 96-60 adasindayim yani geri dönmüş, buda demek oluyor JustWαtch ona ait olamaz hem böyle birsey olsa adminler banlamazmiydi 2 hesap oynayamaz heralde illegal şekilde simdi demissinki ban yiyecek yemez ise o hesabin onda olmadığına ikna olacak mısın?

Bir diğer sorum ise, burda admiral adli oyuncunun yaptığı terbiyesizligi konuşuyoruz onun hakkında birsey yapmayi düşünüyor musun? Ittifakinizin uyesiymis kufreden birini yerden yere vuruyorsun , ustune diyorsunki benim liderim kufredebilir bu ne yaman celiski ?

Peki birsey soracağım bu JustWαtch hesabinin goztepeliye ait olduğunu nerden cikardin yani kanit varmi elinde boyle dediğine göre kanit olmali yoksa iddia dan öteye gitmez hos kendisi oyunu biraktigini kac sefer dile getirmiş forumda, ama sonra demis ki 96-60 adasindayim yani geri dönmüş, buda demek oluyor JustWαtch ona ait olamaz hem böyle birsey olsa adminler banlamazmiydi 2 hesap oynayamaz heralde illegal şekilde simdi demissinki ban yiyecek yemez ise o hesabin onda olmadığına ikna olacak mısın?

Bir diğer sorum ise, burda admiral adli oyuncunun yaptığı terbiyesizligi konuşuyoruz onun hakkında birsey yapmayi düşünüyor musun? Ittifakinizin uyesiymis kufreden birini yerden yere vuruyorsun , ustune diyorsunki benim liderim kufredebilir bu ne yaman celiski ?

Justwatch hesabı göztepelinin kullandığı hesap. 22.1m puanı var.

Göztepeli hesabı ise grandın kullandığı hesap.

Ben diyorumki justwatch ban yiyecek.

Göztepeli oyuncu isminin bulunduğu ittifak ise yerlerine ve üyelerine dikkat etsin. Bir gözüm oradaydı artık iki gözüm de orada olacak.

Orada yaptığı imaları tek tek açıklayayım mı istersin?

Haklısın zaten göztepelinin daha önce sayısız hesabı süresiz kapandı :)

Doğrular veya yanlışlarla bir derdim yok. Yalan söylüyor sen de söylüyorsun bunlar başka şeyler. Ama yok onun önünde arkasında durmuş, ayranın dökülmesinmiş bilmem neymiş. Elinin altında teknoloji var gir bak bakalım ayranın dökülmediği durumlarda ne oluyormuş.

Lucka hiç yalvarmıyorum zaten kendisi görevini yerine getirmiyor. Getirseydi burada bu halde olmazdık diye düşünüyorum.

Ama bu terbiyesizliğin cezasının verilmesi için her yolu deneyeceğim bunu da bilesin. Ve cezası kesildiği zaman justwatch hesabına ne olacağına hep birlikte izleyip göreceğiz.

Yetkili kişiler karar verdiğinde göreceğiz oynuyor mu oynamıyor mu :)

Harcanan emek ise yine yetkili kişilerin işini kolaylaştırmak için.

Zaten bunlara luck'ın değil sayın FastFooD CoMa'nın ilgilenmesi gerekiyor. Sana verilmesi gereken ceza artık forumun ötesinde çünkü.

göztepeli oyun birakmis söyledikleri kendisini baglar. Ama admiral densizi kan ittifaki oyuncusu ve diger serverlarda birlikte oynamaya devam ediyorlar. Gerekeni yapacakmisiniz yoksa yapilan ahlaksizliga göz mü yumacaksiniz

Onlara sorsan delta gücünndeki 10 hesaptan 9 u benim 1 i de şüpheli kanka :D ayrica avel,oğlan,evlat gibi kelimeler küfür degildir eger olsa idi Luck beni çoktan banlardı zaten sizi konuşturmazdı. Sedatın "BABAN GELDİ" yazdığı kişi maçkalı(murat abi) 50 den fazla yaşı var şimdi tam hatırlamıyorum ama kendi babası yaşında gerisini yorumunuza bırakıyorum çay demledim izlemekteyim olanları ve olacakları :)

Edit: yukarıda avel denizin astığı fotograflar dan birinde demişim ki raporlar duruyor çıkarır eline veririm. Bunun neresi hakaret, kufur? Algı operasyonu yapmaya çalıştığı çok net belli. :) Daha fazla birşey söylemeyeceğim :)

Az bekleyin ben simdi konunun basindan beri muhittinin ettigi hakaret ve kufurleri toplayip gelicem. Butun o evladim laflarini vs ne varsa toplayacam. Ayrica ticketlerimi de acacagim butun bu asagilik laflari icin ve bunlara seyirci kalan forum moderatorleri icin.