Geçtiğimiz yıl @B A F R A L I isimli forum hesabım banlandıktan sonra tekrar forum üyeliği almamıştım.
Haftada bir kez dışardan göz gezdiriyordum.
Ama malesef son 1 haftadır alakamız olmayan ve saçma sapan bu konuya reel ismimiz bile dahil edildi.
Olay ile uzaktan yakından alakamızın olmadığını bu konuya yorum yapan herkes %100 biliyor.
Ama burda birkaç tane sahte hesap sahibi kendini akıllı zanneden soytarılar olayı benim veya arkadaşlarımın üzerine yıkmaya çalışmış ![]()
Madem öyle bende kendimi birkaç yorum yapmak mecburiyetinde hissederek 1 yıl aradan sonra forum hesabı açtım.
En başından beri tahminlerimiz ve son zamanlarda %100 emin olduğumuz olan şeyleri herkesin gözü önünde yazıyorum.
Olayları kendiniz yapıp alakası olmayan insanları konuya çekerseniz böyle ifşa olursunuz
Sessiz nickli oyuncu oyunu öğrendiği, maddi manevi olarak uzun süre oynadığı ELT ittifağını sırtından hançerleyerek ELT ittifağı içerisinde olan tüm özel ve sır sayılabilecek türdeki konuları TURAN ittifağında bulunan başta RUH nickli Bülent ve Barbarossa nickli Kemalcan isimli şahıslara anlatmıştır.
Tüm bunları Last-TRN isimli wp grubunda konuşmuşlardır.
Sessiz nickli Polat İsimli şahıs daha öncesinde içerisinde bulunan ELT ittifağına ait tüm hesapların sahiplerini özel hayatlarını, nerden ve ne zaman hesaplara giriş yaptıklarını Bülent isimli RUH nickli oyuncuya grup içerisinde anlatmış ve ticket açmalarını istemişlerdir
Hatta RUH Bülent isimli şahıs Sessiz nickli Polat isimli şahsa '' Abi bu böyle olmayacak sana liste atıyorum tüm hesapları ve sahiplerini oraya liste halinde yaz ona göre ticket açalım '' şeklinde bir cümle kurarak ELT ittifağına ait tüm hesapları şikayet etmeye çalışmışlardır
Yani özetle RUH ve Sessiz nickli isimleri Bülent ve Polat olan bu şahıslar kendilerinin yaptığı soytarılıkları forumda sahte hesaplarla konu ile alakası veya bilgisi olmayan insanlara yani bizlere yıkmaya çalışmışlardır.
Eflatun isimli sahte forum hesabının doğuş hikayesi bu şekildedir.
HAKANIM nickli yaşça kendilerinden belki 20 yaş büyük babaları yaşındaki adama bile ağza alınmayacak hakaretler ederek ne kadar aciz ve seviyesiz insanlar olduklarını göstermişlerdir.
Şimdi tüm bu yukarıda yazdığım bilgilerin yalan veya yanlış olduğunu düşünen tek bir kişi var ise şahsıma ulaşsınlar.
Kanıtları ve ispatları ile birlikte göstereyim tekrar
Oyunun oyun olduğunu unutmayın gençler.
Biz bu oyunu 2008 yılından beri oynuyoruz.
Sizin güttüğünüz koyun kadar bizim çobanımız var
Ayrıca yıl 2023 oldu. Teknoloji çağı. Konuştuğunuza yazdığınıza dikkat edin. Elinizdeki telefonlar sadece size özel değil...
Bir işi yaparken özellikle birisine iftira atmaya kalkarken sonunun ne olacağını iyi düşünün.
İsmimi geçirdiğiniz için mecbur kalarak konuya bu şekilde dahil oldum.
Benden ve kardeşlerim olan İrfan ve Enesten uzak durun.
Hiçbiriniz ile bir alakamız bir derdimiz yok.
Olursa zaten biz çözeriz herkes rahatına baksın.
Kendi dünyanızda takılın. Bu tarz ergenliklerden vazgeçin.
Ayrıca yapmış olduğunuz hakaret ve saçma iftira-tehditleriniz sebebi ile adli işlem başlatacağız bilginiz olsun
Sizlerin yaptığınız bu suçlardan dolayı bir yaptırım-ceza alabilmeniz için gereken tüm '' Kanıt ve deliller '' elimizde mevcut.
İpin ucunu kaçırdınız. Olayın suyunu çıkarttınız.
Kendiniz kaşındınız
Umarım daha fazla çirkinleşmez ve adımızı ağzınıza almayı bırakırsınız.
'' Dosta Düşmana Selam ve Saygılarımla ''
KUZEY - Çağlar.