Posts by yyoruk

Chuck "Bee" Bashlick olum sen ne tür biz eziksin? adamlar BiLGeMeN 'e ırkçılık yapıyor, üstüne hiçbir şey olmamış gibi oyun yöneticileri olayı görmezden geliyorlar, dünden beri dedenin hakkını arıyoruz, hakareti eden elemanı banlatmaya çalışıyoruz, bunun için yöneticilerle tartışıp banlanmayı göze alıyoruz, sen orada adamlarla birlik olup adımıza özür diliyorsun? sen kimsin de benim kişisel bilgilerimi bu adama veriyorsun? ne yaptık da adamlara bizim adımıza özür diliyorsun? sen kimsin? sen ne tür bir karaktersin ya? diyelim türk değilsin bu topraklardan yedin ekmeğin de mi hatırı yok? ezik herif.

wuT!!!! badidol tried to exonerate him? :D

i hope someone from gf will intervene in this situation and give the necessary warnings to badidol and lagu who normalise this racism. also lagu threatened to ban me for speaking out against this situation.

I agree that you can say something from his behavior, but maybe it is an idea to stop crying? It starts to go towards childish behavior. I realize while writing this that you could be a child (Some kids also play the game).

Back on topic; How does popularity fare on the different servers, which is most populair overall and which least? In EN the server 2 (with marble and wood bonus) is by far the most populair. The server 1 without any bonusses is the least populair. Is this what we see also in other countries?

can't you speak without insulting? it's a great favour to say things to me here that you can't say to my face.

even crows will laugh at what you wrote. also dont forget that thanks to badidol and lagu to tolerance your racism :)

İnternetin genel kuralıdır. Türkler dışında herkes ırkçılığa uğrayabilir. Aynı muamele bir almana veya yahudiye çekilse badidol adamın üstüne atom bombası atardı. Ne demiş orwell "bütün hayvanlar eşittir fakat bazı hayvanlar daha eşittir".

yaşandı, dc sunucusunda almanın birisi bana, türkler soykırımcı demişti ben ise soykırımcı görmek istiyorsan holokost'a bak demiştim. olay yerine malum şahıslar bir anda ışınlanıp kafama atom bombası atmadıkları kalmıştı.

Ne tatava yaptınız kesin gitsin oyun oynatmayın Türk düşmanı olsalar kaç yazar

dayı üslubuna dikkat et, ben sen değilim her gelene boyun eğecek.

aynen öyle abi, p4'te bir arkadaşımıza yabancı oyuncu ana bacı sövdü, oyun içinden raporladık sonuç yok, ticket açtık, ticketi muhatap alan yok çünkü hakarete uğrayan oyuncu türk.

-

üstteki mesajların geçtiği kısımların linkleri

Server Merge Additional Questions

Server Merge Additional Questions

dediğim gibi olay çok sıkıntı, az önce türk oyuncuyu desteklemek amaçlı post attım ve hemen yönetim postu editlemiş :) ama türk oyuncuya hamamböceği diyen oyun ne ceza almış nede postu editlenmiş hatta çok normal karşılanmış.

l93dki6.png

konunun üzücü tarafı ise muhatabımız yok, panna ile daha önce yaşadığım bir olay hakkında konuştuğumda "ama öyle deme badidol kılırıl" gibi bir cevap almıştım.

arkadaşlar uluslararası sunucularda oynayan türk oyuncular demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır, oyunda açık bir şekilde Türk düşmanlığı var ve bunu göstere göstere yapıyorlar, Türk topluluğu ise bu konu hakkında hiçbir şey yapmıyor, oyuna para yatırmaya devam edip, olanlardan habersiz bir şekilde oyununu oynuyor, evet bir çoğumuzun hayatı zor ve bu oyunu kafa dağıtmak için oynuyoruz ama buna eyvallah dersek yarın daha neler olur az-çok kestiriyorsunuzdur.

şimdi konuya gelelim,

ob8ak72.png

üstteki resimde yabancı bir kullanıcı açık bir şekilde, türk oyuncuya hamamböceği diyor, bilmeyenler için 4chan adlı özgürlükçü platformda /pol kısmında siyasi tartışmalar döner, sitenin özgürlükçü olması nedeniye burada çok fazla neo-nazi buluyor ve türklere hamanböceği diyorlar, burada da bitmiyor, badidol ise durumu gayet normal karşılıyor.

imqeth4.png

yabancı arkadaş badidol'un tepkisinden cesaret almış olacak ki üstteki gibi hakaretlerine de devam ediyor.

arkadaşlar tepkinizi gösterin yoksa bunların ardı kesilmez, yılanın başı küçükken ezilmeli.

Move from there to avoid bad dreams in the scary night. I felt prejudiced and contemptuous towards Turkish players in your article. Every player can play anywhere.

That cockroach is there for the pirates... scum of the earth

as you can see, racism is allowed in this game :D i think that guy didnt get any warm in game :D

€dit by lagu:
    picture censored and non english text removed