WE ARE NOT TALKING IDLY, WE ARE PERFORMING!

WE ARE NOT TALKING IDLY, WE ARE PERFORMING!

They didn't even dare to come out in front of us and scattered among themselves!
“For all my brothers who fight together with one heart!”
This is THE ATA!
Hello,
Davy Jones
Why declare war in one night and then try to inform the other side in the middle of the night?
If you let us know, there is no reason not to fight.
Bu saçmalıklara verilecek bir cevap bile yok ve biz kendi kendimize söylenip duruyoruz.
Tam olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar?
Türkiye-Yunanistan savaşı sanki maddelere bak
PannaCotta Lütfen Yardım
hesabın yanında TÜRKİYE bayrağı olsun düzelir. dili türkçe yap.
Hesap türkçe dilde türkçe düzelmiyor. Ticket açıyorum yine boş
Türkiyede yaşıyorsanız ve bu hatayı alıyorsanız telefonuzda muhtemelen değil kesinlikle vpn vardır.Ya da bilgisayarınızda.
Velev ki yok vpn, telefondan bağlanıyosanız internet ayarlarınızı sıfırlayın. Bilgisayardan bağlanıyorsanız başka bir tarayıcı (ör:microsoft edge) kullanın sorun çözülür.
Hocam inanın bana vpn yok Hesabı Deltadan Pangai 3'e taşıdıktan sonra euro oldu ve düzelmiyor.
Üstadım bunla ilgili düzgün bir çözüm yok maalesef. Ticket açsanız da nafile, Kıbrıs'da veya Yurtdışında değilseniz herhangi bir internet kafeye gidip işinizi halledebilirsiniz.
Selamlar Dostlar
Delta serverından Pangaia 3'e hesabımı taşıdım ambrosia almak istediğimde euro veya pound seçeneği çıkıyor bir türlü düzeltemedim ambroisa satın alamıyorum yardım edin.
Saçmalıyorlar resmen oyundan soğutuyorlar.
Usta Vpn'yi siliyorum yine aynı durum.
Selamlar Dostlar
Delta serverından Pangaia 3'e hesabımı taşıdım ambrosia almak istediğimde euro veya pound seçeneği çıkıyor bir türlü düzeltemedim ambroisa satın alamıyorum yardım edin.