Her şeyden önce şu durum o kadar çirkin o kadar yanlış ki .. Bazen ne konuşuyoruz benim bu adamlarla ne işim var diye kendime soruyorum .. Hiç de huyum değil kimseyi de satmam ama siz bu başlıkta beni adres gösterdiniz..
1-Bülentin Eflatun olduğunu LAST-TRN grubundaki 7 kişinin 7 si de biliyor kahin olmaya gerek yok ..
2-Gelelim şu tehdit kısımlarına Bizim fakülte dekanının Deniz hoca olduğunu internete yazıp dekan kimmiş bakarak öğrenmişsin , aynı eşinin ameliyatının hacettepede olacağını söyleyip senin dediğin tarihin önünde ve sonunda sana geçmiş olsuna gelmek için hem sistemden hem de bölümden baktığımda farkettiğim üzere ne o soyadda ameliyat olan birisinin ameliyathane kayıtlarında vardı ne de o soyadda birisinin serviste vardı seni aradığımda açmamıştın ve daha komiği Ameliyatı yaptığını iddia ettiğin emre hoca da yurt dışındaydı .. Demek ki neymiş öyle google dan baka baka sıktığın şeyleri yüzüne vurmadım diye sanma ki hiçbir şeyin farkında değilim , abartmana gerek yok .. Ayrıca ELT ile savaş esnasında LİDER de bendim GENERAL de savaş nasıl bitti de benim haberim olmadı ?! KAÇTIN .. Büyük konuştuğun ne varsa Hepsini de yaptın adalardaki yerleri de verdin .. KORKTUN ve KAÇTIN !! bu iş böyle bir kere hiç lafı dolandırma herkes biliyor herkes de gördü zaten..
3- Servet müdür dediğin de Emniyet müdürü , aynı gün içinde kim Ankara emniyet müdürünün çayını içerken hacettepe dekanı ile görüşebilir :Dd Bırakalım bu işleri kendini küçültme .. velevki görüştün canım deniz hocam benim sana bir ağzının payını da versin rahatla bakalım :Dd
4- Hakanımle ve Ecelle ne hala görüşüyosun bilmiyorum ... Hakanıma arkasından ettiğin küfürler, Ecele hem ettiğin küfürler hem iftiralar varken hem de ağız dolusu bir değil bin değil ne yüzle kimle ne konuşuyorsun .. Hepsi duruyor.. İsteyen olursa açarım da arşivimi senin çirkinliğinle başka türlü uğraşılmıyor çünkü o sadece hakanımla ecel de değil kime ne dediysen duruyor serverda kimsenin yüzünü bekamazsın Buna sadece ELT LAST değil TRN da dahil .. Herkes kimi savunduğunu kimin yanında durduğunu iyi tartsın !.. Bu adam sıkıntılı arkadaşlar
5- Serverda benim sana sana yaptığım iyiliği kimse kimseye yapmamıştır.. Seni tek bırakmadım yeri geldi arkanı toparladım .. Şu arkasından sövdüğün iftira attığın ELT deki insanlar da sana aynını yaptılar bu kadar insan sana abi dedi büyük bildi durduk yere mevzu çıkarttın hep, olayları büyüttün içinden çıkılmaz hala sen getirdin .. K2000 hikayesini de dinledim 2-3 kişiden hem de hep aynı hikaye aynı şeyler .. Yazık cidden …
Sakın ahlaklı insanı oynamaya da kalkma bu mesaj da dahil sana 1 kere küfretmedim .. Sen benim, aileme aile üyelerime küfürler ettin, hadi şahsıma olanlardan bir şekilde geçtim ama diğerlerinin affı yok bilesin .. Bizi reel hayatta emniyet müdürüyle çay içeceğim sen göreceksin .. yok dekanla konuşacağım göreceksin diye tehdit eden sensin.. Diğer türlü ağzından çıkanı kulağın duymadığı için boyuna küfür eden de sensin.. Karşımıza çıkma hayrına olur senin gibi bir zavallanın peşine düşecek değiliz işimiz gücümüz var senin aksine ..