kordinat versene bi yagmaya geleyim sana malzeme lazım
tek sehrinde bu kadar varsa diğerleride eklesek owwww beybiii dm den yaz bana
uçalım beraber
sen böyle diyince elinde ne var ne yok satmış galiba 9 günde 25m den 70m e çıkmış altın ![]()
kordinat versene bi yagmaya geleyim sana malzeme lazım
tek sehrinde bu kadar varsa diğerleride eklesek owwww beybiii dm den yaz bana
uçalım beraber
sen böyle diyince elinde ne var ne yok satmış galiba 9 günde 25m den 70m e çıkmış altın ![]()
Konudan bağımsız büyük bir rus edebiyatı hayranı olmasam da kitapları okudum herkesin mutlaka okuması gereken kitaplar.
Tartışma şöyle, Chuck "Bee" Bashlick kargo limanının her seviyesinde altın ile gemi alınacağını söylüyor. Kargo limanı 50 seviye her şehirde 50 seviyede 50 gemi eder. Saray ve vali olarak 21 şehir kurabiliyoruz. Buda 1050 gemi yapar. 1050 Gemi vermezler. Oyunda altın ödeme yapıp kimse 1050 gemi sahibi olamaz.
İkinci tartışma kargo gemisi hızı. 500 kapasiteli gemi aynı ada diğer şehire 10 dakikada gider. 50000 kargoyu götürmek için 1000 dakika gerekir. Bu kargoyu 16 saatte taşır.
3. konu bu kargo gemilerine poseidonun etki edip edemiyeceği idi. Hem poseidon hemde deniz haritası arşivi etkilidir.
İkinci yazdığın doğru, toplam seviye kadar gemi satın alma hakkın var.
Her şehirde kargo limanı 50 seviye, 21 şehir kurarsak , 1050 gemi yapar kargo limanında ancak 100 gemi alınabilir. Toplam sxeviyew kadar gemi mantıklı değil. 500 kapasiteli 1 gemi ile 50000 kaynağı aynı adada ne kadar zamanda gönderebilirsin? 50000 kapasiteli 1 gemi gemi ile ne kadar zamanda gönderirsin ? Kargo gemisi ile daha kısa zamanda sevk edebilirsin. İlk liman kurulmada 1 gemi verecek ancak her şehirde ikinci gemiyi alabilmen için bina kademesi yükselecek. Bu kademe korsandaki ve ticarethanedeki gibi ada çapını da genişletecek. Eski kralın EN deki 4. sorusıuna yardımcı olmak için deniz haritası arşivide etkilidir. Hatta deniz haritası arşivi bu dönemde daha popüler olacaktır. Arşivleri her şehirde 40 seviyeye yükselt
Yazdıklarını kaç kere okudum yine de anlayamadım. İmla olarak değil fakat anlam olarak sıkıntılı.
Önce son mesajını ondan sonra ilk postunu okuyunca daha mantıklı geldi ama ben hala gemilerin hızı konusunda Chuck'ın dediğinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum çünkü karşılaştırma yaparken 500 kapasiteli gemiyi 50k kapasiteli gemi ile karşılaştırmak yerine, yine 50k taşıyan kargo gemisinin(yani 100 gemi) hızıyla karşılaştırmak gerekir. Sonuçta kargo gemisini sadece altınla alırken yük gemisini almak için eziyet çekiyoruz resmen.
sabahtan yazıyorum hıcbır ıse yaramadı
boş bi ekleme oldu bence saatlerce bekle kı o gemı 50k mal tasısın A:SD:SA:D a
Saatlerce bekle derken? Kargo gemileri ticaret gemilerinden daha mı yavaş gidiyor? NEDENNN???? ![]()
Şimdi bu gemi fiyatları gerçekçi mi allah aşkına? 380. gemiyi alabilmek için hangi oyuncu 1 trilyon altın harcayabilir ? Gemi sayısını arttırdık diyip bu fiyatta yapmak gönül avutmaktan, dostlar alışverişte görsünden başka bişey değil.
Optimist olursak ileride altın ile ilgili de bir güncelleme gelecek diye düşünebiliriz. (Adadaki odun, mermer, cam gibi altın madeninde işçi çalıştırıp altın kasmak veya eskisi gibi yağmalardan altın da gelmesi vb.)
ÇOK gidiyor ![]()
bu formülle hesaplayabilirsin.
Örn: 300. gemi için 3 x ( 4,500 x 1,03³⁰⁰ - 4,475) = 95829918.590 (~) 96milyar
tek bir gemi için 96 milyar altın istiyor hesaplamak vakit kaybından başka bişey olmaz ![]()
Ne oldu son durum nedir![]()