Ja koristim Google Chrome
Brave koristim samo za youtube
Ja koristim Google Chrome
Brave koristim samo za youtube
Display MoreDisplay MoreAko si izgradio vec DOCKYARD i kupio jedan brod kada odes na transportuj dobara imaces ovakvu situaciju kao na slici povuces na teretni brodove do kraja (1 brod = 50k resursa) posaljes gde i koje hoces resurse, ja imam teretnjake i mislim da mozes da saljes samo u gradove gde imas izgradjen DOCKYARD..
Nemoj da spajas teretne i transportne, uvek prvo jedno pa drugo..
Napravio sam teretne luke u 9 gradova od 12 i kupio sam jedan teretni brod ali nemam tu opciju kako kod tebe. kod mene ima samo opcija koliko hoÄu da bude kapacitet po trgovaÄkom brodu i drugi slajder mi je opcija za Trinitronov motor tj da mogu da ubrzam brodove do 300% ali ovo za teretne brodove nemam
To ti je gore na pocetku, imas sigurno, to za motore je ispod, gore na pocetku imas da platis Ambrozijom , trgovacke i teretne, pogledaj malo bolje
Moja greska, mozes da saljes u bilo koji grad hoces, nije bitno da li imas Dockyard u tom gradu, bitno je da imas izgradjen u nekom i da imas 1 teretnjak kupljen..
Ako si izgradio vec DOCKYARD i kupio jedan brod kada odes na transportuj dobara imaces ovakvu situaciju kao na slici povuces na teretni brodove do kraja (1 brod = 50k resursa) posaljes gde i koje hoces resurse, ja imam teretnjake i mislim da mozes da saljes samo u gradove gde imas izgradjen DOCKYARD..
Nemoj da spajas teretne i transportne, uvek prvo jedno pa drugo..