Posts by EFLATUN

eski_kral

Evet HAKANIM seni affediyorum. Nedeni ise kutuplaşan Türkiye'de senin gib gariban/çakal'da minik bir ışıltı görmemden ötürü. Lakin sana karşı umut beslemeyeceğim.

Ben seni affediyorum. Bu şu manaya geliyor, burada senin "günahlarını" zahiren söylemeyeceğim. Günahın ve ne olduğun sende ve bizde kalmalı, bu eylemim hoş değil. Bu arada ban işine devam edeceğim oyunun kuralları ayrı.

HAKANIM sana şimdi bir kaç kitap önereceğim. Sakın ha bu kitapları da başkalarından isteme. Kıy cebine ve al. İnan dostdoğru emin olduğuna nasıl emin isen kitapları okuduktan kendinle yüzleşeceksin çünkü bu kitaplar dünyadaki en ahlaklı kişilerde bile yankı uyandıran eserlerdir. Tanrı Teala yardımcın olsun.

Okumaya seni alıştırması için öncelikli olarak şunlar.

1-)Tolstoy-Sevgi Nerede Tanrı Orada 15 sayfa.(Bunu bulamazsın. 15 sayfa ama seni senden alacak PDF'sini atabilirim, öncelikle sadece bu eseri okumanı istiyorum. Diğerlerini ve hatta çok daha fazlasını okumana sebep olacak bir hikaye)

Devam:

Tolstoy - Diriliş 600 küsür sayfa, muazzam.

ve bu kitabın ardından Tolstoy - İtiraflarım 80 sayfa.

Bu 3 kitabın hepsinde kendinden geçeceksin HAKANIM, umarım yaparsın.

İyi oyunlar.

Eflatun-Platon

İnternet bankacılığını kontrol et hakan :) bu arada sana ait olan sude sena gibi saçma sapan hesaplar vardı, onlarda açıldı mı, veya kaç tanesi açıldı 1-2 belki, tam siyasi olacak adamsın da hakan işte allahın köyü ne beklersin bazılarına hayat istanbulda başlıyor bazılarına internet bile gelmeyen bir yerde başlıyor.

MAX IQ 89

İlİleri geri konuşuyorsun azıcık karakterin varsa nickini açıkla. Gevrek gevrek konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Çıkmışsın foruma bir nickin arkasına sığınmışsın yok şunla uğraşıcam yok Elt ile uğraşıcam. Uğraşmazsan ..... değilsin :) Azıcık karakterin olsa bana kırmızı ışık yakarsın. Anca basarsın 2 saniye sonra cekersin.. Yürü yürüü. Bizi izlemeye devam et hadi eyvvv zır zır ötmeye devam et EFLATUN:P

İyi yapıyorsun hakanım gerçeği sende biliyorsun ki gocunuyorsun. Neyse sen umrumda değilsin hakaret yok bir şey yok sabaha kadar konuş kıymetli avukat arkadaşlarınla diyeceğimde 40 hanelik köyde avukat var mı Hakan, internet gelmedi buralara diyordun :)

Onun haricinde deprem bölgesinde tek senin arkadaşın veya akraban yok elbette bizlerinde var ve ben şahsım adına çok üzüldüm bu durumdan. Ve elimden gelen bir çok şeyi yaptım ama sen hiç bir şey yapmadın. Neyse.

Bu arada oyun senin baya umrunda bunu es geçmeyelim.

Deprem konusuyla konuyu çarpıtma ve siyaseti kes.

Bu arada bu şahsı dava etmek için ( EFLATUN )avukat arkadaşlarla konuşuyorum bir nick ardına saklanıp hakaret etmek neyimiş görelim.

Ulan lale anlamıyor musun bir da bana diyorsun anlama kıtlığın var diye, nasıl bir tayfasınız, kardeşim yazarsam kendimi ifşa etmiş olurum diyorum. Oldu mu? Anlayabildin mi?

Hakan, yalan söyleme be seni gidi köylü, bozmayayım ağzımı diyorum sus bari Salih gibi.

Ağlayanı multilerin patladığında kim olduğunu gördük. :)

kim kimin multisi kanıtın var mı?

Hayallerin beni banlatmaktı hiç bir yanlışım olmadığı için ban yemedim
    nasıl bir hırs varsa her ban yiyen oyunu bize yazmışın :)

İstanbuldaysan yüz yüze görüşelim, hepsini gösterebilirim buraya atamam dostum.

Hiç ban yemedim, ittifak içinde itildiğini sanıp millete ağladığın günleri unutma biraz naif ol, bu yücelik sana fazla, nickini değiştirmekle başlayabilirsin.

bozacının şahidi gelmiş hakaretler başlamış.

3k-5k oyunlardan ne gibi çıkar elde edeceğiz anlat hayal gücünüzle kendiniz çalıp kendiniz oynuyor duruyorsunuz.

Asıp kesip beni banlatıyordunuz sonuç puanıma puan katıyorum. :)
    14 yıllık oyun süresi boyunca 1 kez ban yedim ada komşuma gelişsin diye fazla maden yollamışım 3 gün ban yedim.

her hafta ban yiyenler konu açıyor

Ağlayanı multilerin patladığında kim olduğunu gördük. :)

hocam şuna şöyle cevap verme ciddiye almamak lazım bizim üyemizmiş miş Rakip ittifak üyesi olduğunu çok belli ediyor ^^

Geçmek bilmeyen hezeyanlar içinde forumu ağlama duvarına çevirip bizim izin verdiğimiz kadar oyunu oynayan bir oyuncuyu ciddiye alamıyorum.
    Eflatun bizim üyemizsen sonunda benim neyim olacağını biliyorsun yaz bakıyım ^^

Sizler bana ailem dediğim üyeleri sayın, 60küsür kişilik ittifağımızda görelim, nasıl başardınız böyle multilerle oynamayı, büyük dirayet tek tebrik kazanacağınız konu bu işte o da haksız kazanç.

ELT'nin Rüya Alemi

1.Yalan: Bırakmadık devam etmeye çalışıyoruz, edemiyoruz. Sunucu açıldığından beri(takribi 1 sene) devam ediyoruz ve hep liste başıyız.

5-6 Sezon önce ittifak yönetimi olarak bıraktığımız korsanı bu sezondan itibaren Ecel olarak da bırakmış bulunmaktayım

2.Yalan: 35 tane multi ile nasıl kardeşlik olur? Where is the Brotherhood?

ELT kardeşliğidir.

Bir üst alıntı ile aynı cevap.

ELT'in ise büyük bir güç olmanın beraberinde getirdiği doğal bir sonuçtur.

3.Yalan, kim bunlar arka bahçemiz olan RC mi? Evet 3-4 ayda 1-2 kişi sıralamaya girmişti. Egomuz bu kadar müsaade edebildi.

Serverin başından itibaren karşımızda olan, korsana renk veren tüm rakiplerimize teşekkür ederim.

4.Safsata yalan, bkz.(non sequitur) senle, ben ve 2 kişi daha var? Geri kalanların hepsi bizim hesap değil mi zaten?

yüküme omuz verip yanımda olan kardeşlerime, abilerime ve tüm ELT ittifakına, sonsuz teşekkürler.

Sen IBAN'ı git sirküler geç, 37 numara seni, gurebadansın diye İttifaktaki para babaların besliyor sevaptır diye sende çakal olduğunu sanıyorsun. 100 lira atsam casusda olursun dinden de dönersin.

Sonrada burada artistlik yap, ayağınızı denk alın.

para atacaksan iban veriyorum benden kurtulmak bu kadar dert mi oldu sana çok ayıp ^^