Posts by kotyora52

Bu arkadaşımızın gözlemine göre zaten öyle olması lazım dostlar. 5-10 seviye yükseltmenin ancak uzun raundlarda farkı çıkacaktır çünkü eskiye nazaran şimdiki güncellenen seviyelerde çok az bir artış yaşanıyor. Atıyorum önceden bir seviye arttırdığınızda +1 alıyorduysa şuan bir seviye arttırdığınız da +0.1 güç alıyor. Gerçekten fark yaratacak, basıma değecek geliştirmeler içinse çok fazla kristal istiyor. Bu güncelleme zengin ve yüksek hesaplı oyunculara yaramış. Diğer bir değişle zengin daha çok zengin/güçlü fakir daha fakir/zayıf kalmış :D

Mucitli asker konusunda, eğer yeni bir değişiklik gelmeyecekse mucitli kişi mucitsiz askeri satın alsa bile aldığı zaman askeri mucitlenir. Mucitsiz kişi mucitli askeri satın aldığında askeri mucitsizlenir. Şuan oyunda olduğu gibi. Bunu şöyle düşünün, amerikan ordusu tarafından askere alınırsanız silahları gelişmiş olduğu için m16 ile donatılırsınız. Afrikada bir kabileye asker olursanız mızrak ile donatılırsınız. Amerikan ordusundan afrikaya geçerseniz amerikan ordusu elinizdeki silahı alır kabile elinize mızrak verir. Tam tersi durumda yine mızrak elinizden alınır amerikan ordusunda tüfek elinize verilir. Yeni sistemde de lvller ne kadar ilmiyorum ama satıcının elinde 10lvl hoplit alıcının eğer seviyesi 50 ise alıcının elinde 50 olacaktır. Satıcının elinde 50, alıcının elinde 10 ise alıcı aldığında 10 a düşecektir. Uzun oldu ama durum böyle :D

Oyun ve forum resmen ölmüş. Yıllar sonra oyuna tekrar başladım kreondayım 15 günlük dünyada 2 gündür oynuyorum direkt 250 sıralamaya girdim bundan 4-5 sene önce yeni çıkan dünyada değil 2 günde 250'ye, ilk 2000'e bile giremezdin. Forum desen kimse ne rapor paylaşıyor ne de birbirini yiyor. Eskiden böylemiydi ne dramalar dönerdi millet birbirinin gözünü oyardı... Tabi dramadan beslendiğimden değil ama bir canlılık vardı yani.