Tor ittifakını savaşçı güçlü filan yazanları görünce tepkim video ile aynı beni güldürdünüz gerçekten
Yap sende bi sıralama görelim üstad senden iyi bilen yoktur ikariamı ha yapamam diyosan öyle eski düşmana laf çakayım kaçayım olmaz ![]()
Tor ittifakını savaşçı güçlü filan yazanları görünce tepkim video ile aynı beni güldürdünüz gerçekten
Yap sende bi sıralama görelim üstad senden iyi bilen yoktur ikariamı ha yapamam diyosan öyle eski düşmana laf çakayım kaçayım olmaz ![]()
Bu arada şunu söyleyeyim deli haricinde, 2. sıradan tor'a kadar olan ittifaklar birbirleriyle 1v1 atsa öyle ağım şahım bir fark olacağını düşünmem ya da çok kısa sürede bir tarafın diğer tarafı ezeceği bir savaş olmaz. İllaki bi taraf galip gelecektir ama dediğim gibi savaşlar hemen bitmez güçsüz tarafta hakkını verir. Bunu şöyle düşünün mesela bunlar şampiyonlar ligi olsun, tor da atletico madrid olsun, ne kadar atletico da olsan gidip bodo/glimte yenilebiliyosun değil mi, nasıl ki artık futbolda bir takımın oyuncu kalitesi daha yüksek, daha pahalı, daha favori daha daha... olsa da gidip küçük takımlara yenilebiliyor ya da çok büyük farkla yenemiyor küçük takımda çıkıp oyununu oynuyır bu da öyle bir şey.
kaybolmaz. Kendi depondaki(envanter değil) kaybaktan yaptığın bağışlar ya da ambrosia ile yaptığın bağışlar asla kaybolmaz. Server birleşiminde ya da hesabın mezara düştüğünde envanterine toplanır.
Artık bu tapınaklara güncelleme gelmesinin vakti geldi
Önerilerim
1.Athena; aynı zamanda bilgelik ve savaş stratejileri tanrıçası olduğu için bilimadamlarının araştırma üretimini arttırabilir ya da mucitlemedeki süreleri kısaltabilir
2.Ares; savaş tanrısı olduğu için savaşta iki tarafın askerlerine eşit oranda hasar bonusu verebilir böylece sonsuz savaş döngülerine giriş ortadan kalkar depolar daha çabuk boşalır
3.Demeter; tarım ve bereket tanrıçası rastgele üretim artırıcılar verebilir, bulunduğu adannın lüks üretimini arttırabilir.
4.hermes:tüccarların ve hırsızların tanrısı yağmada altın yağmalama bonusu verebilir
Yer tutma multilerinden hiç kimse oyun oynayamazdı.
Herkes fikir belirtmiş bende serzenişte bulunup geçmişim ![]()
Fikrim şu ki depo hesaplarının bir önemi kalmadı artık o yüzden gp üzerinden güç tayin edilmesi bana doğru gelmiyor. İttifakın savaşçı sayısına göre değişir ama özellikle deli denge savaşında gördüğümüz kadarıyla hazırda en baba max 30m gp olsa yeter ki o da hazırlıksız yakalanma durumları için geçerli. İttifak savaş düzenine girene kadar idare etsin. Mesela pusu etkinliği gelince depoları eritip kaynağın dibine vurdular. Çok akıllıca bir strateji. Mucitleri zaten yüksekti şimdi uçurmuşlardır.
O yüzden tr serverlarında en güçlü ittifak deli şuan
Mucit, aktif savaşçı sayısı, ekonomi, basım gücü üstünden değerlendirirsem
Sıralamam
Deli(en yüksek mucitler ve mucitli hesap sayısının fazlalığı bu arkadaşlarda, basım hesapları olarakta zirvede duruyorlar)>
elit(harp ile aralarında gittim geldim, iki taraftada oyunu içselleştirmiş çok sağlam oyuncular var, total sayıyı düşünmeyip aktif oyuncuları ve savaşçıları bakımından birbirlerine yakınlar, harpte ekonomi vs basım daha iyi gibi dursada elitin savaş zamanı organizasyonu ve aktifliği harpin bi tık önüne koymamı sağladı)>
harp(aktif ve iyi oyuncuları var)>
denge(ekonomileri belki deliden bile iyidir, mucitte bir ara birincilerdi fakat aktif oyuncu sayısı az organize çok oyunculu ittifaklara karşı dirençleri düşüşük)>
kdtk-thor(uyuyan dev, bırakın uyusunlar)>
tor(kan ittifakının daha gelişmiş bir versiyonu teknikleri iyi ama geliştirmeleri lazım üst sıradaki ittifaklarla baş edemezler)>
Delta(eski delta kalmadı ama külü yeter)>
Woo(organize küçük savaşçı bir ekibi var ve bu ekibi besleyebilecek bir ittifakaları)>
Joker( birkaç iyi oyun uyuncusu var woo başabaş bile gidebilirler)>
ssf(kandan bi tık iyi jokerden kötü)>
kan(hala 2008de yaşıyorlar)
Başarı kazanılmış gözüküyor. Ayrıntılarda gözükmüyor. Başarımlarda buton açık tıklıyorum giriş reddedildi diyor.
Canavarın seviyesinin bir etkisi oluyor mu mesela cyclopsda 20. seviye şuan. Muhtemelen 21-22 gibi biter bu hızla.
Butonlara basılıyor fakat ödüller envantere düşmüyor.
Yer tutma multilerinden hiç kimse oyun oynayamazdı.
Gp deposu eritme v.s. hikaye. Basım hesaplarıyla multisi olan götürüyor yine işi. Oyun adminleride izliyor her zamanki gibi. Bi oyun hiç mi değişmez ![]()
Forge's benefits are not that worthy anymore... Giving +2 armor is ridiculous. They should change this in the future update.
This version came bad for barbarian village looters.
Display Moremucit atoyesinde gelişimler 1 sehirde oldugu zaman diger sehirde de basabiliyormuyuz yoksa ona göre 2-3 sehirde kuralım
aynı birim için aynı anda aynı tür geliştirme yapamazsın. örnek olarak balon için bir şehirde saldırısını yükseltiyorsan başka şehirde saldırısını yükseltemezsin ama savunmasını yükseltebilirsin
bir kaç şehirde kur
teşekkürler cevabımı aldım 4-5 sehirde kurup ona göre geliştirme yapmak gerek hızlı hızlı demek ki
çok gerekli olduğunu düşünmüyorum
yine bir örnek ile açıklayayım
hoplit için saldırı gücü eskiden 19'du +3 ilave ediyordun mucit atölyesinde, yaklaşık %15lik gelişim için cüzi bir kristal gerekliydi
şimdi 380 olmuş, test serverda 19. kademeye yükselttim, 20. kademe için 2.28 milyon kristal istiyor, eskisi gibi %15lik gelişim için +50 yapmam lazım buna kristal yetmez...
Bu arkadaşımızın gözlemine göre zaten öyle olması lazım dostlar. 5-10 seviye yükseltmenin ancak uzun raundlarda farkı çıkacaktır çünkü eskiye nazaran şimdiki güncellenen seviyelerde çok az bir artış yaşanıyor. Atıyorum önceden bir seviye arttırdığınızda +1 alıyorduysa şuan bir seviye arttırdığınız da +0.1 güç alıyor. Gerçekten fark yaratacak, basıma değecek geliştirmeler içinse çok fazla kristal istiyor. Bu güncelleme zengin ve yüksek hesaplı oyunculara yaramış. Diğer bir değişle zengin daha çok zengin/güçlü fakir daha fakir/zayıf kalmış ![]()
barbar keserken çok fazla kılıç kesiliyor bunun önüne geçen bi taktik var mı?
Örs mucizesi kullanmak dışında yok maalesef.
Mucitli asker konusunda, eğer yeni bir değişiklik gelmeyecekse mucitli kişi mucitsiz askeri satın alsa bile aldığı zaman askeri mucitlenir. Mucitsiz kişi mucitli askeri satın aldığında askeri mucitsizlenir. Şuan oyunda olduğu gibi. Bunu şöyle düşünün, amerikan ordusu tarafından askere alınırsanız silahları gelişmiş olduğu için m16 ile donatılırsınız. Afrikada bir kabileye asker olursanız mızrak ile donatılırsınız. Amerikan ordusundan afrikaya geçerseniz amerikan ordusu elinizdeki silahı alır kabile elinize mızrak verir. Tam tersi durumda yine mızrak elinizden alınır amerikan ordusunda tüfek elinize verilir. Yeni sistemde de lvller ne kadar ilmiyorum ama satıcının elinde 10lvl hoplit alıcının eğer seviyesi 50 ise alıcının elinde 50 olacaktır. Satıcının elinde 50, alıcının elinde 10 ise alıcı aldığında 10 a düşecektir. Uzun oldu ama durum böyle ![]()
Oyun ve forum resmen ölmüş. Yıllar sonra oyuna tekrar başladım kreondayım 15 günlük dünyada 2 gündür oynuyorum direkt 250 sıralamaya girdim bundan 4-5 sene önce yeni çıkan dünyada değil 2 günde 250'ye, ilk 2000'e bile giremezdin. Forum desen kimse ne rapor paylaşıyor ne de birbirini yiyor. Eskiden böylemiydi ne dramalar dönerdi millet birbirinin gözünü oyardı... Tabi dramadan beslendiğimden değil ama bir canlılık vardı yani.