Posts by RUH

Hayır aynı adaya atman yeterli olacaktır dostum. Yeter ki Tapınak Binası mevcut olsun.

Ben 6 Örs aynı adada oynuyorum.

Yani kısmen Arşiv binası da zaruriyet haline gelebilir. Teşekkürler.

İlk limanı kurdum. limanı kurduğum şehirden değil henüz liman kurmadığım şehirden gemi satın aldım. Yüklemeyi de satın almış olduğum şehirden yaptım. Dİğer şehirlerden mal yüklenemiyor. Hangi şehirden almış iseniz o şehir limanına kayıtlı ve oradan sevkiyat yapıyorsunuz. Aynı adada şehire 3 saat 57 dakika da gitmesi gerekirken poseidon açtığımda 1.57 dakikaya düştü. Eğer o şehrimde deniz haritası arşivi olsa daha da düşecekti. Yükleme yine eski limandan ve o yükleme hızına göre yapılıyor. 43 seviye limandan 50000 adet malzeme 3 dakikada yüklendi.

Ticaret sisteminde hata oluştu.

Bu yeni bir durum değil. 2008 den beri aynen bu şekilde yürüyor. Yenilik gelir , açıklama yapılmaz. Sonradan işleyiş ve aksaklıkları, bug ları , oyunun açıklarını oyuncular keşfeder. Eski oyuncular bu konuda uzman olmuştu. Şimdi ki oyuncular hazır bekliyor.

Arkadaşlar adım geçtiğinden ötürü yazma gereği duydum.

Uzun uzun yazmayacağım kendi entrikalarınıza ne beni çekin ne de TRN ittifağını, bunun sebebi K2000G konusunda sizlerle tartışmıştım forumda, baktım boşa kürek sallanıyor bu başlığı okumama rağmen konunun TRN ile ilgili olmadığından ötürü hiç ama hiç yazma gereği duymadım, kısa ve net banane, burada iki tane itham var onlara cevap verip daha da yazmayacağım.

İlk olarak dostlarım Sessiz ile Ban meselesi sanırım çağlar denilen kişi kendisini ne oyunda konuştum ne tanırım ederim şu oyunda hiç iletişim kurmadığım kişi, bana itiraf atmış veya karıştırıyor umrumda değil gönderi sahibi her kimse ittifağın içindeyimdemiş, Allah korusun sizin aranızda olmaktan böyle bir şeyi kendime demem, hakaret bu. Diğeri ise Sessiz abiyle ban muhabbeti, bakın şimdi buraya yazıyorum isterseniz SS'de atarım. Hepsinin ismini nickini de veririm.TRN İttifağından 4 kişi OSMDen 10 kişi ELTden saymadım ama banlattığım çok oldu, bu arada ben listeyi evet attım ama Sessiz abi bilgisayar kullanamadığı için yapamadı, sadece sözlerle yola çıkarak ticket açtım onun haricinde burada benim banlattığım ve bana ait olmayan banlarda mevcut. RCden 1 kişi 90lardan 4 kişi, ittifaksiz ise 25den fazla kişi banlattim.

Hatta ben oyun yönetimini Almanca olarak şikayet ettim ve FastFood ile birebir konuştum.

Uzun lafın kısası babam olsa banlatirim adam gibi oynayın zaten adım çıktı ban Makinesi diye, bunu size özel falan sanmayın Klanlar oynuyorum orada da adım ban Makinesine çıktı.

Kısaca şu saçma sapan iç meselelerinize ne beni ne de TRNyi dahil edin, bir sorununuz sıkıntınız varsa oyundan yazın isteyenle telefonda da konuşurum.

Vesselam

Yönünü boş ver abim, duvarı sağlam, zemini sağlam al.

Eğer aydınlık ve uzun süreli ışık alan evlerde oturmayı seviyorsanız güney cepheli evlere bakmanızı tavsiye ederiz. Eğer yaşadığınız bölgede kışlar sert geçiyorsa güney cepheli evler sizin için daha iyidir. Çünkü kış aylarının sert geçmediği şehirlerde güney cepheli evlerde ısınma masrafı oldukça azalır.

Turkofon ve Hector arkadaşlar bende aynı hatayı aldım ve sorunu çözdüm. Chrome veya Brave tarayıcı kullanıyorsanız bu sorun oluyor ve tek çözümü var.

Gameforge'nin resmi sitesine girip yapıp oradan oyunu açmanız, böylelikle tarayıcı üzerindeki hatalar düzelmiş/yenilenmiş oluyor.

Yeni tershanenin kolaylık sağşayacağını düşünüyorum, sabah göreceğiz bakalım.

Şimdi bu gemi fiyatları gerçekçi mi allah aşkına? 380. gemiyi alabilmek için hangi oyuncu 1 trilyon altın harcayabilir ? Gemi sayısını arttırdık diyip bu fiyatta yapmak gönül avutmaktan, dostlar alışverişte görsünden başka bişey değil.

Optimist olursak ileride altın ile ilgili de bir güncelleme gelecek diye düşünebiliriz. (Adadaki odun, mermer, cam gibi altın madeninde işçi çalıştırıp altın kasmak veya eskisi gibi yağmalardan altın da gelmesi vb.)

Saçmalık işte :)

Bir düzeltme gelmesi şart

Tek çözüm dediğim gibi üstadım.

Üstadım bunla ilgili düzgün bir çözüm yok maalesef. Ticket açsanız da nafile, Kıbrıs'da veya Yurtdışında değilseniz herhangi bir internet kafeye gidip işinizi halledebilirsiniz.

Selamlar Dostlar

Delta serverından Pangaia 3'e hesabımı taşıdım ambrosia almak istediğimde euro veya pound seçeneği çıkıyor bir türlü düzeltemedim ambroisa satın alamıyorum yardım edin.

Saçmalıyorlar resmen oyundan soğutuyorlar.

Üstadım bunla ilgili düzgün bir çözüm yok maalesef. Ticket açsanız da nafile, Kıbrıs'da veya Yurtdışında değilseniz herhangi bir internet kafeye gidip işinizi halledebilirsiniz.

Selamlar Dostlar

Delta serverından Pangaia 3'e hesabımı taşıdım ambrosia almak istediğimde euro veya pound seçeneği çıkıyor bir türlü düzeltemedim ambroisa satın alamıyorum yardım edin.