Posts by Gurat
-
-
Nana! Azért a kocsmában még itt vedel a banda! Eddig csak a boxmeccsek szabályosságát felügyelték, de most egy kis kocsmai verekedésben ha kell csak úgy szórakozásból is beugrik mindenki!
Egy korsó sert kérek, azzal jó nagyot lehet ütni is
-
Ezt dobtam a zenegépbe... ezt érzem az itteni hangulathoz illőnek...
Na...igyunk akkor valamit.... sert...
-
Én itt csak apró kis morzsa vagyok a gépezetben, nem avatkozom a nagyok dolgába.
(Lehet ezért nem darált be engem is a forgás.)
Egy pohár tiszta vizet kérek mindenki poharába.... az mindig jól esik.
-
-
Most ennek van szezonja:
-
Most itt hagytatok egyedül...
Mondjuk én vajmi keveset tettem/tehettem a ti munkátokhoz, mint mod. Megértem, hogy most mit, miért tesztek.....
De hiányozni fogtok....
Mindig mikor betértek minden itókátokat fizetem...
Most valami töményet mindenkinek!
-
-
Bocsánat, hogy bezártalak.... Szerintem neked is és a törpöknek is jobb lett volna így
Kicsit el vagyok fáradva... szóval csak egy citromos tea lesz...
-
Bocsánat, tegnap este kicsit megcsúsztam, így csak most nyitom ki a kocsmát.
Mindenki a vendégem, a cég számlájára
-
Értem mit szeretnél. Csak ehhez egy fórumos kezdeményezés kevés. Túl kevés játékos olvassa ehhez a fórumot
-
Más GF játékoknál is olvastam már hasonló ilyen jellegű igényt. Ki tudja, egyszer lehet ezt is megoldják
-
Megértelek.
Más / az Ő / véleményét nem tudom sem én senki leírni, megosztani.... Bár sokszor neki ugye hivatalból nem illene pont magánvéleményt írnia.
A GF-tól a híreket, eventeket egyéb infókat, amiket tudunk, azt Detty közvetíti. Szerintem korrektül megírja. Annál többel szerintem Lorovus sem tudna szolgálni...
-
A kocsmáros kérésére lakatott tettem az ajtóra.
Várható nyitás: a hétvégi buliszezonra...
Addig mindenki menjen dolgozni
-
Nem Lorovus dolga végigolvasni mindent itt a fórumon, így nem is biztos, hogy eljut hozzá ez a nyílt leveled. Hidd el, ő is teszi a dolgát és dolgozik ezért a közösségért (is). És még másik pár játékközösségért, ami rá van bízva. A fórumozók (játékosok) által felvetett, hangoztatott dolgok eljutnak hozzá, pláne a problémák. Megtaláljuk mi is vele
Igen, lehet jó/jobb lenne minden esetben egy GF-hez közelebbi "szerv"-hez szólnotok, de ezt nem győzné sem ő, sem más sem.
Meg azért vannak dolgok amikben itt a fórumon akár mi kis porszemek is tudunk esetleg segíteni, vagy akár egy másik játékos is aki tapasztaltabb...
-
Kérem szépen! Kérek szépen egy nyugtatót mindenkinek! És ha van kedve, felőlem ihat rá egy töményet is.
Régen volt már ennyire késdobálós a hangulat. Szóval valami mulatóst nyomatok a zenegépbe. Mert! Ital s zene, tánc oldja a feszkót. Bunyózni hátul a kertben lehet, de itt a falak között nem illik azzal zavarni a többieket.... Bár a kocsmasporthoz az is hozzátartozik, csak a berendezés kárára megy
-
-
Most erre vagyok ráhangolva: