Posts by Icarus-9414

Hi..

Member of our alliance cannot log into the account for more than 2 weeks. It was last active on February 28. when logging in, it says that an error occurred during logging in. he wrote to support but no one answered him. Ares 3 Slovakia.

Hello,

The trade ship has a speed of 20. The new cargo ship has a speed of 3. Okay, I take note.

Well, maybe the problem comes with the war servers, where everything is 3x accelerated. On war servers have trade ship has 60 speed and the new cargo ship has the same 3 as the normal servers. Shouldn't it have a speed of 9?.

Well thank you.

Momentálne som na 200 lodiach a každá ďalšia je veľmi drahá, v najbližších 3,4 mesiacoch to plánujem zdvihnúť na 230, možno aj 240 a myslím, že vtedy to bude stačiť. Pretože toto číslo zatiaľ zodpovedá potrebám môjho účtu. Uvidíme, ako to pôjde v budúcnosti a keď budem potrebovať viac, ale môj názor je, že GF nezníži náklady na lode. Zaujímalo by ma, koľko lodí máte v súčasnosti?

I hate 278/380... Next Cargo ship cost 53,045,284 gold. I play on war server. I can pillage gold :P

Hello.
    Why don't show me block port other players?

A bit hard to understand - are you talking about not being able to see that the port is occupied on other islands or you do not see the option to occupy port of other player?

Is it true what luky says that I can't see it unless I have spies there or it's not on my island?

Yes, I don't see that there is an occupied port on other islands. Some members of the alliance see it.

čaute, Na servere Ares3 nás trápi jeden hráč. Prepadáva nás neustále v pirátoch. Hráč je tam len "pár" dní.. To by nebol problém, no problém nastáva v tom, že máme niektorí členovia aliancie podozrenie, že je to jeden z naších členov, ktorý sa rozhodol si založiť druhý (ak nie tretí) účet, aby si zabezpečil na svojich silnejších účtoch vysoké pozície pri odmenovaní. Je možné aby to podpora nejako preverila ? Ďakujem;)

čaute, chcel som začať hrať medinarovný server a píše mi tam toto:

Tvoj účet je zablokovaný do:utorok 19. januára 2038, 3:14
    Dôvod: Account Transfer

Už som ho skúšal len som sa tam pripojil, no nie som si vedomý toho, žeby som presúval učet... Nejaké rady ako to vrátiť?

Může to být tím, že jsi v tu chvíli neměl aktivované lodě ze sedmidenního bonusu, ty se Ti připisují až ve chvíli, kdy se ten sedmý den přihlásíš do hry.

Wow.. Toto mi vobec nenapádlo ... Asi to tým bude, pretože mi to príde vždy v utorok, kedy mám siedmy bonus za obchodné lode... Dakujem za pomoc!! :)

Čaute neviete prečo nemohla byť zrealizovaná ? Večer lode schválne posielam tak aby som ich o jednej kedy mi začína obchodná cesta mal všetky... A to mám ešte nastavenú aj nižšiu kapacitu .. tak či onak som mal všetky lode v prístave..:/:/

01.03.2022 1:00 Obchodná misie nemohla byť dokončená z nasledujúceho dôvodu: Tvoja obchodná flotila má nedostatočnú kapacitu!

Glasgow 01.03.2022 0:52 Tvoja obchodná flotila z mesta Glasgow dorazila do mesta Rolling Stones a priniesla nasledovné suroviny:

94,000 Síra