Posts by *GOZTEPELI*

Hahaha pek zoruna gitmiş gene hakaret küfür vs daha büyüyememişsin

sen önce aşireti yen sonra bana gelirsin küçük dostum bak bendede senin bir resmin var

Lağım ağız gelmiş yine, bak söyleyecek laf bulamayınca yine bel altı vurmaya başlamışsın işte sen böyle bir rezilsin AVELLLLLLLL :D Senin kadar kafatasının içi birkişi daha tanımadım bu oyunda diyeceğim ama okadar çok kafatası boş bir araya gelmişsiniz ki al birini vur ötekine. Körler sağırlar birbirini ağırlar ;)

Aşiretin halini sen gördün mü ki hiç, MALzeme :D seni hor kullanmışlar beyninin bir lobu çalışamayacak duruma gelmiş. :D

Aç geri sayfada grandın eklediği ssye bak, şimdi senin için uğraşamayacağım tekrar kör gözlerin iyice idrak etsin :D

En iyi arkadaşının ittifağına girsene ozaman hazır kanla arasıda limoni saldırırsın kana

Bu konu seni ilgilendirmez, lağım ağızlı cafer. La oğlum senin ismin bile falso tipini gördüm onu zaten konuşmaya gerek yok genel olarak bozuk bir adamsın. Sana burda kemik atan olmamış, sen ne diye ses çıkarıyorsun? Şevketle benim aramdaki muhabbetten kime ne? Deli Ocağı sen o ittifakta bulunmadan önce taaa chi serverinden beri generalliğini yapmış olduğum bir ittifak bir kişi çıkıp senin gibi konuşmuyor sen mantar gibi aradan pis bir şekilde türemişsin sinsi sinsi konuşuyorsun hayırdır yaranın sebebi ne? Nerde ezdim seni? Yoksa şevketin kan ittifakıyla limoni olması işinemi gelmiyor sempatizan falan mısın tasmanımı tutuyorlar? :)

Başka bir nedeni olabilir mesela aynı ittifaktayken küfür yemek istemiyorum belki rakipken dedikleride yeterli bilmem anlatabiliyormuyum genel olarak sizin sorununuz bu pis ağızlı olmanız oyunu oyunluktan çıkarmanız.

Üzerine vazife olmayan şeylere karışmazsan, kalıbının adamı olursan ki zannetmiyorum öyle birşeyi senin mayan bozuk; kimse sana küfür de etmez seni muhattap da almaz. Küfür küfür küfür, senin nerelerde kimlerle neler konuştuğunu da biliyoruz da bizim işimiz insanları bel altından vurmak değil sen tam bir pisliksin aynı melih ve avanesi vedat gibi apartman kadınları gibi durmadan milletin arkasından konuşup kuyu kazmaya çalışıyorsunuz AVELLER. Şu oyundaki var olma sebebiniz gelip ben burda bir iki mesaj yazınca hemen sazan gibi atlamanız başka bir numaranız yok. Neyse sonuçta İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR, ürümeye devam edin ANDAVAL herifler. :)

cetrion Reis fazla zorlama bu bilgemeni, bunama döneminde malum yaş ilerledi. He de geç, yaşlı başlı adama laf söylemeye utanmıyor musun :D

He muhittin he:P:P:P Kurt kocayınca maskara olurmuş, ama daha o kadar kocamadım. Dişlerimde ciğerimde hala sağlam.

Sende ciğer olsa o pisliklerin arasında/yanında durmazsın demekki için çürümüş ihtiyar, kendini ezdirme bana burda evde otur emekli maaşını hesapla sana fazla gelir altından kalkamazsın sonra :)

patron =) patron diyeyim bari sana aşiret diyor ya beni parayla tutmuşsun adam yalanci cikmasin =)

Valla benim bildiğim en son bana gp deposu hediye eden sendin benmi sana para vermişim alla alla :D :D

Nekadar MALzeme varsa bir araya toplanmışsınız, sizi kaale alıp cevap vermesi ali abinin suçu ama napsın adam MALzemelere allerjisi var :) Sen benim nezdimde korkak bir tasmalıdan başka birşey değilsin o sebeple seni kaale almıyorum bir mesajında cetrion da belirtmiş tenezzül bile etmiyorum bazı şeyleri anlatmaya göstermeye :) Bu bilgemendeki göztepeli hazımsızlığınıda anlayamadım demekki biryerlerde ezmişim :)

Son olarak atalarımızın sizin şuan burda yaptığınız eylemi açıklayan söylemlerinden birini ekliyorum ve sizi burda birbirinize pohpoh yapmakla baş başa bırakıyorum.

''ARKASINDAN BÜTÜN KÖPEKLERİ HAVLATMAYAN KURT, KURT DEĞİLDİR'' :)

Belki de sevgili müttefikleri ile araları liderciklerinin boş konuşmaları yüzünden bozulmuştur yaşama şansları kalmadığı için ölü taklidi yapmak zorunda kalacaklardır niye vuruyorsunuz adamlara ayıp :)

Anıl :) <3:love:

Forumda aç bul göster bana attığın asılmış bir tane yağma raporun varsa sileceğim oyunu onu da paintten yapıp getirme diye söylüyorum iyice deli gibi yaptınız kendinzii :)

Ayrıca sana son ziyaretimde sırasıyla tatile alıp bütün şehirleri taşıyıp hesabının ismini buradaki JustWatch yapıp hesabi sattım demiştin casperla bile haber geldi bırak çocuğun yakasını deltada oynamıyor o artık diye

Senin zihinsel problemlerin olduğunu o dönemdede söylemiştim şimdi dahada ilerlemiş gözlemleriem göre. T1D eski rapor sayfasına baktım, linkler kırılmış yoksa önüne koyardım ama sende biliyorsunki adanızın tepesi boştu hatta gaziosmanpaşa serhat abiyle ikinize birden yağma atmıştım şimdi o serhat abi benim dostum sense kan'ın maşasısın tasmanı tutanlar 100 57'de kesilmeyi yediremeyince hesaplarda göztepeli var diye boş boş konuşuyolardı düne kadar şimdi döne döne bir hal oldunuz anlayamıyorum sizi dost dediginiz deli ittifağının içinde bile bu boş konuşmalarınız yüzünden sevmeyenleriniz oldukça fazla böyle devam edin yarın birgün müttefiklerinizle birbirinize girdiğinizde sizinle savaşan herhangi bir ittifak'ta bulunacağımı burdan açık açık bildireyim. KAN içi BOŞ ve KAFATASININ içindeki ORGANI kullanamayan ADAM MÜSVEDDELERİ ile dolu bir ittifaktır herkesin gözünde bunuda böyle bilin.

Yav ali abi sanada bazen tilt oluyorum ha, şu MALzemeleri bir arada görünce vurmadan geçmiyorsun bunların modası geçti yol geçen hanı oldular tad vermiyorlar gari uğraşma diye diye dilimde tüy bitti. Arkadaşın GÖZTEPELİ kuyruk acısı EPSİLON'da yediği yağmalardan ötürüdür ha bide eline elma muz gibi meyveler verip yedirdiğim için olabilir ama yedirmiş içirmişiz niye düşman olsun o yüzden dimi :D :D :D Gidip şimdi bize ait olmayan hesapların görüntülerini eklerler buraya bu güruhlar onlar gelmeden gidip işimize bakalım şunlarla vakit kaybetme gari yeter :D

Yav arkadaş, bir insan ve avanesi bukadar İLERİ ZEKA(!) olabilir mi gerçekten? Yav sizi insan yerine koyup cevap verdiğim için kendimden nefret ediyorum bazen ama nekadar MALzeme varsa bir araya toplanmışsınız size vurmadan olur mu? Şimdi diyecekler ki bunlara zaten yüce rab vurmuş, bir de senmi vuracaksın? Böylesine vurmak lazım. :) İnaktif hesabı yağmalayıp buraya asmak birde üstüne savaşçı narası atmak nedir ya hayır çanak tutanlara bakıyorum karşımda hiçbir şekilde varlık gösterebilmiş oyuncular değiller alayı ADAM MÜSVEDDESİ :D

KARA_1.png

Screenshot_2_147.png

Sur delici yollamamış demiş sazanın biri, daha önce yollamayarak aldığım için gerek görmemişimdir belki :)

Screenshot_3_45.png

Daha ufak tefek raporlar varda, sizinle uğraşacak ne vaktim nede bu seviyeye daha fazla inesim var. Güruh bir topluluk olarak burda kendiniz çalıp kendiniz oynayın alışıksınız siz boş boş apartman ağzıyla konuşmaya ee nede olsa cinsiyetiniz buna müsade ediyor. :)

u da melihcigimin, jiletin hesabinda goztepeli muhittin in oldugunu iddia ettigi savasin raporu, zaten bu melihi kim kesse ya grand oluyor ya goztepeli, aslinda burdan da melihin bir itirafi oldugunu görebilmek mumkun olsa da (grand ve goztepeli nin melihimizi her zaman çatır çatır kestigini ve baska kimsenin onu kesemeyecegini itiraf ediyor aslinda) sadece taktik ve strateji olarak yonlendiren herhangi bir oyuncu bunlari rahatlikla kesip kenara birakabilir, ama mutlaka kendisine bir itham olacaktır, sen ya grandsin ya da goztepeli =) haksizsam yalansam haksizsin yalansin desin yuregi varsa =)

Ya ali abi şu looser'e gidip laf anlatıyorsun ya sanada diyecek birşey bulamıyorum cidden. :) Oğuz abi çatır çatır kesiyor adamı, artık ne tür bir travma bıraktıysam üzerinde çıkıyor muhittin kesti beni diyor. La oğlum seni kesecek olsam kendim şehir taşır keserdim zaten. Yav hadi herşeyi kılıfına uydurdun da jilet yurt dışından oynuyor bunu bilmiyor musun? Ben onun hesabına nasıl girebilirim, girsem banlanmaz mı ? Mantıken baktığında burdan bile falso bir iddia :) Nasıl ispat edeceksin diye sorsam buhar devi aksiyonu yaptı hesap der, iyide ya ben taktik verdiysem? Adam çatır çatır kesilmiş, dayanamayıp 4 gün sonra çekilmiş muhittin de muhittin diye zırlıyor ah deli ocağı yerine siz gelseydiniz 99 70 tarafına kevgir etseydim de görseydiniz kuru sıkılar anca boş şehirlerde ötersiniz diyesim geliyor da bu lamer'e bukadar laf yeter ağladığı mesajıda alta bırakıyorum tekrar tekrar oku gülersin . :)

muhittinin ben adaya geldiğimde jiletin hesabına girip buhar devi aksiyonu yapmadığına dair

aliden muhittine

Yav melih, senelerdir sana okadar laf söyledim okadar dil döktüm; kepaze ettim. Kardeşim hala aynısın ya, oyunda nezaman biri kesse ya grand ya muhittin diyorsun ama önce iftira atmadan bir bak muhittin ittifak içinde bile değil DELTA GÜCÜ ile alakası bile kalmamış. Yav onuda geçtim bakmadın hadi, müttefiklerinedemi sormuyorsun? Bakın kimin kimle tartıştığı yada savaştığı hiç UMRUMDA DEĞİL ama benim ismimi geçirmeyin lütfen. Sizin oyununuz da savaşınız da SİZİN olsun beni alet etmeyin böyle tartışmalara KAFİ.

HAFIZALARI TAZELEMEK ADINA, BEN VE ARKADAŞLARIMIN BULUNDUĞU İTTİFAK'I PAYLAŞIYORUM.

Screenshot_1_244.png

Muhtemelen vedat gelir birazdan boş boş konuşmalar yapar, birkaç kişi daha da yazabilir ama cevap verme ihtiyacı duymayacağım herşeyi açıklama amaçlı attığım bu post yeterli olur sizin gibi güruh beyinlere zaman harcamaya değmez keyifli oyunlar.