Posts by Ducesa3

  Bine ca-mi dau mie "warning" dar nici un raspuns la probleme. :)) Dupa cum a zis o mare "personalitate" (Floricica dansatoarea): SA VA FIE RUSINEEEEE :)))

  Era ceva si ikariamul, acum multi ani, dar l-ati distrus:thumbdown:

  Ducesa, imi pare bine sa te revad!

  S-a intamplat un mare haos o data cu fuziunea asta si nu cred ca se vor mai rezolva lucrurile. Eu am din 11.12.2021 un tichet deschis ce nu are legatura cu fuziunea, a fost inchis fara solutie, l-am redeschis pe 19.12.2021 si apare inca in solutionare.


  Dupa incheierea fuziunii, toate insulele ce erau goale in jurul meu pe Beta s-au umplut cu inactivi.Pff

  Pff... nu ai cu cine, aparent.

  Mai aveam si fantana activata, ce sa mai zic?? Pe scurt, fac ceva pe serverele lor si jocul lor de kkt. Ca l-au stricat de tot. Sa le fie rusine :thumbdown::thumbdown::thumbdown:  ***PanNtix: Avertisment - Flame

  Fratilor, toate ca toate, am inteles ca ati facut schimbari, si mai nustiu ce, dar unde este contul meu acum?! Ca nu mai pot sa il accesez de nici o culoare!

  Obisnuiam sa am username chocolata si server Sigma, deci unde e?

  Exact aceeasi intrebare o am si eu :cursing: m-am trezit ca nu mai sunt locuri pe servere si nu am avut cum sa mut conturile si nici nu s-au mutat automat pe un server aleatoriu, cum au pretins ei ca se va intampla. Deci unde imi sunt conturile?? :thumbdown::thumbdown::thumbdown: