Posts by _KaNaRYa_
-
-
TOR YAĞMALARINDAN ÖNCE GELECEK SEVİYEM
TOR YAĞMALARINDAN SONRA GELECEK SEVİYEM
EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BASTIĞIM VALİLERİ SAYMIYORUM DAHA.
MuratKinq ARKADAŞLARA HESAPLAYIVERSENE NE KADAR KRİSTAL EDİYOR.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Verdiğin cevapla yine şaşırtmadın

-
Stratejinin ne demek olduğunu biliyorsan size bedavaya asker kestirmeyeceğimi de bilirsin. Bu savaşın böyle sonuçlanacağını ben savaşa girmeden de biliyordum zaten. Acaba sen tek başına kalsan bir ittifaka karşı 200 üstü raund savaşır mıydın? Maksat eğlence olsun servere renk gelsin egondan onu da göremiyorsun.
Bu zamana kadar hiç bir şekilde büyüğümdür diye sana en ufak bir saygısızlıkta dahi bulunmadım.Ama sen her defasında kışkırtmaya devam ettin buna rağmen tek kelime etmedim sana .Bundan sonra üslubuna dikkat etmediğin müddetçe cevap vermeyeceğim sana.
Saygı sevgi çerçevesinde savaşa devam ettiğim ve sonucu her ne olursa olsun mücadelemden dolayı tebrik ve teşekkür eden abilerime kardeşlerime bende şükranlarımı sunuyorum.
-
-
-