Pozz,pitanje...nakon koliko vremena se brišu inaktivni igrači ? Na otoku nas 16 i samo nas dvojica aktivni...ja uložio 30 mil resursa u rudnik ostali svi zajedno ravno 0 ! I sad bi ja htio još jedan grad ali k**** nema mjesta a inaktivci vegetiraju već dva tri mjeseca
Posts by rancego
-
-
Nalog obrisan nakon 13 godina...
-
Čudno za savez, nama piše datum osnivanja 2009
savez ide sa vođom, jeste osnivali novi ili ste samo slali aplikacije vođi za ulazak?
edit: baš sam pogledala neke stare saveze sa BA i datum osnivanja i 2008 godina.
i jedan sa RS sam pogledala ,datum osnivanja prije dvije godine.
Mozda je savez stariji od ovog servera pa maksimalno vreme uzimaju vreme trajanja servera. Npr. Savez star 15 godina a server 10. Malo je to nelogicno.
Da da 100% je savez osnovan 2009 godine,teško da ću to zaboravit,dobio sina te godine :)))))
-
Šteta, ako imaš volje igrati, možeš kao ja (-hvala kirby na ideji) koristiti automatski prijevod stranice koji imas u browseru ako koristiš crome.
Meni je tako ok,
Ako ti se neda više, odnosno odlučio si da brišeš nalog, sretno u RL .
Maaa... imali smo savez sa datumom osnivanja 2009 godine,evo sad nas nekoliko preselilo datum osnivanja JUČER
.
Automatski prijevod katastrofa...
-
Nakon 13 dugih godina i 158,236 raznih pravila koja su uveli u ikariam i sa svakom promjenom bilo je sve bezveze ali ovo sa Bugarskim serverom je prevršilo svaku mjeru,znam ćirilicu ali ne znam Bugarski i ne želim da ga znam i zato brišem nalog