Fazla sevinme baloncuk. Beykozlu sen sadece konuşmak için mi varsın? Adalarına geldik kaç kere ağzın konuşacağına icraat göster. Bakayım tatilden çıktıysan tekrar geleyim. Canın sıkılmış belli.![]()
Posts by Ah_meT
-
-
Hades ve Rodos olmasa oyunu bırakırlar.

-
Düzceyi BOLU'ya katıyorum. Part-2
Merhaba değerli forum üyeleri geçtiğimiz haftalarda balon ittifakına geçen düzceli yaptığımız çalışmalar sonucu bir Bolulunun gazabına uğramıştı. Bu hafta tekrardan aynı senaryo yaşandı. Yine düzceli, düzceye tatile kaçtı. Her seferinde önüne geleni asarım keserim. yağmalarım diyerek herkesi tehdid edip sonraki gün topuk yapıp kaçmasına ittifak olarak çok gülmekteyiz.
Düzcelinin Atlantis ittifakından çıkartılması ve Balon ittifakına geçmiş olması, tencerenin yuvarlanıp kapağını bulması gibi olmuş. Neden mi diye soracak olursanız; İki tarafında karakteri ve üslubu bir birinin aynısıdır. Gerçekten eğitime ihtiyaçları vardır. Gerçi bu yaştan sonra ne deseniz boşa gidecektir. Neyse lafı uzatmadan raporlara geçeyim;
Bu arada düzceli 7m kaynak için teşekkür ederim. Sayende 7m lik mucit yaptım.

-
Güzel raporlar elinize sağlık.

-
Merhabalar,
Yeni Balonlar patlattık. İyi seyirler...
Öncelikle buralarda çok konuşan küçük bir kardeşimiz vardı. Bugün biraz moralini bozmuş olabiliriz. Şimdiden kusura bakmasın.
1. BÖLÜM
Başta yazdığım hitaptan anlayacağınız üzere Jakinboaz nickli şahısın adasına baskın attık. Ve arkadaşımız her savaşta olduğu gibi farkla kesildi. Balon ittifakı olarak farkla kesilmeyi baya alışkanlık haline getirdiler. Ve savaşı bitirmek istediklerinde ya Rodos basarak raporu yeşil yapıyorlar yada Hades basarak bizim onlara kaynak kazandırmamızı istemediğimizi bildiklerinden çekildiğimizde aldıkları raporları zafermiş gibi yine foruma asıyorlar. Onlara kızmıyorum. Daha yaşları çok küçük ve çocuklar. Mantık kuramıyor olabilirler. Üstlerine çok gitmek istemiyorum.
Bugün yine raporda farkla kesim olarak öndeyiz her zamanki gibi, Malum balon ittifakındaki balon çocuğu keserken yine hades açtı. Ve hesaba katmadığı birşey oldu;
Hadesten gelen kaynaklar fazla durmadan tarafımızca yağmaya maruz kaldı.
Hadesi resmen bize çalışıyordu.

Ve sonunda savaştan kendisi çekildi. Anlayacağınız Hades elinde Balon gibi patladı.
2. BÖLÜM
Aynı adada Balon ittifakının balon oyuncularından Payitaht nickli şahısla kara savaşına tutuştuk.
Savaş esnasında yaptığı taktiklerden hiç birşey anlamadık. Ama gerçekten güzel kafa yaşadığından emin olduk.

Hayır bu kadarda fark yenmez. Gerçekten sizlere üzülmeye başladık.
Bu arada Hadesinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

-
Diyorum fazla vurmayın şunlara. Garibim nasıl darbe aldıysa kreş sandı burayı. Üzülüyorum artık. Vicdan yapacağım az kaldı.
Bu arada yaş ortalamamız en az 35 dir. Sizin de 18-25 falandır. Ama %90 multi hesap olduğunuzdan akıl yaşınızı hesap sayısına böldüğümüzde sonuç yerlerde kalıyor. Bu kadar çok multi yapmayın. Haberiniz yok ise multi yasak u oyunda. Sağlığınıza yazık. Durumunuz yazdıklarınızdan bile anlaşılıyor. Mantık yok. Elle tutulur tarafı hiç yok. Sağlığınıza dikkat edin.
-
-
Beykozlu tatilde, uğraşmayın benim tatile gönderdiğim adamlar.

-
bende sana gülüyorum zaten ciddiye aldığımımı sanıyosun sanal prens

Konuşmak kolay, haydi baloncuk İcraatini görelim.
-
ekran ışığı gözünü çok almış pasha
hakan abinde beni serhata benzetiyodu onunda sonu iyi değil seninde 
Kimsen kimsin umurumda mı sanıyorsun. Kendini fazla ciddiye alma ha serhat ha sen ha başkası. Ben oyunuma bakarım. Savaşımı yaparım. Hesabımı geliştiririm. Arada da senin gibilere gülerim.

-
-
-
ne kadar acizsiziniz
maşallah nazar boncuğu takmak lazım
Oyuna gel oyuna, Laf kalabalığı yapma baloncuk.

çok tatlısın keşke yaşın yaşıma denk olsa
o zaman muhabbet ederdik sen eğlenmene bak tatlı şeyBaloncuk muhabbeti hiç çekemem. Kendi seviyende birini bul. Benim yaşımda, seviyemde sana fazla gelir. Altında kalır mağdur olursun.
Yazdığım yazıyı değiştirmişsin. Bu kadar komik olma

-
ne kadar acizsiziniz
maşallah nazar boncuğu takmak lazım 
Oyuna gel oyuna, Laf kalabalığı yapma baloncuk.

-
sen abilerine benzeme yazıktır gençliğine abilerin gibi savaş meydanına git boş şehirlerde sana kimse cevap veremez asker ve gemiler oıralarda değil canım kardeşim artık oyunun yazılı olmayan ama elt tarafından uydurulan kurallarla oynan kurallarla kendiniz oynayın yok hades yok rodos yok o rapor asılmaz bu rapor asılmaz he sizsiniz siz
sizin istediğin zamanda yerde değil bizim istediğimiz zaman heryerde savaşırız siz biraz ötede kendi kurallarınızla kendi sayfanızda eğlenmeye devam edin kendi sayfanıza asacak raporlara sunum yapın edebinizce tebrik yazıyım Güldürme beni baloncuk
Boş şehirleri vurup rapor asan sizsiniz. Bütün Tor adalarını tek tek dolaştık. Kesilecek varsa kestik. Yağmalanacak varsa yağmaladık. Burada şov yapıp sonra sizin gibi ağlamadık. Asker gemi olan bölgenizdeyim şu an. Saldırdım. Hades bastınız çekildim. Saldırdığım şehire saldırmaya bile cesaret edemiyorsunuz. Anca boş şehirlerin yanlarına ışın atıp 200 hoplit 30 top ile yağma atıp söm yıkarsınız.Size benzeyeceğimize bizden olana benzemek şereftir. Sizin gibi olmak istemez kimse. Allah korusun.
-
-
Merhabalar,
Millete ani yağma atıp kaynağı denize döktükten sonra sömü yıkıp kaçanlar, Attıkları gereksiz yağmayı forumda asıp gürleyenlerin aslında birer şovmen oldukları ortadır.
Lafa gelince fena esersiniz. İcraat gelince ortalıkta yoksunuz.
Bundan sonra tor ittifakçığının ismini BALON ittifakı olarak değiştiriyorum. Bundan sonra size BALON diye hitap edilecektir. Bilginize,
BALON ittifakında JAKİNBOAZ'a ait raporlar ve aldığımız kaynaklar ile ufak bir tatil hizmeti verdiğimizin resimleri;
BALON ittifakından -PAYİTAHT- ve asisavaşcı53 nın yağa yiyen arkadaşlarını gördüklerinde eş zamanlı tatile attığının görüntüsü;
Akıllarda deli sorular

-
-
Mindhunter, cadde cadde cadde hani nerede cadde?
Galiba sizde unutkanlık var.
Cadde ittifakında 1 oyuncu ban yedi diye bütün ittifak bizim gazabımızdan kaçmadınız mı? Birde buna denge ile birleşiyor süsü verip kendinizi avutmanız çok komik.
Cadde ittifakı tek başına ayakta durabilecek yapıda bir ittifak değildir. Bunu ilk savaşımızda gördük. Biz kendi göbek bağımızı kendimiz keser iken siz başkalarından medet umdunuz.
Açık açık söylüyorum. THE ELİTE sizi ezdi. Ve serverden kaçmanıza sebep oldu. Bu bu kadar nettir. Aksini iddia eden varsa hayal dünyasında yaşıyordur.
Çok yakın zamanda gördük ki cadde ittifakı dostlarını yarı yolda bırakabilecek karakterde bir ittifaktır. Bunu herkes biliyor.
Bu arada cadde ittifakı diyorum. Kusura bakmayın. Artık öyle bir ittifak yok.
Ek olarak insanlarla konuşmasını öğrenin. Kaç yaşında adamsın. Şu yazdıklarından biraz utan!
-
Pardon bi an burayı THE ELİTE sayfası sandım.