odgovorila sam ti u temi pitanja vezana za loby.
Posts by PCELICA SUZY
-
-
Display More
darko67
https://account.gameforge.com/en_US/
Idi na ovaj link, to je link od glavnog gf naloga (tvog lobi-a)
u taj acc dodaj mail naloga koji ti fali
pokušaj se nakon toga logirati u lobi, trebao bi ti iskočiti prozor da je pronašao još neki acc vezan s tim mailom i da ako hoces blabla,,, link ce poslat na tvoj mail.
Ukoliko zapne, resetiraj pasvord na tom glavnom gf računu (to je tada novi pasvord od tvog lobija) tada bi trebalo prilikom ulaska u loby da ti prepozna taj acc koji fali (također obavjest da je nađen još neki acc i da ako ga želiš dodati potvrdiš i oni će link poslat na tvoj mail)
nisam sigurna dali na mail na kojem je lobi ili na mail na kojem je taj acc pa provjeri oba.
heroes.
Meni izgleda kao da ti nisi ni dodao svoje naloge u lobi.
Idi na taj gf loby ,ili pokušaj dodati jedan po jedan nalog u lobyu gore desno moj korisnički račun, klikom imaš opcije između ostalog i dodaj korisnički račun.
loby radi na principu prepoznavanja svih tvojih mail adresa na igrama, tako da ako imaš acc na drugoj gf igri na jednom od mailova koje koristiš za ikariam (A dodao si korisnički račun) prepoznati će ih.
I ti i tvoj saveznik negdje griješite (ne kažem da nema nikakvih problema opčenito sa lobyem) ali ovaj problem koji vi imate nije realan.
Ja bih svakako preporučila prvo logiranje na gf račun (kreirali su ga mnogi i nesvjesno kada su prvi put pokušali logirati se na ikariam kreirali su gf račun sa jednim od mailova sa igrice i pasvordom ).
prvo se logiraj dakle u gf račun i dodaj tamo ako ti je lakše mailove sa naloga koje igraš.
svi dodani mailovi odnosno akaunti preuzimaju isti pasvord ,pasvord od lobya.
dakle ako si se prije logirao sa...
marko marko@gmail com.... pasvord 12345
marmar@hotmail.com........ pasvord sa delte ...marko12345
tako ih dodaješ kao korisnički račun u loby, ali
nakon što su nalozi dodani u lobi svi poprimaju pasvord s lobya i samo stiskaš igraj.
kod tebe i saveznika na listi "vaši korisnički računi" nema ništa zato što ih niste dodali.
Nalozi ne mogu nestati iz lobya ako su tamo i bili, (osim ako su obrisani radi neaktivnosti i slično) moguće je i da ste za svaki acc kreirali novi lobi umjesto dodali naloge u jedan .
Uglavnom riješenje je:
prvo se logirajte u svoj gf nalog, link ima u citiranom tekstu na vrhu posta.
dodajte tamo (ima ss u citiranom mom postu) mailove u gf acc.
tada bi prilikom logiranja u loby sistem trebao početi nuditi da je rpepoznao neki od naloga ako je vaš da potvrdite link na mailu i slično...
kad to odradite i ako ima problema javi se pa ćemo dalje...
-
U ime Ikariam tima, želim vam sretnu i uspiješnu 2020 godinu.
-
-
Želite li osvojiti nešto ambrozije i olakšati si igru sada imate priliku. Potrebno je odgovoriti na pitanja o Ikariamu i uz malo sreće ambrozija je vaša.
Igrati se mogu SVI registrirani korisnici osim članova forum tima.
Tema će biti otvorena na offtopicu i u budućnosti neću više ovdje najaviti igru nego pratite temu na offtopicu jer ćemo se igrati malo češće

Link do teme: Nagradna Igra Odgovori i osvoji