Posts by PCELICA SUZY

  dec. uopce nisam rekla da trebas od nule niti da si idiot.


  Prvenstveno po ssovima koje si dao ti dakle ne mozes uci u loby jer ti ne prihvata sifru od lobia.

  Ja moram priznat da bi rađe ovo nastavila na pvt jer se stvarno već osječam grozno. Ono želim nekom pomoć al imam osječaj da osim što me ne čitate,ili se ne razumijemo još kao da sma ja kriva što vam neide.


  ajmo ako ikako može redom.


  probaj dec dakle na ovom linku

  https://account.gameforge.com/en_US/


  (to je link od gf naloga na kojem je lobi) ukoliko si kreirao neki lobi tu je.


  Najvažnije je da se logiraš u taj acc. to je tvoj mail i pasvosrd probaj jedan od kojih si koristio za naloge, ako neide, resetiraj pasvord opcija zaboravljena lozinka.


  na tvoj mail ce stici neki link, odvest ce te u taj gf nalog i moci ces sam staviti neku sifru koju zelis ( ZAPAMTI JU- to je sada sifra svih naloga koji su dodani u loby)


  kad se toga dokopaš javi se molim te na pvt pa možemo dalje.

  darko67


  https://account.gameforge.com/en_US/


  Idi na ovaj link, to je link od glavnog gf naloga (tvog lobi-a)


  u taj acc dodaj mail naloga koji ti fali

  http://prntscr.com/oquuo2


  pokušaj se nakon toga logirati u lobi, trebao bi ti iskočiti prozor da je pronašao još neki acc vezan s tim mailom i da ako hoces blabla,,, link ce poslat na tvoj mail.


  Ukoliko zapne, resetiraj pasvord na tom glavnom gf računu (to je tada novi pasvord od tvog lobija) tada bi trebalo prilikom ulaska u loby da ti prepozna taj acc koji fali (također obavjest da je nađen još neki acc i da ako ga želiš dodati potvrdiš i oni će link poslat na tvoj mail)


  nisam sigurna dali na mail na kojem je lobi ili na mail na kojem je taj acc pa provjeri oba.

  Dec


  Prvi put kada si se logirao ukucao si neki mail i šifru od jednog od naloga. tada si zapravo kreirao gf nalog.

  svi nalozi koji se dodaju preuzmu šifru od tog gf naloga, prvi nalog koji si kucao.

  Dakle možeš se logirati sa tim prvim mailom i šifrom.

  jednom kada uđeš u loby možeš dodavati druge naloge.

  ukoliko ne znaš koja je šifra možeš otiči na link https://account.gameforge.com/en_US/

  i tamo zatražiti novu lozinku


  http://prntscr.com/onzqc0

  Quote

  Što ako se ne sjećam adrese e-pošte svog računa?

  Na početnoj stranici predvorja (odjavljeni) nalazi se Link "Zaboravljena adresa e-pošte" putem polja e-pošte. Kliknite na ovaj link.

  Na sljedećoj stranici unesite naziv računa i njegovu lozinku. Provjerite je li odabran ispravan server. Zatim kliknite gumb i trebali biste vidjeti e-poštu. Ako ne, to je jedan od sljedeća dva razloga: a) Podaci za prijavu pogrešni b) Račun igre već je povezan s lobi-jem


  dakle ili su podaci za prijavu pogrešni ,možda nisi dobar svijet odabrao, ili si acc uspio već povezat sa lobijem. (što ovdje očito nije slučaj)

  dakle ponovo, provjeri jel ti ukljucen caps, ispravan svijet, pazljivo kucaj sifru, nik isto...

  Sto se mobilne aplikacija tice ovo je potencijalno resenje:
  Riješavanje problema sa aplikacijom:
  Izbrišite u postavkama aplikacije data and cache. (podatke i predmemoriju)
  Izbrišite aplikaciju, a zatim je ponovo instalirajte.
  Ako to nije dovoljno:
  Ponovo očistite data and cache(podatke i predmemoriju)
  Ponovno dodajte sve račune.

  Imeperator ja jedino mogu zaključiti da tebi ništa ne valja i za sve su ti krivi admini ili gf.

  Dužan si znati mailove svojih naloga, bez maila ne možeš dokazati ni vlasništvo za nalog, niti poslat tiket na suport, i to si prihvatio prilikom registracije da ćeš svoje podatke za registraciju ažurirati ...itd


  2.4

  Tijekom postupka registracije korisnik treba unijeti određene podatke kao što su korisničko ime i email adresa registrirana na njegovo ime. Korisnik ne može polagati pravo na određeno korisničko ime. Korisničko ime ne može narušavati prava treće strane ili bilo koje bitne pravne regulative niti može vrijeđati opću pristojnost. Korisnik je izričito odgovoran u ovom pogledu. Uz to nije dozvoljeno koristiti email ili internet adresu kao korisničko ime. Informacija koju korisnik unese pri registraciji mora biti istinita i potpuna. Korisnik ima obavezu neprekidno ažurirati informacije unesene pri registraciji. Ako je potrebno za provedbu ugovora o licenci, Gameforge ima pravo tražiti odgovarajući dokaz o identitetu koji će biti izbrisan odmah nakon provjere.
  Na poslijetku, sam si otvorio temu zbog logiranja putem maila i također bio nezadovoljan uz naravno popratni sadržaj kao i ovdje. 3 tjedna iskaču prozori ingame o logiranju putem maila i ti sada dođeš i kažeš da neznaš koji su ti mailovi.  Ostavila sam gore post pokušaj tako vidjeti mail (riješenja ako si zaboravio šifru,mail) ja ti drugačije ne mogu pomoći. Žao mi je

  Prije svega, kako to funkcionira:


  - Lobi se uvijek temelji na glavnom računu Gameforge-a.


  - To znači da će se, kad se prvi put prijavite, stvoriti račun lobija i GF Master račun. Od sada ćete uvijek koristiti podatke za prijavu na ovaj račun - obično su to oni koje ste do sada koristili.


  - Možete promijeniti svoju e-poštu / lozinku na https://account.gameforge.com/en_US/


  - Dakle, sada je postava GameAccount-> LobbyAccount -> Gameforge Glavni račun
  Što se događa ako se prvi put prijavim?


  Svi računi s TOČNO ova kombinacija e-pošte / zaporke bit će dodani u lobi.


  Ako lobi otkrije da imate i druge račune za ovu e-poštu (ali vjerojatno drugu lozinku), iznad računa igara prikazat će se plavi nagovještaj. Kliknite ga kako biste dodali račune u predvorje.
  Kako mogu dodati dodatne korisničke račune?


  Kad ste prijavljeni u predvorje, idite na "Moj račun", a zatim na "Dodaj račune". Tamo unosite adresu e-pošte i zaporku za račun koji nedostaje. Svi računi s ovom kombinacijom e-pošte / zaporke bit će dodani na račun lobija. Ne može se prikazati greška ako nije dodan novi račun za igru. Na ovaj se način mogu dodati samo računi za igre koji još nisu povezani s predvorjem!


  Lobi će također prikazati plavi okvir koji pokazuje da je pronašao nepovezane račune s vašom adresom e-pošte. Sve možete dodati odjednom klikom na nagovještaj i zatim praćenjem ekrana u e-pošti.


  Što ako se ne sjećam adrese e-pošte svog računa?

  Na početnoj stranici predvorja (odjavljeni) nalazi se Link "Zaboravljena adresa e-pošte" putem polja e-pošte. Kliknite na ovaj link.

  Na sljedećoj stranici unesite naziv računa i njegovu lozinku. Provjerite je li odabran ispravan server. Zatim kliknite gumb i trebali biste vidjeti e-poštu. Ako ne, to je jedan od sljedeća dva razloga: a) Podaci za prijavu pogrešni b) Račun igre već je povezan s lobi-jem

  Odjednom imam novi račun za igru na serveru, što učiniti?

  Ne paničite, stari račun za igru nije izgubljen. S velikom sigurnošću jednostavno nije povezan s vašim predvorjem. Pokušajte dodati račun igre kao što je opisano gore.

  Ako to nije moguće, vaši su podaci pogrešni ili ako su na drugoj e-pošti, možda ste već stvorili račun za lobi za ovu e-poštu. Pokušajte resetirati lozinku za ovu adresu e-pošte na početnoj stranici lobi-ja.


  Kako mogu povezati dva lobby računa?

  Odlučite koji želite, idite na https://account.gameforge.com/en_US/, prijavite se s tim računom. Odatle idite na Upravljanje računom => Upravljanje e-mailovima i dodajte e-poštu u drugo predvorje. Potvrdite sve to i sve svoje račune za igre naći ćete u jednom predvorju, onom koji koristi glavnu adresu glavnog računa Gameforge.

  Nedostaju mi neki računi, što učiniti?

  Znate li lozinku i adresu e-pošte? samo ga dodajte u predvorje.

  Znate e-poštu, ali ne i lozinku? Pokušajte resetirati zaporku na početnoj stranici Predvorja.

  Znate lozinku, ali ne i e-poštu? Pogledajte gore pod "Što ako više ne znam svoju adresu e-pošte"

  Ne mogu se prijaviti sa svojom e-poštom / zaporkom?

  Igrate li Ogame i imate račun s adresom e-pošte? Ogame koristi isti sustav kao Ikariam, može postojati samo jedan glavni račun Gameforge po e-pošti. Isprobajte lozinku koju koristite u Ogameu. Tada možete dodati svoje Ikariam račune kako je gore opisano.


  Ajmo za početak onaj stari lijek za većinu problema, Očistite kolačiće i greške. (cashe i cookiese)


  Ako i dalje ne ide, prvo što ćemo naglasiti je onog trenutka kada ste dodali acc u loby on automatski preuzima mail i pasvord s lobija.

  Dakle pokušajte sa logiranjem na naloge sa pasvordom koji je na lobiju.


  I treće, ukoliko igrate ogame (tamo je loby uveden još prije) i imate isti mail za taj loby, a prilikom logiranja vam izbacuje da je pogrešan pasvord, pokušajte sa pasvordom sa ogamea.


  Dakle prvo ova dva prva koraka pa ćemo dalje pokušat jer ako nešto nije u redu onda svima ne bi radilo, a ne samo pojedincima.

  Odeš na premium trgovca, na lijevoj strani igre. pokazat ću ti na ss-u.


  kad se otvori prozor klikom na premium trgovca , resurse moraš raspodjeliti sve, možeš sve u drvo, mramor...., a možeš i koliko ti čega treba. kada namjestiš sve kliznike na koliko resa od čega želiš.

  na dnu je ikonica ambrozije i klikneš ju. Ako imaš taj predmet u inventaru on će biti iskorišten, ako nemaš onda će biti ambrozija.


  http://prntscr.com/oi6koy