Posts by ArachnoidMatter

I been playing this game since it started and I have been locked down since I got here to perseus, threatened if I did not move an island and then extorted for money by one alliance who farms every small player and has vowed to take down the server and with them running around with a billion and a half gold and a half million gens to some with a million gens. Sad to see what they are doing to the smaller guys and people are dropping like fly going (i) or v.mode.

This killed the game for a lot of long time players.

I agree! If the game cannot create a solution for this sort of uses, this game will be over.

Oyun mekaniklerini çok iyi bilip zamanlamasını iyi yapan birisinin karşısında puan önemli değil herkes pert olur. Biraz da hayatsız olmak lazım gece geç saatlere kadar uyanık kalmak vs. Böyle bir oyuncu ile baş edilmez puanı önemsiz :D

Edit: Tasvip etmiyorum

Oyunda bile hayatta kalmanın yolu uykusuz gecelerden mi geçiyor hocam. Bu adminler niye böyle kurtlar sofrasına yem yaptı bizi :D

Malesef durum böyle. Bazı ittifaklara bulaştığında oyun saçma sapan bir boyut alıyor. Herkes az çok biliyordur son zamanlarda oyun berbat bir hal almış durumda bazı haksız kullanımlar yüzünden. Sen sen ol kendini gece geç saatlere kadar uyanık kalıp savunmak zorunda hissettiğin anda tatil çek veya sana bunu yaptıran arkadaşlarınsa onların samimiyetini sorgula. Bir oyun için değmez.

Arkadaşlar merhaba, 4 saattir ares 2 serverine bağlanamıyorum sunucuya ulaşılamıyor hatası alıyorum. Bilgisayarı kontrol ettim bir problem yok diğer sunuculara girebiliyorum rahatça, sorun tanılamada da serverden kaynaklı problem diyor. 2-3 tarayıcı denedim modem reset çerez temizleme vs her şeyi denedim düzelmiyor. Bu hatayı alan başkaları var mı acaba şuan?

The same old double-standart. One cannot easily change the ignorant perspective of a racist. You're full of hatred against Turkish players just because you cannot play the game good as them, or you cannot take the pace. It's understandable to be a loser. But it is unacceptable to be a racist just because your capacity to play the game is not enough to play this easy game.

Kimse yaptığı seçimlerden dolayı korkak cart curt isimlerle anılmamalı. Savaşmak ister ona göre bir yere geçer savaşmaktan usanmıştır az kafa dinlemeyi tercih eder, oyunu hayatıyla kaynaştıran ve bir tutan oyunculardan biraz olsun uzaklaşmak ister başka seçimler yapar vs. Oyun bu yani bu kadar da ciddiye alınacak bir yanı yok.

:thumbdown:8):thumbup:

Arkadaşlar merhabalar. Ada seviyeleri, bu seviyeler için gerekli bağışlar ve seviye atlama süreleriyle ilgili bilgi içeren bir tablo falan var mı acaba elinizde? Forumda biraz dolaştım ama bilgi bulamadım ada seviyeleriyle ilgili detaylı. İnternette 40-42 seviyelere kadar var ama sonrası hakkında yine bir bilgi yok.

Okudum ve anladığım şu: adana doğru düzgün bağış yapmamışsın gelip geçen inaktif olup silinenler vs bağış yapmış şimdi sıfır adaya geçince kendi ada seviyene ulaşamayacağını anladığın için üzülüp burada sırf bağış yapmadığın için birleşmenin gereksiz olduğunu savunuyorsun. Yok kristal azaltıcımı yıktım şunu yıktım bunu yıktım sonra yenilik getiriyorsunuz diyerek de kendi verdiğin kötü kararların faturasını adminlere ve oyuna yenilik getirmelerine çıkarıyorsun.

Ha yok ben tamamen duygusal nedenlerden dolayı o kadar insanın emek verdiği adalar boşa gitmesin dedim diyorsan, o da senin problemin bu bir oyun bu kadar duygusallığa gerek yok.

Kendi kişisel problemlerini sanki global bir sorunmuş gibi aktarman hoşuma gitmedi. İyi oyunlar.

Eğer demeye çalıştığın şey neden hazır bağış yapılmış adalara konamıyoruz değilse bence dert edeceğin bir durum yok, yaptığın bağışlar envanterine gelecek zaten eski seviyesine çıkartabilirsin hızlı bir şekilde adanı. Muhtemelen birleşime özel bir süre tüm seviyeler 12 saatten kısa sürecek şekilde düzenlemeler yapılır.

Bence yanlış bir düşünce şekli bu. Rekabet yok tek başlarına oynuyorlar ibibik ibibik diyeceğine serverin geçmişine bak kimler kimlerle savaş yapmış hem general hem de korsan olarak ve kimler galip çıkmış. HARP eski ismiyle NWA ittifağını korsanda devirebilmek için sadece 1 gün içerisinde +5k türk lirası da harcandı bu serverde. Genel puan olarak rekabet edebilmek için sadece 1-2 günde 0 puandan 350-400k puanlara çıkıldı serverin başlarında ambrosia sağolsun. Benim saçma bulduğum sanki serverin başından beri kimse yokmuş gibi bir algı olması. Bir sürü düşman vardı tam tersine, şimdi hiçbiri yok. Özet budur. Bunun dışında gelecek olan varsa eğlence çıkar valla kimi yendiysek ya serverden ayrılıyor ya hesabını satıyor help

Sayın FastFooD ve sayın PannaCotta , bir süredir (ortalama 1 aydır) düzensiz aralıklarla oyuna girişte hatalar alıyorum. Bu öğlen hesaba giriş yaparken şifre yanlış uyarısı verdi, aynı şifreyi tekrardan girdim hesaba girdim. Şimdi ise hiçbir şekilde hesaba girilmiyor şifre yanlış diyor. Benim ile aynı problemi yaşayan onlarca arkadaşım olduğu için problemi buraya taşımak istedim. Umarız en kısa sürede bu problemden kurtuluruz, çünkü oyunun dinamik yapısını baltalayan bir hata.

İlginiz için teşekkür ederim.