Posts by hooligan

  Am sa incerc sa fac o descrie cat de bine pot in cele ce urmeaza, (cele descrise se aplica in cazul meu avand un lobby unde am toate conturile)


  Pentru a va muta aveti urmatoarea optiune , dupa care veti alege serverul dorit, veti fi scosi in lobby va aparea in dreptul contului ca este banat pana in 2038, si totodata va aparea acest mesaj.


  Accesati acest link dupa care veti primi un email pentru legarea conturilor cam asa ar trebuii sa arate, pe urma, va aparea in "conturile tale" optiunea JOACA si cel mai probabil o sa va intre contul in vacanta.

  Nu stiu daca a urmat toata lumea aceeasi pasi, eu unul asa am facut, iar cand dau click pe link-ul de legare apare ,,hopa'':


  Ce se vor mai bucura nepotii de contul lasat mostenire :D

  Salut,

  Si eu am fost banat pe conturile pe care am incercat sa le transfer. Nu Tari, solutia nu e sa ne lasam, solutia este sa rezolve problema cei care au creat-o si care nu ne-au atentionat in legatura cu ceea ce va urma.

  In caz contrar vom face reclamatii, ma gandesc ca si tu ai investit destule ambrozii de-a lungul timpului pentru dezvoltarea contului, cont de care esti viciat in momentul de fata prin practici dolosive.

  Salut,

  Numai vesti bune, deci mai intai ne vom folosi mutarile gratuite pentru a ne stabili orasele pe sulf cu Forja (condamnandu-ne la conturi mici in luptele cu ,,dinozaurii''), dupa care ,,totul este posibil'', o fuziune bine gandita dupa atatia ani, argumentata pe masura.  E si vorba aia: Mergem inainte, ca inainte era mai bine!8)