Posts by UnspokeN

Elinize sağlık, çok güzel raporlar :)

Böyle büyük ittifakların birbirleri ile rekabet etmesi servere canlılık getiriyor.

Devlet yönetir gibi bürokrasiyle diplomasiyle anlaşmalı barışlardansa kapışmak her zaman iyidir :)

Denge'de ki arkadaşlarım kusura bakmayın iki taraftan birini desteklediğimizden değil, güzel rapor görmek bu oyunun bizim gibi sevdalıları için hoş oluyor. Kimin raporları güzelse onu tebrik etmek lazım, ilk başta sizinkiler güzelken bu incelememde size ağır darbe vurmuşlar.

Her iki tarafa da iyi ve keyifli oyunlar dilerim. Tekelleşen ittifak ve büyük hesap düzenine gelen her darbe bizim gibi küçük oyuncuları mutlu ediyor.

Merhabalar, bizi bilen bilir. Ara sıra ekip olarak oyuna sarar güzel savaşlar yapar sonra uyku moduna geçerdik.

Mucit atolyesi güncellemesi bizim gibi bir çok ekibi oyundan soğutmuş ve oyunu bıraktırmış. Bir sınırının olmaması ve eşit şartlarda savaşılmaması oyunun aktifliğini düşürmüştür.

Bu böyle gitmeye devam ederse her serverde 3-5 yatırım yapılan hesap birbirini korkutup durur. Bizim gibi eğlencesine oynayan küçük oyuncuların oyunu bırakmasına sebebiyet verir. Bir sınırlama getirilmeli ve 20 seviye gibi ulaşılabilir bir son bulmalı diye düşünüyorum mucitin. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dostum bunu yazdıktan iki hafta sonra bu olaylar gerçekleşti :)

Kronosta sizi tebrik etmem, Zelosta gaddarlık yaptığınızı değiştirmez. Oyundur bu keseriz kesiliriz, eğlencemize bakıyoruz.

İttifak sahipleri ülke yönetir gibi barış savaş muhabbeti yapıyor. Oyun sadece yani :) En fazla ne olabilir?

Bizde bu oyunun savaş takip etmesinden keyif alıyoruz, kimin nerde güzel raporlarını görsek tebrik ederiz.

24-8 ADASINDA ÇOK DAHA ÖNCE KAYIDAN İKİ İSİMLE SAVAŞTIK. FORUMDA RAPORLARI MEVCUT.

DAHA CEZA DALGASINDAN ÖNCE SANCAK BEYİNİN ADASINA GİTTİM GP KAÇIRDI SAVAŞAMADIM.

BİZ ADAYA GİTTİĞİMİZDE 3 KİŞİYDİK, TOPLAM GP'MİZ SANCAKBEYİNİN YARISI KADAR DEĞİLDİ. KALDI Kİ KAYININ AKTİF HESAPLARI HALA O BÖLGEDEYDİ.

11 KİŞİLİK İTTİFAKIN SS'İNİ ALIP ATMIŞSIN, SAVAŞ BAŞLADIĞINDA HALA +25 KİŞİ VARDI O İTTİFAKTA.

BENLE ÖZEL OLARAK KONUŞMAK İSTEDİĞİNDE SANA DURUMU İZAH ETTİM. 4-5 KİŞİLİK AENASTAN GELMİŞ BİR EKİBİZ, HESAPLARI YENİ TAŞIDIK ARMA İTTİFAKI İLE BAĞIMIZ YOK BARIŞIDA SAVAŞIDA KENDİ EKİBİMİZ İÇİNDE YAPIYORUZ DİYE.

BURADA İTTİFAKIN %80 İSTİFA VERDİKTEN SONRASIYLA ONLARIN SS'İNİ ALIP BİZİM SS'İMİZİ ALIP ALGI YAPMAN HOŞ DEĞİL.

SANA BEKLEYİN KENDİ EKİBİMİZLE İTTİFAK KURUP SAVAŞALIM DEMEME RAĞMEN TÜM ARMAYI VURUCAZ DİYEN DE SENSİN.

Baş kaldırınızı olumlu bulmakla beraber olumsuz sonuçlanacağı kanısındayım çünkü üstte arkadaşın de dediği gibi serverları kendi tapulu malları gibi kullanan şahıslar var ve öyle bir düzen kurulmuş ki yıkmak imkansıza yakın ittifakta 250 kişi varsa emin olun dışarda en az 2 k yakın hesapları vardır. Yani sizi her türlü kıskaca alırlar. Sonuç hüsran ama başkaldırınızı başta belirttiğim gibi tebrik ediyorum inşallah madara edersiniz şu kibir deryalarını

Olacakların bizde farkındayız. Matematik yanılmaz fakat;

En azından 'tamam abi' diyip boynumuzu büküp geri çekilmektense savaşarak kaybedeceğiz.

Biz bu cesareti göstereceğiz bakalım Zelos'ta bu düzenden şikayetçi olanlar izleyecek mi yoksa onlarda bu düzeni değiştirmek için elini taşın altına koyacak mı?

28-15 Adasında başlayan KAYI ittifakından SANCAK BEYİ ile olan savaşa, savaşın 280. Raundunda DELİ ittifakı müdahile etmiştir.

DELİ ittifakına giriş yaptığı anda önce yanımıza gp dolu şehirleri ışınlayıp sonra savaşı bitirmemiz için konuşmak istediler. Daha konuşma bitmeden şehirlerimizde ateşi yaktılar. Orta yol aramaya çalışır gibi görünüp diğer tüm şehirlerimizde yağmaya tenezzül ettiler.

Bugün bize yapılan yarında bu tekelleşmeye seyirci kalan herkese yapılacaktır.

YANSIN ZELOS, AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER.

UnspokeN , montecarlocem, LindoX, Mehmet29 4 KİŞİ DELİ İTTİFAKI İLE SAVAŞACAKTIR.