Posts by Sandor7912

Ez egyértelmü volt az Angol és a Magyar leírásban is. Elöbb nevet kell változtatnod, 2 azonos név nem lehet, utánna tudsz arra a szerverre menni. Akik elmulasztják az összevonást azokat a rendszer rakja át, véletlenszerü helyre, névazonosság esetén új nevet kapnak.

Szia. Ne haragudj, de nem jó a link. ( Vagy mi kezdök nem tudjuk mit kell csinálni... ) Ez csak az Ikariam Amerikai föoldlára viszi a látogatót. Nincs olyan sehol, hogy "test server". Gondoltam szólok, hátha kijavítva a linket valaki, csatlakozna. Nem tudom, mi az a lobby, egszer kellett regisztrálni ... Aztán bármelyik szerverre kattintva azonnal játékba kerülünk véletlenül generált Görög névvel pl: Adonis - 1792 Stb. Remélem nem baj, hogy mégis megemlítettem.

Prémium városáthelyezés: a múltkori összevonáskor úgy rémlik, megkapták. Nem látom be, hogy miért ne kaphatnák meg.

Többszörös IP: ehhez ma már nem is kell több WIFI. Egy VPN-szolgáltató, ahol beállíthatod, épp hol legyen a kilépési pont. És akkor innentől kezdve nem két-három, hanem 20-30, esetleg 200-300 IP-címed is van, amíg a VPN-szolgáltató működik. (Én nem használok VPN-t, soha nem is próbáltam. Ellenben, több hálózatot igen, de csak azért, mert egyiket sem tudom magammal vinni a másik helyre.)

Persze vagy ott vannak az IP-címet elrejtő programok, böngészők pl. a híres T-vel kezdődő, lehetne itt mazsolázni a végtelenségig. Nyilván ezeket a GO-k is ismerik és senkit nem bátorítok ilyenek használatára, van ezeknek a görbe módszereknek nem egy hátulütője is! Legjobb az egyenes út :))

Egyetértek önökkel, de ennek a problémának van másik oldala is... Van egy Mobilom, egy Computerem, meg egy Tabletem.

Mindhárom ugyanattól a szolgáltatótól kap internetet 3 SIM kártyáról, 3 különbözö IP címük van. Amikor otthon vagyok akkor

a Computert használom, amikor dolgozok akkor a Telefont.

Ha a Tablet visszajön a szervízböl esetleg néha azt is. Ezt azért említettem meg, mert másnak is lehet hasonló a helzyete.

A VPN pedig része a vírusirtónak. Ettöl még nem szükséges Multizásra használni. Föleg akkor ha 1 klikkre 100K vagy 250K

fa van. Legtöbbször az megy is rögtön a bányába.

Aki ambróziát használ ( nagy mennyiségben ) az nem pazarol idöt / energiát több accountra. Valószínüleg azok multiznak akik

nem , vagy csak nagyon kevés ambróziát használnak. Meg azok akik a korábbi összevonásnál rákényszerültek.

( Ez az én személyes véleményem, lehet , hogy tévedek. Nem ismerem a Multizók lelkivilágát. )

2009 ben a Travianban jött egy új szabály aki 2 accountot csinál annak a szerver azonnal, visszafordithatatlanul elinditja mindkettö

végleges törlését. Azt nem tudom ez megmaradt-e.

Ha nem lenne semmiféle összevonás, az lenne a legjobb ... szerintem mindenkinek. De a 2 év múlva még talán elfogadható lenne... :D

Szeretném megkérdezni, mi értelme annak, hogy egy játékosnak több accountja van ugyanazon a szerveren ?

( Azon kivül, hogy 11 szövetségben tud kémkedni egyszerre ... )

Valahogy nem értem. Nekem 1 van a Brazilon (Mundo Kreon), meg 1 a Magyaron (Lips), de néha ez is túl soknak

tünik, Kezdetben volt az Amerikai szerveren is 1 accountom, de azt már 1 hónapja töröltem, mert aki aktivan játszik

az hamar túlterhelödik.

Van egy régi barátom akinek az egész Családja WoW - ozott, mindenkinek volt 1 accountja, de ott 5 különbözö személy

játszik együtt csapatban ( 1 Tank + 1 Heal + 3 Dps ) , tehát nem arról van szó , hogy 1 embernek van 5 accountja.

A Lips szerveren olyan kevesen vannak, hogy ennél unalmasabb már nem is lehetne , emiatt nagyon elhanyagoltam

az utóbbi hónapban... Az biztosan törölve lessz.

Ne idegekedjen senki az összevonások miatt, mert a Youtuben láttam 5 - 6 éve is volt, azóta mindig van új boost-os szerver,

most is lessz ... amint az összevonások befejezödnek. Néhány barátom mondta is, hogy Ök törölni fogják az accountot, majd

az új friss, boostos szerverre jönnek csak.

A Brazilon " Eurydike " megmarad ami egy 164 napos szerver. Azt még esetleg meggondolom, hogy oda átmenjek, a

szövetségesekkel.

Kérem, hogy senki ne értelmezzen félre semmit, ne olvasson félre semmit , a kérdésre várok választ, a többit tekintsék a

Gameforge számára készült: "Player feedback" - nek. Türelmüket, megértésüket elörre is köszönöm. :)

Szia. Hogyan lehet kipróbálni egy ilyen tesztszervert ? Biztosan vannak olyanok akik kíváncsiak erre is, engem is érdekel.

a célszervereken valószinüleg vannak akik korábbi multizás , meg egyéb csalások miatt már 1 millio pont fölött vannak, ott mi a Fair play játékosok 82K ponttal már gyengék leszünk.

Multi és csalás nélkül 40millió felett... A többit a képzeletedre bízom.

Igen gondolom nem ma kezdted. Ez a játék már vagy 10 éves... ezt elfelejtettem. Emiatt kezdtem új szeveren, nem öregen. A 3 célszerver az amin semmiképpen sem regisztráltam volna. Igy erössen számitásba jön , hogy nem játszom tovább.

Hello.

Azt szeretném megkérdezni, hogy aki a városát 17. helyre helzeyte át, vagy épitette fel az kap e áthelzeyést 17. helyre ? Mert úgy lenne igazságos.... A másik dolog a célszervereken valószinüleg vannak akik korábbi multizás , meg egyéb csalások miatt már 1 millio pont fölött vannak, ott mi a Fair play játékosok 82K ponttal már gyengék leszünk. Értem az összevonás gazdasági oldlát, de nem biztos, hogy ez igy élvezhetö játék lessz. Én kb 2 hónapja ikariamozok a Magyar és 45 napja a Brazil szerveren.