Bolgog új évet kívánok !
Posts by Sandor7912
-
-
Hello. Boldog Karácsonyt !
-
-
Szia.
Igen müködik, de csak a " testserver_800_en " választható a másik nem.
Jó éjt !
-
NA már most tiszta káosz van a fejemben(mondom most! :D)
Tehát A kérdésem.
Lambdán van egy accom Kyra1112 néven.
Alfára viszem,illetve szeretném.
Alfán kezdtem a játékot,ue. a névvel.
Évekkel ezelőtt átadtam.
Nem lett átnevezve,mert naív voltam vagy mert nem tudtam hogy lehet,fogalmam nincs.
Ott aminek nem mondjuk ki a nevét Kyra1112 megtalálható.
Alfa beenged vagy elküld melegebb vidékre?
Ez egyértelmü volt az Angol és a Magyar leírásban is. Elöbb nevet kell változtatnod, 2 azonos név nem lehet, utánna tudsz arra a szerverre menni. Akik elmulasztják az összevonást azokat a rendszer rakja át, véletlenszerü helyre, névazonosság esetén új nevet kapnak.
-
Sziasztok!
Anno volt 1 db TESZT szerver, melyen a világ összes nemzetének érdeklődő játékosai kipróbálhatták az IKA újdonságait még az éles bevezetés előtt. Mint minden nemzetnek, a Magyaroknak is volt egy nemzeti szövetsége, ami sajnos szétbomlott, mert a GF szétdarabolta a teszt szervert több kisebb szerverre és minden nemzet minden szövetségének játékos állománya más-más szerverre került.
Itt keresem a teszt szerveres játékostársakat, ki hova került, alakult-e azóta HUN Szövetség?
Aki kíváncsi a Teszt szerverekre, az IKA leendő újításainak bevezetés előtti tesztelésére, itt megteheti:
https://lobby.ikariam.gameforge.com/en_US/
Testserver_en_599 187 napos szerver
Testserver_en_800 34 napos, új szerver (itt is vannak nagy accounttal rendelkező játékosok a fent leírt szétdarabolás miatt)
Szia. Ne haragudj, de nem jó a link. ( Vagy mi kezdök nem tudjuk mit kell csinálni... ) Ez csak az Ikariam Amerikai föoldlára viszi a látogatót. Nincs olyan sehol, hogy "test server". Gondoltam szólok, hátha kijavítva a linket valaki, csatlakozna. Nem tudom, mi az a lobby, egszer kellett regisztrálni ... Aztán bármelyik szerverre kattintva azonnal játékba kerülünk véletlenül generált Görög névvel pl: Adonis - 1792 Stb. Remélem nem baj, hogy mégis megemlítettem.
-
Prémium városáthelyezés: a múltkori összevonáskor úgy rémlik, megkapták. Nem látom be, hogy miért ne kaphatnák meg.
Többszörös IP: ehhez ma már nem is kell több WIFI. Egy VPN-szolgáltató, ahol beállíthatod, épp hol legyen a kilépési pont. És akkor innentől kezdve nem két-három, hanem 20-30, esetleg 200-300 IP-címed is van, amíg a VPN-szolgáltató működik. (Én nem használok VPN-t, soha nem is próbáltam. Ellenben, több hálózatot igen, de csak azért, mert egyiket sem tudom magammal vinni a másik helyre.)
Persze vagy ott vannak az IP-címet elrejtő programok, böngészők pl. a híres T-vel kezdődő, lehetne itt mazsolázni a végtelenségig. Nyilván ezeket a GO-k is ismerik és senkit nem bátorítok ilyenek használatára, van ezeknek a görbe módszereknek nem egy hátulütője is! Legjobb az egyenes út :))
Egyetértek önökkel, de ennek a problémának van másik oldala is... Van egy Mobilom, egy Computerem, meg egy Tabletem.
Mindhárom ugyanattól a szolgáltatótól kap internetet 3 SIM kártyáról, 3 különbözö IP címük van. Amikor otthon vagyok akkor
a Computert használom, amikor dolgozok akkor a Telefont.
Ha a Tablet visszajön a szervízböl esetleg néha azt is. Ezt azért említettem meg, mert másnak is lehet hasonló a helzyete.
A VPN pedig része a vírusirtónak. Ettöl még nem szükséges Multizásra használni. Föleg akkor ha 1 klikkre 100K vagy 250K
fa van. Legtöbbször az megy is rögtön a bányába.
Aki ambróziát használ ( nagy mennyiségben ) az nem pazarol idöt / energiát több accountra. Valószínüleg azok multiznak akik
nem , vagy csak nagyon kevés ambróziát használnak. Meg azok akik a korábbi összevonásnál rákényszerültek.
( Ez az én személyes véleményem, lehet , hogy tévedek. Nem ismerem a Multizók lelkivilágát. )
2009 ben a Travianban jött egy új szabály aki 2 accountot csinál annak a szerver azonnal, visszafordithatatlanul elinditja mindkettö
végleges törlését. Azt nem tudom ez megmaradt-e.
-
Közben egy új hír: későbbre tolódik az összevonás. Jelenlegi tervezett időpont 11.30.
a híreket ennek megfelelően frissítem.
Szerintem ez az összevonás kb két év múlva várható
10+1 multit összekötni nem kell félnetek jó lesz. Ugye? Jól értelmeztem a GF álláspontját?
Ha nem lenne semmiféle összevonás, az lenne a legjobb ... szerintem mindenkinek. De a 2 év múlva még talán elfogadható lenne...
-
Szeretném megkérdezni, mi értelme annak, hogy egy játékosnak több accountja van ugyanazon a szerveren ?
( Azon kivül, hogy 11 szövetségben tud kémkedni egyszerre ... )
Valahogy nem értem. Nekem 1 van a Brazilon (Mundo Kreon), meg 1 a Magyaron (Lips), de néha ez is túl soknak
tünik, Kezdetben volt az Amerikai szerveren is 1 accountom, de azt már 1 hónapja töröltem, mert aki aktivan játszik
az hamar túlterhelödik.
Van egy régi barátom akinek az egész Családja WoW - ozott, mindenkinek volt 1 accountja, de ott 5 különbözö személy
játszik együtt csapatban ( 1 Tank + 1 Heal + 3 Dps ) , tehát nem arról van szó , hogy 1 embernek van 5 accountja.
A Lips szerveren olyan kevesen vannak, hogy ennél unalmasabb már nem is lehetne , emiatt nagyon elhanyagoltam
az utóbbi hónapban... Az biztosan törölve lessz.
Ne idegekedjen senki az összevonások miatt, mert a Youtuben láttam 5 - 6 éve is volt, azóta mindig van új boost-os szerver,
most is lessz ... amint az összevonások befejezödnek. Néhány barátom mondta is, hogy Ök törölni fogják az accountot, majd
az új friss, boostos szerverre jönnek csak.
A Brazilon " Eurydike " megmarad ami egy 164 napos szerver. Azt még esetleg meggondolom, hogy oda átmenjek, a
szövetségesekkel.
Kérem, hogy senki ne értelmezzen félre semmit, ne olvasson félre semmit , a kérdésre várok választ, a többit tekintsék a
Gameforge számára készült: "Player feedback" - nek. Türelmüket, megértésüket elörre is köszönöm.
-
Teszt szerveren is megtörtént az összevonás (teljesen új szerverre költöztetés - minden bánya alapszintű), ma léptem be, nem is tudtam róla, hogy ott is lesz (jó ideje nem igazán használtam)
- Minden nyesi megmarad a városokban, ahogy ígérték is
- Az adományozott fa és luxus nyersi a Leltárba kerül:
Képernyő fotó róla:
Első sorban lévő a fa, második sorban lévő a luxus nyersi, utolsó előtti pedig a város áthelyezés lehetősége (12 db)
- A bányákba belépve, adakozás esetén a leltárból automatikusan vonja le a nyersanyagot a játék és ki is írja, hogy mennyi van még a leltárban.
Képernyő fotó róla:
Amint elfogyott a Leltárban lévő fa/luxus nyersi, az után adományozáskor már a városban lévő nyersanyagból használ fel a program.
- Város áthelyezés
A szigeten a piros zászlóra kattintva lehetséges ugyan úgy.
Alábbi képernyő fotón látszik, hogy mutatja a program hogy a leltárban mennyi városáthelyezésre van lehetőség
Szia. Hogyan lehet kipróbálni egy ilyen tesztszervert ? Biztosan vannak olyanok akik kíváncsiak erre is, engem is érdekel.
-
a célszervereken valószinüleg vannak akik korábbi multizás , meg egyéb csalások miatt már 1 millio pont fölött vannak, ott mi a Fair play játékosok 82K ponttal már gyengék leszünk.
Multi és csalás nélkül 40millió felett... A többit a képzeletedre bízom.
Igen gondolom nem ma kezdted. Ez a játék már vagy 10 éves... ezt elfelejtettem. Emiatt kezdtem új szeveren, nem öregen. A 3 célszerver az amin semmiképpen sem regisztráltam volna. Igy erössen számitásba jön , hogy nem játszom tovább.
-
Kedves Játékosok!
Talán már láttátok, hogy a szerverek rövidesen összevonásra kerülnek.
Részletes info: https://forum.ikariam.gameforge.com/forum/thread/68848-szerverösszevonás-soft-merge/#wcf11
Ezenkívül, mint láthatjátok, megváltozik a multi szabály. Meglepődnék ha ezzel kapcsolatban nem lennének további kérdések, kérések, panaszok (igen, tudjuk, hogy sokan vannak akiknek csak egy szerveren volt 3-nál több accjuk).
Mindezt itt megtehetitek. Kérdezzetek, kommenteljetek nyugodtan. Amire tudunk értelmes választ adni, válaszolni fogunk
Hello.
Azt szeretném megkérdezni, hogy aki a városát 17. helyre helzeyte át, vagy épitette fel az kap e áthelzeyést 17. helyre ? Mert úgy lenne igazságos.... A másik dolog a célszervereken valószinüleg vannak akik korábbi multizás , meg egyéb csalások miatt már 1 millio pont fölött vannak, ott mi a Fair play játékosok 82K ponttal már gyengék leszünk. Értem az összevonás gazdasági oldlát, de nem biztos, hogy ez igy élvezhetö játék lessz. Én kb 2 hónapja ikariamozok a Magyar és 45 napja a Brazil szerveren.