Posts by Maaras

Borek ale uspokój się. Tu nie chodzi o to by im wszystko wybić... Ważne jest też by mieli nam co dosłać do walki... A już szczególnie mój ulubiony przyjaciel Iwan, z którym to już chyba miałem przyjemność o ile plotki o jego głównym koncie są prawdziwe :D

Gratulacje za raport... No fakt... Różnica strat ogromna co on tu szukał to nie wiem ale z drugiej strony mieć sojuszników którzy nie nauczą, nie podpowiedzą a zlinczują i to tak publicznie to trochę słabe delikatnie mówiąc, żeby to ktoś randomowy ale tu Dorota która przyleciała bronić Gombczaka który nie potrafi zachować się na forum a sama najchętniej by Uzdrowicielowi wulgami nawrzucała... A ja myślałem, że uwagę zwracał mi ktoś... no na pewno na innym poziomie :D

Zachowajmy też chronologię... Wyzwiska w moją stronę były przed bugiem i jeszcze przed tym jak pisał je potem na forum. Moje zachowanie nie bierze się znikąd w stosunku do Gombczaka o czym oboje wiemy i się za szybko nie zmieni. Ani Ty nie odpowiadasz za to co pisze Gombczak, ani ja za to co pisze Afgan i jak sama napisałaś nie wszystko Ci się podoba. Moim zdaniem, można było tej walki nie podjąć wgl bo uważam, że Gombczak nie zasługuje na walki i niech stoi w miejscu i się nudzi sypiąc sobie marmur mułami lub niech sypie komuś marmurem i całkowicie nie interesuje mnie to co Afgan z nim robi aczkolwiek z radości bym nie skakał gdybyś mi tak bitwy wywaliła... To chyba jasne.

Jakby podsumował to demagog... Ten post to MANIPULACJA.
    Nie interesuje mnie to co robi ani to jak wygląda, a wrzucasz mnie do jednego worka bo tak odebrałem to gdy odpisujesz na moją wiadomość zamiast rozpocząć nową jeśli miałaby się nie tyczyć mnie. Nie grałem od wiosny bo wielu widziało, że miałem nie raz idlera więc mogę mieć braki w pewnych sprawach jak np. jakieś zdjęcia bo z alkoholem i używkami to widzę, że chyba nadepnąłem czy chcąco czy niechcąco na czuły punkt chodź sam do tych wniosków doszedłem po jego wiadomościach. Czy aż tak zdegradowana jesteś by porównywać to z wyzwiskami rzucanymi przez Gombke w moją stroną grom wie czemu i wyzywaniem od najgorszych do tego, że teraz mając powód mu dogryzam bo zasłużył? Po ostatniej walce, którą przegrał i została mu w pamięci nawet mu podziękowałem za walkę, życzyłem zdrowia po czym przy pierwszym spotkaniu na morzu gość wyzywa się jak gówniarz z gimbazy. No ale cóż mogłaś więcej zrobić by zachować mu jakąkolwiek twarz? Słabe...

Gombczak sam sobie zasłużył na to jak go traktuję i będę traktować swoimi poprzednimi wyzwiskami w moją stronę... Nic się nie bierz znikąd. Za obrońcę kultury się nie mam bo daleko mi do tego ale uważam, że traktuję go należycie czyli tak jak on mnie wcześniej na forum. Zapewne sam widziałeś te posty więc nie powinno to raczej dziwić.

Dość delikatne wyzwiska jak na osobnika cechującego się ograniczoną inteligencją i zaburzeniami emocjonalnymi. Przypuszczam, że powyższa wiadomość była pisana w odróżnieniu od poprzednich, które wyglądają tak, że w co drugim słowie mamy ciach, była pisana na trzeźwo oraz bez przyjęcia innych środków odurzających. Mimo chamstwa. buractwa, idiotyzmu trzymam za Ciebie kciuki, że z tego wyjdziesz. Świat jest piękny. Dasz radę!

a Furi czemu nie podziękowałeś :?::?:

laska się tak stara, lata za Tobą z całym taborem niczym wierny sługa za panem, a Ty taki niewdzięczny :huh::huh::huh:

tylko o Radku, co za nietakt ?(?(

lajka pierwsza dała ledwo tylko post wstawiłeś :saint::saint::saint:

Muszę za nim latać, bo biedny jak sam leci to w pieluchę robi i płacze ^^

A ja Ci zaufałem, że mnie z tym nie wydasz... X( X/
    Mówili, że jak coś ma koła lub cycki to będą z tym problemy prędzej czy później ale nie spodziewałem się, że te problemy znajdą mnie tak szybko :D:P

Nie mogę podbudować jej ego bo będę się musiał potem jej słuchać... To wszystko przemyślane ^^
    Wiesz do czego może doprowadzić władza w rękach kobiety ? 8o

Dzięki Radku za zamęt na wyspie a dla Khufry to w sumie wiadomo co wiadomo w co... ^^

Bitwa morska w pobliżu MaraSalvatrucha

(21.11.2025 14:32:36)

Maaras[С4U1] z miasta Khufra Gałgan, MadSulfur II

vs

WIKING00[DrA] z miasta Miasto, maroRM[DrA] z miasta MaraSalvatrucha, XabiAlonso City

---------------------------------------------------------------------------------------------

Okręt z Taranem.....................832(-282) - Okręt z Taranem.......................0(-420)

Okręt z Moździerzem...................210(-0) - Okręt z Moździerzem....................0(-48)

Taran Parowy........................380(-287) - Taran Parowy..........................0(-458)

Krążownik Rakietowy..................142(-41) - Krążownik Rakietowy...................1(-129)

Śmigacz z Napędem Kołowym.............150(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym............60(-103)

Balonowiec............................61(-33) - Balonowiec.............................0(-62)

Statek Pomocniczy......................50(-0) - Statek Pomocniczy......................50(-0)

............................................. - Okręt z Katapultą......................0(-48)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie........................-10,370,00 - Generałowie........................-20,481,60

Punkty ofensywy.....................51,204,00 - Punkty obrony.......................25,925,00

Obrażenia..........................518,500,00 - Obrażenia........................1,024,080,00

Podział obrażeń...........................33% - Podział obrażeń...........................67%

Zwycięzcy: Maaras[С4U1]

Przegrani: WIKING00[DrA], maroRM[DrA]

Oczywiście zagoszczę tu na dłużej za powyższy prezent ;)

Maras Ciebie to chyba Kazdy posel z PISu robil po trochu
    Kazdy se wkladal po razie a mamusia mowila nie poznalam

Jednak wiek to tylko liczba... Stary chłop a w głowie nadal echo...
    Ty bez mojej atencji to w wariatkowie skończysz... Smutne ale niezbyt się przejmuję czyimś losem dlatego mam dla ciebie pewne przesłanie:

Ps. Przesłanie do czytających: Nie bierzcie narkotyków... Widzicie co się potem dzieje. Szkoda zdrowia... Potem człowiek jeszcze po jakimś czasie wejdzie na forum i czyta co wypisywał za głupoty, że aż się głupio robi jak faza zejdzie ale trzeba już udawać debila do końca bo jak inaczej z takiego czegoś wybrnąć z jakąś twarzą

Ile sie naganialem za Borkiem, za niedojebanym Marasem psim kutasem
    i co nie podjeli walk choc nie bvyly u mnie tylko w obcych miastach
    To swiadczy tylko o Tym ze kazdy z Tych polglowkow liczy ze trafi mu sie ktos taki mi Que co ponad rok kamyk dawal i konto roslo w oka mgnieniu
    Ale ludzie sie ucza na cudzych bledach
    Kolejny przyklad Krzyska ktory najbardziej bolal C4

Halinka ale dodaj jeszcze, że na koniec zaatakowałeś na całe 6 rund po czym podkuliłeś ogonek. Widzę, że bardzo cie boli ostatnia porażka i nadal beczysz na forum :D Słychać wycie? Znakomicie... Człowiek sobie nie grał od wiosny ale takie rany na psychice dziecka wywołał, że nadal ego podrażnione. Jeszcze raz ci powtórzę

Jak Pan Maaras będzie chciał to będziesz mógł powalczyć i przegrać, jak Pan Maaras nie będzie chciał to będziesz mógł tu beczeć ile chcesz. Pamiętaj by przed atakiem dobrze się zbadać, skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą bo szkoda by było drugi raz zwalać na choroby psychiczne gdy znów po miesiącach walk końca walki nie ujrzysz.

Za koleżankę bo ancymon zgubił hasło do forum.... X/

Bitwa morska w pobliżu Miasto1

(21.04.2025 4:27:03)

Furi[С4U1] z miasta Miasto, Maaras pantofel

vs

BON[EMER] z miasta Miasto1, BONm0, BONw3, BONw4

Okręt z Taranem....................1000(-260) - Okręt z Taranem.......................0(-369)

Okręt z Moździerzem...................420(-0) - Okręt z Moździerzem...................0(-148)

Taran Parowy........................866(-279) - Taran Parowy..........................0(-933)

Krążownik Rakietowy.................246(-123) - Krążownik Rakietowy...................0(-240)

............................................. - Okręt Podwodny.........................0(-43)

Śmigacz z Napędem Kołowym.............300(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym..............88(-0)

Balonowiec...........................130(-21) - Balonowiec...........................30(-129)

Statek Pomocniczy.....................120(-0) - Statek Pomocniczy......................82(-0)

Generałowie........................-12,028,00 - Generałowie........................-38,752,80

Punkty ofensywy.....................96,882,00 - Punkty obrony.......................30,070,00

Obrażenia..........................601,400,00 - Obrażenia........................1,937,640,00

Podział obrażeń...........................23% - Podział obrażeń...........................77%

Zwycięzcy: Furi[С4U1]

Przegrani: BON[EMER]

Dziękuję Olci, Radusiowi i Tomeczkowi za trzymanie za rączkę i pilnowanie by Maruś się tam czasem nie wypierniczył...

a dla Khufry standardowo: wiadomo co... wiadomo w co...

Bitwa pod BONm3

(14.04.2025 21:00:18)

Maaras[С4U1] z miasta Isengard Palace, Rose 12

vs

BON[EMER] z miasta BONm3, BONm2, BONm1, BONm6, BONm0

Strzelec Siarkowy.....................336(-0) - Strzelec Siarkowy....................0(-2064)

Wojownik...........................934(-2061) - Wojownik.............................0(-2216)

Hoplita............................861(-4398) - Hoplita..............................0(-2655)

............................................. - Gigant Parowy........................0(-1573)

Żyrokopter..........................491(-296) - Żyrokopter...........................51(-282)

Moździerz..............................48(-0) - Moździerz............................82(-361)

Medyk..................................10(-0) - Medyk..................................48(-0)

Kucharz................................50(-0) - Kucharz................................96(-0)

............................................. - Mur.....................................0(-7)

Balonowy Bombardier....................0(-30) - Balonowy Bombardier...................0(-148)

Taran..................................30(-0) - .............................................

Procarz.................................1(-0) - .............................................

Generałowie.........................-9,544,40 - Generałowie........................-37,139,20

Punkty ofensywy.....................92,848,00 - Punkty obrony.......................23,861,00

Obrażenia..........................477,220,00 - Obrażenia........................1,856,960,00

Podział obrażeń...........................20% - Podział obrażeń...........................80%

Bitwa morska w pobliżu BONm0

(14.04.2025 20:40:25)

Maaras[С4U1] z miasta BONm3

vs

BON[EMER] z miasta BONm0, BONw3

Okręt z Miotaczem ognia...............11(-32) - Okręt z Miotaczem ognia................0(-76)

Okręt z Moździerzem...................210(-0) - Okręt z Moździerzem....................0(-32)

Taran Parowy........................207(-123) - Taran Parowy..........................0(-439)

Krążownik Rakietowy..................129(-21) - Krążownik Rakietowy...................0(-115)

............................................. - Okręt Podwodny.........................0(-40)

Śmigacz z Napędem Kołowym............124(-26) - Śmigacz z Napędem Kołowym.............0(-191)

Balonowiec............................12(-38) - Balonowiec.............................0(-23)

Statek Pomocniczy......................35(-0) - Statek Pomocniczy......................30(-0)

Okręt z Taranem.......................500(-0) - .............................................

Generałowie.........................-4,968,80 - Generałowie........................-17,618,40

Punkty ofensywy.....................44,046,00 - Punkty obrony.......................12,422,00

Obrażenia..........................248,440,00 - Obrażenia..........................880,920,00

Podział obrażeń...........................21% - Podział obrażeń...........................79%

Drugi raz spotykam się z przypadkiem walki mułami w tej grze @Płetwa pozdrawiam :D

Dzięki za walkę Gombczak i życzę dużo zdrowia. Wiem, że to mogłoby trwać jeszcze kilka... naście miesięcy czy tam do buga... Trzymaj się tam. Walka nauczyła mnie tego, że przede mną jeszcze wiele nauki... Muszę udoskonalić technikę walki we własnym mieście bo słyszałem, że prawdziwą sztuką jest znalezienie gamoni walczących w moim mieście gdy będę zbierał kamyk a nie bronić się samemu i tracić złom, złoto czy turecką ambrozję na wymianę kamienia bo kto normalny kupuje w naszych cenach. No nic... Wszystko przede mną 8)

Bitwa morska w pobliżu Lidokaina

(16.02.2025 1:47:05)

Mlody Gombczak[siar] z miasta C4U1, Miasto, Lidokaina, Banita z miasta , miniu92 z miasta

vs

Maaras[С4U1] z miasta Lidokaina, Brigde M, Krzyś, Wino 2, Prebake, Przenieś, Wino 2, SIARKA 1, Udun Palace, Fructus, Khand Palace, Utumno Palace, C4U1, Nargothrond 27, Harad Palace, Gorgoroth Palac, Nurn Palace, Rhun Palace, Mordor Palace, Isengard Palace

Okręt z Taranem..................390(-168838) - Okręt z Taranem.................4603(-169515)

Okręt z Moździerzem...................840(-0) - Okręt z Moździerzem...................841(-0)

Taran Parowy.....................370(-137435) - Taran Parowy....................3597(-119561)

Krążownik Rakietowy...............388(-38070) - Krążownik Rakietowy...............961(-37730)

Śmigacz z Napędem Kołowym...........600(-338) - Śmigacz z Napędem Kołowym.............601(-0)

Balonowiec.........................84(-18715) - Balonowiec.......................1315(-18522)

Statek Pomocniczy......................70(-0) - Statek Pomocniczy......................70(-0)

Okręt z Miotaczem ognia.............0(-10825) - Okręt z Miotaczem ognia............10(-47196)

Generałowie.....................-5,801,888,20 - Generałowie.....................-5,584,710,20

Punkty ofensywy.................13,961,775,50 - Punkty obrony...................14,504,720,50

Obrażenia......................290,094,410,00 - Obrażenia......................279,235,510,00

Podział obrażeń...........................50% - Podział obrażeń...........................50%

Przegrani: Mlody Gombczak[siar]