Posts by TheGenesys

Kreon ve Eurydike birlessin. Madem her iki serverda da ayni durum var. Bu iki serverin dost ittifaklari arasindaki savas cok zevkli olur bence. Ve hareket getirir oyuna :D

rapora baktim simdi. 7k uzum almissin. bir dilim ekmek icin milletin pesinde kuyruk sallayan finolar gibisin masallah. uzumsuz kalirsan bosuna isin atma. ben gonderirim sana. baksana daha benim bile haberim olmadigi hatta takmadigim miktardaki uzum icin bi taraflarini saga sola carpa carpa geldigine gore cidden acinasi haldesin

Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun :) ne bu tantana. Ambro ile ilgili bir sıkıntım yok gemilerini yorma ışın atıp alırım hangi şehrinde var geleyim hemen :)

alabilecegin bir sey yok. ama alamayacagin cok sey var...

rapora baktim simdi. 7k uzum almissin. bir dilim ekmek icin milletin pesinde kuyruk sallayan finolar gibisin masallah. uzumsuz kalirsan bosuna isin atma. ben gonderirim sana. baksana daha benim bile haberim olmadigi hatta takmadigim miktardaki uzum icin bi taraflarini saga sola carpa carpa geldigine gore cidden acinasi haldesin

Vedatcim, canim arkadasim. Ben ilk kez burda iletisime gectim kendisiyle. 2 3 yazismada bu arkadasin ne halt oldugunu ogrendim ve kestim ama sen eminim ki surekli iletisim halindesindir hala ogrenememissin. Bak arkadasim asagilik kompleksi nedir bilir misin? Bir insan gercek hayatta yasadigi baskalari tarafindan bastirilmayla olusan eziklik duygusunu baska mecralarda kendini kanitlamayla dengeleme ihtiyaci duyar. Bu durumda aynidir. Dusun artik ne kadar ezilmisse o kadar kendini kanitlama ihtiyaci duyuyor ve en kucuk damarina dokunacak iki lafta hemen ofansa geciyor. ornek olarak in the Dark arkadasimizin yazilarina bak. Kendisini tanimiyorum bilmiyorum. Iletisime de gecmedim ama yazdiklarindan anlayabilirim ki cok buyuk bir kuyruk acisi var. Nasil bir eziklik yasadiysa reelde oyunda kendini en ustun varlik olarak goruyor. Ama dediklerinin aksine kendisinden bir cacik olur. Bol sarimsakli eksi yogurtlu bir cacik olur. Zaten bir tek o olur. Baska da bir halt olmaz. Bunun da ne halt oldugu belli. Iki eliyle bir seyi dogru duzgun yapamayacak tek hucrelinin teki gelmis burda 65 kisiye laf ediyor. (cumlenin dogrusunu anlamissindir)

Hell Fire arkadasimizi soylemiyorum bile. Gecen yazdilarimdan sonra dibime isin atti. Nasil battiysa hemen kendini kanitlamak icin bi yoklayiverdi. Global server konusunda gormedim duymadim bilmiyorum ama hak veriyorum. Kaniti bir onceki konusmalarda en son yazdigimin altina bak anlatsin. Daha serverin basinda kendisinden guclu bu asagilik kompleksini uygulayamayacagi milyonluk hesaplar geldi ya kendisi ciyaklamaya basladi. Neymis emekleri bosuna gidecekmis. Birakalim oyunda bir halt oldugunu sansin.

selpak sende kalsin. (goz yasin icin degil) !!!

Konu gecmis degil suan. Gecmiste yardim yapilmistir eyvallah ama yapilmasi tepemize cikabilirsin demek degildir. Ki o yardim bana hicbir sekilde gelmedi. Arif abiyle uzun zamandir beraberdim. Kendimizden cok guclu rakiplerle de oynadik. Birisi bize acidi diye de ayakta kalmadik. Biz yenildik ama yine toparlanip savasimiza devam ettik. Neyse bu gecmis konu

Simdi asil konumuza gelelim. Bir anlasma yapildi hem askeri hem korsan olarak iki ayri anlasma. Korsanda bir donem saldirmamazlik olacakti. Oldu da. Listeye girdiniz. Ikinci donem bize soz verilen zaman yaklasinca biz anlasmayi bozuyoruz dediniz. Sebebi de askeri anlasma bozuldugu icin. Tekrar ediyorum asker ve korsani birbirine karistirmak yanlis olur, hele ki istedigini alip istenileni vermedikten sonra. Askeri olarak anlasma bozuldu mu? Savasi ilan et saldir. Ama korsanda da bir donem sabret anlasma tamamlansin sonra ben size guvenmiyorum bir daha anlasma yapmam de yoluna bak. Bir kac gun kala ben anlasmayi bozuyorum diyorsun. Belki haklisindir ya da haksizsindir ama su hareketle kesin sonucla haksizsin.

Hala oyun bilgisi diyorsun. Bizim suan size direk yolla saldirmamizin intihar olacagini en az bizim kadar sen de biliyorsun. Diyorum ya nitelik bakimindan ustunsunuz. Bunu inkar etmiyorum. suan senin bilgine karsi degil oyuna dis kaynaklardan yatirdiklarina karsi mucadele ediyoruz.

Son olarak server daha ilk kuruldugunda hesap tasimayla bir suru gelismis hesap bu servera aktarildi. Hatirlamissindir. Hakliydin da, desteklemistim dusuncelerini. Hani bilgi bilgi diyorsun ya. Biraksaydin da gelselerdi sen de parayla degil de bilginle yenseydin onlari nasil olurdu?

Inceleyebilirsin: Hesap aktarımı

Serverin başında belli korsanda süren hegomanyalığımız ve savaşlara süren hegomanyalığımız. Siz değersiz rakiplerimizde yine polimiği buraya taşımışsınız. İsterseniz öncelikle selpak vereyim biraz daha sümkürün ve ağlayın. Şimdi öncelikle listeyi her zaman biz yapıyoruz. Önceki sezonlardada gördüğünüz gibi ort 30 kişi giriyordu bizden. Bu sezonki başarımızdanda ötürü 47 kişi soktuk listeye. Hem şahsım adıma hemde ittifakım adına gelen hakaretlerden dolayı(reel) anlaşmayı iptal ettik. Azıcık karakteriniz varsa bize savaş alanında cevabını verirsiniz. Geldiniz altın gp yakın gidecekseniz gibi laflar yapıyorsunuz. KAYI nickli abinize güveniyorsunuzya sizin ittifakı sattı şuanda haberiniz yok:) Azıcık ittifak bilginiz olsa hakaret yapan arkadaş için yorumsuz kalmazdınız veyahut sahip cıkardınız. Bu konuda sizlerden hiçbir sekilde cevap alamadım…Unutmayalım. Bu bir ekip oyunu yönetimdeki arkadaşlarınız kaç kişi olursa olsun birbirinizden sorumlusunuz. Bireysel oynanmıyor bu oyun. Bu saatten sonra ELT ittifakı ne derse o olur. Birazcık yüreğiniz varsa bize karşılık verirsiniz. Kıvranmaya, ağlama duvarı yapmaya devam edin. Server biliyor ne olduğunu..

Bir zamanlar.. Alpha, Ypsilon, Eunomia, Au Alpha, İng Rho'nun parayi yetenek sanan efendisi HellFire Eurydike'de sizlerle..

Bastan baslayayim. Hegemonya diyorya hani serverda oyunu oynayan zaten 200 250 kisi var. Serverin ucte biri bunlarda ucte biri rc de digeri de dagilmis sekilde. Ucte bir diyorum ama ilk 50 ye bakin en gucluler bu iki ittifakta. Ve bu iki ittifak birbiriyle kardes gibiler. Kabul ediyorum puan olsun gp olsun altin olsun bizden gucluler ama inanin bana cesaret bakimindan bizden gram fazla degiller. Cunku yer degistirsek hani saldirmayi birak, yakalanmayacagini bilse yine de casus atamazdi.

Pecete olayina geleyim. Bak oyunu ben 2008 den bu yana ara ara oynarim. Haftalara varan uzun uzadiya bir suru savas yaptim. En yakin zamanli olarak Dark ve bu serverdan Galyayi ornek verebilirim. Ama kendi adima soyleyeyim boyle bir soz bir tane rakibimden duymadim. Ya tebrik ettik birbirimizi ya da anlasamadiysak duzgun bir sekilde iletisim kurup dusmanligimiza devam ettik. Bak yasi kactir benden buyuk mu kucuk mu bilmiyorum ama akil yasini net bir sekilde soyleyebilirim. Bunlari biz ilk okulda kullaniyorduk.

Bilgiden bahsetmis. Oyuna ben de para yatirdim ama gidipte bir Allah in kuluna arka planda dunyanin parasini yatirip on planda bilgelik taslayip ustten bakmadim kimseye.

Asil olan son olayimiza gelelim. Bir anlasma yapildi. Saldiri olmayacak dendi ama arada ne olduysa bilmiyorum sanirim bizden mi saldiri oldu yoksa biz onlarin saldirdigi birini mi koruduk oyle bir seyler olmus. Bu olay olduktan once de soz verildigi gibi korsan listeleri yapildi ve karismadik. Korsan kasan biri degilim. Aklima geldikce girerim korsan hisarina. Ama korsan ve askeri savaslar birbirinden cok farkli durumlardir. Askeri olarak anlasma bozulduysa saldirman normaldir. Ama korsanda istedigini alip sonrasinda ben anlasmayi bozdum korsanda da saldiricam dersen buna baska bir sey denir.

Hayatta en kucuk detaylar insanin aslini yansitirmis. Mesela basit bir oyun bile bir insanin gercek hayattaki karakterini belirtebiliyormus. Herkes kendinde olanla ovunurmus. Server benim diyor. Buyursun onun olsun bay “BILGILI”nin. Server onda kalsin biz karakterimizle devam ederiz.