Posts by T1TAN1C

kimsenin ağladığı yok sanki konuda muhabbeti ben başlatmışım gibi konuşma bence, ağlama zırlama yok sahada da varız merak etme evet mermeri yağmalamış ben sabah uyurken ama gece de arkadaşının füzelerini iyi kestim onu da hatırlatayım belki size söylememiştir

Benim ittifak sayfama gelip bir de zırvalama ya yeter. Tatile aldın hesabı hani nerdesin? 100k cık gp n var sağa sola kaçmaktan karşımızda duramadın anca boş lakırdı

350k gp ile gelen arkadaşınızın karşısına ordumu çıkarmak çok mantıksız bi hareket olurdu online olmadığı zaman aksiyon yaptım füzelerini kestim atağa çıktım, sonrasında yine kaçırdım niye kaçırıyorsun gel dedi kuvvet mira şehrimde bütün gemilerim oradayım gel dedim aksiyon attı diğer şehrime kaçırdım strateji bu kaçırmasaydım da füzelerimi boşuna mı kestirseydim :D X şehrindeyim gel dedim geldi 10 raund sonra beyaz bayrak çekti yani daha ne diyeyim dün de ben hastanedeyken füzelerimi kesmiş yalan yok, daha da fazla zamanımı ayıramam diyip tatile aldım savunma ve saldırı puanıma bakarsan savaştan kaçtığım yok dediklerimin hepsinin kanıtı mevcuttur yanıt vermezseniz ben de sizin konunuza yorum yapmam iyi oyunlar

sen delinin avukatı mısın ? 2. Si kankan değilim

hafızam beni yanıltmıyorsa deli-denge savaşı yaşanmadan önce denge ittifakı bize saldırdı şimdi senin mantığına göre gidersek biz denge ile savaşırken deli neredeydi?
    2. Dediğine gelirsek yağma atan arkadaşlar ittifaktan atıldı diye biliyorum atıldıktan sonra da deli üyelerine kilit atmışlar, bunu söyleyerek bize saldırılıyorsa bence bu bahane sonuçta adamlar ittifaktan atıldı artık ne yaparlarsa yapsınlar bizi ilgilendirmez

merhaba arkadaşlar ticari rota da 1. Hak ücretsiz peki 2. Hakkı ambrosi ile alırsak bir defalık kullanma hakkımız mı oluyor yoksa sınırsız hak mı doğuyor 1. Gibi bilen var mı

bölge olayı çok mantıksız, burası benim bölgem demek nereye kadar senin bölgen ben nerden bileyim saldırdığım kişi ittifaksız, saldırdığım kişinin şehir isimlerinde ahmete ya da joker ittifakına bağlı olduğuna dair herhangi bir isim yok ben nerden bileyim ona ait olduğunu? Burda çok mantıksız bir olay var hala savunuyorsunuz

Askerde de jokerle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum belki de olmuştur bilemem askerdeyim her saat bimbir çeşit olay oluyodu 😆

Zelusda T1TAN1C isimli oyuncuyum, oyunu aktif oynarım gördüğüm inaktif ve ittifakı olmayan oyuncuları yağmalarım kaynağı olan ittifaksız bir hesabı yağmaladım xahmetx adlı şahıs bana yazdı bu hesap bana ait yağma atma bu bölgeden uzak dur diye bende tamam dedim daha da yağma atmadım bu arkadaşla aynı sorunu 1-2 sene önce de yaşamıştık olay büyümesin istedim. 1-2 ay sonra ittifaksız BAŞKA bir hesap buldum 7-10 gün durmadan yağmaladım yağmaladıktan sonra tekrar bana yazdı “seni uyarmadım mı bölgemde yağma yapma demedim mi, sana oyunu oynatmayacağım” laflarını söyledi

Bu arkadaşın belkide 20-30 tane böyle bir hesabı var, resmen mafya gibi bölge almış kendisine şimdi de bana saldırı yapıyor bu rezilliğini foruma taşımak istedim iyi oyunlar

Herkese selam, baya rapor var asmadık bir yerden başlayayım. Şimdi ortada geçen bir konu var "Nomercy nin hesabı çalınmış, güya DENGE ittifağı çalmış vs." şimdi bize böyle bir iftira atıyorsanız bunun devamını getireceksiniz, gidin mahkemeye ip leri bulun o hesap bizim tarafımızdan çalındıysa o arkadaşı ittifaktan atacağım ve sizden önce ben yağmalayacağım! Ama gidip dava açmazsanız ve bizim tarafımızdan çalınmadıysa bu hesap bu da demektir ki sizin içeride yaptığınız bir plandır bu. Biz nerden bilelim savaşı bitirmek için böyle bir yol bulmadığınızı, neden ittifağınız çatırdarken sizi bütünleştirmek isteyelim ki? Herhangi bir üyemize bu konuda iftira atamazsınız, atıyorsanız arkasını destekleyeceksiniz dava raporunu bekliyorum sizden yoksa bizim hakkımızda böyle asılsız ithamlarda bulunmayacaksınız. Herhangi bir üyemize attığınız her iftiraya karşı bunu destekleyeceksiniz. DENGE ittifağı yıllardır bu oyunun içindedir, bu şekilde ithamlarda bulunamazsınız bize, buna da DELİ ittifağı dışında eminim kimse inanmıyordur. Ha hesap çalındıysa gerçekten geçmiş olsun, bizle ilgili bir konu varsa İP adresini bulun geri kalanları biz halledeceğiz size gerek bile kalmayacak emin olabilirsiniz. Onun dışında her konuda artık kalan kamuoyu durumu değerlendirecektir bizim içimiz ferah alnımız ak, artık eden bulmuştur mu dersiniz ne dersiniz bilemem. Burada tartışma yaratmak için yazmıyorum, durumu anlatıyorum, mahkeme kağıdı gelip iş kesinleşmeden de bu konuda herhangi bir ithamda bulunamazsınız iftira atamazsınız kimsenin günahına giremezsiniz açık ve net. Şevketin hesabı bizim için önemli değil bize pislik yapanlar hala delide oynadığı sürece savaş devam edecek. Son kez tekrarlıyorum herhangi bir ittifak üyemize iftira atacaksanız bunu bir kanıta dayandıracaksınız yoksa samimiyetinize kimse güvenmez, ittifak üyelerinizi de boş yere kandırmayın. Sonuç olarak detaylara çok girmeyeyim deli ittifağı dağılmıştır ancak yeni ittifak kurmuşlardır, koskoca Deli ittifağı o kadar yazdığı ettiği şeye rağmen tek hesaba bağlı yaşıyorsa zaten size geçmiş olsun.

r6ykaq7.jpeg

irw7i2s.jpeg

Öylesine forumda dolanıyordum bu yorumunu gördüm deli ittifak liderinin hesap çalınma olayını duymuştum sen de bir savunma yapmışsın yazdığın yorumunda beni rahatsız eden şey sürekli çalan kişinin ip adresini bulun dava edin ya da cezasını ben keseyim diye tekrarlamışsın, çalan kişi tor browser kullanabilir sanal makine kiralayabilir yani ip adresini her türlü gizler bu savunman bana biraz hedef şaşırtma gibi geliyor ben yazılımdan anlamıyorum fakat bir illegal iş yapıyorsam ip adresimi neden gizlemeyeyim? Dimi yani yapan kişi de gizlemiştir. Hazır konu açılmışken böyle bir olayın deli-denge ittifak savaşında olması da istemeden de olsa oklar sizi gösteriyor.