Herkese selam, baya rapor var asmadık bir yerden başlayayım. Şimdi ortada geçen bir konu var "Nomercy nin hesabı çalınmış, güya DENGE ittifağı çalmış vs." şimdi bize böyle bir iftira atıyorsanız bunun devamını getireceksiniz, gidin mahkemeye ip leri bulun o hesap bizim tarafımızdan çalındıysa o arkadaşı ittifaktan atacağım ve sizden önce ben yağmalayacağım! Ama gidip dava açmazsanız ve bizim tarafımızdan çalınmadıysa bu hesap bu da demektir ki sizin içeride yaptığınız bir plandır bu. Biz nerden bilelim savaşı bitirmek için böyle bir yol bulmadığınızı, neden ittifağınız çatırdarken sizi bütünleştirmek isteyelim ki? Herhangi bir üyemize bu konuda iftira atamazsınız, atıyorsanız arkasını destekleyeceksiniz dava raporunu bekliyorum sizden yoksa bizim hakkımızda böyle asılsız ithamlarda bulunmayacaksınız. Herhangi bir üyemize attığınız her iftiraya karşı bunu destekleyeceksiniz. DENGE ittifağı yıllardır bu oyunun içindedir, bu şekilde ithamlarda bulunamazsınız bize, buna da DELİ ittifağı dışında eminim kimse inanmıyordur. Ha hesap çalındıysa gerçekten geçmiş olsun, bizle ilgili bir konu varsa İP adresini bulun geri kalanları biz halledeceğiz size gerek bile kalmayacak emin olabilirsiniz. Onun dışında her konuda artık kalan kamuoyu durumu değerlendirecektir bizim içimiz ferah alnımız ak, artık eden bulmuştur mu dersiniz ne dersiniz bilemem. Burada tartışma yaratmak için yazmıyorum, durumu anlatıyorum, mahkeme kağıdı gelip iş kesinleşmeden de bu konuda herhangi bir ithamda bulunamazsınız iftira atamazsınız kimsenin günahına giremezsiniz açık ve net. Şevketin hesabı bizim için önemli değil bize pislik yapanlar hala delide oynadığı sürece savaş devam edecek. Son kez tekrarlıyorum herhangi bir ittifak üyemize iftira atacaksanız bunu bir kanıta dayandıracaksınız yoksa samimiyetinize kimse güvenmez, ittifak üyelerinizi de boş yere kandırmayın. Sonuç olarak detaylara çok girmeyeyim deli ittifağı dağılmıştır ancak yeni ittifak kurmuşlardır, koskoca Deli ittifağı o kadar yazdığı ettiği şeye rağmen tek hesaba bağlı yaşıyorsa zaten size geçmiş olsun.