Posts by LanQiren

  Opi, de jó nektek! Bétán még van csata?

  Omegán TOP1 szövetség lettünk, és elnyertük az egyetlen aktív szövetség díját is. Éppen felmerült bennünk, hogy javasolni kellene, hogy az inaktívodó accokban a szellemhadseregek létrejöttét, akikkel csatázni lehetne.


  Kérek egy forraltbort!

  Én meg foglaltam a Fanyűvőbe! :)

  Kiderült, hogy ismerem ezt az éttermet. Pont ott van, ahol egy régi GO, és egyben egyik legjobb barátnőm lakik.

  Ráadásul édesanyám sokáig szakács volt nem messze ide a Patkó Bandi étteremben, és a Fanyűvővel volt valami kapcsolat. Nagyon régen volt, már vagy 15 éve, így nem nagyon emlékszem, de majd kifaggatom őt. Viszont az étterem jó. :D


  Kérek még egy forralt bort.

  Mi megyünk az tuti és visszük Hindát..............


  Köszönöm szépen! <3 <3


  Nem tudom a régi ügyintézőm él e még és ha igen akkor a GF-et erősíti e,de megér egy próbát rákérdezni mi is van most a szabályokkal.


  Dr. Tobias Gräber" <datenschutz@gameforge.com>

  A neve még kint van, a kérdés, hogy mikor frissítettek. Az ott lévő email címek ugyanis nem élnek. Úgyhogy ezt is köszi!


  És Grooo!!! Boooldogoot! <3


  Kérek egy forralt bort! Meg amit Gro kér, azt is fizetem!

  Zsuccu esetében ez nem valami programhiba? :) Hogy bejelzett frissként egy hozzászólást, ami már több mint 3 hetes?

  Vagy csak most lett jóváhagyva a képecskéje? :))


  Kérek egy kis komlószörpöt!

  Utóbbi. ^^

  Zsu javaslom, hogy a húsvéti üdvözletedet küldd el a napokban! Csak hogy időben érkezzen. ;)


  Egy forró mézes teát kérek! :)

  Köszönöm Hinda :)


  Hinda ha kell elviszünk talira!


  Zsu, megköszönném, könnyebb lenne az életem. :) Megbeszéljük priviben. <3


  Viszont az Englis szerverrel telis teli a hócipetem:(

  Szépen fejezzem ki magam az angol hidegvér nagyon jelen van úgy mint egy papagáj mert csak egyet tud hajtogatni,-"szabályokat "- így azt gondolom nem erősítem a szerver létszámát tovább.Nem,h örülnének,h van /lenne/ játékos szét cseszik az egészet.Szinte mindenbe belekötnek.

  Majd írok szépet Badidolnak is,büszke lehet:!:Lehet több szabály mert magyar más mint angol:?::!:Hu de buta vagyok akkor ;(

  Az angol szervertől nekem már nagyon elment a kedvem. Nem szeretem, ha lenéznek, csak mert magyar vagyok.  Forró pálinkaitalt kérek. Elkapott az influenza, de nincs rá időm. Ki kell űznöm.

  A Facebook csoportban is éppen lobby gond van. Még mindig vannak, akik nem jutnak be, vagy akiket most dob ki, és nem enged vissza. :(


  Gro, a FAQ témákkal amúgy is az a gond, hogy a változásokról nem értesít a GF réges-régen, így napra készen nem lehet vezetni őket. A legjobb tájékozódási lehetőség jelenleg a "szájról-szájra a kocsmában" mód, mert így látjuk a legtöbb tapasztalatot. Be kell vallanunk, akik most legtöbbet tudnak Ikáról, azok az aktív játékosok. Úgyhogy önsegélyező egylet...


  Kérek egy mézes melange-ot.

  Köszi, Grom!


  Barbik nekem erősen kimaradtak, mert nem szerettem őket. Most én is tanultam! :)

  Minden szinten nem old eredményt a barbároknál. Ha a 15-ös még megvolt, akkor az rendben van úgy. Nem tudom, mikor volt 5 év szüneted, de eredmény szerintem csak utáni lehet, nem olyan régi még. Bár mindegy is, mert folyamatában számolja az accban, nem kezdi újra.


  Viszont ha úgy érzitek, hogy ténylegesen nem jelenik meg az eredményetek, akkor képernyőképekkel jegyben lehet jelenteni a hibát. Türelem kérdése, egyszer, reméljük, kijavítják.


  Így ebéd után a cappuccinot elfogadom. :)

  Próbáltam hozzárendelni a lobbyhoz újat,de az sem engedte.
  Nem értem,hogy az elfelejtett email-címes dolog miért nem működik.
  Nem lenne célratörőbb,ha egyszerűen megadnád nekem az email címet?
  Gondolom te megtudnád nézni.
  Tudom a jelszavát,így nagyon másé nem lehet(nem lehet az,hogy én elakarom lopni valakinek az accountját),van több accom összeköttetésbe vele,csak egy IP címről lett vele belépve.

  Október 31. óta nem vagyok team tag, sajnos nem csak én. Különben nem itt beszélgetnék már, hanem supportba hívtalak volna. Ercsa vagy ilyen probléma esetén Lorovus, aki kereshető, más nincs a teamben.

  Így aztán megnézni semmit nem tudok, de az email cím téma a lobbyval megváltozott, mivel email címe az accnak nincs, csak a lobbynak. Csak tanácsot tudok adni tapasztalataim alapján.


  Az elfelejtett email cím azért nem működik, mert az acc már valószínűleg lobbyhoz csatlakozik, már ha a jelszava, emailje biztosan pontos.


  Itt több probléma lehetséges:

  1. Átvett acc, és a rendszer visszaállította az átvétel előtti email címet. Ezzel meg becsatlakozott az acc a korábbi átadó lobbyjába. Gyakori bug volt a lobby bevezetésekor.

  2. Esetleg volt mobil alkalmazásod is, és az összeakadt a lobbyval. Ez is gyakori sajnos.

  3. Vagy a Gameforge magasságai tudják, milyen bug lépett fel.


  A lényeg:


  Ha be tudsz lépni, akkor az Opciókban Account adatok, ott katt a Gameforge.com-ra feliratra, és ott fogsz tudni emailt, jelszót váltani.


  Ha nem tudsz belépni, akkor a jegy Lorovusnak szóljon, és kérd meg, hogy váltson ebben az accban emailt neked, aztán az újra küldjön jelszót. A váltandó emailt persze add meg.

  Sziasztok!

  Nehezen igazodom még el a fórumon, ismeretlen terület számomra :) Nem találtam olyan topicot, ahol kérdezhetnék, mivel ezt tűnt a legaktuálisabbnak, így itt kérdeznék.

  Mostanában az eredmények feloldásával ütöm az időt. Nehéz falat, mert nehezen találok társat, aki segítene a védelmi, és a szárazföldi eredmények oldásában. Két dolgot nem értek ezzel kapcsolatban. Az egyik a barbár harcos és a barbárvadász. Azt írja, hogy a x szinten győzzem le a barbárokat. De én már legyőztem azon a szinten, mégsem oldotta az eredményt. Miért? A másik szintén ez, pusztítsak el x mennyiségű y fajta katonát, hajót. Fosztok, barbárkodom, foglalok, sereget szerelek le, nem mutatja a pusztulást. Mit kell tennem, hogy számolja?

  Válaszokat előre is köszönöm :)

  Szia!


  Fent a listában megnézted az eredményt? Biztosan nem oldotta? A felugró ablakot lehet, hogy nem dobta fel, előfordul, hogy a böngésző nem engedi, de ettől még fent megtalálod a Játékos adatainál az Eredmények listájában.


  Nem kérek semmit, még kortyolgatom az előbbi teát.

  A lobby az a kezelőfelület, amiről belépünk most az accjainkba. Egy felületről tudunk belépni az összesbe. Tehát ha van olyan accod, amivel már belépsz a lobbyba, akkor bent a lobbyban próbálkozz, és add hozzá az email címeidet. Fent jobb oldalon van egy 'Azonosítóm" felirat, arra katt, és azon belül "Új azonosító hozzáadása" Ott hozzá kell adni a kérdéses email címeket. Ha több jelszóval is használtad ugyanazt az email címet, akkor annyiszor adod hozzá, ahány jelszavad van, minden jelszóval külön. Vigyázz, minden alkalommal azt fogja kiírni, hogy az accountokat hozzáadta! Azonban ha nem talált accot, akkor nem volt mit.

  Ha ez megvan, a zöld "Játssz!" feliratra kattintva ellenőrizd, hogy az accountokat valóban hozzáadta-e. Ha igen, ott lesznek a listában.


  Az is lehet, hogy az accot régebben hozzáadta már, mikor másik accodat adtad hozzá, csak nem vetted észre, érdemes ellenőrizni. Amikor hozzáadja, az email címet automatikusan leváltja a lobbyéra. Tehát arra, amivel legelőször léptél a lobbyba. Azon az egy email címen lesznek ezentúl az accjaid.


  Ezeket próbáld meg, ha nem rendeződik a dolog, akkor tovább gondolkodunk.


  Kérek egy forró mézes gyömbérteát!

  Sziasztok!
  Mint turista illetve értetlenkedő ember tévedek ide pánikomban.
  Sajnos a support nem válaszolt már több mint 5 napja,így kicsit kezdek aggódni.

  Egy accountomnak felejtettem el az email címét és az elfelejtett email cím lehetőség sem működik.Bárki,aki bármennyire is jártas abban,hogy valami illetékes ezt elolvassa,az kérem szánja meg ezt az utazót.
  Én egy meleg gyömbéres mézes teát kérek,illetve aki segít,kedvére kérhet a számlámra.

  Szia!


  Az az acc, amiről beszélsz, lobbyhoz csatlakozik? Be szoktál lépni vele, vagy a lobby óta egyáltalán nem tudtál? Tudom, a support személyzethiánnyal küszködik, nem nagyon van ember a vonal túlsó végén.  Egy hosszú kávét kérek tejjel!

  Vannak dolgok, amik egészen egyszerűen megalázóak és felháborítóak!


  Olyan team tagokról beszélünk, akik 8-10 éveket töltöttek a szervereken. Ember nincs a fórumon lassan, aki feladatot lásson el, de azt aki még megteszi, azzal kell foglalkoztatni, hogy sok évig példásan szolgáló volt GO hozzászólásai felett eldöntse, hogy azok megütik-e a mércét? :cursing:  Vitriolt kérek!


  És BÚÉK!

  Nem volt Karácsony - Szenteste éjjel (arról később tudtam csak) már gond volt

  Karácsony mindkét napján tűzoltásban kellett részt vennem :cursing:

  ;(:(;(


  Karácsonykor azt szeretem, ahogy a lányom várja, ahogy a család összeül beszélgetni. És szeretem előtte a készülődést. A tanítványaim adventi fellépéseit (a próbákat nem), a sütisütéseket, az ajándékcsomagolást.

  Hát a csapat hírekből / felépítésből nem igazán lehet(ett) megtudni, hogy mi amúgy team tagok voltunk, illetve akik még ki vannak írva team tagként, de már nem azok. Igen, a TM is eltűnt az éterbe, hát... evvan, ahogy a jó magyar mondaná/írná.

  No sebaj, egyszer majd kiíródunk. Vagy elfelejtődünk. Majd meglátjuk, a lényegen túl sokat végülis nem változtat :)

  Igen, ezt próbáltam leírni néhányszor, hogy azért a csapat egy nyilvános köszönömöt, vagy rohaggyámeget vagy valamit azért érdemelne, de hát nem úgy gondolták az illetékesek. Fő, hogy van még csapat. Szóljatok a játékosoknak is, mert rajtunk keresik, ki is válaszol nekik akkor.

  Mi meg legfeljebb elfelejtődünk két perccel még azelőtt, hogy ika is elfelejtődne végképp. Nem ebbe fogunk belehalni.


  Egy melange-ot kérek.