Posts by LanQiren

  Ne. Ahogy mondtam, elégedetlenek mindig lesznek. Inkább csináljunk teamet. Ercsa, tudom, hogy nagy rajtad a nyomás. Az egy dolog, amit én megtanultam, nem kell felvenni a sorozatos hisztit. Mindenki a maga szemszögéből nézi a játékot, te meg objektíven. Nem azonos a nézőpont. Nyugalom, Ercsa. Most már azért is megyek vissza. És arcpirítóan viszek vissza rablóból lett pandúrt.

  Van egy jelentkeződ,ha elfogadsz.

  Veled és irányításod alatt tudom jól és becsülettel csinálni.

  Más kérdés Loro elfogad vagy sem.

  Igen kötözködő vagyok,de csak azért,mert nem látom a fényt az alagút végén.

  De legyenek hozzá a játékban elérhető szabályok,mert nélkülük csak vaktöltény....

  Ismersz, kötözködni én is tudok. :) De igen, örömmel elfogadlak. Azt hiszem, erre lenne szükség. Régi medvékre, akik ismerik a játék régi gerincét, ezért tudnak segíteni az újaknak is abban, hogyan volt és lehet újra jó ez a játék. Hogy Loro mit gondol, nem tudom. De azt igen, hogy aki erre jelentkezik, nagy fába vágja a fejszéjét, és csak együtt tudjuk megcsinálni. Viki, csináljunk Teamet! :)

  Sziasztok!


  Hú de rég jártam erre! Hmm... Igen, a szabályokkal kapcsolatban valami nagyon nincs rendben. Ideje helyre rázni őket, de ezt nem teheti sem a GO sem a játékosok önmagukban. Először tisztáznunk kellene, hogy a szabályokat ki tartatja be. Ehhez GO kell. Go meg játékosból esz. De ha a játékos számára GO-nak lenni annyi, hogy a saját igazamat akarom bizonyítani, hogy előnyre tegyek szert a játékban, akkor felesleges a GO csapat.


  Szóval jaja, kellene ide egy erős kezű Team, amely elkötelezett játékosokból áll, és betartatja a szabályokat. Ha ez megvan, akkor megbeszélhetjük, hogy csak is a törvény adta kereteken belül, a GF által jóváhagyott szabályokat követve egységesen minden szerveren hogyan tartjuk és tartatjuk be az összes szabályt.


  Előrevetítem, a GO-nak lesz a legxarabb. Mert neki aztán példát kell mutatnia.


  Gyerekek, csináljunk egy Teamet! Álmomból felébredve betanítok bárkit, ha jogot kapok hozzá. De annak a Teamnek olyannak kell lennie, hogy egy vonal mentén együtt halad, egy cél felé. Így is lesznek elégedetlenek, de ez pont hidegen is hagyna. Nem fog segíteni senki, ha magunkon nem segítünk.


  Évek óta sírnak az Ika játékosok amiatt, hogy nincs rendes Team. Hát akkor legyen!


  Az ajánlatom kétfelé szól, egyik oldal felé már leírtam. A másik oldal ti vagytok. Ehhez kellenek kompromisszumok, szabadidőből némi áldozat, elkötelezettség. Maszkos idő lejárta után nyári összeröffenés, kerti parti. Ez utóbbi nagyon fontos. Na jó, nem a legfontosabb, de azért ideírtam.


  Ami fontos, hogy a Team mindig játékosokból állt. Aki nem az, nem fogja szívvel csinálni. Szóval jelenleg ott vagyunk, hogy gyakorlatilag a semmiből Teamet kellene varázsolni a magyar Ikariam szerverek segítésére. (Direkt nem felügyeletét írtam. Segítenünk kell.)

  Évek óta nem számít, ki tud és/vagy akar segíteni. A GO-k is ezért álltak fel. Aki tudott, és akart is, azzal se foglalkozott a GF.

  Egyébként azt gondolom, a teljes IP tartományok kitiltása jelenleg megoldaná a magyar Ika helyzetét. Rögtön csöndesen zúghatna a szél a kihalt városok felett. Bár jelenleg Discordon is nyugodtan kérdezhetsz. A visszhang felelne rá.


  Ami a fűnyírót illeti, jelenleg az jelenti a sportot. 2400 négyzetméteren toligálhatom. :))


  És kérek egy jeges-citromos zöld teát.

  Jajj és veszék! A gond, hogy a kedves játékosnak fogalma sincs, melyik szerver a tied, melyik van egyedül Lorovus alá rendelve.


  Egyébként sok a panasz, hogy 0-ás jegyre is várni kell. Azért szólok, mert még mindig keresnek panaszokkal. Nincs kiírva, hogy egy éve nem vagyok teamtag.


  Valamelyik nap feltévedtem Discordra, és jót derültem a miért nincs go eszmecserén. Küldjétek a jelentkezőt, emlékezetből is betanítom.


  Vikivitnivel jól járnátok, a kisujjában van a játék. Ha felveszitek, visszamegyek. Nem lesz gond, Viki betanít. Még mindig jobb döntés velünk gondolkodni, mint karokat tárni, hogy ez van, nincs ki megoldja. A játékosok szempontjából mindenképpen. :P  A talin lehet gondolkodni, csak időben szóljatok, hogy végigtoljam a fűnyírót. :D

  Myn még pörög, én ott nem is próbálkozom. Annyi időt nem fektetek bele. Röhejes, de Omegán kemény 552 pont kellett a bejutáshoz.

  van egy olyan érzésem, hogy az egész játékot újra kellene írni, akkor talán (csak talán) kikeverednének belőle a bugok


  egy páleszt kérek. nagyon lehűlt a levegő

  Ahhoz Nagy Sándor kellene, mint a Gordiuszi csomóhoz. Ezt a játékot a multik beengedésével teljesen elszúrták, aztán a lobbyval ezt megpróbálták visszacsinálni, de már nem lehet. Pláne, hogy a lobbyt aztán végképp sikerült elszúrni.

  Amit meg lehet próbálni, az az email lekérése akkor is, ha 1000%-ra tudja az emailjét. Illetve bent egyszerűen újra hozzáadni az emailt. Ez egyszer nekem bejött. De igazából ez is trükközés, fene tudja, mi okozza a bugot. Szerintem már akkora a katyvasz odabent, hogy a fejlesztői se tudják, mit pakoltak bele, és hova.

  Sipi talán tud mondani bővebbet.


  Egy hársfateát kérek!

  valóban, egy szerverrel több lett Lorovusnak :)

  szerintem is nagy szükség volt rá. pezsgőt mindenkinek :)

  Kellemes érzés lehet. Valahonnan ismerem. Hát, hajrá!  Groove: csak poén, nem teszteltek még. Amúgy meg, tényleg beléptem egy COVID-19 nevű szövetségbe, adta magát a poén.

  Ne poénkodjunk vele. Nem poénos, mikor asztronautának öltözött emberek hangosan töprengenek az oxigénmaszkos fejed felett, hogy vajon összeomlik-e a tüdőd. Átéltem. Ne kapjátok el.


  Cola zerot kérek.

  Szerencsére a lélegeztetőig nem jutottam, oxigénmaszkban túléltem a tüdőgyulladás részét. Úgyhogy súlyosabbak voltak nálam. :) De őszintén ajánlom mindenkinek, védekezzetek! Nem jó elkapni. Az inzulin kérdés még nem eldöntött, vagy regenerálódik valamennyire a hasnyálmirigyem, vagy így marad. :)


  Ami a pikniket illeti, valamikor nyáron, ha már szabad jobban mozogni, a kertemet fel tudom ajánlani. Kicsit rusztikus, pokróc a földre, az exgok már ismerik. Grillezni, bográcsozni lehet. Pesttől 48 km.

  Olvasom Hinda kálváriáját egy másik totyikban! Nagyon sajnálom! Remélem, mielőbb kikeveredik teljesen a betegség mellékhatásaiból!


  Iszom az egészségetekre!

  Mellékhatásként már abban a topikban is inni kértem. :S

  Amúgy köszönöm, a legtöbb mellékhatás elmúlt, lélegzem, egészséges vagyok, maradt a cukorprobléma. De azért legközelebb, ha bulizni lesz lehetőségünk, a Fanyűvőben akkor is iszunk, h aznap dupla inzulint lövök. :D


  Most kérek egy gyümölcsteát.

  Halihó kocsma népe! :)


  Tudom nem ide tartozik de hátha feltudom így gyorsítani a folyamatot, hátha betéved ide egy jelenlegi Team tag is...^^

  4-5 napja nyitottam jegyet Supporton, nagy segítség lenne ha valaki kezelné. Persze nem ingyen, a tettes az egész hétvégén az én kontómra whiskyzhet eme remek helyen... ;)

  Szépeket Eki!


  Az van, hogy ha jegyet nyitsz, én javaslom a coma szintjén kezdeni. Már Bétát és Ypsilont kivéve. Ő az egyetlen teamtag ugyanis a többi szerveren. És kívánok Neked sok türelmet, valamint javaslok egy long drinket.


  Én egy forró teát kérek!

  Szép napot!


  Én három hete online tanítok. Közben rá kellett jönnöm, mire volt jó több év teamtagság. Online simán supportolok a Discordon az online sulinkban szülőnek, tanárnak, gyereknek amellett, hogy online tanítok. Mindennek megvan az oka. Sokszor gondolkodtam évek alatt, mi a f..ért csinálom. Hát ezért orrhossz előnyben vagyok ezen a téren.


  Mivel péntek este van, kérek egy páleszt! Valami jót!

  Ami az avát illeti, én sem értem. A Metin teamet nem ismerem, így nem tudok vitába szállni. :)


  És igen, a többivel egyet kell értenem. Alpha kezdetei óta játszom Ikariamon, és be kell vallanom, bármennyire elavult ez a játék, nekem a szívemhez nőtt. Szomorúan nézem, ahogy napról napra omlik össze, néptelenedik, és az, aki üzemelteti, annyi választ sem ad, hogy gyerekek, az van, hogy engem ez nem érdekel, szokjatok a gondolathoz. Bár a metakommunikációjuk világos, azt gondolom, ennél többet érdemelnének a játékosok. Ezt én már szóvá tettem néhányszor. Az utolsó eset óta nem vagyok teamtag.

  Mintha minden újítás azt a célt szolgálná, hogy legyünk már szívesek lekopni a játékból, a teamből, úgy egyébként a Gameforge érdekeltségéből általában. Ezt nehéz megérteni egy olyan cég részéről, amelyik elviekben ebből él. Belőlünk. Vagy nem.

  Más játékokon nem játszom, de hírüket hallom. Ugyanezek a problémák élnek. És igen, ez a kalózos játék olyan, mintha egy hozzá nem értő unokaöccs játszódott volna, és kalózosdit álmodott. Tudása azonban nincs egy értelmes játék összerakásához. Azt hiszem, ez mindent el is mond. Ezért nem fejlesztik a játékokat. Eddig terjed a tudás.

  Kedves Nuttika!


  Kettős mércét sosem alkalmaztam, ám előferdült, hogy a játékosok érdekében éjjeleket nem aludtam. Nem csak én, a teamtagok általában. Na jó, nem mindegyik. Ezért állt fel a Team 98%-a novemberben a pult mögül. Meg az ilyen vádak miatt. Bár ha mostanában fordulsz a Supporthoz, valószínűleg tényleg nem, vagy csak lassan kapsz választ. Nincs Teamtag ugyanis, aki kezelje a jegyedet. Az ilyen népmesék miatt nem is lesz olyan marha, aki ingyen, hobbiból pofozóbaba szerepet vegyen fel.

  Tudod én sok dolgot elhiszek, de hogy a team a comának mesélni tudott valamit, amit nem látott, és az alapján ítélt... Piroska meg feleségül ment a farkashoz.

  A Team nem azonos a GF-fel, kikérem magamnak a többiek nevében is. Mi nem hoztunk szabályokat, a GF szabályait tartottuk be, mert erre tettünk ígéretet. Ingyen. És álltunk a mélyen tisztelt cég és a játékosok között pofozóbabának. Tisztelet az értelmes játékosoknak, akik erre régen rájöttek.


  Bocs egyébként! Vikivitni, minden szavaddal egyetértek! A GF ismeretlen okból régen nem a játékosok érdekeit nézi, és régen nem ad meg elérhetőséget, hogy ezt ne rajtuk verjék le a csalódott játékosok, hanem a pofozóbabákon. Van elméletem, miért történik ez így, de azt nem fogom leírni.

  Többen kerestek meg ma, hogy de kár, hogy nem tudtak a taliról. Mi következik ebből? A legközelebbin 40-50 fővel számolni kell. :))


  Egyébként láttátok a Discord appot? A Gameforge hivatalos csevegője ott alakult meg. Ez egy jó ötlet szerintem. Fent a fórum fejlécéből is kattintható.  Kérek egy búzasört.