Posts by HindaVichi

  Azt gondolom, az angol team kevert egy vihart a biliben. Nem gondolom, hogy túl nagy gondot okozhatnának.


  A magyar szövetség magyar nyelvű körüzeneteit valamint az egymás közötti privát párbeszédet legfeljebb magyarok jelenthetnék. A HU feliratért nem tilthatnak, mert nemzetközi. Ezzel tudjuk egymásnak jelezni, nyelvünket, országunkat a nevünkben, városnevünkben. Ha nem vagy biztos valakinek a származásában, írd neki: I'm speaking hungarian.

  Ezért senki nem tilthat, a másik pedig veszi az adást.


  Ha emellett a magyar-magyar közötti ellentéteket is félre tudjuk rakni, akkor lényegtelen, hogy a szervernek mi a megengedett nyilvános nyelve.

  Sajnos nem az a kérdés hogy én tiltanék-e a meg nem engedett karakterekért. Az angol kollégáknak az ö betű sem tetszett. Vitatkozhatok, de apróságokon minek. Nem tiltott Magyarországról az angol szerverre regisztrálni, így maradok. De így igaz, a Játékszabályzatot egyikünk sem fogadta el, mert senki nem kért minket rá, mikor az angol szerverre regisztráltunk.

  a nem engedélyezett írásjelek, valamint a nem engedélyezett nyelvhasználatért.

  Remélem nem fognak tiltásokat osztani HA egymás között magyarul megy levelezés.

  Amúgy a világ legtöbbet "beszélt" nyelve a tört angol ;)

  Az egymás közti levelezésért (privátban, magyar szövetségek körüzeneteiben) senki nem fog tiltani ott sem, ahogy ilyenért a magyar szervereken sem tiltunk.

  Ami a nem megengedett írásjeleket jelenti, hát meglátjuk, az én városneveim is magyarok, ő, ú előfordul. Ha figyelmeztetnek, engedelmes leszek, és leváltom, de eddig még senki nem szólt.

  Mindannyiunknak vannak multijai. Illetve nekem pár napja már játékos accjaim se, de korábban voltak, mert én is átéltem a szerverösszevonást. Ezért mondom, a Játékszabályzat mondta ki, hogy ezeket jogosan használhatjuk a megfelelő összekötések mellett, az ÁSZF szerint erre sincs lehetőség. Ezért ne akarjuk eldobni a Játékszabályzatot akkor se, ha jelenlegi belépésekkel nem fogadjuk el. Elfogadtuk, és ezt fogadtuk el, hogy lehet multi accounk a szabályok betartásával.

  Azért ne feszegessük ezt az ÁSZF-et fogadjátok csak el témát, mert ha én is figyelmen kívül hagyom a Játékszabályzatot, és az ÁSZF szerint döntök, a multikkal gond lehet. :P

  Vikivitni, account átadása nem megy, legfeljebb lobby átadása. Ha egy acc van a lobbyban, át tudod adni. Akinek együtt vannak az accjai, az legfeljebb együtt a csomagot. :) De tudsz más módot, oszd meg, többeknek érdekes lehet. :)

  Ha visszaolvasol, feljebb leírtam, mi is észrevettük, hogy a Szabályok eltűntek, sőt az elfogadni is csak az ÁSZF-et kell. Ettől függetlenül, mikor ti játszani kezdtetek, a Játékszabályzatot is elfogadtátok. Tény, hogy az új játékosoknak erre nincs lehetőségük.

  De nincs infonk arról, hogy a többszörös account használata tiltottá vált volna, hiszen az IP megosztás lehetősége is azt mutatja, hogy ezt a GF engedélyezte. Ettől függetlenül igen, a lobby használatával ez kérdésessé vált. Újabb accountot nem lehet regisztrálni arra a szerverre, ahol már játszotok, nem lehet accountot átadni és átvenni, és nem lehet email címmel újabb accountot meghívni. A több lobby használata pedig rizikós, sajnos sok esetben összeakadnak, és egyikbe se lehet belépni, vagy néhányba nem. Ezek arra utalnak, hogy a multi lehetőségét az új rendszerrel visszaszorítják. De a régi accountok használata nem vált tiltottá.

  Többszörös felhasználói fiókok használata tilos? Mit értenek ez alatt, ha 10 játékot meg megengedtek?

  Az ÁSZF-et olvasod? Ha megnézed, ez a mondat úgy kezdődik, 'Hacsak a szabályok másképp nem rendelkeznek..." A Játékszabályzat engedélyezi jelenleg a többször felhasználói fiókot. Az egy másik kérdés, hogy a lobby bevezetésével mennyire lesz lehetséges. :)

  Na most volt elég!


  24 napja mást se csinálok, mint a játékosokért dolgozom ingyen, nehogy elveszítsék a drágalátos accountjaikat. Azzal kelek, azzal fekszem, hogy hogy oldjam meg a problémáitokat! Lehet, még nem tűnt fel nektek, de a GO-kon kívül a kutyát nem érdekli, ki törlődik innen. Az Ikariam csak nektek a világ közepe, van ám élet a magyar Ikán kívül is még a GF-ben is.

  Egyszer nem úgy történik valami, ahogy elképzeltétek, mert az ellenfelet legegyszerűbb tiltással elintéztetni, akkor mi vagyunk a szarok. Ezért nincs már GO, mert elege van a magyar játékosok köpködéseiből. Lassan egy se lesz, aztán tépjétek egymást nélkülünk.


  Nem, nem játszom Waron, mert bár akartam, de kellett oda is SGO. Az meg nem játszhat. Ezt a műsort meg eddig senki nem jelentette, nem nehezményezte, más sem tájékoztatott, mert minek azt a hülyét tájékoztatni, aki ingyér itt kepeszt. Mellesleg most, hogy tudok róla, utánanéztem, kiderült, hogy 10 játékosból 9 csinálja. Mindet tiltsam? Vagy csak akit megrendeltek?


  Hogyne Opi, védjük a csalókat, mivel nyáron unatkozunk, és nincs elég problémánk a lobbyval. Sőt, azt is mi találtuk ki, mert rég volt már sok-sok játékos, aki megmondta pontosan mit csináljunk orálisan édes jó anyánkkal. Az van, hogy az ellenfeleitek a rokonom, ősöm, ismerősöm. Az ellenfeleiteknek is üzenem, hogy ti a mi rokonaink, őseink, ismerőseink vagytok. Ezért aztán kétfelé részre hajlunk mint állat unalmunkban.


  Minek néztek ti minket? A saját barátaim sem kaptak tőlem kedvezményt soha Ikán, mióta Teamtag vagyok. Aki megkísérelte, az is repült innen. Ja, most ő meséli hogy a többiek korruptak, a dal meg száll völgyön és hegyen.


  Könnyű vádaskodni, ha a játékosra nem jön be, vádoljuk a GO-kat, mert miattuk nem jön be. Ki fenyegetett? Olvass már vissza, és próbáld értelmezni.


  Neked gyomrod? Az enyém fordul fel már hónapok óta. Most értem a tetőpontra. Tán fejezzük is be, mielőtt ideterítek.


  Egy páleszt, erőset!

  Hurrá! Azt hiszem, kezdhetünk megnyugodni, lassan a lobby kerékvágásában újraindul az ika, és ha valami nem a játékosok ínye szerint történik, mehet a GO-k szidása, sértegetése. Opi, ha holnap téged vádol valaki bizonyíték nélkül, akkor is azt fogod mondani, hogy mivel a játékos oldalakat ír nekem, tiltsalak ki?

  A GF alkotott egy játékot, így alkotta. Nem kérdezett sem téged, sem engem. Nincs jogom bárkit kizárni a játékból, csak mert a másik játékosnak nem tetszik a játékstílusa. A GF pontosan lefektette, ki tiltható, tiltandó ki. Ettől eltérni majd akkor tudok, ha valaki rám íratja a GF birodalmat.

  De azért ebben ne reménykedjünk.


  Kávét, sokat!

  Opi, ismétlem, semmit nem fogok a fórumon kitárgyalni. A megfelelő helyen még mindig várom a bizonyítékokat, ha ti láttok valamit, amit én nem, ami azért érdekes lenne. Az, hogy sok az aranya, nem bizonyíték. Itt ebben az ügyben utoljára szólaltam meg.

  A legjobb pillanatokat tudjátok kiválasztani az összeesküvéselméletek gyártására, amikor napi 100 panasz mellett veszettül unatkozom ám. Ilyenkor mindig el is gondolkodom, minek vagyok én SGO, mikor ti olyat is tudtok, láttok, amit én nem is.

  Tisztázzuk!

  Éppen elég a káosz mostanság. Nem fogok játékosokat kitárgyalni sem itt, sem más csatornán senkivel. Ha szabályt szeg, akkor a GO és én majd elkapjuk. Ez nem a Police07 társasjáték, a magánnyomozásokat, pláne a bizonyíték nélküli tippelgetéseket fejezzétek be.

  Az, hogy szerintetek csalással történik valami, nem jelenti, hogy ti megcsinálhatjátok, amit szerintetek a másik csinál.

  Ez nem az FBI, nem a CIA. Azt lehet csinálni, amit a GameForge lehetővé tett, és nem tilt. Olyan pont nincs az ÁSZF-ben, hogy nem küldheti ki a hajóit 10.000 arannyal, nyersanyagonként, ha ezt lehetővé tették.

  Marhára nem örülök, hogy lehetséges, régen nem volt az, de ha az, így jártunk. De az, hogy ezt az eszközt használjuk, nem jelenti, hogy multizni is lehet.


  Időről időre jön egy ilyen összeesküvés elmélet, mely úgy kezdődik mindig, hogy de ő azt mondta...Aztán mire hozzánk kerül, kiderül, hogy mindenki látta, mindenki tudja, és a bizonyítékok ott vannak nálunk, csak titkoljuk. Ha ott vannak, majd eljárunk. Ha nem járunk, akkor azért nem, mert lehet, hogy ő azt mondta, de nem igaz. A "Hazudni bűn" meg nincs benne az ÁSZF-ben csak a Harry Potter 5. részében.

  Aki meg megkavarja az ellenfeleit azzal, hogy grimm meséket mesél arról, hogy ő mely varázslatosan tud csalni, azt csókoltatom, és örök hálám! Tényleg kiugrok a bőrömből örömömben, hogy van sok munkám vele. Nem volt eddig úgyse.


  Tequilát sörrel!

  Sosem hittem volna - Viki posztját lájkolnom kellett ;)

  3-at is nyomtam volna rá ha lehetne ...

  Adok hozzá még hármat.


  Vikivitni, teljesen összefoglaltad a lényeget.


  Egyetlen problémát nem említettél, mert mi is csak mostanában vettük észre. A sok lobbyt nem mindig kezeli megfelelően a rendszer egy IP-ről. Több esetben összeakadnak, és eltüntetik a hozzáférést az accokhoz. Így újabb accot adni egy szerverhez rizikós, mert veszélyezteti a korábbi accot/accokat.

  Ami az ÁSZF-et illeti, igen, nekem ez tűnt fel legelőször, első nap. Az egy szerveren több account lehetőségét a Játékszabályzat tartalmazza, de azt már nem fogadtatja el a rendszer. Csak az ÁSZF-et, amely azonban tiltja a multikat.

  Leszögezem, nem kaptunk olyan tájékoztatást, hogy tilos, így jelenleg a korábbi szabályok megtartása mellett senkit nem fogunk multiért tiltani. De újabb multikat regisztrálni nem lesz biztonságos, és segíteni nem tudunk.

  A barátok meghívásának elvétele is ezt erősíti, nem tudsz magadnak multi accountot hívni ott sem.

  És nem tudunk accountot átvenni és átadni. Tehát így sem lehet újabb accot szerezni.

  Nyaraló GO-k, nyaraló gyilkosok --- bár most legalább inkább valami Poirot-féle szerep jutott nekünk :)

  Én mostanában Tűzoltó Samnek érzem magam. Bár Miss Marple babérjaira is törögetek. :/

  Tisztességes munkát viszont tisztességes fizetésért szabad elvárni - még ha az játék, akkor is.

  Szerintem...

  Elvárni valóban csak azért lenne szabad. De maradt néhány ember a magyar teamben, aki élvezi, hogy törheti a fejét a megoldásokon. Nem állítom, hogy normálisak vagyunk. És mivel kihalóban lévő állatfaj vagyunk, nem tudom, mi lesz később. :)


  A gin tonic nekem is jöhet. :)

  Ennek a lobbynak amúgy van valami előnye - netán valami törvényi előírás miatt kellett ?

  Esetleg valami cél elérése érdekében kellett?

  Fogalmam se nincs róla, hogy ennek mi lehet az oka, célja. Ha az okozatot tekintem, remélem, hogy nem ez volt a valódi cél.


  Minden esetre, ahogy már fentebb is leírtam sokakat lesokkolt ez a lobby téma. Sokan nem olvasnak fórumot, olyanokról is tudok, akik nincsenek regisztrálva ide.

  Alfán a minap írta a szövetségünk titkára, hogy gyakorlatilag minden szomszédja egyszerre szürkült ki a napokban. Attól tartok többen nem kínlódtak a lobbyval.


  Tudom, hogy nagyon sokakat érintett a probléma, rengetegen kerestek meg minket is, de sajnos én is úgy látom, még többen adták fel. :(

  van itthon két zsák jelszavam már,

  Itt meg arra gondoltam - persze csak viccesen - hogy a GO-k jelszavát lopták el (valakik)
  Semmi gond, én is nevettem rajta. Sajnos a GO-k összesen hárman vannak, és vagyok én. De most 3 go három felé nyaral, mert ők is elfáradnak, úgyhogy maradok én dolgozni meg kocsmázni. :)


  Kérek is még egy tequilát.

  Most mi van?

  Rámentek a GO-k az oldalra - oszt ellopták a jelszavukat

  Ez van - szerintem :D

  Úgy van, van itthon két zsák jelszavam már, abból fűzök nyakláncot. Másra nem nagyon tudom használni, mivel két szervert kivéve nem játszani vagyok ott, hanem, hogy tüzet oltsak. A maradék kettőn meg játszani nincs időm, úgyhogy ott meg az is inaktív folyton, ami van.


  Lady Sakk, szívesen, ez a dolgom!


  Mondtam, hogy szavadon foglak, Gold Tequilát kérek fahéjjal, naranccsal. :)

  Köszi a választ Kopi és Hinda Vichi!

  Az alábbi sor lehetett a problémája a társamnak


  Lehet, hogy olyan email címet találsz, amire álmodban se gondoltál, mert 8-9 éve nem használod.


  Igen, ez sokak problémája. Reméljük, ő is sikerrel jár.

  Igen, mindig az elfelejtett email címmel próbálkozzatok, még akkor is, ha úgy érzitek, ti nem felejtettétek el, de a rendszer hibát jelez. Lehet, hogy olyan email címet találsz, amire álmodban se gondoltál, mert 8-9 éve nem használod. Oda se neki, ha a rendszer szerint az a jó, add hozzá a lobbyhoz!


  Ha a szövetség vezetője inaktív, könyörgök, NE oszlassátok a szövetségeket, írjatok nekem, vezetőségi tag megkaphatja a vezetői rangot.


  Ha meg semmi nem működik, akkor kérjétek, hogy tegyük vakba az accokat ideiglenesen.


  Annyi jó hírem van, hogy dolgoznak a problémán. Ez, kiderül, mit is jelent.


  És Kopi, tudjuk. :) Szerintem nem írtok ti le olyat ide, ami nem szaladt ki mostanában az én számon is.

  Ami a többi országot illeti, jahm, a probléma globálisnak tűnik. :)

  Nagyon szívesen! Nagyon örülök, hogy a tied is meglett!


  Reméljük, mindenkinek rendeződik majd lassanként! :)

  Van rá bármi esély, hogy a mobil app-ot, amit összefaragott néhány gyors,-és gépkocsirakodó, belátható időn belül (8-12 év) helyrepofozzák?

  Ha épp programozót keres a GF, ismerek pár 5 éves kislányt, akik különbet csinálnának, mint ez a halom trágya...

  Többen egyáltalán nem tudnak belépni sem, ha mégis, akkor szervert nem lehet választani.

  A T. TEAM-nek úgy-e hiába, akkor kinek kell írnom?

  Azt majd kitalálom, hogy mit, legfeljebb letiltanak minden GF játékról...ha szerencsém van...

  Kedves Maat!


  Ilyen fórumot nem tudok ajánlani, de ha találsz valakit, aki rövidebb intervallumon belül érdeklődést tanúsít a téma iránt, add meg nekem is az elérhetőségét. Nekem is lenne mondanivalóm.

  Az appot jó ideje nem fejlesztik, a legkevesebb esélye annak van, hogy azt megoldják a közeljövőben. Bár egyelőre a többi kérdésre is választ várok. Illetve vár az a maradék játékos csoport, aki nem adta fel.